még nem olvastam vissza, mert
ilyen vagyok.
Szonja este héttől lázas volt, 39 feletti lázzal, egészen 11-ig... Panadol baby egy órára levitte, aztán úja fel az egekbe... jött a klasszikus hűtőfürdő, na meg germicid kúp, és végre 12-kor láztalanul elaludt. Ott aludtam én is a gyerekeknél a földön.
Fél egykor arra ébredtem, hogy hány... mindent összehányt, az ágyat, az alvósállatát, a párnáját... Szonja ki, át a földre a matracra, Zolival nekiestünk a lehányt holmik sikálásának, beindítottam egy mosást. Erre összehányta a földön lévő matracot is, szegénykém... már akkor sírt is. Hálózsákja nem volt több, se párna, kapott két takarót és ment a hálószobába, az én helyemre - de már vízhatlan lepedőt kapott maga alá, és Zoli mellette maradt, én meg folytattam a harcot a többi összehányt cuccal
Néha ivott egy-egy korty vizet, aztán kihányta...
Szonja hajnali 4-ig még kilencszer hányt, akkor felhívtam az ügyeletet. Mondták, ha még egyszer hány, vigyük be.
Nem hányt többet (csak reggel, amikor egy korty teát kapott
)
Láza kicsit visszatért, de mi az már nekünk, a gyerek jókedvű, nem hány. Hurrrrrááááá!!!!! Túl van a nehezén!!!!!!
Csak a kicsi ne kapja el
Aludtam talán két órát össz
Csütörtöki talit (ha lesz) én visszamondom, mert sajna tuti nem megyek, újra
Kezdem úgy érezni, hogy ránkjár a rúd...
Ja, és a védőnő telefonált hogy holnap jöhetne-e látogatni, és hozna egy védőnő-hallgatót is
mondtam, most nem túl alkalmas