Sziasztok!
Először is KATÁK BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!
Szabi baba boldog hófordulót!
Nekünk elég sz@r éjszakánk volt,Áron 21-kor elaludt,de 23-tól óránként felsíkított (kijöhetne már a foga, bár ez a hasfájáshoz még isteni) aztán 1:30-kor már odavettem közénk,ott is többször nyüszögött de azonnal megsimiztem és így visszaaludt 7-ig.
Most megint alszik.
Vidokata! Már a múltkor akartam írni,hogy kitartás az ismerősödéknek 3 hó után tényleg sokkal jobb lesz a helyzet!
Hasfájós a baba?
Akata! Örülök,hogy minden babás jobban van,továbbra is drukk!
Nicike! Férjed kísértetiesen hasonlít a sógoromra!
A pénz nem szórja de a legkisebb dühében is öszzetör valamit,a tv-től kezdve a számítógépig már minden repült!
Még a szüleivel lakik és ők inkább nem szólnak semmit NEHOGY MÉRGES LEGYEN ÉS ÖSSZETÖRJÖN VALAMIT!!!!
Komoly nem????????????????
Ő az isten abban a családba n és én ezt nagyon nehezen viselem,így nem is vagyunk nagyon jóban,csak ami "kötelező"!
A leendő sógornőm néha kiborul,hogy nem biztos,hogy ő az akivel lekéne élni az életét,pedig előtte nem csinál ilyeneket,olyankor csak szimplán bunkó!
Aztán mégis rájön,hogy imádja!
Érte mindig odavoltak a csajok,biztos azért mert ilyen paraszt!
Mondtam,hogy valamit nagyon tudhat,hogy így elviselik!
Máskor meg kenyérre lehetne kenni,csupa bűbáj!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hányok tőle!
Na jól elkalnadoztam,ill. nem is annyira!
Azt akartam ebből kihozni,hogy feltételezem te már így ismerted meg,így fogadtad el,tudod,hogy nem lehet megváltoztatni és mégis imádod valamiért!
Vagy betellik egyszer a pohár vagy nem!
Ezt nem bántásképp írtam,én megértem amit érzel,mert mindennap látom,hogy sogornőmet bántja ez-az de sokkal erősebb amit iránta érez és nem lát tovább a rózsaszín ködnél!
Még akartam egy csomó mindent,de...................
Ilyen a házunk előtt: