Új privát üzeneted érkezett!

Rossmanban Kecskemétis bébidesszert 159 Ft.
20150601134430

SZÉP REGGELT

WIKI BASSZUS NEKED MINDIG MINDEN A FEJEDBEN VAN :D NEM SEMMI :D

tényleg ma vagyunk 5 honaposak...
habár ilyenkor még az ágyon övékültem

csajok tegnap nagyon elfáradtam beültem az autoba 9-kor és este 7-kor szálltam ki belöle
nem akartam dolgozni de muszálj volt sebaj ma nem megyek

mi is megyünk a védönöhoz mérésre...
ja tegnap basszus kaptam 2 defektet is ááááááááááááááá
nagyon mérges voltam
ez olyan mikor idöre kell menned és nem tudsz odaérni ami nem a te hibád

Képimg][/url]
Kép
ronix

jaj
KATÁK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!

MEG AZ ERZSIKNEK IS

nem voltam gépközeleben de 8 napig jo ugye??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Lénának Boldog Hófordulót!
Vendég

sehol senki áááááááááá

pedig most lenne kicsi idöm
mindegy
elinditom a rozit
kicsit pakolok ma nem kell fözni HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁ

Képimg][/url]
Kép
ronix

BABUKÁM kösz emlékszem majdnem beelöztelek

Képimg][/url]
Kép
ronix

[quote="ronix"]
írta:
ronixWIKI BASSZUS NEKED MINDIG MINDEN A FEJEDBEN VAN :D NEM SEMMI :D

Na ja! Szly táblázatából lesem! Tudod! Akinek nincs esze, legyen notesze!

Sajnálom a defekteket!

Fiad keze jjavul? Léna étvágya?
20150601134430

Léna egész jol eszik kopp kopp kopp

ma megyünk mérni sulyt
a fiam fiam kezéröl nem tudom tegnap voltunk megint rtg és azt mondták 1 hét mulva kontroll
kérdzetem mért kell jönni minden héten

erre a doki mert lehet hogy müteni kell??!
mert??
mert 5 fokos eltérés van azt nézik hetente hogy nem e lesz rosszabb
vagy forr e össze
de a mult héthez kpest nincs változás ami jo szerintem

áááááááááááááááááááááá
a cipöm teli van

ráadásul érezni már a karácsonyi hajtást...................

és én karácsonyilag sehol se vagyok

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Gyógysimi a fiad kezére!
Vendég

Roni!
Karácsonyilag még én sem tartok sehol, max. fejben.

Fiadnak gyógypuszi!

Szabikám hogy aludt?

Ez a Dundi Mókus még mindig alszik. Kép
20150601134430

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:26-kor.
Vendég

Sziasztok Mamikáim :D !

Gyors jelentkezés amíg törpe alszik, mert utána ereszd el a hajamat van nálunk este 9-ig :? .

Kölci gyógyultnak van nyilvánítva, lemérni nem mérték,mert drága apróságom nem fér rá a mérlegre :oops: :P :lol: .
Ma kellett volna oltást kapni de jövőhétre trakták, mivel beteg volt.
Kezd kaka gyáros lenni mint annak előtte, hogy kőkorszaki gumógyáros lett volna :lol: .Egy fajta kecskemétit nagy szájhúzás árán fogad el a Vilmoskörte-Birsalmát, aminek nővére örült és sutyiba föl falta a hyppeseket amik voltak s lopkodja a tápszert is :lol: .Kész a csaj nagyon.

Őszintén bevallom még nem érkeztem el a visszaolvasgatásra, mert időm se volt még de igyekszem.

RONIX
sajnálom a defekteket nagyon gáz tudom nekem volt munkaeszközöm gépkocsi és mikor időre kelett szállítaom valamit és durdefektem lett az agyam is durrant a gumival együtt...

Puszika Lénának és boldog hófórdulót és gyógyulgason a fiacskád keze is neki sok gyógypuszika

Ajándékok fele már megvan, de a másik fele mikor lesz meg, hát passz, most itthon kuksizok keddig mert nincs téligumi felrakva,majd kedden.S így szombaton levezettem 300km-ert babástól férjestől (hála égnek nagyok nélkül) hó átfúvással teli időben és hóvivaharba.Parányit 2.5 ször hosszabb volt a menetidő, de inkább nem arcoskodtunk, hátha alul maradunk ....
Sűrűn imádkoztunk, ha tudtuk volna pesten , hogy mi vár ránk biztos itthon maradunk a seggünkön, de mi elmentünk csavarogni hát sikerült.

KATÁK+ERZSIK

BOLDOG NÉVNAPOT !!!

