Új privát üzeneted érkezett!

Mancsi!
Édesek a fiúk!!!! Kire hasonlít Zsömi?

Tami!
Ha a szájában nyulkálsz, akkor nem sír fel, nem lesz nyugtalan?

VKatus!

Belinkeled hol lehet olcsóbban játékot venni?
20150601134430

Az a másik gond, hogy ez ugyanúgy egy szobás, és hamar ki fogjuk nőlni. Bár még mindig van lehetőség később nagyobbra cserélni. De már most továbbköltözünk gondolatban?
Három év alatt most fogok harmadszorra költözni. :roll:
Aztán ki tudja, lehet tetszeni fog. (negyedik emelet!!!!)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata: holnap jottok?
Hat igazabol Anna alman kivul semmit nem evett, szoval csak tapi van. Az nem zavarhatott be. Fogalmam sincs:( Meg a nem eves onmagaban nem is zavarna de ez a melle tarsulo gyomorsav cucc na ez aggaszt .
Kivancsi vagyok dokineni mint mondd majd erre!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:50-kor.
Vendég

Kata!
Nézem!

Kriszti!
4. emelet? Hogy fogod oda felcipelni a kölköt és a babakocsit? Net remélem lesz!
20150601134430

Viki! Az lesz az első amit intézek! :D
Ott van a földszinten tároló, legalább azt nem kell felcipelnem.

Mancsi!
Jó a kép! Szerintem apára hasonlít.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Mancsi!
Szépek a fiúk! :P
Nekem meg a péntek nem jó, jön az egyik nagyi. legyen akkor a jövő hét!

Én is teszek fel egy apásat:

Kép

Kriszti!
Hát, nem egyszerű a költözés. Emma 8 hetes volt, mikor kivettük ezt a lakást, húúúúh, nem volt egyszerű eset.
Az erkély miatt váltottunk (mert itt van) meg mert ez 1,5 szoba.

Viki!
nem tudok jódlizni!!!(még simán énekelni sem nagyon)
szerintem pont ezért.
KIRÖHÖGÖTT A BESTE LÁNYA!
Vendég

"Míg szerdán és csütörtökön akár -10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet, addig pénteken akár már közel 20 fokkal is melegebb lehet - legalábbis az Országos Meteorólógiai Szolgálat előrejelzése szerint. A fordulatot a frontérzékenyek is megsínylik. Németh Lajos szerint a korábbi feldobottságból letargiába zuhanhatnak az arra hajlamosak, de gyakrabban panaszkodhatunk majd fejfájásra is. "

Készüljetek! :shock:
Vendég

Kriszta - sajnálom h megint költözés! :? Nem lesz lift??? Hogy lehet a 4-ről le-föl cipelni a gyereket kocsistul, cuccostul??? :shock: El se tudom képzelni bakker!

Nici - Lili annyira szépen tartja már a fejét! Ügyik vagytok! Apával azóta mi a helyzet? Most is úgy viselkedik mintha semmi sem történt volna? Meg lehet vele utólag az ilyen dolgokat beszélni vagy totál kerüli a témát?
Nálunk én vagyok aki hisztirohamokat szokott kapni 8) , de azért ennyire nem súlyos... asszem :? :lol:

Ami - úgy irigyellek az udvar miatt! Nóri is nagyjából annyit alszik amennyit kint van, csakhogy az nekem nem pihi! Már régen kaptunk Áronról képet!! Kérünk-kérünk!!!

Vidokata - garantálom hogy nagyon egyszerű eljutni hozzánk, pontosan le fogom írni neked priviben, ok? Nehogy emiatt ne gyere!! :wink:

Orsi - neked nem lenne kedved csütin a talihoz??

Pati - nem úgy volt hogy autóval jöttök? Persze megértem ha nem vállalod be a hosszú utat, de azért remélem még meggondolod magad!!!

Muffin - nagyon szeretném ha Ti is jönnétek hozzánk Eliottal!! Hm?

