Sziasztok!
Asszem megtaláltam a függönyeimet. Nem sokára megrendelem az elsőt, mert ugye anyósom nem bízik benne és így egyet rendelek csak egyszerre, és ha tetszik akkor megrendelem a többit is persze azt is kétrészletben... Először a mi hálónkba rendelem, aztán a gyerek szobákba, majd a nappaliba-étkezőbe... A konyhai és az étkező dekort is megveszem lassan, már csak a varrónőnek kell kiszámolni, hogy mennyi anyagot vegyek belőle... Anyósnak is nagyon tetszik az, úgyhogy lehet, hogy ő is vesz magának, de mondta megvárja, hogy nekem milyet varr a varrónő... jaj... úgy izgulok.
Ma reggelre végre megérkezett a mensim... késett 10 napot. Már a frász kerülgetett engem is és apát is. Asszem újra kezdem a teákat, hogy beálljon már végre, mert ezt az összevissza ciklust nagyon nem díjazom.
Etnám! Jól takaríts ám ki, nem ám nem bírsz majd megüli a seggeden a beülti után. Nagyon örülök, hogy Norbinál rendeződnek a dolgok. Én is azt mondom, amit a többiek, hogy szerintem most már igen is keressen valami jó melót. Lehet, hogy most elsőre nem olyan jó a pénz, de lehet, hogy korrekten be lesz jelentve és később ha beindul a szezon, és meglesznek vele elégedve emelnek a pénzén. Én biztosan nem díjaznám, ha a párom itthon hagyna a két gyerekkel, és elmenne ilyen hajós melóra. Ez annak jó, akinek se kutyája, se macskája! Lehet, hogy a pénz nagyon jó, de szerintem nem ér annyit, hogy ti közben elhidegüljetek tőle, és hogy a gyerek megkérdezze az apjától, hogy ki ő... Én ismerek ilyet, pedig ő csak építkezett reggeltől estig építette a saját házukat, és a kisebbik gyerek egyszer megkérdezte, amikor éjjelre ment dolgozni, hogy mész haza aludni, mert olyan keveset látta az apját. Na a palinak nem kellett több mondanom sem kell. Onnantól lassabban ment az építkezés... (Mindent ő maga csinált és 3 év alatt költözött be!!) Szóval jól gondoljátok meg, mert ebbe neked is van beleszólásod Drágám! Holnap reggelre megy a drukk! 2-en lesznek vissza ültetve?? Anyám, 2 kis Boti!!
Az óvodai szénné égésben lesz még részed...
Nem ez volt az első, ezt megígérhetem... Örülök, hogy jól érezte magát! Reméljük, hogy januártól majd könnyebb lesz, neked és neki is... Az ovi nagyon jó dolog szerintem.
Angyalom! Köszönöm a bizalmat! De nem hinném, hogy idő milliomos leszek... Sőt! Az én gyerekeimet egy percre sem lehet szem elől téveszteni, mert akkor tudnak érdekes dolgokat csinálni főleg egymással... De lassan majd te is megtudod!
Ha meg mindkettő ovis lesz nap közben lesz mit csinálni a munka mellett... jaj, de félek tőle... 2 műszakban nem lesz egyszerű, de másnak is sikerült nekem is fog... Remélem!! Örülök, hogy jól vagytok! Drukkolok a vizsgára!
Lucám! Sajnálom ezt a bőr problémát, de lényeg, hogy túl vagy rajta, és bízunk a legjobbakban... A heggel ne törődj! Az a legkevesebb. Nekem rengeteg anyajegyem van. Van egy a mellem alatt, ami a melltartótól már szép nagyra megnőtt, de valahogy nem zavar. Nem fáj meg semmi. A bőr gyógyász azt mondta, hogy csak azért kellene leszedni, hogy ne irritáljon... A többire a kezeimet azt mondta, hogy meg kellene nyúzni... mert nekem annyi van, hogy ennyit nem lehet leszedni... De konkrétan egyikre sem mondta, hogy veszélyes lehet. Viszont mondta, hogy magas faktorszámú naptejet használjak már tavasszal... Tamásod hogy van? Rég meséltél róla nekünk! Remélem minden rendben veletek! Kistesót mikor tervezitek?!
Niki! Tényleg nagyon eltűntél! Remélem, rengeteg a munkád és nem unatkozol! Aminak boldog névnapot kívánok utólag! Apa hiányát gondolom kezditek megszokni... Ez a kis távollét nem viseli meg a kapcsolatokat?! Vigyázz magatokra!
