Szép napot
De hogy legyen szép a napom, ha ennyi szomorút írtok?
Akata, Vkata, Andi...
És persze megértelek benneteket... De akkoris
És
Akata!
Amikor Lilu pici volt, mindig akkor jött valaki, amikor épp nagy nehezen elaludt... Ráadásul sokan rátámaszkodtak a csöngőre
Egy idő után idegileg teljesen kikészültem, így Apus, az ezermester, megcsinálta úgy a csengőt, hogy ki és be lehet kapcsolni. Ha vendéget várunk be van kapcsolva, ill. ha épp nem alszanak a gyerkők, ha meg nem akarom, hogy csengessenek, akkor kikapcsolom
Szuper találmány. Apusnak örök hála érte!
Lehet, a tiéteket is meg lehetne csinálni. Hidd el, nagy áldás. (Ha meg fontos ember jön, az úgyis tudj a mobilodat, és azon hív, hogy ott van, az meg gondolom, úgyis le van halkítva...)
Adélnak nagy puszi!
Csabinak még nem mertem elmondani, hogy nem jön a leány...
Vkata!
Értetek is sír a lelkem!!!
Vagy a mostani tli még belefér, és utána már nem? Na, na, lécci, a mostani tali még férjen bele!!!
Dórikára annyira kiváncsi vagyok!
Tappancs!
Örülök nektek!
Babu!
Szabicsek ügyesen pisilt. Mi ezt játszottuk Csabesz 1 hetes korában, mert piros cseppek jöttek a pisijével... De nem vér volt, szerencsére! Viszont ahogy mia zt összegyűjtöttük...
Viki!
Lackó mit kap karira? Írtad már, lehet, de nem emlékszem... És mit fogsz ráadni a kisHencegre?
Csabesz este elaludt a cicin... Olyan boldog voltam, hogy 1 hét üvöltős elalvás után végre normál időben, és szép csendben elaludt
Lilu még a másik szobában volt. Mondtam, ha bejön, csak óvatosan. Jött is, óvatos is volt, de mikor lefeküdt, tök hangosan megszólalt, valami abszolút nem fontosat, és erre Csabi szeme kipattant
Sírni nem kezdett, csak magyarázni, meg röhögni, de én nem voltam vicces kedvemben, ugyanis számítottam rá, hogy megint nehéz elalvás elé nézek.
Úgyhogy Csabit beraktam a kiságyba, ő semmit nem vett észre a dühömből, így kirongyoltam a szobából, és mondtam Lilunak, hogy "Érezzétek jól magatokat! Te is, meg az öcséd is, akit sikerült felverned!"
Közben elkezdtem bőgni, erre Lilu is, és ölelt, hogy "Ne haragudj, Anyukám!"Erre még jobban elkezdtem bőgni, meg ő is. Mondtam neki, hogy iszonyú tud lenni, mikor valaki kialvatlan, és annyira örültem, hogy végre időben elaludt, így én is hamar lefekhetek...
De miután, sírt, és láttam, bánja, már nem is haragudtam rá.
Végül f10-kor aludt el Csabi. Viszont 45 perc múlva ébredt egy búcsúszopira, majd 2-kor, 5-kor volt fenn, és n8-kor én ébresztettem. Tehát viszonylag jó volt az éjjel. Persze mindez viszonyítás kérdése... Nem Emmához, és nem is Eliothoz hasonlítom
Még jövök!
Véda