Új privát üzeneted érkezett!

Viki! Főztem krumplit meg répát, összeturmixoltam és felöntöttem anyatejjel, hogy kicsit hígabb legyen! Mindet megette amit kiszedtem. A többit anyatej nélkül betettem Aventes pohárba a fagyóba! Jó lesz majd máskor is!

Titi! inkább örülj, hogy nincs hányingered! A fiúkkal volt? Lehet kislány lesz, azért más a terhesség! :lol:

Kriszti! Levi nagyon édi, hogy molyol!

Márti4 A kórházas sorozatokat én is fel szoktam venni, most is ott várnak a szalagon, hogy megnézzem!

Kike! Örülök, hogy Domi is ügyes volt a szurinál4 Szép súly a 8500g is!

Kép
szly27

Véda - :lol: Bugri mellett fúrni is lehet ha alszik, csöngess nyugodtan! A babakocsit hozd fel a lifttel mert nincs lent semmiféle tárolónk sajna. A csengőt meg muszáj amúgy megnyomni mert másképp nem tudlak beengedni. Ne izulj már szivi, minden oké lesz az úton!!! Tök egyszerű az egész, csak azért írtam ilyen részletesen hogy ne sokkold magad az út során! :wink: Nyomtasd ki és hozd magaddal, én is úgy mentem Titiékhez! És közben még hívogattam is!!! :P :twisted: :lol: :lol:

Jól megdolgoztam a csirkecombokért! Karbantartják a liftünket, ma egész nap nem jár (REMÉLEM HOLNAP AZÉRT FOG :? :? :? ), így kenguruval mentünk ki a piacra. Majdnem megszakadtam bakker :twisted:. Torna ma már nem kell :lol:

Tami - nem válaszoltál nekem. FElhívjam a textilkönyves csajt vagy mi legyen? Mikor tudnál vele talizni?
Vendég

Ajándékozás: hagyjuk szerintem ezt az összeghatár-dolgot! Mindenki azt küld amit akar! Olcsót, drágát, ki mit tud! És senki nem kell emiatt kellemetlenül érezze magát, hisz nem vagyunk egyformák és a körülmények sem azok. Ezzel mindenki tisztában van! A lényeg a gesztus és biztos vagyok benne bárki bármit kap, annak örülni fog, még ha csak egy képeslap is!
Vendég

Vera!
Kép
20150601134430

Tamara írta:
[quote]H írta:at a dexter es hasonlo dolgokhoz nem tudok hozzaszolni, nincs tvnk es fogalmam sincs mirol beszeltek

Nekünk van tv-nk mégse tudom miről beszélnek!!! 8) :lol: :lol:
Vendég

[quote="wera"]T írta:weraamara írta:
[quote]H írta:at a dexter es hasonlo dolgokhoz nem tudok hozzaszolni, nincs tvnk es fogalmam sincs mirol beszeltek

Nekünk van tv-nk mégse tudom miről beszélnek!!! 8) :lol: :lol:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Dexter_(te ... 3s_sorozat)

http://www.imdb.com/title/tt0773262/

Csakhogy képbe kerülj! :wink:

Lacus dél óta alszik. :shock:
20150601134430

Wera; igen mist jutott eszembe, hogy nem valaszoltam.
Hat elvileg barmikor jo.
Mondjuk ma mar nem, holnap ugye nalatok leszunk, pentek jo. Szombat is, es jovo heten hetfo, kedd delutan, szerda, csutortok
Csak mondjon mar valamit, mert az ilyen erdektelen eladoktol plafonon vagyok! :twisted:
Vendég

Na, most én vagyok ugy, hogy Lizy nem akar enni. Fél 10-kor szopizott, 11-kor evett egy pár kanál almát, akkor is minden kanál után köhécselt, és azóta hiába kínáltam cicivel nem kellett neki! Lehet fáj a torka :? .

d.dodó

Titi! Édes vagy!
Ha látok errefelé egy álommanót, rögtön küldöm Levinek!

