Új privát üzeneted érkezett!

Én nem tudom hogy miért nem sikerül soha sem kijelölni sem színt adni hozzá... de mindegy.

ma megyünk megint otásra. prevenar. merthogy a doki nem akarja terhelni Eliot szervezetét ezért nem adja neki egyszerre a kötelezővel. :evil: Szerintem kisebb terhelés lenne neki mint most kéthetente járni. De nem érdekel... Egy idióta a dokink.

Felhívtam azt a céget, ahol gyártanak egyedi füldugót minta alapján. Mondták hogy bármikor mehetünk és egy hét alatt kész is van a dolog. Kérdezem és mennyibe fog kerülni? Mondják 600 Ft! :shock: Amúgy 6000 lenne, de a közgyógy miatt ennyiért kapjuk. De az a vicces, hogy a közgyógy még nincs meg (nem veszik fel nekem a telefont) de mégis megcsinálják. :) És akkor tudunk majd menni hidroterápiára is. :lol: :lol: :lol:

Fél 11-re kell mennünk, de úgy sajnálom, mert az előbb aludt el. most ébreszthetem stb. Utálom az egészet. Miért nem lehet egyszerre beadni neki...

na nem mérgelődök tovább...

kryss, köszi a megjegyzést! :)

KépKép
muffin

[quote]W írta:era! Hariveráék hol laknak?

Itt Csepelen.
Vendég

Kata!
Sztem a szándék a fontos, nem h mit kap a manó.
Én pl. egy képeslapnak is örülök ha Tőletek kapom.

Szly!
Küldtem neked privit a 4. hós adatokkal. Megkaptad?

Mennyi legyen a max összeg?
20150601134430

Wera!
Ez tényleg gáz, Anya!
Én csak msot kezdtem a teszveszelést, de tegnap, amikor a postán lepakoltam a csomagjaimat, amiket fel akartam adni, hát úgy néztem ki, mint egy tojó galamb... Ráadásul, összekevertem a címzettet a feladóval... :roll: Kérdezi a nőci, Ön Komlón lakik?
Őőőőőőőőőőőő, izé, nem, itt Nagytétényben... :oops: Szép lett volna, ha Komlóra megy az utánvétes pénz, én meg feladom magamnak a ruhákat :lol: :lol: :lol: Csak kicsit néztek hülyének :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Dóri!
Vszínű Dundi játékokat kap + egy utazó ágyat. Ruci még nincs, bár Babu rémszarvasos ruhája nagyon átjött.
20150601134430

ja de, még egy kicsit morgolódok...

vettem teszveszen egy gatyát a férjemnek. Az volt írva, hogy új. Megjött és foltos a feneke. kimostam és nem jött ki. Írtam a csajnak és csak annyit írt, hogy ő kimosta, kivasalta de nem látta. 1. új gatyát minek mosol és vasalsz?
2. ha kivasalod nem veszed észre hogy foltos?

meg azt is írta, hogy nem lehet olyan komoly folt, és tanácsokat adott hogy hogy mossam... most betettem ázni, és kimosom magasabb hőfokon is, de ha úgy sem jön ki olyan negatív értékelést írok róla...

a másik: írtam a múlt héten hogy megint eltűnt egy csomagom a postán. Hát a történet tovább folytatódik. 4 csomagomból 2 nem jött meg. És persze érdekes mód pont azok amikben a vadi új cuccok voltak. (merthogy van pár dolog amit unokatesótól örököltünk, meg rendeltünk dolgot annak a kissrácnak is aki most született). És ilyenkor mit tudok csinálni???????, Olyan iszonyat mérges vagyok, hogy idén ez már a 3. csomag!!! Ennyit a magyar postáról. De tuti hogy olyan balhét fogok vágni, mert nehogymár 50%-os eredménnyel dolgozzanak!!! Iszonyat dühös vagyok és az a legrosszabb hogy tök tehetetlennek érzem magam. Mert ha letagadják mit tudok csinálni???

KépKép
muffin

Ez a gyerek mindig alkot valamit! :lol: Gyanúsan csendben volt az előbb, hát betakarózott és tv-zett, természetesen 70 cm-ről :twisted:

Kép
Vendég

Sztem a limitnél számítsuk bele a psta ktg-et is! Az, ha ajánlottan küldjük, súlytól függően pár száz Ft. 2000gr-ig 770 Ft. De olyan nehezet úgy sem küldünk, gondolom, tehát 4-500 Ft p.ktg-et számoljunk. Sztem akkor az ajándék is lehetne 500, és akkor egy ezresből mindenkinek kijön...