Szia Babukám

mi újság Szabolcs babával? Jól vagytok? Remélem igen hatalmas és nagyon jó fej így a képeken .Vigyázzatok magatokra

Óh már felkelt a töpi manóm, mennem kell lánykák :roll:
Jók legyetek, Puszi mindenkinek majd próbálok jelentkezni sziasztok
tappancs28

Sziasztok!!

Kezdem unni ezt a sok hullámvölgyet!! Alig, hogy kimászok belőle, jön valami és rögvest visszazuhanok. Elegem van!

Ne haragudjatok, tényleg!! Tudom, hogy rám vártatok és attól függött, hogy mikor lesz a miku-tali, de a páromból elegem van. Vagyis a főnökéből!!! Ugyanis szombattól jövő hét péntekig MINDEN nap! nappalos. reggel 7-től este 7-ig vagy 8-8-ig. Sehogy sem tudunk elmenni!!! A F..sz ki van komolyan mondom! Soha nem jutok el oda, ahova menni akarok. Semmit nem tudok megcsinálni, mert csak arra nem marad ideje apának, hogy azt nézze nekem mi a jó és mit szeretnék.
Jó, hagyjuk, elegem van!
Ja, ráadásul váltottunk dokit és 2.-án kell menni először hozzá tanácsadásra...mehetek egyedül....
Tényleg dugulok!

Tegnap elvittem Vikit sétálni, az első hóba!! Gyúrtam egy hógolyót, oda akartam adni neki, de rögtön el is engedte és nézett rám, hogy mi van! Olyan édes volt. Nem számított rá, hogy hideg lesz. :lol: :lol:

Na megyek, mert készülnöm kell! Ma kredit pontos továbbképzés. 11-től 4-ig nem leszek itthon. Apa vigyáz Vikire!

Na teszek fel képet, tegnap csinálta az öcsém. Aztán eldugulok!

Kép Kép

Kép Kép

sz.andi

Viki! Szabi óránként nyögött egyet éjszaka de amúgy jól aludt! Nyögéseknél simi és cumi a szájba alvás tovább!

Tappancsom! Örülök, hogy rendbe jötettek! Dávid is és Anya is nagyon ügyi! Tejcsi is van vagy az nem változott?

Szabi jól van és már 7600g. Néha nem akar enni de azért jó fiú!

Azt még nem mondtam csajok, hogy amióta levittem tegnap a dokihoz azóta megint 180-at meg 200-at eszik! Szerintetek megijedt? :D
Vendég

Bocs vissza léptem 2 percre

KIKE
szavaztunk törpivel DOMIRa

DESVIKI
mi használunk láncot és csak fürdeni veszem le és kapja vissza , ha akarsz venni neki akkor minnél előbb mert most még nem baszkurálják ill. tépkedik így megszokja"hozzá tartozik "és nem akarja letépni később se.
Ismerős nem bírta megszoktatni a gyerkőccel 6-7 hós volt mikor fogzás miatt kapta és kitépte a nyakából ill fujtogatta magát :roll:

Amúgy nekünk jön a dolog és szerintem jó.

BABÚ
addig jutottam, hogy pisit kell venni fiacskádtól, mi a baja?

megyek nembírok birkózni kisherceggel a gépnél
tappancs28

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:42-kor.
Vendég

ANDI

Viki manó egy tündér jó fej a havas sztori tetszik :lol:

Babu

tejcsi hálistennek ketd vissza álni a gyarapodással kicsit neccesen állunk szerintünk nem igazán hízott de jövőhéten kiderül addig meg ráhajtunk a témára .A mohósága vissza térőben az tuti minden percben cicin van szerintem játszani is ha megtehetné velem a szájában tenné.
Hát majd kiderül

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nagyon kiabál velem de jófej olyan ideges fejet bír vágni ha itt ülök a gépnél, hogy leszakad az ég.

No puszi most már tényleg lelépek :wink:
tappancs28

jó reggelt!

A névnaposoknak erőt, egészséget!

Ronix, :shock: műteni??? Lehet nem kell!

Andi :( gondolj arra, hogy utána együtt lesztek! Tudom... könnyű mondani.... Azért elég durva, hogy ennyit dolgoztatja a főnök. Én nem bírnám az tuti!!! Menet közben elaludnék az biztos! Milyen jók a képek!!! És mekkora hó van :shock: :!: Nálunk semmi.

Mi mindjárt indulunk ismét babaúszásra!!! Nagyon várjuk már. Liza imádja.

