Új privát üzeneted érkezett!

Este végre volt kaka. Három napi mennyiség, gondolhatjátok.....
De legalább agyümitől sűrű és felfelé is terjedt, nem csak oldalra. Az lett volna még szép mutatvány. Így legalább a ruhák megúszták. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu! Szabi szép kisfiú!

Kép
szly27

Na, sz@rügy a laptetőn.... :roll: :lol:

Nálam olyan lassú a babanet. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszi csajok a dícséreteket! Átadtam! :D
Vendég

Aztaaaaaaaa, de szép kislegényeket láttam :wink:
Micsoda pasik :D

Ibm, értem amit írtál. Nem bántottál meg picit sem.Sőt,köszönöm h reagáltál és elmondtad a véleményed.

Holnap szeretnék Lilinek valami gyümit adni,nestlét vegyek?pl: alma barack vagy mi van abból???
És mennyit adjak neki elsőnek? Ez hogy működik????
Kuka vagyok ebben a témában nagyon :cry:

Muffin én éjfélkor mentem be vérzésel,az ügyeletes azt mondta tágulásos vérzés aztán 2 kor hívták a feketét sürgőségi császárhoz hozzám mert levált a lepény És esett a szívhang...Ennyit az ügyeletes tágulásos vérzéséről :evil:

De nagyon jó fej volt a fekete szabin volt épp,meg éjjel is volt és pont elöttem született a 3. babája szóval nagyon otthon lévősben vol...mégis 9 perc alatt bent volt....nem tom h csinálta :)

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:53-kor.
Vendég

Édesek a fiúk!

majd meg is mutatom Emmának, csak győzzön válogatni, meg legyen, aki viszonozza :P

Ma egész jól viselkedik (kop-kop-kop), biztos azért, mert apja is itthon van.

Evelin!
Jó az ötleted, én benne vagyok!
És nagyon örülök, hogy viszonylag jó híreket közöltek. Annyira drukkolok, hogy rendben menjen minden és ne legyen nagyobb baja.
Én is olvasom a blogot!

meg Annáét is elkezdtem.

Képzeljétek!
Ma jódliztam a kiscsajnak és úgy kacagott!!!
(Mondjuk nem csodálom :P )

Mancsi!
Csütörtökön?
Vagy mész te is a talira?

Patr!
Zsolti jobban viseli magát? Mert Emma ma kicsit már jobb.

Véda!
Sajnálom, hogy Lilu ilyeneket látott, de azért azt nem hiszem, hogy ez komolyabb zavart okozna.
Nekem volt egy irtó ciki sztorim így, a férjem meg akart tréfálni egy képernyővédővel (egy meztelen pait tett fel), de mikor megnyitottam, épp ott volt egy tanítvány, 12-es fiú!!!
Na, hát nem volt ciki :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csajok! Kinek jó még a csütörtök? Véda? Pati? Tita? Muffin? Bondi?

Szkagi - Csepel elején lakunk

Bocsi, de most csak ennyi, rohanok is tovább, Apa ma van itton utoljára és meg akarok csinálni egy csomó mindent hogy holnap ne legyen túl gáz napom.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:54-kor.
Vendég

Wera :P
Csütörtök nekem is jó. 138-as mind alacsonypadlós?

Kicsabiztam magam, most alszik, így Liluzok, de még mindig nem olvastam vissza :oops: :roll: Viszont ajándékhúzásos Teó-Muffin ötletben benne vagyok! Egyik talin ki is lehetne húzni, hogy ki kit ajándékoz meg!

Véda
Vendég

Véda - Szuper! :D Nem mind az, de itt be van jelölgetve:

http://www.bkv.hu/busz/138.html
Vendég

Istennő vagy! Már ki is találtam, melyikkel megyek :wink:

Véda
Vendég

Wera: nekem nem jó a csütörtök, mert mennünk kell vissza a gastroshoz 11-re.

