Új privát üzeneted érkezett!

túl vagyunk az oltáson. ez egy tündérbogyó!!! előtte is jó kedve volt, meg már most is. :) csak egy kicsit sírt... az a szerencsétlen doki meg már megint eljátszotta a fejkörméretparát... miért nem tudja már felfogni hogy ennesk a gyereknek nagy a feje... csináltak mr-t, ha gáz lenne, az ott kiderült volna... na mindegy...

a számokat csak bízzátok rám. :)

véda, sógorom prog.matra jár és ezt írta a szűrés kérdésemre (bocsi, csak bemásolom... )

Nehéz ügy, 100%-os megoldás sajnos nincs.
A "parental filtering"-re kell rákeresni google-el, vannak ilyen szoftverek. Még nem próbáltam egyet se. ;)

Itt írják le, hogy Internet Explorerben hogy lehet aktiválni a beállítást:
http://www.wikihow.com/Restrict-Web-Bro ... t-Explorer
De van Firefox-hoz is plugin, és gondolom Opera-hoz is.
Ha kipróbálod, kíváncsi vagyok mennyire volt hatásos. ;)

KépKép
muffin

Sziasztok!

[quote="desviki"]
Az én uram sem szereti ha felrakom a képeit. Éjjel kb. 1,5 óránként megriadt, de kis simivel visszaaludt. [quote]
Ez úgy hangzik, mintha apa aludna ilyen rosszul! Kép

Jaj, nagyon jók a képek!
Viki egy tündérbogár! És Nóri, hát nem semmi kiscsaj! Wera! Holnap már lehet futhatsz utánna!

Hát lányok, nagyon sajnálom, de azt hiszem én is kimaradok az ajándékozásból. Most a költözés miatt olyan fejetlenség lesz itt, hogy csak na. Remélem megértitek és nem haragusztok.... :oops:
Majd húsvétkor! :D

Holnap mi is megyünk szurira. Előre félek.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

2 laptető egymás után... :)

KépKép
muffin

Pat!
Igen, én is valahogy így gondoltam :wink: Többiek?
Kéne egy végleges lista, hogy ki van benne, és ki nincs...

Ágikám!
Ezt mi párszor végigcsináltuk Liluval...
Jobbulást Szonjuskának!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Pati légyszi küld már el a sz .számodat ,hogy tudjam utalni a pénzedet.

Az ajándékozásban én is benne vagyok.

Lénának boldog hófordulót!

Szonjának jobbulást!

Máté tegnap rájött,hogy neki hangja is van és azóta ,ha felvan egyfojtában kiabál. :lol: :lol: :lol:

Nóri és Viki nagyon édesek!

Kép
csugi

Ági!
Szonjának jobbulást! És tényleg reménykedni lehet hogy a kicsi nem kapja el!

d.dodó

Patri már megelőzött, hát igen, együtt írni Levivel nem könnyű...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hali!

Én is támogatom Patti ajándékozós ötletét!

Muffin biztosan érti, hogyan akar húzni, de az is lehet egy megoldás, hogy akiknek a nevét-címét megkapta, felírja egy listára, és az összes nevet berakja kalapba, onnan mindenkinek húz egy nevet... nálunk ez működik az Anyukám családjának karácsonyán.

Ági, jobbulást Szonjának! Szegény! És nektek is együttérzésem!

Viki, Dextert Apa néz nálunk. Az én gyönyörűséges lelkemnek túl horrorisztikus elképzelni a szitut. Persze azért sejtem, hogy pl. ki fogja nyírni az ügyészt előbb-utóbb.
Ja, és még Prison Break is van, az azért jó, mert csak annyi szöveg van benne, hogy hajnali szopiknál dupla sebességgel pörgetve meg tudok nézni egy epizódot. De már nem tetszik annyira, mint az első évad.

A gyerekem, akinek aludnia kellene, partra vetett halacskaként nyűglődik az ágyában. Szaladok, hogy kimentsem...

Kép
Kép
bondi

vasárnap este teszem fel a végleges listát, addig lehet nálam priviben postacímmel jelentkezni. az pedig hogy 1000 Ft sztem csak egy nagyjából ötlet. kike, én pl. olyannak is tudnék nagyon örülni, hogy a képszerkesztővel csinálsz egy montázst a fiamról vagy ilyenek. szerintem nem a pénz a lényeg, de szerintem itt mindenki megérti mindenki döntését :)

KépKép
muffin

Á, segítség! Levi megnyomott valamit és most mindent apróban látok, alig tudom elolvasni amit írtok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bondi!
A PB már nem nézzük, a 3. évad nagyon gagyi volt. Dexter az örök. Én is drukkolok h a Prado fiút nyírja ki, mert már engem idegesít.

