Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt!

Mindenek elott kedves KAtak Isten eltessen benneteket nevanpotok alkalmabol!
Vendég

Márti!
Ügyesek vagytok! Csak így tovább! Leust pusziljuk! Kép

Félelmetes h Lacus mennyire szereti a zenét. Mindig röhög ha énekelek neki, a tévében szóló jobb zenékre felkapja a fejét.

Megyek, mert hamma van.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:57-kor.
Vendég

NAGYON KÖSZI LÁNYOK!

KATUS, NEKED IS BOLDOGAT!

ADÉL 6KOR KELT MÁR NAGYON ÁLMOS MOST MEGYEK. MAJD JÖVÖK!

Kép
andkata

FMárti!

Köszi, megnyugtatott ez az Apgar-dolog.
Tényleg, az a cím, amit megadtál,(babakozelben), te onnan rendeltél? Mert én egy kötős kenguruval szemezek. Van vkinek olyan?

Én nagyon szeretném megtanulni a háti hordozást, de nekem kendővel nem nagyon megy, ezzel a kengivel meg olyan egyszerűnek tűnt!

Nici!
Nem tudom, mit mondjak. Azt hittem, ez egyszeri alkalom. nem jók ezek a dühkitörések, de nem tudom, le lehet-e ülni beszélgetni.

Sok pasi nem bírja az ilyen direkt "üljünk le beszélni" dolgokat, mert már ettőla mondattól ideges lesz. Úgyhogy kerülőúton sztem néha jobb megoldani, de hogy hogyan,ne itt jön a nagy kérdés.

Terapeuta? Elmenne veled?
Vendég

Kata nekünk 10/10 es volt az apgar :) Orsi kérdezte asszem.

Márti, mindig ilyen volt.Világ életében.Őt megkell tanulni kezelni,ami nekem még nem megy.

Neharagudjatok Lányok itt nyüszítek,de nekem családom nincs anyukámon kívül van 1 testvérem akivel lassan 8 éve nem beszéltem és nem is láttam.A férjem családja szerint meg én vagyok a hülye...Mert ha tudom milyen mért húzom ki a gyufát meg én vagyok a gyökér meg stb...stb...
Igazából ezt nem tudom senkivel megbeszélni :oops:

Kata, lehet egy kérdésem?
HA Lilinek csináltak kopony uh-t és mindent rendben találtak akkor nála szellemileg semmi gond nem lehet?
Bocsi h ilyet kérdezek de sokszor olyan furcsa...pl ha a pelenkázóra teszem elkezdi dobálni magát.oda csapkodja a kezét...lábát mint aki halucinál vagy nem is tudom :shock:
Lehet csak én vagyok hülye...de nekem ez olyan furcsa...

nicike

Tamara!
Ez a séta dolog nálunk is nagyon necces, Emma is max. fél órát szundít.
Én sem tudom, hogyan oldhatnánk meg.
De ha máshogy nem, majd a jobb időben.

Anna-Panna eszik rendesen?
Vendég

Terapeuta? Nem tudom.Ő szerinte semmi gond.Meg nem örjöng mikor ezeket csinálja.Kivülről nyugodtnak látszik csak közben alkot...
Nem tudom ezen mi segíthet.Talán az ha rá hagyom.És belenyugodok h eddig így élt,ezután is így fog.Neki ez a természetes.Szerintem ha neki lenne főnöke inkább soha az életben nem dolgozna...
De azért (ez hülyén hangzik :) ) de jó ember. Ez a pénz dilije van,de nem nőzik,iszik vagy drogozik.
És ezzel zavar össze, h tudom h jó ember de még is ilyen...
Szóval értitek mit akarok írni..