Bocsi csajok, de csak ennyit írok mert ilyen vagyok:
Kép Kép Kép

ma jött volna anyós, de lebeszéltem, mert csak idegesít, hiába akar segíteni....

Szinta egész éjszaka nem aludtam semmit, Levi megint alkotott... Kép
Délelött is csak úgy aludt, ha néha tologattam. Már teljesen kész vagyok.
Most megint sikerült elaltatni úgyhogy én is megyek nem tudom meddig sikerül. Ha idő elött felébred és nem tudok pihizni azt hiszem benne leszünk a hírekbe.... Kép
(bocsi)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ejnye-bejnye Levi-manó tessék hagyni anyát pihizni!
Titi, buksisimi !
bencuri

de jó nektek megint tali! irigy vagyok egy ici-picit,nagyon! :oops:
bencuri

még mindig csak ezt az oldalt olvastam...

Megjöttünk az ortopédiáról, Natinak a jobb keze kicsit "kirotációban" van (Katák ti biztosan értitek), emiatt mennünk kell majd tornázni és neurológushoz is - de legalább jól megnézik a szakemberek.
És ma minitaliztunk Anyjukékkal! épp végeztünk az ortopédián, Tamiék meg oda tartottak, így a köztes időben ettünk egy tortát az Ikeában. A csajok nagyon édesen figyelték egymást, bár Nati mindenáron le akarta tépni Anna rózsaszín kendőjét... :D

Wera, mi mennénk csütörtökön, sőt Anyjukékat is visszük magunkkal, kb. 11 tájban lehet ránk számítani (9.20-ra viszem az autót gumicserére).
Kérek címet priviben!
MIt vigyek? Pl. paradicsomos-tonhalas tésztaszósz? Vagy nem mindenki szereti a halat? Mert akkor lehet bolognai darált húsos is!

Na, befejezem még az ebédet, aztán foglalkozom a csajszival is, mert épp a Szellemlovast nézi az HBO-n :lol: :oops: :oops: :shock:

Kép
Kép
bondi

TITA, kITARTÁS!!!

Kép
Kép
bondi

Titi:sajnálom az éjszakát!! :?
Hú,hát nem lehet most könnyű neked-kitartás!

Úgy nincs kedvem csinálni semmit :?
pedig jó lenne főzni is valamit,és normálisan enni,nem csak konzerves barackot :lol:

Tesómnak mondtam hogy Domi miket alkot,mondta hogy majd elhozzák a Szandi járókáját,és nem kell aggódnom hogy miket művel,ha épp nem vagyok a szobában-bár hogy hova fog elférni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Titi - nemááár! :cry: Annyira sajnálom h nem tudtok jönni... :cry: :cry: Hányra kell menni dokihoz? Utána esetleg nem érnétek még ide? Vagy pont nap közepén? :roll:

Jaj! Már megint majdnem lemaradt :oops: :
Katáknak nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D

Bencus - mennyire laksz messze? Én is nagyon messze mentem amikor Titiéknél volt a tali és kibírtuk! :wink: Vagy nem tudsz valakihez csatlakozni aki autóval jön?
Vendég

lehet hogy csinálok májat rizzsel-nem tudom :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Ó Titi! Úgy sajnálom,elhiszem,hogy nagyon fáradt vagy!
Tamás változatlan?

Nicike! Én mindig úgy próbálok ki új kaját,hogy egy üveget 3 nap alatt etetek meg vele,első nap 4-6 kanál és a maradékot 2 napra elosztom,aztán már megehet egy üveggel is ha nincs baba.
Az alma-banánból sajna elég volt 4 kanál,hogy bogyót kakáljon,úgyhogy azt nem kap!
Alma-őszit szereti nagyon és mindennap adok neki 1 dl őszilevet a kaka miatt.
Nemtudom,hogy adtál e már valamit,de először a levét kell.
Én ma körtét adtam,az i s bejött neki.
A védőnő a szőlőt javasolta még!
Az lesz a következő.