Karácsonyi ajándék, hú nekem még fejben sem volt időm eldönteni....
magdolnam

Tappancs! Nem evett két hete már rendesen és azért kell vinni vizelet mintát, hogy meg nézzék van e valamilyen baci benne!

Andi! Viki nagyon édes!
Vendég

Tappancs!
Én a hatására is kiváncsi lennék.... :roll:
20150601134430

azt hiszem megint kezdek szétesni... Tegnap ránéztem a férjemre, ahogy ringatta Lizát ezen elkezdtem annyira röhögni, hogy könnyek szöktek a szemembe, de azzal a lendülettel átment sírásba :shock: Én nem értem magam. Remélem nem kezdődik megint a magamba fordulás. Vajon a hormonok játszanak megint???
magdolnam

Viki nagyon szép! Kép
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:47-kor.
Vendég

és mit vettem még észre :shock: :shock: :shock: Én nagyon szeretem a tejet, naponta minimum 1 l lecsúszik :!: és nem bírom már meginni :shock: De nem tudom miért, meg fáj a gyomrom tőle. AMióta megszületett Liza, elég sok minden megváltozott a szervezetemmel kapcsolatban. Viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire!
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:49-kor.
Vendég

Teljesen elszontyolodtam az olvasottakon hogyki mindenki nem fog talira jonni se most se kesobbiekben :cry:
Pedig nekem ez volt a feludules a heteimben hogy vartam a penteket/csutortokot, hogy vegre nem egyedul itthon fogog gobbasztani...De latom vege a jo vilagomnak:(
Sajnalom hogy Akata nem jossz most es Vkata nem jossz mar egyszer sem iden. Igy mar nem is lesz az igazi!

es Andit is sajnalom hogy annyira szerette volna es megsem jon ossze!
Viki nagyon edes!

BAbu: de orulnek Annara is raijesztene ma a doki es enne ujra!BAr erosen sejtem a szajpenesze miatt van. Ugyanis ujra meg ujra visszajon esmar a feneke is pottyos es olvastam e miatt lehet etvagytalansag. Mindegy azert leviszem mert ez a gyomorsav dolog meg akkor is kerdojel. Na meg a borere kerek valamit....

Tenyleg Emma szajpenesze? Elmult? Mivel kezeled?

Annam is vegig aludta az ejjelt, 8tol 7ig,es en is ugy doltem be tegnap este fel 10kor az agyamban mintha egesz nap kapaltam volna es soha tobbe nem tudnek majd felkelni. Csak tudnam mibe faradtam ugy ki.....

Viki: mi nem hordjuk mindig es ejjel soha a borostyan lancot.Annam nagyon tokas, es nehez raadni es azert en lattam mar hogy megnyomta a kis nyakat.

Karacsonyi menu, ha itthon leszunk: hal, krumpli, kukorica salata, beigli, panettone, stolle.forraltbor. Masnap liba vagy kacsa vagy pulyka, 26an meg nem tudom, lehet toltott kaposzta.
Tavaly volt az elso nem otthoni karacsonyunk, viszont Irorszzagban voltunk es ott semmit nem talaltam amit szerettem volna fozni, igy 24en csirket ettunk baratokkal, 25 halat de panir nem volt se egen se foldon, 26 nem emlekszem, de nekem amugysem az evesrol szolt az az idoszak, hanem hogy mi az ami bennem marad egyaltalan:)
Vendég

[quote="anyjuk1"]
írta:
anyjuk1Karacsonyi menu, ha itthon leszunk: hal, krumpli, kukorica salata, beigli, panettone, stolle.forraltbor. Masnap liba vagy kacsa vagy pulyka, 26an meg nem tudom, lehet toltott kaposzta.

Mehetünk? Kép
20150601134430

Viki: gyere csak nyugodtan! Legalabb ossze johet vegre a
Lacko Annaval!
Csak asztalt hozzatok( a mienk igen kicsi)
Vendég

Kata, biztos, hogy nem!
magdolnam

[quote="anyjuk1"]V írta:anyjuk1iki: gyere csak nyugodtan! Legalabb ossze johet vegre a Lacko Annaval!

Kép

AKatus!
Hogy aludtatok? Alvókád javul?
20150601134430

kata az idö beosztás néha nagyon nagyon necces :?

de nagyon igyekszem... :D

Léna épp nyüglödik
pedig vasalnom kéne,és felmosni nagy a dzsuva a kövön... :x

Képimg][/url]
Kép
ronix

de ma nem dolgozom és sokat jövök...