Mit gondoltok?

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:24-kor.
Vendég

500 Ft-ból nem sok mindent lehet venni... Legyen inkább 1000.
20150601134430

Muffin - a postával én is pont így állok! Múltkor leírtam a kálváriámat a csomagküldéssel, és el is tűnt már sok mindenem. Érdekes hogy mindig az Angliából érkező csomagok!! :evil: Egyébként egy dolgot lehet tenni, értékbiztosítottként feladni, csak hát úgy már nem éri meg, mert az marha drága! Marad a tehetetlenség!
A teszveszes csaj :shock: rohadjon meg hogy így átvert! Ilyen egy szemétládát! :evil:
Vendég

Muffin!
Megkérdem Apát a csomagokról! Ő volt pár hónapig csomagos postás... :wink: Hátha van valami ötlete, hogy lehetne kibogozni a szálakat...
(Látjátok, enyém gyerekek a postástól vannak :oops: )

Werám!
Nem jött privi, hogy hová menjek Csepelen.
Amúgy nagyon izgulok ám! Még nem voltam a királyfival, babakocsival, BKV-val ilyen messze, ráadásul egyedül. Ez lesz a tűzkeresztség... ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy izgulok, mint egy kisdiák!

Véda
Vendég

Nekem jó az ajándékozás, akárhogy is lesz... bár ötletem az nincs, de majd kitalálok valamit!
Vendég

Wera! Ha valaki eljön érte a XVII.kerületbe akkor Én kölcsön tudom adni a légzésfigyelőnket!
Vendég

Bocsi Véda! Mindjárt írom! :oops: :lol:
Vendég

Viki!
Tőlem mehet az 1000,- is, de tudom, sokan írták, hogy mennyi anyagi gondjuk van, és lehet, hogy az már nekik sok... de akkor majd megírják, igaz?
Akkor 1000-ről vélemény? Többiek?

Véda
Vendég

Oké Babu, átadom az üzit, aztán majd eldöntik hogy élnek-e vele!! Nagyon köszi! :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:24-kor.
Vendég

Bocsi:Katának igaza van :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Én is nagyon szívesen benne lennék,de sorolhatnám hogy milyen anyagi körülmények miatt nem menne.......inkább meghúzom magam........persze sokan gondolhatják,hogy ugyan már......mi az az 1000-1500 ft,de.............. :oops: :oops: :oops: szóval én inkább kussolok :cry: :cry: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, Kike!
Én úgy vettem észre, hogy itt az anyagi gondokról is elég őszintén beszélünk, nem? Sztem van köztünk olyan, aki azt mondaná, bocs, csajok, de ez most nekem sok. És tuti, senki nem venné zokon... De lehet, igazatok van... Akkor ti az 500-ra szavaztok?

Véda
Vendég

Én nem szavazok semmire,mert az 500-ból tényleg nem igen lehet venni semmit,én inkább kimaradok,ha nem baj,és nem haragudtok meg érte :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ne izélj már, Anya! Pont ezt írtam, hogy sztem bárki felvállalja, felvállalhatja, ha neki sok, és nincs belőle gáz... Sztem vagytok/vagyunk egy páran... Nekem most menne az 1000 is, de 1 hónapja nem ezt mondtam volna... ez van... NNe csinálj belőle problémát!!!

Véda
Vendég

Véda:ok,és köszi a megértést!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ne izéljél már, mert megizéllek!

Én mindentől függetlenül SZEJETLEK! Ha benne vagy, ha nem!
20150601134430

Viki: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, még1 ötlet: megunt, de jó állapotú játékot is ajándékozhatnának a többgyerekesek, nem? Annyi csörgő, izé, mindenféle gyűlik össze, ami újonnan lehet sokba kerül, eladni nem lehet, de ajándéknak ideális... Akár így is meglehet közelíteni az 1000-es limitet, nem?

Kike!
Ha nem vagy benne, azt is megértjük.

Véda
Vendég

Werám!
Privi jött, mindjárt olvasom!!!!