Séta nem sok volt,minden csupa hó,alig lehet közlekedni babakocsival,elaludt,aztán betoltam az udvarba én meg ellapátoltam a havat!
Aludt majdnem 2 órát,mostmeg nem nagyon engedi,hogy írjak!
Lassan megyek a melóba úgyhogy asszem mára elköszönök!

További szép napot mindenkinek!

pusssz

Kép

Kép
ibm

Ha csak Szonival mennék el is indulnék, de kettőjükel nem megy! A délinél lakunk!
sőt holnap még mind a ketten oltást is kapnak! nem tudom ki lesz lázas tőle?
De a télapós bulira megyünk remélem! :D
bencuri

Bondi - hurrráááááá!!! Nagyon várlak benneteket!

Asszem csinálok én kajcsit, ne hozzatok semmit! Sült csirkecomb, krupli püré, ubi sali jó lesz mindenkinek? Ezzel nincs sok baj! :lol: :wink:
Ha szeretitek ne próbáljatok meg lebeszélni hogy főzzek, imádok "vendéglátni"! :D :D
Lesz őszilé, almalé, ásványvíz, 2 féle szörp és gyümitea. Igény szerint Laktoherb is! :lol: :lol:
Vendég

Wera, te egy házitündér vagy! :D
bencuri

kECSKEMÉTIT VAGY HIPPET SZOKTAM.
A kecskemétibe valmelyikbe van cukor,de engem nem nagyon hat meg, a tápszert is csak úgy itta meg,de máár egy hete nem teszek bele!!!!
Jupijéééé

Nekem amúgy űllagra is jjobban bejött mint a hipp,az nagyon folyós volt.
Vettem univert is,azt nemtudom gyümibe van e,de amit vettem abban sem volt cukor
Mennem kell,már nagyon csapkod.............

Kép

Kép
ibm

Előbb írtam, hogy istennő vagy. Helyesbítek: Kép

Viszont én laktoherbet mindenképp viszek :wink:

Véda
Vendég

Wera, én még nem ígérem, több mint két órát kéne utaznunk, oda is, meg vissza is! És Zsolti annyira ordít a babakocsiban :cry:

Kép
Kép
patr

Pat és Titi Kép

Mennem kellene teát inni, mert vattát köpök, de ha innen felállok, kimegyek, tuti flébred. Ez Murphy... Viszont, ha nem iszom, nem lesz tejci elég, és az nem Murphy, hanem gáz, úgyhogy megkockáztatom. Itt hagyom nektek Csabeszt, ringassátok meg kicsit a babakocsit, ha nyöszögne :wink:

Véda
Vendég

Na, tuti máskor is rátok bízom!!! Ittam fél litykó laktoherbet, és mire visszajöttem, még mindig alszik... 8) Megpróbálok mindjárt reagálni a tegnapiakra...

Nicike!
Én Apusom is súlyos agresszív tünetekkel tud előrukkolni olykor... De engem, és a gyerekeit sem bántaná sosem. Ez nagy szó, mert Lilu nehéz eset, és tuti más apuka már lekevert volna neki egyet olykor, meg szerintem anyuka is... És az, hogy Apácska így vissza tudja tartani, az jó. Főleg, hogy miben nőtt fel... De ezt most nem ecsetelem, lényeg, hogy borzalmas gyerekkora volt. Ő az indulatait úgy éli ki - de ez szerencsére nagyon ritka -, hogy ajtó becsap, bevágódik az autóba, és padlógázzal elhajt, tárgyakat földhöz vág, stb... De én elég jól megértem őt, így 12 év után, és ezért a konfliktusok is ritkábbak. inkább Anyuval balhéznak össze sokszor. Nálunk ez az igazán gáz, mert ugye együtt lakunk.
Képet kérünk Liliről még!