Dóri - természetesen, a meghívás nektek is szól! :wink: Szerintem ha most elindultok, pont ideértek! :P :lol:

Mancsi - sajnálom hogy nem tudtok jönni, pedig jó lett volna veletek is megismerkedni végre! :(

Dittke - kaja megy csüt-ön, feltéve ha hagyunk!! :twisted: :wink:

Mindjárt írogatom priviben az útbaigazításokat!
Vendég

wera!
Csak azért nem megyek, mert jöhetnék visza bőröndöt pakolni, mert 18 nap mulva amugy is megyünk haza..... és még nincs bőröndünk.

d.dodó

Béna vagyok vagy béna vagyok?
Beraktam a melegítőbe egy fagyitejet olvasztani, csakhogy megfeledkeztem róla, így felforrt és kifutott! :shock: :lol:

Szerintetek adhatom Levinek vagy "olvasszak" másikat?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera :P
Jelen felállás szerint csupa nőci és 1 szem Csaba királyfi Kép
Na, aszem lesz flört...

De fiús anyukák gyertek inkább, mert Csabi még nem volt ennyi nővel együtt szegény... Még megijed...

Véda
Vendég

Wera nem kerüli a témát végülis Ő meghallgat türelmesen aztán annyi...hozzá fűzni valója nincs azon kívül h bocsánatot kér...
(megnyertem,had vigyem...)

Üvölt a gyerekem egésznap....de úgy h ma többször azt hittem megfullad :shock:

nicike

Véda - tényleg!! :lol:
MIndjárt írom neked is hogy jutsz ide, csak Nóri elkezdett nyűglődni és kezdenem kell vele valamit!
Vendég

Marcsi, megkérdezhetem hol vetted Emmának a super babys rucit???

nicike

Csajok!
Kimentem tejpépet csinálni, jövök vissza, és ez a látvány fogad!
(Komment a képhez: A játszószőnyegének közepére volt lerakva, a hátán feküdt).

Kép Várja anya, kimegyek hozzád!

d.dodó

Nicike!
Az Auchanban. :lol:
Vendég

Na, megpróbálok másikat olvasztani. :lol:

Levi az ülőkében van és erőlködik, hogy fel tudjon ülni! :shock: Remélem még egy darabig nem sikerül...

Lizy milyen aktív! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

MI EZ A PANGÁS, CSAJOK????
Vendég

nem tudom ma milyen éjszakánk lesz... Zsömit letettem 6kor aludni gondoltam egy 20-30percet majd alszik (ez a szokásos) és még mindíg húzza Kép

Kép
mancsi76

most nekem lenne egy körkérdésem:
kinél mi lesz a karácsonyi menü? Idén nálunk lesz a szenteste tartva a picur miatt és már most azon töröm a fejem hogy mit főzzek?
Kép

Kép
mancsi76

Köszi Marcsi :D Megyek holnap auchanba.Vagy már régen vetted? :(

nicike

Szavaznátok Kristire,hogy benn legyen a 25-ben?Meg kell előznünk a csajszit,aki előtte van!
Köszi előre is.
:wink:
http://www.babamamatudakozo.hu/disneyon ... _szamadesc

20 percenként lehet-köszike :D

Domi:

Vercsi:

De főleg a Kristi,mert ő van a legközelebb!Puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.25 19:54-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi! Én idén is kacsát sütök. Leves valami laza lesz, gyümi pl.
És süti minden mennyiségben.

Bár sokat lehet nem kéne csinálnom, mert szenteste ugye itthon, másnap anyós, aztán anyum és irány a nagyszülők!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike! Szavaztam!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Katák!
Zsoltinak kicsit vérzik a foginye! Nem nagyon, de ahogy a textilpelusba tekert ujjamat rágja, véres lesz a pelus.
Ez normális????