Az orvosos sorozatokról jut eszembe, az egyik kedvencem:
- Anyu, ha valaki tüsszent, azt kell mondani neki: egészségedre?
- Igen, kislányom.
- És mit kell mondani, ha valakinek rektális vérzése van?
- :shock: Nem nézhetsz több Dr. House-t...

Ahogy olvasom a többieket, rájöttem, mégiscsak kóros nálam ez a tv- és sorozatfüggés.... :oops:

Viki, köszönjük!
Itt van a mai Nati:
Kép

Na meg egy Oti is (sajna azóta a kék kakaósbögréről vissza szokott a kakaós cumisüvegre...)
Kép

Tudom még vmit akartam, de elfelejtettem :oops:

Kép
Kép
bondi

hű! Nati milyen nagycsajos ezzel a pánttal!

Uilyen bögrénk van nekünk is mint Otinak. :D
20150601134430

Oké, mindjárt megpróbálom felhívni.

Lacusnak szuper alvókája van! Nóri még csak most aludt el reggel 7 óta először!! Végre. Már olyan nyűgös volt hogy kishíján téptem a hajam. De megtette ő helyettem!

Bondi - jó duma! :lol:
Most jut eszembe hogy elfelejtettem neked válaszolni múltkor. Asszem legalábbis. Kérdeztem apát kell-e neki az új House, de azt mondta majd ha szinkronos lesz, nem szereti olvasni! :twisted: Azért köszi!! :wink:

Nekem is van egy mókás beszólás-sztorim múlt hétről. Itt volt nálunk egy 4 éves kislány vendégségben. Tök ari volt, ülve ölbe vette Nórit, simogatta meg minden. Kb fél óra után megkérdezte:
- Anya! Ez majd fiú lesz vagy lány? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Próbáltam nem sírni a nevetéstől amennyire lehetett... 8)
Vendég

Natinak milyen elégedett pofija van! :lol: És Otit még mindig imádom! :D
Vendég

[quote="wera"] írta:wera
- Anya! Ez majd fiú lesz vagy lány? :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Wera!
[quote]- írta: Anya! Ez majd fiú lesz vagy lány?

Potyogtak a könnyeim a röhögéstől, ahogy elképzeltem a szitut... :lol: :lol: :lol: Kép

A könyves nőci engem is idegesít...tegnap küldtem neki egy mailt, most válaszolt rá...állítólag nekem ma adja postára a könyvet. Hááát, akkor ahogy mostanában jöttek a csomagok, holnap itt kellene lennie... hm. majd meglátjuk...

Valaki kérdezte a borostyánláncot. Mi is csak fürdéskor vesszük le. Nem tudom, milyen lenne Emma nélküle, de tény, hogy pl. most 1/2 12 óta alszik.
Sírni utoljára pedig a szurikor hallottam, azon kívül, amikor hasra tettem... :roll:
Vendég

Wera!
Azóta lehet tudni valamit Harivera kislányáról? Miért áll le egy baba légzése? mármint ilyenkor?

Nekünk ugyan van légzésfigyelőnk, de használjuk is.
Vendég

Újraindult a szavazás:de csak egyikre lehet,bár lehet bejelentkezve is,meg nem is így kettő lesz-mármint szavazat.
Puncstorta,és Dobostorta-a Nővéremé,ha tudtok,léci szavazzatok neki-köszike mindenkinek:
http://desszert.eu/node/4628

Kép
Kép
Kép
kike

Wera:nagyon jó ötlet szerintem az ajándékozáshoz,amit írtál-így senki nem marad ki,még az se-láss engem,aki most azt a kevéske pénzt sem engedheti meg magának!
Köszi! :wink:És Titi neked is! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Képzeljétek lehet, hogy múlóban a babakocsi undor!
Sétáltunk egy órát, minden hiszti nélkül! Mire hazaértünk tiszta piros volt az orra, olyan cuki volt! :)

Kép
Kép
patr

kike!
Szavaztam a dobos tortára!

d.dodó

Lizy bealudt evés nélkül! :roll:

d.dodó

Dodó:puszi :P :wink:

Patr:ez jó hír! :D

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok Anyócák,

anyós nap van, azért csak most....

Hát Vik, köszi az érdeklődést, de én már uncsi vagyok, de zaklatott nap után, zaklatott éjszaka. 3.15-ig szuper volt minden, akkor kelt a leány enni. Szopi 20 perc visszaludt. Már majdnem aludtam, mikor felébredt Zoli, járkált, na ettől kezdve nem aludtam 4-ig, mikor gyerek felsírt. Utána mindketten szopogattunk Sedatif PC-t, Zoli elaludt, én nem. Adél ébredt 5.30 körül, visszaaltatás, majd 6.30-kor végleg. Itt talán valamennyit aludtam. Szóval ennyi, én gáz vagyok, a gyerek meg egyre többször sír fel éjjel. Kata irigyellek! Egyszer aludna 10 órát! Bár akkor meg tuti én nem tudnék aludni :shock: Dóri sose sír fel?

Bondi, neked hogy van energiád éjfélkor Tv-zni? Csodállak komolyan!

Levi
nagyon édes! Javul a kiskrapek, Kriszti?

Kata
! Megkaptad az sms-em? Miért vagy ilyen negatív ma, Drága!

Ajándékozásban benne vagyok! Evelin küldjek azért privit? Tudod a címem! :):):)

Ági! Nem semmi éjszaka, nagyon sajnálom Szonjácskát!!!
Nekem különben a hányás a legdurvább! Remélem nem kell sokszor megélnem a gyerekemmel....Orvosként is utáltam, úgy sajnáltam őket, meg néha nehéz volt eldönteni, most kórház vagy sem...
Zoli nagyon rosszul van lelkileg?

Véda, Drága én is sajnálom nagyon- nagyon. De Adél most alszik az ágyában szépen, símán elaludt és ez is sajna ezt igazolja hogy hát igen, ha minden úgy megy napközben ahogy kell, szépen működnek a dolgok...Muszáj neki a kis nyugi, pénteken megyünk a dédszüleihez,már egy hónapja nem látták, na az is nagy összezavarodás lesz neki. Elég ez most már egy hétre.
Csabi királyfinagy nagy puszikat küld Adél!
Tényleg hogy van az úrfi az ágyával? Vagy még a babakoccsi a nyerő mindig? Most éjjel akkor pihentél kicsit?

Wera, Neked is az előzőeket tudom írni, Gondolatban még mindig azon agyalok, hogy lehetne mégis megoldani...De azt hiszem Adél most ezt nem vénné jó néven és neki kell most a pihi. Nonó nem semmi...Aludt éjjel?

Babau, tegnap nem válaszoltam bocs. A gastros orvos megvizsgálta Adélt, a popsiját is és volt vérvétel. Meg hasi ultrahang.

Dodó! Sima megfázásnál, orrcseppezés, orrszívásnál vérezhet az orra. Adélnak is vérzett, mikor beteg volt. No para, ahogy az öcsém mondaná!

Kép
andkata

na a végén kimaradtak a névkiemelések...pedig mindenki fontos :)

Kép
andkata

Hogyan csináljunk mézeskalácsházikót?Hát így!
Videó,sablon,recept:
http://www.desszert.eu/mezeskalacs_haziko_keszites

Kép
Kép
Kép
kike

Lehet hogy belázasodott a szentem,azért alszik ilyen sokat? :roll: :roll: Ha felébred,megmérem neki. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi: feltennéd a borostyánlánc linkjét?
Szerintem veszek Levinek egyett.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most,mikor az oltáson voltunk,ott is volt egy kisfiú nyakában olyan lánc.Eléggé elterjedt dolog. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ma elviszem Levit a dokihoz a szokásos mérésre és mert nagyon nyűgös ma. Nagyon sokat böfizett és bukott is és majdnem mindegyiknék sírt utánna. Ilyen azért még nem volt. Ebédelni sem ebédelt csak pár falatot tudtam beletukmálni....
Ez azért még nálunk is ritka hogy a 3 evésből kimaradjon.
Ja és nyálkás volt a kakija, bár a szokásos keménységű (kőkemény).
Szerintetek mi lehet, talán a foga? A kakiból gondolom.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

AKatus!
Lacus negyed 4ig 3szor volt fenn. :cry: Mi tuti fogzunk m soxor felsír.
20150601134430

A.Kata: Babáknak is lehet adni sedativ pc-t?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!