A Pushing daises-t nézzük még, az olyan kis cuki.

Ági!

Szonjának jobbulást!
20150601134430

[quote]M írta:uffin biztosan érti, hogyan akar húzni, de az is lehet egy megoldás, hogy akiknek a nevét-címét megkapta, felírja egy listára, és az összes nevet berakja kalapba, onnan mindenkinek húz egy nevet... nálunk ez működik az Anyukám családjának karácsonyán.

Ez tetszik bondi :D, de milyen virtuális kalapba tegyük :lol: ? Hisz talira nem megy mindenki!

d.dodó

Muffin Eliot nagyon kis ügyi volt :lol: :lol: :lol:

Én Máténak bergon állványos hintát szeretnék karácsonyra .nincs valakinek tapasztalata róla?

Kép
csugi

Bondi!
Az én férjuram is Dexter-függő!
Az első kettőt együtt néztük, de én most már nem :lol:
A Prison Breaknek csak az első részét láttam.
meg DR. House, bár a terhesség alatt nem néztem, mert kissé hipochonder vagyok.
IT Crowd-ot ismeritek? Azon lehet jókat röhögni!

na, dugó be,
sziasztok!!!

Futunk oltásra!
Vendég

Orsi!
Én ismerem az IT-t! Roy forever! Az angol változat a jó, az amerikai nem olyan vicces!
20150601134430

KATÁK!
Gyors kérdés! Mitól lehet az, hogy (nem első alkalom) Lizynek ilyen jó nagydarab száraz taki van az orrában, ami nem is lenne gond, de véres...pedig ugy szívom ki, hogy előtte csepegtetek, és nem is friss vér, hanem olyan mint egy alvadt vérdarabka.

d.dodó

jaj, csajok, köszi Szonjácska nevében is, már jobban van a kis lókötő! Védának igaza van, (senkit nem akarok riogatni, de...) ilyen frenetikus éjszakák mindenkinek az életében lesznek....
Szonja egy idő után szabályosan nyüszített - úgy sajnáltam...

Én benne vagyok az ajándékozásban!!

KépKép
szkagi

Muffin cimet kuldtem.

Ajandekozasban szerintem sem az osszeg a lenyeg, ha az lenne mar regen rossz lenne es semmi ertelme nem lenne.
Mi mindig csinaltuk otthon is, iskolaban is( igaz ott angyalkodassal egybekotve) de mindenkepp a gesztus a lenyeg a ra gondolasrol kell szoljon, nem pedig arrol tullicitaljuk egymast, koltekezzunk....
Anyagilag mi sem vagyunk eleresztve, igy ertem Kike hogy 1000 Ft is sok, de tenyleg nem errol szol. Mert lehet kesziteni, lehet olcso de mutatos kedves dolgot venni....
szoval a penz ne tartson vissza senkit. kulonben is ha 1000 is a limit lehet 1ftos ajandekot is kuldeni nem kell 1000ft!!!!!!!!!!!!

kalap meg nem kell bizzuk Muffinra hisz o a szuper szervezo!jo hir a fuldugo!szuper vagy!

Orsi, oksa talizzunk!
Vendég

ja dokika szabin, nem helyettesitik a tanacsadason igy csak vedono volt.
o meg: fogzas tul korai lenne, szajpenesze nincs( kerdem akkor mik azok a pottyok az inyen?,valsz az nem az), tan a torka faj, nem ehes, etessem ritkabban- hat ez fasza! ezert megerte elmenni!
ja a bore meg: igen ki szokott szaradni a babaknak :twisted: :evil: eljen eljen a szaktudas!
penteken elvileg oltjak kivancsi vagyok dokineni is ilyen "okosakat" mond e majd
Vendég

Szonja kicsi lany! Gyogyulj meg! Szegenyke!
Szornyu!!!!!!!!!!
En baby sytterkent is eltem meg hasonlokat, es akkor is szenvedtem a gyerkoccel egyutt, hat meg akkor mi lesz ha sajat gyermekemmel lesz ilyesmi.