nicike

Nicike: en a helyedbe nem torodnek bele, hogy o ilyen.
Ez nagyon gaz vislekedes, es elg nagy mennyisegu agressziora utal hogy ilyenekre kepes. Nem akarom az ordogot a falra festeni de eleg csaladon beluli eroszak izu ez a dolog( bocsi az okoskodasert, nem ilyesztgetni akarlak, de ebbol irtam a szakdogam, es a csal bel eroszak nem csak a veresbol all!), ugyanis teged felelmben es sakkban tart: csak nehogy mondjak, csinaljak valamit mert o akkor eltor kidob foldohozvag....valalmit...
Nem itelkezhetek, nem is akarok elegge ugy gondolom parod nem olyas valaki eki leulne beszelgetni es akkor magaba szallna, sot gondolom tagadna is ha felhoznad hogy szakemberrre lenne szuksege....
Szoval vagy tenyleg megtanulod "kezelni"( felo hogy abba elobb utobb belefaradsz es osszetorsz a teher alatt hogy nem lehetsz onmagad, halgass a neved stb...) vagy erosen elgondolkodsz tudsz e ezzel a teherrel egyutt elni ha o nem hajlando valtozni semmit.
Oszinten eleg remesen hangzik! De sok erot kivanok!
Es nyugodtan ird le itt!
Kar hogy talikra nem tudsz jonni! Jo erzes ha van mivel beszelgetni( a gond meg nem oldodik, de megkonnyebbulsz)

A kislanyod miatt ne aggodj! Anna is csapkodja magat, a kadhoz is a pelenkazohoz is, a kisagyba a fejet....ez nem valami dilisseg, csak kisbabak!
Vendég

Orsi: nem nem eszik. Este es hajnalban evett, de a napkozbeni nem az igazi. Igaz osszessegeben megvan a kivant mennyiseg:)
Ja es meg mindig alszik!
En nem tudom mi utott ebbe a gyerekbe!
Vendég

Tami!

Nálunk meg épp fordítva, folyton eszik, aludni meg semmit!

valami kombináció kellene a két lánykából.
De azért jó étvágyat Annának!

Meg mindenkinek szép napot!

Este még benézek
Vendég

Agi: penteken megyunk dokihoz en is megmutatom a foltjat, felo hogy legyinteni fog hogy semmiseg( ha igen lehet eljott a pont az orvos valtasra).
Remelem Nandinak a krem segit. erdekes hogy azonnal tejmentes dietara fogott, ha semmi jele.

KATAK: mitol lehet hogy Anna tegnap ketszer valalmi nagyon savas dolgot hanyt vissza? Szintelen de egtelenul budos:(
Nem kozvetlen kaja utan, joval utana. Nem sirt miatta csak fancsalgott.

Ja es lehet hogy a nyal csipte ki a kis boret? Az allan van egy piros folt.
Mondjuk estere a kis arcan is volt, es 37,4 volt a hoje, lehet az attol volt.
De az allan egesz nep ott van.
Bocsanat hogy allandoan van valami nyavalyam, de hat hiaba mindig "produkal " valalmi szokatlant a kis draga:(
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:57-kor.
Vendég

Már fél kézzel pötyögök...
Ha lili evett meg bealudt jövök...

Tami köszi h ezt leírtad ilyen bőven,késöbb jövök és válaszolok.

Köszönöm mindenkinek h meghallgattatok :oops:

nicike

Sziasztok
Katáknak Boldog Névnapot Kívánok!
Szabinak boldog 5. hófordulót! :D

Kép
dittke

Jaj!
elfelejtettem:

Szabinak boldog hófordulót!!!!!!!!!!!
Vendég

Ajjaj Kata komoly nem lehet tolni a babakocsit?
Ferjem is ezt magyarazta ne kocsival vigyem ma ortopediara, de hat nem vihetme kendovel ki tudja mennyit kell varakozni, meg a sok cucc, meg hogy kotom magamra vissza....
oha.
De azert gyertek!
Vendég

Katák, nagyon boldog névnapot!!!

Anyjukom, mindjárt indulunk, ha végeztünk, hívlak!!!

