Szép napot
Még semmit nem olvastam vissza, de:
ISTENKE ÉLTESSE ÖSSZES KATÁNKAT NAGY-NAGY SZERETETTEL!!!
És most ömlesztem magam, aztán visszaolvasok!
Tegnap: Lilukám aranyos volt, szépen várakozott,pedig csúszásban voltak, és ott ültünk fél órát. Addig rajzolt. Ildikó néni elég határozott nő, de nem egy kedves, mosolygós tipus. És elég fáradtnak is látszott...
Bementünk hozzá, mondta Anyuka üljön le. (És Lilu?) Szerencsére ő feltalálta magát, és odament egy kalitkához, amiben papagájok voltak, és nézegetni kezdte őket, meg a kis ujjaival odanyúlt a rácshoz. (Itthon is van 2, és azokhoz u.így közeledk.) Ildikó néni: Ne menj olyan közel hozzájuk!
Lilu néz értetlenül, várja, hogy miért?
Megijednek szegények, ha túl közel mész...(Én hülye meg azt hitte, őt félti, nehogy megcsípjék...)
Innentől nekem már nem volt túl szimpi, persze lehet még kellemes csalódásom. 5-10 percig kérdezgetett, majd Liluval kettesben még valami feladatokat csináltak. 2 hét múlva újra menni kell
Hát, nem tudom... Csak megy az idő, és lehet, hogy a nagy semmire várok... Lehet felhívom a FIMOTÁ-t, és megtudakolom, ott hogy megy az állapofelmérés. Mivel ők hyperkin.gyerekekre specializálódtak, lehet, a diagnózist is könnyebben felállítják...
Ráadásul későn értünk haza, Csabesz Mamira volt bízva, és már javában ébren volt, mire megérkeztünk. Így az este is elég nyűgi volt, bár a torka már nem fáj
A másik, ami miatt alig aludtam: Lilunak megengedjük a netezést, mert állatképeket, játékokat nézeget, zenét hallgat, stb. És a nappaliban csinálja, ahol mi is látjuk. Másrészt, mikor Csabival vagyok elfoglalva, tudom, nem szép, de nagy könnyebbség, hogy hallom, ő lefoglalta magát valami Barbie öltöztetővel, vagy effélével
Ez napi kb.max.1 óra több részletben. És ezzel nekekm eddig semmi különösebb problémám nem volt. Egy ideje viszont rengeteget elegeti, hogy kuki, meg kukac, ezt irogatja, meg nevetgél, ha kiflit, virslit lát, hogy ez olyan, mint egy kuki... Nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, van ilyen korszak, persze. De tegnap odasündörgött hozzám, hogy ő látott valamit az interneten, képzeljem el:..., és itt a fantáziátokra bízom, mit mondott, le nem írom, mert még kitiltanának. Mindenesetre olyat látott, amit tv-ben csak 23 óra után vetítenek, és csak 18 év felettieknek
És az én hamvas kislányom valahogy belefutott ebbe a YouTube-on v. valahol, ahol egyébként zenét szokott hallgatni... Tisztára oda vagyok!!! Ez nem kellett volna neki 7 évesen. De mennyire káros ez??? Azzal vígasztalom magagm, hogy sok gyerek meg a szüleire nyit rá épp akkor, és mégis felnőnek valahogy... Talán maradandó károsodás nélkül...
És most azon filózom, hogy van valami progi,amit fel lehet tenni a gépre, és akkor nem nyit meg 18+ tartalmakat. ISMERI VALAKI? VAGY MÁS ÖTLET?
Mert a netet egyelőre nem akarom letiltani neki...
Na, most visszaolvasok...
Véda