Vasi! Haláli a kép! Köszönjük! 23 hét?! atya ég!! nem sokára megszületik?! A toxoplazmát nálunk elég komolyan veszik. A barátnőmnek is van/volt. Kapott rá gyógyszert. És kellett mennie az immunológiára, de ott megnyugtatták, hogy rendben lesz a gyógyszerrel.. Az az érdekes nála, hogy ő az első babánál is pozitív volt, a másodiknál nem foglalkoztak vele, és most a harmadik babánál megint pozitív lett és most gyógyszert kapott rá... Szóval fejetlenség az megvolt megint! Szerintem se aggódj, kapsz rá gyógyszert és rendben leszel. Egyébként a nyers hússal, és a mosatlan gyümölccsel is meglehet kapni. A másik barátnőmnek a mosatlan paradicsomtól volt... Én veszélyeztetett voltam, mert volt macskám már mikor a Kornélkával terhes lettem és mégsem kaptam el, még mindig... (kiskoromban is rengeteget macskáztam, még aludtam is velük...) Fel a fejjel! A cukor biztosan rendben lesz! Szőlőcukrot ne egyél!
Ha ilyen szépen kicsiket eszegetsz nem lesz gond a cukroddal. Holnap mész? Vagy ma voltál??
Grácus! Örülök, hogy élvezed az életet! Használd ki! Aztán írj ám néha!!
Laar! Hogy vagytok?! Van már valamilyen eredmény? Míra hogy van? Kistesón gondolkoztok? Mondtad múltkor, hogy apát nem kell győzködni! Beadtad már a derekad?!
Daniella! Nagyon szuper az eredményed! Örülök, hogy jól vagytok! Alexa most jól van ugye?! A kistesó gondolom már szembetűnik neki is... Hogy áll hozzá a pocakhoz? Hogy álltok a házzal?!
Arte! Mi újság van veled? Nagyon tetszett a hozzá szólás... Anyós no comment!!
Azt hittem lehidalok rajta! Apával minden rendben? Aktívabb mint valaha?! Munka? Ház? Képeket kérünk!! ÉS SZTORIT!!
Marcsikám! Hogy van a fogad? Milyen volt az anyák napja?? Te is tartozol még nekünk egy megismerkedés sztorival ám!! Majd ha jobban leszel tessék leírni!!
Lili hogy van? Minden rendben? Biztosan nagyon ügyes volt anyák napján! Látlak magam előtt benneteket! Őt ahogy ügyesen szaval, téged pedig jó vörösre sírt szemekkel és szerelemmel a szemedben...
Mesélj!!
Timikém! Drukkolok bölcsi ügyben... Már biztos leírtad a választ a kérdésemre ...
Suzikám! Én se hallottam még a szülés történetet, csak azt tudom, hogy hosszú volt... DE a képeken nem látszol kimerültnek... Majd ha Carloska engedi írj!
Swidi! Csomagolsz ezerrel?! Mikor indultok? Biztos be vagytok már sózva!!
Lesza! Mi újság veletek? Ákos hogy van?! Munkahelyed van már? Keresgélsz? Nem akarok m.o.-ra költözni? Volt róla szó régebben, nem? Írj!!
Kirukám! Nem sokára letelik a gyöngy életed! Hogy fogod bírni? Pipikék kinn éjszakáztak??? Nem fagytak meg? Itt reggel 2 fok volt reggel... Ákos most már egész napos az oviban??
Szilvi! Már megsütöttem a kenyérkét... Az nem sikerült valami jól, nem ízre, hanem kinézettre, de ma újabb próbát teszek. Igaz, nem sikerült aszkorbin savat vennem, így az elsőt ecettel, most a másodikat a Flóra c-vitamin cseppjével csináltam... Még kel, remélem, jobb lesz mint a múltkori. Hogy van a picurkád? Levente lesz ugye?! Remélem, minden rendben veletek...
Nofikám! Új munka?! Szuper! Remélem a házatokra is rátaláltok hamarosan... Merre nézelődtök most?! majd beszélgetünk valamikor, tegnap nem igazán voltam formában...
Asszem nem felejtettem ki senkit sem...
Mi jól vagyunk. Kornélka újra virgonc. A gyógyszerrel még mindig vívjuk a harcot, mert így sem akarja bevenni, de azért sokszori neki futásnak megissza... Most megint megy a harc... De jó lesz, ha megy végre oviba... mert mást se hallgatok, csak hogy valamelyik nyávog... Mindig az kell az egyiknek, ami a másiknál van... ÁÁÁÁ!!
Megyek! Mára megint túlszárnyaltam saját magam... REkordokat döntögetek hozzászólás hosszúságban...
Remélem, Zsuzsám ismét megelégedsz a regényemmel... úgy néhány hétig elég lesz...
Sziasztok! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!