Vikikém!
Lackó de édes a tegnapi képeken! Imádom! De jó lenne egyszer talizni. Apa-szabihoz jó időtöltést!!!

Ági!
Cici hogy van?

Kike!
Járókának örülök, szekrénysornak nem!

Szüléstörténeteket nagyon szívesen olvastam! A vége mindnek szép :wink:

Véda
Vendég

Szabicsek is hogy megváltozott. Milyen kis szöszke lett a drága!
Babu!
Ne aggódj a hízás miatt! Sztem ez még belefér. Csabi is egyre nyurgább, és nincs rajta 1 hurka sem :roll: :lol:

Véda
Vendég

Titi! Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt! Remélhetőleg most tudtok pihenni!

Bondi! Biztos segíteni fog a torna!

Várom, hogy felkeljen a kicsi fiam. Direkt megnéztem, 12:05-kor fektettem le! Ennek három órája! Ha felkelt elmegyünk anyuékhoz és otthagyom a gyerekeket, mi meg tesómmal elmegyünk vásárolni nekem valami ruhát. Rám fér, mert egy gatyám van ami rám jön és szívesen is hordom.
Jázmin majdnem bevágott egy egész üveg bébikaját! Most már nagyon ügyesen eszik kanállal. Most a sátorban játszik!

Kép
szly27

Orsi!
Jódliztál? Ügyi vagy! Hol tanultad?

Titikém!
Buksisimi!!!!

Dórikám!

Igyál Életem! Én is nagyon szívesen találkoznék veled, de sajnos a 138as busz nem jön el hozzánk!

Werus!
Ügyi vagy! Jól tömd meg a mamócákat!

Büdös kölke felébredt 40 perc séta után, igaz boltban voltunk. Persze akkor akart bealudni, mikor hazaértünk, de gonoszanyu nem hagyta. Most éppen a játszószőnyegen pörög, lassan jön az apja is haza.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.25 15:26-kor.
20150601134430

Bondi!
Mit jelent amit írtál, Natus kezénél? Te is észrevetted?

Tesód babája hogy van? Miket csinál már?
20150601134430

Hát nem tudtam pihizni, mert 5 pecenként felébredt aztán mire végre rendesen elaludt (még mindig alszik) már nem mertem elaludni, mert állat vagyok ha felébresztenek és elég volt mára az állatkodából!

11-re megyünk dokihoz. A kaja jól hangzik, lehet beugrom kaja időben! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ibm köszi,akkor így csinálom.A levét is 3 napig adjam és utánna a pürét?
Bocsi de tényleg defektes vagyok a témában...

Véda,nálunk is ez a helyzet apával meg a gyerekkorával...
Kisértetiesen hasonlít....Úgy minden :shock:

nicike

Kép
Kép na mit válasszak?
Kép Asszem a kígyó jó lesz... :)

nicike

Sziasztok!
Mi egy jót sétáltunk barátnőmmel és Lizyvel. És pénzt költöttünk :oops: . Karácsonyi ajándékokat vettem. 1-kor indultunk, és 4-kor értünk haza. Lizy jól viselkedett!

Wera!
Mehetek én is a talira? :lol: De jó is lenne!

d.dodó

Hát rossz hírem van. Költözünk. Kép Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta!
Akkor ez az egyes verzió.....? Hogy még kari előtt, és még fel is kell újítani?

d.dodó

Na mi is hazaertunk az ortopediarol. Annam ugy visitott mint akit nyuznak, de rendben talalta a doktornoa a csipojet, a gyenge jobboldali asszimetria meg maradt, meg a labujjai azt mondta orokre ugy maradnak, de hogy az csak esztetiakai kerdes.