Bocs, egyelőre csak ennyi - tegnap este kidőltem a kicsivel 2 óra szopi és vicceskedés után. Na meg az előző éjjeli 3x1 óra alvás után...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Bondi: a tervem mar fuccsba ment. Annam meg alszik :shock:
Szoval fogalmam sincs hogy tudunk odaerni.
Bocsi!
Vendég

8)
Vendég

lányok,
nem tudok kiállni a kocsival a hó miatt :(
Zoli már régen elment, fél tízkor lesz a temetés
nem merek elindulni a kicsivel

KépKép
szkagi

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Voltunk a dokinál azt mondta, hogy az nem baj, hogy kevesebbet evett! Azért adott vizelet zsákot, hogy vigyünk mintát tenyésztésre és kaptunk beutalót gasztroenterológiára amira a férjem azt mondta, hogy oda nem visszük! Sok értelme volt dokihoz menni! :evil:

Szabi nem eszik és nem alszik! :oops: :cry: :twisted:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:58-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:58-kor.
Vendég

Dóri bébi nagyon szép Kép

Babu!
Torka sem fáj? Vagyis nem piros?
Buksisimike Szabicinek!

Gasztros dokinál miket néznének?
20150601134430

De édi Dóri! :D

Kép
dittke

Kata! Eddig 1000ml-t evett most 700-at! Azt mondta a doki, hogy kb. januárra lesz időpont! Mi van ha kérek időpontot de addigra rendeződik a dolog? Nem gáz ha nem viszem el?

Viki! Nem piros és a kedve is jó!

Most megevett 200ml-t! :D
Vendég

Viki! Nem tudom, hogy a gastros mit néz!
Vendég

Sziasztok!

Először is KATÁK BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!

Szabi baba boldog hófordulót!

Nekünk elég sz@r éjszakánk volt,Áron 21-kor elaludt,de 23-tól óránként felsíkított (kijöhetne már a foga, bár ez a hasfájáshoz még isteni) aztán 1:30-kor már odavettem közénk,ott is többször nyüszögött de azonnal megsimiztem és így visszaaludt 7-ig.
Most megint alszik. :wink:

Vidokata! Már a múltkor akartam írni,hogy kitartás az ismerősödéknek 3 hó után tényleg sokkal jobb lesz a helyzet!
Hasfájós a baba?

Akata! Örülök,hogy minden babás jobban van,továbbra is drukk!

Nicike! Férjed kísértetiesen hasonlít a sógoromra! :cry:
A pénz nem szórja de a legkisebb dühében is öszzetör valamit,a tv-től kezdve a számítógépig már minden repült!
Még a szüleivel lakik és ők inkább nem szólnak semmit NEHOGY MÉRGES LEGYEN ÉS ÖSSZETÖRJÖN VALAMIT!!!!
Komoly nem????????????????
Ő az isten abban a családba n és én ezt nagyon nehezen viselem,így nem is vagyunk nagyon jóban,csak ami "kötelező"!
A leendő sógornőm néha kiborul,hogy nem biztos,hogy ő az akivel lekéne élni az életét,pedig előtte nem csinál ilyeneket,olyankor csak szimplán bunkó! :twisted:
Aztán mégis rájön,hogy imádja!
Érte mindig odavoltak a csajok,biztos azért mert ilyen paraszt!
Mondtam,hogy valamit nagyon tudhat,hogy így elviselik!
Máskor meg kenyérre lehetne kenni,csupa bűbáj!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hányok tőle!
Na jól elkalnadoztam,ill. nem is annyira!
Azt akartam ebből kihozni,hogy feltételezem te már így ismerted meg,így fogadtad el,tudod,hogy nem lehet megváltoztatni és mégis imádod valamiért!

:wink:
Vagy betellik egyszer a pohár vagy nem!
Ezt nem bántásképp írtam,én megértem amit érzel,mert mindennap látom,hogy sogornőmet bántja ez-az de sokkal erősebb amit iránta érez és nem lát tovább a rózsaszín ködnél! :wink:

Még akartam egy csomó mindent,de................... :oops:

Ilyen a házunk előtt:

Kép

Kép

Kép
ibm

Sajnálom, Ági!

akkor most maradtok otthon?

Kike!
Jó a szekrénysor! Remélem, sikerül megvenned! Drukkolok!