Véda
Vendég

Dóri!
Ez játék cserebere jó ötlet! ;)
20150601134430

AZ AJIBAN BENNE VAGYOK ÉN IS

anyagi gondja pedig mindenkinek lehet

Képimg][/url]
Kép
ronix

a játék csere is jo ötlet nagyon

a felmosást félbe hagytam :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Viki!
Köszi a dicéretet! Apa megöl, ha emgtudja, hogy vele is dicsekszem :P
Lackó jól van? Hányszor kel éjjel?

Wera!
Nagyon köszönjük a meghívást, nagyon jól esett, de most nem élünk vele, mert a lányom megbuggyant, semmi nem köti le, sokat sír, alig alszik. :(
Nóri irtó nagy és ügyes!

Andi!
Milyen nagy már Viki!!!! Széepk vagytok, ne bosszankodj!

Dodó!
Lizy is nagyon ügyes! És köszi a tippet!!!

Lénának boldog hófordulót!!!
Roni, le a kalappal előtted. Irtó jól osztod be az iődet. Nekem meg sehogy sem megy. (Most is írnom kellene, ahelyett, hogy itt lógok)

Vkata!
Irigyellek, hogy Dóri átalusza az éjszakát. Emma min. 2x kel. Még valami: ugye az nem baj, hogy én még egyszer sam porszívóztam az orrát? Nme kellett, nem volt beteg. vagy azt amúgy is ajánlatos néha???

Evelin!
Küldöm a privit.
Szerintem legyen az, hogy max. 1001 és akinek kevesebből megy, annak kevesebből, az egésznek úgyis csak gesztusértéke van!!!

Tamara!
Zuglói talikat még szervezhetünk. Én is irtó sokat ülök itthon egyedül :(
Na, húúúzok tanulni!!!!
Vendég

Sziasztok!
Hú ennyit írni. Mi egy kicsit lustiztunk ma, ugysem kell főznöm.

wera!
Nagyon jók a képek!

ronix!
Lénának boldog hófordulót!
Fiadat remélem nem kell műteni!

sz.andi!
Nagyon jók a képek!

Karácsonyi menü: mi ugye anyáéknál leszünk, ott 24-én ebédre halászlé van, és mákos guba. Este rántott hal, majonézes krumpli, majonézes kukorica, ecetes krumplisali, sültkrumpli, forraltbor, beigli. meg én sütök hókiflit, amerikai chocolate chips cookiest, dobos tortát. 25-én szerintem kacsa vagy liba lesz.

d.dodó

Ajiban benne vagyok én is! De mivel ide nagy lenne postaköltség, mi lenne, ha az enyémet is Anyjukék címére küldené aki minket húz, csak ráirná anyjuk neve mögé, hogy Lizy vagy Laura Alice?

d.dodó

Én benne vagyok az 1000-be, akkor így postaköltséggel együtt kijön 2000-ből bőven!

Viki4 Megkaptam, csak még nem nyitottam meg, nehogy elfelejtsem majd betenni a tábliba, vagy kitöröljem!

Kép
szly27

Ja!
És ma megyünk oltásra délután!
Drukkoljatok, hogy ne elgyen láz!
(Kike!
Mi is most kapjuk a négy hóst, noha Emma még nem volt beteg, a mis orvosnk egyszerűen így ad időpontot. pedig már közelebb van az öt hónaphoz, mint a négyhez)

Menü: nem tudok főzni!! Sütni sem!!!
De tárkonyos pulykaleves
Harcsa Esterházy módra
Mákos guba
(esetleg mézeskalás, bár még sosem siekrült :( )
forralt bor naranccsal
Vendég

nekem is jo az ezer:
de mi legyen az aji ?? azé csak jo lenne tudni kinek mi kéne vagy mit szeretne mert lehet hogy valakinek az 50-ik csörgöt küldjük

vagy hülyét mondtam???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Csajok!
Engem világosítsatok már fel, hogy hogy megy ez a számhúzás Evelinnél! Írok egy számot, de mettől meddig? És, ha azt már húzta valaki? Akkor Evelin szegényem, majd mindig visszaír, hogy nem jó, írj másikat? Vagy hogy? Bocs, de lehet az álmatagságtól vagyok ilyen setétlajos :oops:

Wera!
Amióta elolvastam a prividben, hogy hogyan jutok oda, még annál is jobban izgulok, mint előtte... Úgy viselkedem, mintha dodóékhoz készülnék Svédbe... :oops:

Véda
Vendég

Orsi!
Az én uram sem szereti ha felrakom a képeit. Éjjel kb. 1,5 óránként megriadt, de kis simivel visszaaludt. végülis reggel 8ig horpasztott.