Valtozatlanul nem eszik, es ma is visszajott mar neki egyszer a gyomorsav. Most visszaalltam a regi tapira es nem kap gyumit hatha ezek a ludasok.
Nem igazan ertem mi lehet a baj, mert mikor szajaba rakom a cumit( ha tea van benne nem csinalja) elkezd feszengeni, sirni, aztan elterelem a figyelmet akkor kortyol nehannyat, de fel fel sir mintha fajna vagy a hasa vagy ahogy nyel, vagy nem tudom utana csendben szepen megissza , de csak 100at, tobbet egy cseppel se tudok belenyomni
:shock:

A bore meg szegenyemnek olyan cserepesre kis van szaradva?
Mit csinajak vele? Olajozom de semmit nem valtozik:(

Huha WERA nem seemi menu lesz! De hat ez oriasi munka! Ne csinald mar!Jajj tiszta kinban leszek, hogy ilyen fejedelmi kiszolgalaban lesz reszunk :oops: Jajj es kepzeld a konyves csaj tojik valaszolni :twisted: :evil: :evil: Mit csinaljak?
En kerdeztem neki melyik nap jo, de valasz nincs.

Bondi: nagyon koszonom hogy kis idot szakitottatok rank! Tunder bogar a kis NAti!

Muffin: en benne vagyok az ajandekozasban!

Akata: sajna nekunk is csikot hagy Anna fejen az a kotos sapi, ugyhogy azt csut vissza is viszem, meg az egyik rozsaszin kicsi.
Viszont a naci nagyon edes, ma abban volt!

Vkata; azok a jatekok nekem is nagyon tetszenek, d emi nem veszunk Annanak jatekot karira. Egy textilkonyvet kap es egy felhuzos nyuszit. Majd talan jovo karacsonyra, de mindig kis ajandekot szeretnenk csak.
Holnap?
Vendég

Igen, sajnos úgy van. Az a baj, hogy még csak meg sem nézhetjük előtte, csak ha aláírtuk a szerződést, utánna léphetünk be. Kapunk valamennyi pénzt, de nem tudom mennyit.
És Rezső már tervezi a fal színét, hogy új szekrénysor, ágy kitudjamégmi.
Jó, van egy kicsi félretett lóvé, de igy fuccs a kocsinak.
Most jöttem csak rá, hogy nem is volt olyan rossz itt lakni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera! Talira nem megyünk, de kaját küldesz? :wink:

Kép
dittke

huh Kriszta, ez nem lesz egyszeru menet!Drukkolok azt is meg tud szeretni!
Vendég

Tami!
Nézted a fogát Annának? Ez lehet oka a nem evésnek és a fel fel sírásnak. [/b]
20150601134430

muffin: én is benne vagyok az ajándékozásban!!

a tali sajna nekem nem jó, kedden és csütörtökön dolgozom 4 órát!! De a legközelebbire szeretnénk elmenni Zsömivel!

Tamara: mi kaptunk a dokinénitől zsírozó krémet a száraz arcára, nekünk bevált!

Orsi: a csütörtök nem jó! péntek esetleg??

Titti: szegénykém! azért remélem jobb lesz a maéjjeled!

kriszti: nem iriugyellek, én megfogadtam soha többet költözés

wera: nem vagy semmi Nóri mellett ennyit főzni! nekem nem nagyon megy a dolog- legalább fogyózom

Kép
mancsi76

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:55-kor.
Vendég

és egy tegnapi

én is tudok ám úgy ülni mint apa
Kép

Kép
mancsi76

Anyjuk!

A könyves nőci nekem sem ír, pedig én a lóvét is elutaltam még a múlt hét 18-án... :shock: :twisted:
Háááát... :twisted: :twisted: :twisted:

A leírásodból nekem is úgy tűnik, hogy Annának a foga jön.

Kriszta!
Huh.... nem semmi... drukkolok! :wink:

Tesóprojekthez mindenkinek mennek a drukkok! :wink: :lol:
Vendég

Viki: hat kemeny az inye az teny, de nem lattam rajta valtozast
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:55-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?