Most gyors leszek, mert most ébredt Emma

Szerintem a fogától simán lehet ilyen a kakija.
Te hogy vagy? Jut valamennyi időd magadra?
Tamás?

itt a link, ahonnan én rendeltem. :http://babacsoda.hu/component/page,shop.browse/category_id,55/option,com_virtuemart/Itemid,26/
Remélem, sikerül beillesztenem.

vigyázz maga/tok/ra! :lol:
Vendég

Vendég

Lehet, asszem felet.
Vik, be tudod másolni azt a linket?

Kép
andkata

Na, most nyomtam be egy mangót! Nagyon fini volt! Eredetileg Levinek vettem, hogy lágyítsa a kakiját, de aztán rájöttem, hogy savas, így megettem.. Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Még annyit... a pasas nagyon rendes volt. amikor mondtam neki, hogy utaltam, már küldte is a nyakláncot, nem várta meg, hogy odaérjen a lóvé...
Vendég

EGÉSZSÉGETEKRE!!! :lol: :lol:
Vendég

nem is tudtam van borostyanlanc karkotoben is, ha tudtam volna azt vettem volna mert mondom neki ugy megnyomja a nyakat ha haton fekszik.
Vendég

Bocsi, hogyha feltartalak, de esetleg elárulnád nektek melyik van?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép

nalunk meg nem dolt el, fiu lesz belole vagy lany :lol:
Vendég

Tamara, ha gondolod én veszek karkötőt és cserélünk!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Méh kérnék tőletek szavazatokat,bocsi tényleg:
egy gépről csak egyszer lehet egy gyerekre,jön email-ben egy megerősítésre szoruló link,...és így érvényes a szavazat:
tényleg bocsi,gondolom már unjátok :oops:
Domi:Alulról a 12.-azt hiszem Picurkában
http://www.amalom.hu/angyalibabakszepse ... y/szavazas

Kristi:Ovisban alulról a 10.
http://www.amalom.hu/angyalibabakszepse ... azas?kat=3

Tényleg bocsi,és köszi!
:wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Karkötőt csak láncal együtt látok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

vagyis egy email címről lehet egyszer,de ha van több email fiók,akko lehet azokról is :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Tita: keso, mar rendeltem karkotot:)megvan a karacsonyi ajandek!!!!!!!!!van az akcios azt:)
de a nyaklanc sem fog karba veszni atfuzom gumira es akkor kesobb is tudja hordani.
Vendég

Babuli - elfogadnák Veráék a légzésfigyelőt ha áll még az ajánlat! Megadhatom neki a telószámodat :?: és akkor hívnának megbeszélni a részleteket! Előre is köszi! :wink:
Vendég

Babu, Ti nem használjátok?

Igen rendes vagy, hogy kölcsönadod!!!

Kép
andkata

A leány másfél órája alszik és ahelyett hogy én is ezt tenném...
Bár állandóan felébred és az talán még rosszabb, ha olyankor felriadok...

Kép
andkata

megsem rendeltem meg a veglegesitesnel meggondoltammagam, hogy a posta koltseg majdnem annyi mint a karkoto, majd keresek Budapesti ceget. Mert durva hogy 1000ft legyen egy pufi boritek elpostazasa:(
Vendég

Andkata - ugyenez megy nálunk is! 10 percenként felsír Nóri :(
Azért örülök hogy kacérkodsz a gondolattal hogy esetleg mégis eljönnél holnap... 8) Csinálnék neked sültkrumplit a püré helyett, mert abban tej van! :lol: :wink:
Vendég

Tami - hát az tényleg durva! Bizti lehet kapni közelebb is!
Nagyon csini Anna a képeken! :D Elküldtem a számodat a csajnak. Még lehet h az Örsön is tudtok talizni, azt mondta, mert ők is nagyon közel laknak hozzá :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.26 16:39-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?