Babu!
Szabinak boldog hófordulót kívánok!

Vkata!
Dórika csodaszép!!!

Katus!
Odaért a zsé?
Vendég

Nicike! Még annyi,hogy ezzel nem azt akartam mondani,hogy így helyes ahogy van és hogy ezt te elviseled,de megértem,hogy miért!

Képzeljétek szenilis az uram! :lol:
Reggel elindult melóba,lesöpörte a lépcsőt,a teraszt,a kocsit,beült és elment!
Telefonál,hogy nézzem már meg nem hagyta e el az udvarban a kulcsát,mert nincs meg!
Hát nem volt bonyolult kjutnom a lakásból,ajtó nyitva,kulcs kívülről benne! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Itthagyott nyitott ajtóval engem aki amúgy is fél egyedül!
Én meg nyugodtan aludtam!

Na most megyek beengedek egy kis friss levegőt amíg puppu van!

Kép

Kép
ibm

Ami! De szép a hó, és a táj! Tiszta irígy vagyok. Itt esik az eső, és tiszta szürke minden!

Kép
dittke

De jol sikerult kep Dorikarol!
Es KAta ez a gyomorsav dolog nem gaz? Es mitol jott fol most es eddig nem?
Lehet e maitt etvagytalan? Most is 4 ora nem eves utan 100at evett meg :evil:
Vendég

Ja! Kike! Drukk a szekrényhez!

Marcsi! Megérte leírni,jót bőgtem már reggel!
Ezek a kis tünemények tényleg mindent megérnek!
Főleg így utólag :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Lányok!
Bekukkantottam a novemberibe, és lám, milyen jól tettem!

Megszületett Harivera várva várt kislánya, Izabella ma hajnalban.
(A képtárából loptam a képet.. :oops: )

Kép

Csodszép kisbaba! :lol:
Vendég

Már én is meglestem! A mieink már olyan nagyok hozzá képest!

Kép
dittke

És gyönyörű baba!

Kép
dittke

Jó reggelt!

Vidokata, Andkata! Boldog névnapot kívánok nektek! Dórika nagyon cuki!

Babu! Boldog 5. hófordulót Szabinak! Szoktad már mással is etetni, mint tejcsi és tápszer? (na ezt jól megaszontam! )

Itt alig esett hó!

Bencuri! Rolin semmi nem látszik. Jó a kedve, játszik, eszik, iszik, alszik rendesen. Néha mondja, hogy fáj a hasa, akkor kakál és kész! Csak a vértől ijedtünk meg egy kicsit, meg attól, hogy nem akar javulni. De hátha az új gyógyszerektől jobban lesz, meg a tenyésztésből kiderül valami!

Nicike! Szerintem sem lehet leültetni a férjedet és megbeszélni. Gondolom olyankor elborul az agya és úgysem tudja magát lecsillapítani abban a pillanatban. NEM FOG MEGVÁLTOZNI! (bár nem ismerem, de ez a véleményem) Sajnos szerintem ilyen a természete és alapjában nem tud megváltozni az ember.

Marcsi! Nem volt nagyon ijesztő elolvasni a szüléstörténetedet! Emma lila kezecskéje azért ijesztőbb volt! A lényeg, hogy minden ok és valószínűleg már többet nem kell ilyesmit átélned!

Jázmin jól aludt. Este 9-től reggel 8-ig, aztán szopi és most is alszik.

Rolit kellett 3 óra fele tisztába tenni, mert bekakált!

Ma be kéne mennem a suliba a GYEDes papírt aláírni.

Apa tegnap rekordot döntött, már negyed 5-kor itthon volt! HURRÁ! Alakul a dolog!

Kép
szly27

Gratula Verának, én is ismerem más fórumról!

AMi!