Drukk az oltáshoz.

Maffiózó Bubu aludt kemény 40 percet, azóta pörög.
20150601134430

Ja, meg ugye az is lényeg, hogy ne magát húzza valaki :).

d.dodó

[quote="desviki"]Orsi!
Az én uram sem szereti ha felrakom a képeit. Éjjel kb. 1,5 óránként megriadt, de kis simivel visszaaludt. végülis reggel 8ig horpasztott.

quote]
Viki, nekem ez úgy jött le, hogy az urad aludt vissza kis simivel! :lol:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Vagyok én is... az ajándékozásban is benne vagyok, a címem már el is küldtem Evelinnek. Számot azt nem. Akkor hogy is van ez? nem értem... :oops

Ma vacak napom van... nincs kedvem semmihez. okom nincs rá, csak így érzem. vagyis van, de mindegy.

belenyomom a fejem valahová............
Vendég

Patti!
Jogos! Kép
20150601134430

Marcsi!

Fel a fejjel!
Még csak most jönnek a frontok!

Emmcskád mozgolódik már? Forog?
Nálunk semmi. :D

Múltkor vki írta, hog az Emma istennőt jelent.
Nem lehet, hogy azt jelenti: "nagyhajú lusti"?
Vendég

Ajándékozásban én is benne vagyok, szerintem úgy állapítsunk meg limitet, hogy max annyi, de ha valaki szívesen csinál ajándékot, vagy van otthon olyan, amit szívesen tovább ajándékoz, akkor ő azt adja. Igy akinek gond a pénz, ő is benne lehet! Vélemény?

Kép
Kép
patr

[quote]N írta:em lehet, hogy azt jelenti: "nagyhajú lusti"?

szerintem is inkább ezt jelenti... az imént hasra tettem, és olyan üvöltésbe kezdett, hogy azt hittem, összeszaladnak a szomszédok...pedig családi házban lakunk...
Vendég

Patti!
Kép

Jó ötlet!
20150601134430

még nem olvastam vissza, mert :shock: :shock: :shock: :shock: ilyen vagyok.
Szonja este héttől lázas volt, 39 feletti lázzal, egészen 11-ig... Panadol baby egy órára levitte, aztán úja fel az egekbe... jött a klasszikus hűtőfürdő, na meg germicid kúp, és végre 12-kor láztalanul elaludt. Ott aludtam én is a gyerekeknél a földön.
Fél egykor arra ébredtem, hogy hány... mindent összehányt, az ágyat, az alvósállatát, a párnáját... Szonja ki, át a földre a matracra, Zolival nekiestünk a lehányt holmik sikálásának, beindítottam egy mosást. Erre összehányta a földön lévő matracot is, szegénykém... már akkor sírt is. Hálózsákja nem volt több, se párna, kapott két takarót és ment a hálószobába, az én helyemre - de már vízhatlan lepedőt kapott maga alá, és Zoli mellette maradt, én meg folytattam a harcot a többi összehányt cuccal :shock: Néha ivott egy-egy korty vizet, aztán kihányta...
Szonja hajnali 4-ig még kilencszer hányt, akkor felhívtam az ügyeletet. Mondták, ha még egyszer hány, vigyük be.
Nem hányt többet (csak reggel, amikor egy korty teát kapott :? )
Láza kicsit visszatért, de mi az már nekünk, a gyerek jókedvű, nem hány. Hurrrrrááááá!!!!! Túl van a nehezén!!!!!!

Csak a kicsi ne kapja el :shock: :?

Aludtam talán két órát össz

Csütörtöki talit (ha lesz) én visszamondom, mert sajna tuti nem megyek, újra :(

Kezdem úgy érezni, hogy ránkjár a rúd...

Ja, és a védőnő telefonált hogy holnap jöhetne-e látogatni, és hozna egy védőnő-hallgatót is :shock: :shock: :shock: mondtam, most nem túl alkalmas :?

KépKép
szkagi

Patr!

én is hasonlót írtam, egyetértek!
Vendég

Hú, Ági nagyon rosszul hangzik!

Sajnálom.
Remélem, most már nem lesz több hányás és regenerálódik a kislány!

nagy nagy gyógypuszit neki!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?