Olyan jó, hogy vagytok, ha nem lennétek, szerintem a gyerekorvosunk már megkért volna, hogy válasszak másik orvost! :lol: Mindig őt zaklatnám a hülye kérdéseimmel!
Egyébként Zsolti ma akkorákat nyög, és kiabál erőlködve, mintha ő tolná ki a fogát! :D

Kép
Kép
patr

Kriszti:köszönöm :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, én is!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, ma is totál hiszti volt alvás helyett egy órán keresztül. Apukám a legrosszabbkor jött, nem szólt előtte hogy jön, csak mikor már itt volt, a kapucsengő felébresztette az éppen elalvó Adélt, erre kiakadtam, kiabáltam apával és ő lecsapta a virágot, majd elrohant :shock: :oops: :cry:
Anya is pont utána hívott, bőgtem a telefonban, így iderohant és helyrerázott. szerinte túl sokat hurcolom Adélt, ezért volt az elmúlt 2 napban ennyi hiszti. Túl sok neki inger. ( A leány végül cicin aludt el kb egy órával a hiszi után és most ébresztettem fürdeni :roll: )
El is döntöttem, hogy habár a szívem szakad meg, de most nem tehetem meg hogy egy csepeli túrát is bevállalok Adéllal. Nagyaon sajnálom Wera, irtóra akartam menni, de Adél nem alszik a sportkocsiban és kendőben is csak fél órát, úgyhogy Nálatok biztos óriás üvöltés lenne.... :roll: Szerintem Titáéknál is fáradt volt, azért volt a sírdogálás...
Pedig ma a csak a tesómhoz mentünk- aki egyébként olyan jól van !:)- és aludt is előtte, de valószínű túl sok volt neki...

Ha lesz még időm visszaolvasok, remélem mindenki jól van.

Patihoz megyünk!

Kép
andkata

KIKE!

ÉN IS SZAVAZTAM!
:wink:
Vendég

Marcsi:neked is köszike! :D

Kép
Kép
Kép
kike

AKata! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nyűgice Adél!

Patr! Szerintem fogzástól lehet! Gondolj bele, hiszen csak áttöri az ínyét!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata:sajnálom,tényleg lehet hogy kicsit sok neki,kell egy kis nyugalom a lánykádnak!
Majd megoldódik,Apukád meg majd megnyugszik biztos! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:szerintem is a fogacskától lehet a kicsi vérzés,nyugi :wink: Majd nemsokára harapni fog :lol:
Köszi a szavazatot! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszta! Mi az ötödiken lakunk, és nem hagyom a tárolóba a babakocsit. De nem is használom sűrűn a babakocsit! :)
Wera! Köszi! Süti is lesz? Azt is küldesz?
Iza ma 1,5 órát aludt! :cry:

Kép
dittke

Kike : szavaztam! lehet még holnap is?

Zsimike 8kor ébredt, most volt fürcsi meg evés, remélem hamar elalszik!

mi csak a másodikon lakunk (garázsból harmadik) de még én is kétszer meggondolom hogy megyünk-e sétálni... :oops: hordozóval együtt 12kg a gyerek- lefelé még csak csak- de felfelé???

Kép
mancsi76

Andkata - annyira nagyon sajnálom :cry: :cry: de természetesen megértem. Remélem helyre rázódnak a dolgok! Örülök h tesód jobban van, ma is gondoltam rá!
Kezdem úgy érezni h Nóri "fordítva van összerakva"! Ő akkor viselkedik jól ha egész nap történik körülötte valami és nyúzom ahogy bírom! :shock: 8) :lol: Vajon kire hasonlíthat??? :twisted: :lol:
Sajnálom apukádat is hogy pont rosszkor ment, biztos csak jót akart de tudom hogy marha pipa lettem volna én is a helyedben! Sok puszi Adélnak, remélem hamar elmúlik ez a nyüszis időszaka! :wink:

Vége a jó világnak, Apa megy holnap dolgozni. Gyorsan elröpült ez a 3 hét. De úgy néz ki itthon lesz dec közepétől jan közepéig is, úgyhogy nem rinyálok tovább!!! :lol:

Pati - szerintem is bizti a fogacskája miatt lehet! Az is lehet hogy a pelus dörzsizte ki neki ahogy rágta, azért elég érdes tud lenni egy olyan kis érzékeny ínynek. Lehet h inkább egy olyan zselés rágókát kellene a szájába tömnöd, vagy azt nem szereti? Egyébként Nóri is az ujjamra van leginkább rágerjedve, ha tartom neki a rágókát akkor még úgy-ahogy elfogadja, de amúgy magának lusta fogni.
Én is gondoltam már arra hogy ha az összes kérdésemmel felhívnám a dokinkat már biztos ki tudná mondani a vezetéknevem (amúgy mindig csak dadog össze-vissza) :twisted: :lol: :lol:

Dittke - nápolyit vettem meg gyümit, az lesz a desszert. :D

Dóri - nagyon jó a kép Lizyről!! Hogy elmászott!! :lol: Figyi mi lesz 1 hónap múlva: :twisted:

Kép

Zsömi nagyon édi az apukájával! :D :D
Vendég

Nem semmi csaj Nóri! :lol: Nem fogsz unatkozni !

Kép
dittke

Még néhány kép, ha nem haragszotok... :wink:

Emmával:
Kép

Nah, engem jól itthagytatok bakker...
Kép

Dili anya - bohóc Nóra
Kép

Nyamiiiii
Kép
Vendég

Dittke - hát igen, attól én sem félek! :lol:
Még nem is meséltem hogy apa ma idehozta a mamuszom és azt kérdezte: Na, szerinted mi ez a nagy csík a talpán?!?! Csiga mászott rajta vagy Nóri nyalta végig?!?!? SZERINTED??? :lol: :lol: Én csacsi az ágy mellett hagytam... Jó, nem volt bűn koszos a talpa, de akkorissssss!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Na szép álmokat mindenkinek! :wink:
Vendég

Esti kétszemélyes program Apával: én itt pötyögök, ő meg Dextert néz Kép

Mindjárt megkísérlem a visszaolvasást - na, nem könnyítitek meg a dolgom... Kép

Anyjuk, tudod, rohantam Natival haza, hogy itthon legyünk, mire hozzák a téli gumikat. Tudod, mikor értek ide vele? 17.20-kor Kép
Sajnálom, hogy nem tudtunk tovább maradni, de majd csütörtökön :)

Wera, Kép vagy!
Köszönjük! Sütikét viszek!
ÉS tornában is benne lennék, de tudom, hogy ezek a talik nem épp erről szólnak :wink:
Nóri cukigombóc!

Babáknak jobbulást a fogacskákhoz!

GYönyörű babócák laknak itt :D

Kriszti, a legjobbakat a költözéshez!

Akata, sajnálom, ha nem jöttök, de hátha egy kis tali megjavítaná a lányodat :)
Apukáddal meg majd csak megbékéltek.

Nicike, Apa akciója :shock: Ha arra az összegre gondolok!
Bár inkább tárgyakon élje ki magát, mint a hozzátartozóin!
(nekem múltkor fél zacskó almám bánta, hogy Ottó nem bírt normális tempóban és figyelemmel enni... kicsit földhöz vágtam... mármint az almát... lett is belőle isteni sütike :oops: )

Kike, én is szavaztam!

Muffin fiacskád nagyon-nagyon ügyes! Remélem, minden többesélyes lehetőségnél a legjobb végletbe fogtok kerülni!
Kép

Dodó: kiscsajod ügyes!