Hat a dexter es hasonlo dolgokhoz nem tudok hozzaszolni, nincs tvnk es fogalmam sincs mirol beszeltek :oops:
Vendég

anyjuk, nekem is küldöd a címedet? :wink:
köszi!

bocsi, de félkézzel írok, így röviden is.

orsi, viki, a többi sorozatot nem ismerem. tavaly sokat néztük az oz-t. ismeritek?

muffin, eliot ügyi!

dodó, muffin kalapjára gondoltam :D hogy ő húz, és mindenkinek egyesével elküldi, kit húzott neki. de már én is kezdek belebonyolódni... :roll: :wink:

miért nyűglődik ennyit ez a gyerek??? pedig már a telefonommal is játszott...

ági, örülök, h Szonja jobban van!!!

Kép
Kép
bondi

Bondikám!
Én meg azt nem ismerem.

Natit pufiljuk!
20150601134430

csajok!

Az ajándékozásban én is benne vagyok!

Kike: mi lenne, ha te valami nagyon fini sütit csinálnál és azt küldenéd el! Mondjuk, ha szoktál mézeskalácsot csinálni, akkor az nagyon szupi, mert finom és a fára is fel lehet tenni és nem kell egy zsákkal küldeni elég 1-2 figura. Így "csak" a postaköltség marad. Csak egy örlet és akkor téged is meg lehet ajándékozni!
Kép Kép
Tényleg nem kényszer csak ez jutott eszembe, mert mindig olyan örömmel írod, hogy ezt vagy azt sütöttél!
Én nagyon örülnék, ha engem húznál így! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Egyébbként tök jó ötletnek tartom a készítést is, ha valakinek van hozzá kedve, ideje.
Evelin: ez nem ér, te tudni fogod kitől kaptok ajit!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Don Dundi elaludt!

Titikém!

Hogy vagytok? Mikor mész dokihoz Hármaska nézőbe? Levi hogy aludt?
20150601134430

ez az Tita, jot szoltal :lol:
es hogy vagy/tok?
Vendég

a magat nem igen lekoto gyermekek szuleinek figyelmebe ajanlom: gyermekem vagy fel oraja egy mikulassapka bojtjaval jatszik:)
Kép
Vendég

Látom Annánál a műanyag flakon is befigyel oldalt :lol:
20150601134430

Nos, az én gyerekem meg nem is kell mondanom, hogy mit csinál.....ALSZIK.

én meg most nyomtam magamba egy kis Milka csokit :oops: , hátha ettől jobb lesz a kedvem...
bár most meg lelkiismeretfurdalásom van............. :?

Anna gyönyörű!!!! :lol:
Vendég

nálunk Dr Haus megy, non-stop... :roll:
Vendég

ja igen a muanyag flakon a jolly joker!
Vendég

Marcsi!
Egészségedre a csokit!
20150601134430

Marcsi! Miért van rossz kedved?

Én is szeretem a Dr Houset!

Odaraktam az első főzelékét főni Jázminnak! Elő kell kaparnom a botmixert, már ezer éve nem használtam! Kíváncsi leszek fog-e ízleni neki a főzi!

Anna nagyon cuki!

Eliot is ügyi a szurival! Mi ez neki a műtéthez képest!

Ajándék készítésre tőlem ne számítsatok! Én az ilyesmihez béna vagyok, inkább veszek :lol:

Jázmi és Roli is alszanak! Gyorsan odaraktam a kaját. Mosni nem tudok, mert tele a szárító!

Ági! Szegény Szonja! Örülök hogy jobban van! Szerencsére Rolkó nem hányós! Talán még egyszer vagy kétszer hányt eddig, az is a köhögés miatt.
Hát igen! Minden gyerekkel együtt jár a betegeskedés is. Én is volt, hogy egész éjjel vizeslepedőztem Rolit, mert nem ment le a láza!

Kép
szly27

Milyen főzit kap Jázmin?

Laca a krmuplit akkora fanyalgással ette, csak almát reszelve hozzá ette meg.
20150601134430

Mi is megjöttünk a szuriról :) Egy kis nyekk volt,egyébként vigyorgott ezerrel.

Muffin:örülök hogy Eliot is jól viselte a szurit.