úgy döntöttem nem viszem ma Lénát tanácsadásra
csak sulyt mérnének
vagy nem tudom végülis délig lehet menni
szerintem elöbb összedobom a lakást

és vasalok ha végzek akkor elmegyünk

a kari menü hát valami nagyon finit kéne
süti lesz az bizti valami krémes féle és sosnal is neki állok sajtos tallérra gondolotam

aztán lehet csinálok majonézes salit (én keverem a amajonézt teszek bele sajtot kukoricát és fött tojást ez a sali nagyon bejön nekik

meg kukoricás rizs is lesz rántott husi töltött kápi
meg szerintem a viki féle sült töltött pipi comb

Képimg][/url]
Kép
ronix

nalunk sem volt semmi a lidliben, de ugy alt soha semmi nincs amit az ujsag ir :twisted:
de igaz ez a rossmannra is!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:49-kor.
Vendég

Akkor Csajszikáim hogy is az ajándékozás itt a topikon? Ki van benne?

Én igen!

Kép
20150601134430

ÉN IS!!!!Kép

sz.andi

én is benne vagyok de hogy is fogjuk csinálni??
Vendég

Szép napot :P
De hogy legyen szép a napom, ha ennyi szomorút írtok? Kép
Akata, Vkata, Andi...
És persze megértelek benneteket... De akkoris :cry: :cry: :cry:
És :cry: :cry: :cry:

Akata!
Amikor Lilu pici volt, mindig akkor jött valaki, amikor épp nagy nehezen elaludt... Ráadásul sokan rátámaszkodtak a csöngőre :twisted: Egy idő után idegileg teljesen kikészültem, így Apus, az ezermester, megcsinálta úgy a csengőt, hogy ki és be lehet kapcsolni. Ha vendéget várunk be van kapcsolva, ill. ha épp nem alszanak a gyerkők, ha meg nem akarom, hogy csengessenek, akkor kikapcsolom :wink: Szuper találmány. Apusnak örök hála érte!
Lehet, a tiéteket is meg lehetne csinálni. Hidd el, nagy áldás. (Ha meg fontos ember jön, az úgyis tudj a mobilodat, és azon hív, hogy ott van, az meg gondolom, úgyis le van halkítva...)
Adélnak nagy puszi!
Csabinak még nem mertem elmondani, hogy nem jön a leány...

Vkata!
Értetek is sír a lelkem!!!
Vagy a mostani tli még belefér, és utána már nem? Na, na, lécci, a mostani tali még férjen bele!!!
Dórikára annyira kiváncsi vagyok!

Tappancs!
Örülök nektek!

Babu!
Szabicsek ügyesen pisilt. Mi ezt játszottuk Csabesz 1 hetes korában, mert piros cseppek jöttek a pisijével... De nem vér volt, szerencsére! Viszont ahogy mia zt összegyűjtöttük... :lol: :lol: :lol:

Viki!
Lackó mit kap karira? Írtad már, lehet, de nem emlékszem... És mit fogsz ráadni a kisHencegre?

Csabesz este elaludt a cicin... Olyan boldog voltam, hogy 1 hét üvöltős elalvás után végre normál időben, és szép csendben elaludt 8) Lilu még a másik szobában volt. Mondtam, ha bejön, csak óvatosan. Jött is, óvatos is volt, de mikor lefeküdt, tök hangosan megszólalt, valami abszolút nem fontosat, és erre Csabi szeme kipattant :twisted: Sírni nem kezdett, csak magyarázni, meg röhögni, de én nem voltam vicces kedvemben, ugyanis számítottam rá, hogy megint nehéz elalvás elé nézek.
Úgyhogy Csabit beraktam a kiságyba, ő semmit nem vett észre a dühömből, így kirongyoltam a szobából, és mondtam Lilunak, hogy "Érezzétek jól magatokat! Te is, meg az öcséd is, akit sikerült felverned!"
Közben elkezdtem bőgni, erre Lilu is, és ölelt, hogy "Ne haragudj, Anyukám!"Erre még jobban elkezdtem bőgni, meg ő is. Mondtam neki, hogy iszonyú tud lenni, mikor valaki kialvatlan, és annyira örültem, hogy végre időben elaludt, így én is hamar lefekhetek... :twisted: De miután, sírt, és láttam, bánja, már nem is haragudtam rá.
Végül f10-kor aludt el Csabi. Viszont 45 perc múlva ébredt egy búcsúszopira, majd 2-kor, 5-kor volt fenn, és n8-kor én ébresztettem. Tehát viszonylag jó volt az éjjel. Persze mindez viszonyítás kérdése... Nem Emmához, és nem is Eliothoz hasonlítom :lol:

Még jövök!

Véda
Vendég

Jó reggelt!