Viki, Lacusod cukki!
Nem vettem észre amúgy Natinál, hogy a jobb kezét kevesebbet használja, azt hittem, életkori sajátosság Ottónál is nagyjából ebben az időben lehetett először látni - bár tudom, ez még nem jelent semmit ilyenkor. Majd meglátjuk, remélem a legjobbakat.
(és ja, House az egyetlen sorozat, amitől függök
Kép mindjárt megyek is, mert Apa lassan a Dexter végére ér, és utána Greg bácsi van a lemezen :) )

Szly, köszi a támogatást! Én is bízom a tornában, főleg hogy a konduktorunk Ottónál elég nagy alkati lazaságot tett a helyére. Egy karocska remélem, meg se fog kottyanni neki. És Nati is imádja, ha tornáztatják Kép

Még kicsit visszapörgetek, de asszem már idejétmúlt lesz reagálnom...

Szép álmokat!

Kép
Kép
bondi

Nna:

Szabi, boldog hófordulót!

Emmák, boldog névnapot!

Fmárti, szia!

Viki: tesóm Laurája is fordult már hasra. És nagyon-nagyon hasonló gesztusaik vannak Natival - ahogy, gondolom, mindenkivel itten... :)
Múltkori összeeresztésükkor bekapta Nati kezét :D
Nagyon cuki amúgy, kisgömböc, kis repedt fazék, még a nevetése is rekedtes :) És nagyon komoly kiscsaj, ezt ellensúlyozandó Loncimancinak szoktam hívni, de nem mindig díjazza. A sima Mancit inkább :D

Na, dugulok...

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Köszi mindenkinek!
Mancsi:6.-a éjfélig lehet szavazni.
PUSZI ÉRTE MINDENKINEK!!20 percenként lehet szavazni.
Ha esetleg regisztrálnátok,vagy regizve vagytok,bejelentkezve,egy szavazat két pontot ér!

Aztamindenit Nóri már nagyon nyomja!! :D
Nagyon édes!! :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.26 06:42-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép
kike

Ma megyünk oltásra,lassan 5-hós lesz,de most kapja a 4.havi oltást :roll:
No mindegy,a súlyára vagyok nagyon kíváncsi,ha jól sejtem majdnem 9 körül lesz. :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó Reggelt!

Kike! Szavaztam! :D

Reggel azt hittem hülyét kapok! Tegnap este ugye felragasztottuk Szabinak a vizelet zsákot! Most reggel kicsomizom a pelenkát és nézem hogy milyen szépen tele van! Elkezdtem levenni de ugye óvatosan, hogy ne fájjon Neki erre mire levettem az összes pisi kifolyt! Este ismétlés! :evil:

A babák tündériek! Nóri ügyesen pakol! :D

Köszi mindenkinek a dícséreteket és a köszöntést is!

Mai menü: Húsleves és pörkölt
Vendég

Kike! Drukk, hogy minden oké legyen az oltásnál!
Vendég

Jó reggelt!

Orsi!

Emma maci édes apával!

Pedig azt hittem már h mint Szandi min. úgy nyomod a Jódlit.

Dóri!

Csabi Hencit legalább kényeztetni fogják a csajok! :wink:

Dodó!
Lizy nagyon ügyi!

Patti!

Lacinál nyögés detto!

Macsi!
Hogy aludt Zsömi?

Márti!
Milyen volt az éjszakátok?

Kike!

Szavaznék, de nem látom a kódot a szavazáshoz. :cry:

AKatus!

Nagyon buksisimi neked! Apukádat tessék kibékíteni!

Werus!
Bugri cuki! Már lomol? Pakolj AranyAnyám!

Bondi!
Dexter bácsit mi is nézzük! Imádom a fejét! 3. évadot nyomjátok Ti is?

Roni!

Lénának Boldog Hófordulót!

Dundi éjjele kiicsit nyügi lett. Töbször is megébredt, kis hátsimivel visszaaludt. Fél 3kor és fél 6kor hamikázott, fél 6kor rotyi is volt. Sztem tutira fogzik, mert többször van kakija.

Borostyánlánc

Akinek van, és használja, annak mi a tapasztalata? Éjjel is ráadjátok a picire?
20150601134430

Babukám!
Puszi Neked!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?