sziasztok Anyócák,
anyós nap van, azért csak most....
Hát Vik, köszi az érdeklődést, de én már uncsi vagyok, de zaklatott nap után, zaklatott éjszaka. 3.15-ig szuper volt minden, akkor kelt a leány enni. Szopi 20 perc visszaludt. Már majdnem aludtam, mikor felébredt Zoli, járkált, na ettől kezdve nem aludtam 4-ig, mikor gyerek felsírt. Utána mindketten szopogattunk Sedatif PC-t, Zoli elaludt, én nem. Adél ébredt 5.30 körül, visszaaltatás, majd 6.30-kor végleg. Itt talán valamennyit aludtam. Szóval ennyi, én gáz vagyok, a gyerek meg egyre többször sír fel éjjel. Kata irigyellek! Egyszer aludna 10 órát! Bár akkor meg tuti én nem tudnék aludni
Dóri sose sír fel?
Bondi, neked hogy van energiád éjfélkor Tv-zni? Csodállak komolyan!
Levi nagyon édes! Javul a kiskrapek, Kriszti?
Kata! Megkaptad az sms-em? Miért vagy ilyen negatív ma, Drága!
Ajándékozásban benne vagyok!
Evelin küldjek azért privit? Tudod a címem!
:):)
Ági! Nem semmi éjszaka, nagyon sajnálom Szonjácskát!!!
Nekem különben a hányás a legdurvább! Remélem nem kell sokszor megélnem a gyerekemmel....Orvosként is utáltam, úgy sajnáltam őket, meg néha nehéz volt eldönteni, most kórház vagy sem...
Zoli nagyon rosszul van lelkileg?
Véda, Drága én is sajnálom nagyon- nagyon. De Adél most alszik az ágyában szépen, símán elaludt és ez is sajna ezt igazolja hogy hát igen, ha minden úgy megy napközben ahogy kell, szépen működnek a dolgok...Muszáj neki a kis nyugi, pénteken megyünk a dédszüleihez,már egy hónapja nem látták, na az is nagy összezavarodás lesz neki. Elég ez most már egy hétre.
Csabi királyfinagy nagy puszikat küld Adél!
Tényleg hogy van az úrfi az ágyával? Vagy még a babakoccsi a nyerő mindig? Most éjjel akkor pihentél kicsit?
Wera, Neked is az előzőeket tudom írni, Gondolatban még mindig azon agyalok, hogy lehetne mégis megoldani...De azt hiszem Adél most ezt nem vénné jó néven és neki kell most a pihi. Nonó nem semmi...Aludt éjjel?
Babau, tegnap nem válaszoltam bocs. A gastros orvos megvizsgálta Adélt, a popsiját is és volt vérvétel. Meg hasi ultrahang.
Dodó! Sima megfázásnál, orrcseppezés, orrszívásnál vérezhet az orra. Adélnak is vérzett, mikor beteg volt. No para, ahogy az öcsém mondaná!