Na mi is hazaertunk az ortopediarol. Annam ugy visitott mint akit nyuznak, de rendben talalta a doktornoa a csipojet, a gyenge jobboldali asszimetria meg maradt, meg a labujjai azt mondta orokre ugy maradnak, de hogy az csak esztetiakai kerdes.
Valtozatlanul nem eszik, es ma is visszajott mar neki egyszer a gyomorsav. Most visszaalltam a regi tapira es nem kap gyumit hatha ezek a ludasok.
Nem igazan ertem mi lehet a baj, mert mikor szajaba rakom a cumit( ha tea van benne nem csinalja) elkezd feszengeni, sirni, aztan elterelem a figyelmet akkor kortyol nehannyat, de fel fel sir mintha fajna vagy a hasa vagy ahogy nyel, vagy nem tudom utana csendben szepen megissza , de csak 100at, tobbet egy cseppel se tudok belenyomni
A bore meg szegenyemnek olyan cserepesre kis van szaradva?
Mit csinajak vele? Olajozom de semmit nem valtozik:(
Huha WERA nem seemi menu lesz! De hat ez oriasi munka! Ne csinald mar!Jajj tiszta kinban leszek, hogy ilyen fejedelmi kiszolgalaban lesz reszunk
Jajj es kepzeld a konyves csaj tojik valaszolni
Mit csinaljak?
En kerdeztem neki melyik nap jo, de valasz nincs.
Bondi: nagyon koszonom hogy kis idot szakitottatok rank! Tunder bogar a kis NAti!
Muffin: en benne vagyok az ajandekozasban!
Akata: sajna nekunk is csikot hagy Anna fejen az a kotos sapi, ugyhogy azt csut vissza is viszem, meg az egyik rozsaszin kicsi.
Viszont a naci nagyon edes, ma abban volt!
Vkata; azok a jatekok nekem is nagyon tetszenek, d emi nem veszunk Annanak jatekot karira. Egy textilkonyvet kap es egy felhuzos nyuszit. Majd talan jovo karacsonyra, de mindig kis ajandekot szeretnenk csak.
Holnap?