Titi:ez jó ötlet,úgyis akartam idén sütni mézeskalácsot!! :D

Szly:beírnád majd,hogy 8500gr.Köszi :D
Igaz,mégsem értük el a 9-et,de 7810 volt,és 8500 lett-azért ez is jó :P

Kép
Kép
Kép
kike

Még nem tudom mikor megyek dokihoz. Azt mondta 3 hét múlva tali. Hát az jövő hét. De szerintem az utánna való héten megyek, mert az uh szerint akkor leszek 12 hetes. Amúgy meg 12-14. hét között csinálják a nyakiredőt. Itt majd rá kell kérdeznem az izotópos vizsgálatra. Szerencsére a MÁV-ban genetikusok csinálját a 12. és 18. heti uh-t.

Olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem is igazán foglalkozom ezzel a gyerekkel csak nő a hasambam és kész. Már hányingerem sincs. Normális ez?
Valahogy nem is érzem, hogy terhes vagyok.

Levi most sem aludt túl jól, 2,45-4,45-ig altattam. 6-kor megint és aztán fél 8-kor ébredt. Már ölni tudnék a fáradságtól. Ráadásul itt van anyós is és még ő is idegesít....
Délelött azt mondja, hogy elrontottuk Levitt, mert nem tud ellenni egyedül. Múltkor is amikor itthagytuk rá a 2 gyereket amíg elmentünk vásárolni, ő megetette és letette az ágyra, hogy ellegyen, de csak akkor volt el ha foglalkozott vele. Mondom neki, talán azért mert ő is ember egy társas lény. De akkor is el kéne lennie. Kép Kép

Ja szegény Levi elég taknyos, gondolom azért is nem alszik.
Olivér is még köhög és folyik az orra.

holnap megyünk a gasztróshoz és anyós is jön. Azt akarja, hogy Olivért ne vigyük bölcsibe, hanem ő is jöjjön velünk.
Csak azt nem értem mi a fenének rángassuk magunkkal, miért nem mehet bölcsibe, ahol szeret lenni és nyugiban tud játszani, enni, aludni. :shock: :roll: Kép

Na sok lesz már belőlem!

Evelin: Eloit nagyon ügyi fiú!!! A doki meg mennyen nyugdíjba.....
Köszi a szervezést! Kép

Marcsi: egészségedre a csokit!

Tamara: Anna nagyon cuki! A védőnőt meg sz@rd le!

Ági: annyira sajnálom Szonját!!! Olyan rossz amikor egy gyerek hány és lázas..... Kitartás mára!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: örülök hogy tudtam adni egy jó tippet! Már csak engem kell húznod! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Sejtettem, hogy nem fogom tudni a lépést tartani veletek, de azért próbálkozom. :lol: Visszaolvasni még épp sikerült, de nem tudom, mennyire fogok tudni írni is. :oops:

Viki: Az éjszakánk borzalmas volt. Sikerült Leát elaltanom este 9-kor, majd ébredt enni fél 1-kor, utána meg ébredt 3-kor, 4-kor, 6-kor, 4-kor megint alig bírtam visszaaltatni, kellett hozzá egy óra. Pedig adtam neki pár korty vizet, hátha szomjas, de tojt a fejemre, magyarázott meg a nyálával brümmögött. :shock: :shock: :shock: Úgyhogy ismét olyan vagyok, mint akin átment egy úthenger, de remélem, egyszer majdcsak megszokja a kiságyát, meg úgy általánosságban az alvást. :roll:

Ági: Szonjádnak jobbulást!

muffin: Eliot nagyon ügyesen viselte a szurit.

tappancs: Te Erdőkertesen laksz? Akkor szinte szomszédok vagyunk! :)

Ajándékozás: Bár én még csak most csatlakoztam, de szívesen benne lennék én is. Szerintem is jó ötlet, hogy legyen egy elvi felső határ összegileg, de mindenki annyiból vagy úgy fog majd gazdálkodni, ahogy tud. Szerintem is inkább gesztus értéke van ennek, ezért senki ne érezze rosszul magát.

Sorozatok: Nekem már 4 és fél hónapja nincs energiám meg időm sem tévézni, úgyhogy egyedül a felvett keddi orvosos blokkot szoktam megnézni darabokban. :?
Borostyánkő-nyaklánc: Nekünk van, és karkötő is. A nyakláncot nappal is használja, éjjel csak a karkötő van rajta. Az, hogy mennyire használ, nem tudom, mert nem tudom, mi lenne velünk, ha nem hordaná Lea. :D Viszont így elviselhető a helyzet. Időnként van neki nyűgje, mint pl most is(már várja, hogy menjünk sétálni, csak előbb ülepítem neki az ebédjét :lol: ), de alapvetően nincsenek nagy sírás-rívások. Az meg hogy nem alszik se nappal se éjjel, nála genetikai adottság. :lol:

Bocsi lányok, mennem kell, már nagyon nyavajog, és ennyire kevés alvással kisebb a tűrőképességem. :?