Ronix! Remélem nem kell műteni a kisfiad kezét! Azért jópofák ezek a dokik, kérdezés nélkül megmondhatta volna, hogy miért kell ellenőrizgetni!

Lizy és Nóri nagyon cukik és ügyesek! Jázmin még csak nem is fordul, nem hogy kúszna!

Viki nagyon jól mutat a havas tájon! Cuki!

Karácsonykor én nem szoktam sütni főzni, mert sosem vagyunk itthon! Szenteste anyóséknál, másnap ebéd anyuéknál, 26-án ebéd keresztanyáméknál. Sütök valami sütit, ha jönnek vendégek és itthon találnak, meg tudjam kínálni és ennyi.

Ajándékok! A keresztgyerekeknek egy része meg van, de egyébként még fejben sincs.

Úgy tűnik Roli javul! Éjszaka nem kellett pelenkázni. Tegnap is már ritkábban volt kaka!

Ma nem megyek sehova! Én is kezdek úgy érezni, mint Andkata! Bár nekem Jázmin bírja a jövés-menést, csak már én nem4 Tiszta idegbaj vagyok mire elindulunk. Mire a két gyereket felöltöztetem +magamat, valaki mindig sír (mármint gyerek). + kicuccolni az autóhoz4 Szóval ma nem egyek sehova! Max boltba! De gyalog!

Kép
szly27

Csajok! Harivera kislányának tegnap délben leállt a légzése :cry: Azóta már jobban van, de kellene nekik kölcsön egy légzésfigyelő (venni nem tudnak sajna) szóval ha esetleg tudtok valakit aki oda tudná adni, annak nagyon örülnének!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.26 09:47-kor.
Vendég

Vkata Kép
JUPIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Ajándékozásba én is benne vagyok!!!

Véda
Vendég

csajok, akkor aki benne van, az küldjön nekem privit a postai címével. [color=red]HATÁRIDŐ: Vasárnap[/color] és akkor összeállítom a listát és mindenki választhat számot. :) ja és valaki írta hogy talin is lehetne a húzás. De akkor egy csomóan kimaradnának és az úgy nem jó. :)
Szóval várom a priviket. Hármat már kaptam, de légyszi küldjetek címet. :) (és köszi a figyelmeztetést) :)

KépKép
muffin

Ajándékozás: lehetne úgy, amit már a múltkor is írtam, hogy az egyik talin kihúzzuk a neveket. Mindenkiét aki benne van, tehát nem csak aki ott van a talin. De ezt mielőbb kellen, mert mire készülünk rá, meg csomagoljuk, feladjuk, posta, nemtudommi, az idő... Lehetne a holnapi talin, de max. a Mikulásoson!

Szerintetek?

Véda
Vendég

Én is benne vagyok az ajándékozásban! Persze ha nem a talin akarjátok lebonyolítani!

Véda! Én is már nagyon sokszor dühös voltam Rolira pontosan ilyesmi miatt, mint most Te Lilura! Hirtelen jön, aztán meg is bánom, de ez van!

Kép
szly27

Látom, közben Muffin írtál!
Úgyis jó!!!
Csak legyen valahogy elindítva, mert szorít az idő :wink:

Véda
Vendég

Tamara - akkor én felhívom a textilkönyves csajt csak írd meg hogy mikor tudnál vele talizni aztán megpróbálok kicsikarni belőle valamit. Már ha egyáltalán felveszi a telefont!

Nincs szerencsém mostanában ezeken az aukciós oldalakon, azt hiszem egy időre jegelem is a további üzleteléseket.
A nő aki Kukutyinból licitált a poharaimra még mindig szarakodik hogy hogy juttassam el hozzá a csomagot.
Aztán vettem egy bélelt kordgatyót Nórinak, még aznap elutaltam a pénzt (ez több mint egy hete volt) erre tegnap írt a csaj hogy miért nem utalok már! Mondom neki elutaltam és bemásoltam neki amit én a neten a bankszámlámon látok. Nah, azóta nem jelentkezett!! :evil: :evil: Kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Vendég

Dórikám!
Kép

Werus!
Összegyűjtjük a jelentkezőket. Evelin mondta h megcsinálja a listát, és mindenki választ egy számot róla.
20150601134430

Ok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.26 10:01-kor.
Vendég

Kata! Szerintem egy összegben meg kéne állapodnunk! És ha x. csörgő lesz, akkor az lesz, de az a lényeg, hogy honnan van. Úgysem ismerjük annyira egymást, hogy tudnánk mire van szüksége a másiknak, megy mije van és mije nincs.

Kép
szly27

Wera! Hariveráék hol laknak?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?