Sógorod is szép egy állat! Kép

Dórikám!
Gyere már! Mesélj!
20150601134430

Szly! Igen kapott már almát de nem igazán szereti! Tegnap óta meg nem adom mert tegnap jött vissza Neki egy kis nyálszerű és Anyósom szerint lehet, hogy az alma miatt van mert savat csinál Neki!
Vendég

Hahó hóóóóóóóóóóóóóóó!
Itt is minden tiszta hó!
Én szeretem, ha nem kell autóba ülni! (de sajnos kell)

Köszönöm az együttérzést, az éjszakánk a szokásos volt, talán egy picit kevesebbszer ébredt, tíztől egyig pl még aludtam is! :lol:

Katák, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Szabinak pedig boldog hófordulót! :)

Én simán lustaságból nem írtam még meg a szüléstörténetet! :oops: :oops: Messze nem volt annyira gáz, mint anno Zsuzsival! Majd igyekszem!

Kép
Kép
patr

Babu! Ugye Szabi kap tápszert is? Én lehet elkezdeném hozzátáplálni. Mondjuk barackkal, stb. Roli sem szerette az almát. Meg azért nem úgy megy mindenkinél, hogy lelkes a csöppség, szokni kell!

Kép
szly27

Jaj de jó!
Pont egyik nap olvastam Hariveráról,hogy hol tartanak!
Hatalmas gratula nekik!
Milyen hamar eljött ugye csajok???

Viki! Egyetértek! :lol:

Na most mennem kell gyümizni,Áron már ébren van

sose lesz kész a fotókönyvem.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Kép

Kép
ibm

KAtáknak boldog névnapot!

Hófordulósoknak boldog szülinapot, akiknek volt vagy van!!!

Meg mindenkinek minden csuda szépet és jót ezen a szép napon!
ÜDe és fitti vagyok... a törpe este bealudt olyan 9 körül és csak 7-kor kelt.
Aztán megint nyomott 1,5 óra szunyát. most eszik és megyünk sétizni... de lehet szánkózás lesz belőle :shock: :shock: itt nagy hó van!!!!

Kép

Kép
timi1982

Dóri gyönyörű :)

Ibm, ismerem azt a fajta embert mint a sógorod...ezek ilyen szunnyadó őrültek vagy tudom is én...

De az én férjem nem ilyen. Szóval Ö hirtelen és tett már kárt dolgokban de félelmet soha nem ébresztett bennem.
És nem azért mert nem vagyok félős típus... én például még nem féltem vagy ilyedtem meg tőle.
Sem fizikailag ,sem lekileg nem érzem h bántana vagy terrorban tartana.
ez a pénz dolog bánt,és ebből volt a nagy vita,amin valószínű nem fog váltztatni mert X éve így él.Így csak elfogadni t
udom h Ő ilyen kapcsolatban áll a pénzzel.

Biztos lenne olyan dolog amit ha Ő kérnek változassak nem tudnék változni mert így csinálom amióta az eszemet tudom...

Tényleg nem bántana engem soha,és az életét oda adná ha mindig boldognak tudna tőle, egyszerűen szórja a pénz.

Most h kiírtam magamból már nem is tűnik olyan vészesnek amit tett.De lehet csak azért mert kezdem elfogadni h ilyen.
Mert ha nem vertem volna ki a balhét h mennyit költött,nincs wc...

Jó most tudom h nekem volt igazam de közép utata kell találnom valahogy....

nicike

Szly! Az a baj, hogy konzerves barackot Én nem akarok adni Neki!
Vendég

[quote="nicike"]
írta:
nicikeMost h kiírtam magamból már nem is tűnik olyan vészesnek amit tett.De lehet csak azért mert kezdem elfogadni h ilyen.
Mert ha nem vertem volna ki a balhét h mennyit költött,nincs wc...

Ez hülyeség! Nehogy már magadat okold az ő hülyesége miatt!
20150601134430

Babuci!
Vegyél üvegeset. A Nestlés barack nagyon fini!
20150601134430

Pár kép:

Kép Teknőc Ernővel

Kép Miről van szó Nyuszó Muszó?

Kép Bakker! Piros teve és kék elefánt! Mutánsok tuti!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.11.25 10:26-kor.
20150601134430

Viki! Az üvegesben nincsen tartósitó meg cukor?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?