Puszi és további szép napot mindenkinek!
fmarti

titi!
Anyós mondjon le!

d.dodó

És most elárasztalak titeket Levivel! :D
Kép itt egyébként alszik ám! :lol:
És most éppen ezek mennek:
Kép Kép Kép
Kép na helló bébi, kérsz egy almalevet?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levi nagyon férfias! Kép

Titikém!
Állj a sarkadra! Anyós monnyon le!

Márti!
Buksisimi nektek! Estére küldöm az álommanókat h Leus jól aludjon.
20150601134430

Titi!
Jövő csütörtökön ugye nálunk lesz a tali, ideértek, és lepasszolod nekünk Levit és lemész a Zsuzsi szobájába aludni! Na? Szerintem ennyien elleszünk Levivel, te meg alhatsz egyvégtében három órát!

Kép
Kép
patr

patr!

irtam pü-t. annyi hozzáfűzni való lenne, hogy nem csak 92-es hanem 98-as is!!

Kép

Kép
timi1982

MAV: te merre jarsz?????????????????????????????????????????
Vendég

hu Levi milyen komoly fiu!
Vendég

[quote="titanilla78"]
írta:
titanilla78Olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem is igazán foglalkozom ezzel a gyerekkel csak nő a hasambam és kész. Már hányingerem sincs. Normális ez?
Valahogy nem is érzem, hogy terhes vagyok.

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Most minden erőddel Levire koncentrálsz. Mihelyst kipihened magad, megváltozik majd. ;)
20150601134430

Tita: jelen allapotodban az kene meg csak hogy erezd is. Mas se hianyozna Neked mint allando roka koma, vagy emelyges, gyengeseg....
Ugyis ha akarod ha nem jon az ido hogy itt faj ott nyom, leszakad a derekad, stb...de hat ezt te is tudod.
Kivanom mindenfele gondmentes legyen a varandosagod!
Vendég

Engem emg elkapott a hev, lemostam a z ablakot, porszivoztam port toroltem, wc-t takaritottam. Mindjart mindennel kesz vagyok csak foznom kene!
Es Anna vegig jatszott mig en csinaltam, most meg elszunditott! :P Ma valami kis angyal a dragasagom!
Annyira nagyon szeretem! De tenyleg! NAprol napra jobban!Estenkent csak allok az agya folott es nezem, ezerszer megpuszilom es hianyzik egesz este hogy nem olelhetem, puszilhatom meg.
Egesz oszinten neha banom hogy nem velunk alszik :oops:
Vendég

Wera :P
Nem akarlak ám fárasztani, de írd már meg azt léccike, hogy ha odaértem, nyomom a kapucsengőt, beengedsz, majd babakocsival hová menjek? Lent kell hagyni a tárolóban, v. lifttel felvihetem? Ja, és nem jobb, ha mobilon szólok, ha megérkeztem? Hátha Bugri az épp aktuális 20 percét alussza, én meg felkapucsengőzöm :roll:

Ági!
És mi is mindig az ágyat hánytuk össze... Mármint Lilu... Ja, és a falvédőt, meg a plüssállatokat :evil: Utoljára tavaly Karácsonykor, mikor még kis-kismami voltam... Vele együtt öklendeztem...

Na, megyünk leckézni, BHRG-zni, meg gyantáznom kellene, és hajat mosni... Hú............

Véda
Vendég

[quote="anyjuk1"]
írta:
anyjuk1Annyira nagyon szeretem! De tenyleg! NAprol napra jobban!Estenkent csak allok az agya folott es nezem, ezerszer megpuszilom es hianyzik egesz este hogy nem olelhetem, puszilhatom meg.
Egesz oszinten neha banom hogy nem velunk alszik :oops:

Kép

Detto! Én mindennap megköszönöm az égieknek h Duncusom van nekünk.

A férjem pl. nap mint nap elmondja Duncinak, hogy milyen szép. Csak nézi ha alszik, megsimizi a kezét, óvatosan megpuszilja.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?