Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon kibuktam.... De ez nálam talán már nem is olyan meglepő. Képzeljétek! Kb. 2 hete megcsináltál a várt árkot. Na igen... Ez nem minden. Itt volt a katasztrófa védelem, rendőrség, a falu napfény brigádja... Ez eddig mind szép és jó, csak hogy, az árok csak ki lett géppel szedve és leraktak néhány beton csövet oda ahol majd a kocsibehajtó lesz. A kiszedett földet szépen elpanírozták... De a csövek mellett nem töltötték fel földdel az árkot, így most nincs kocsibeállónk... Ma kinn volt a falugondnok. Elcsíptem és megkérdeztem, hogy hogyan tovább. Erre közölte, hogy innentől már a mi dolgunk. Na fasza gondoltam... Akkor a költözés újra csúszik. Ez megint min. 50 ezres tétel... De nem hagyom annyiban. be fogok menni a polgármesterhez. Meg fogom tőle kérdezni, hogy nem kellett volna-e véletlenül a kocsibejárónkat helyre állítaniuk, mint annak idején a csatornázásnál... Nem tudunk a házhoz az udvarba beállni... Aztán kérdeztem még a falugondnokot, hogy az árok mikor lesz kirakva beton lapokkal, mert így majd benövi a gaz és akkor nem fogja tudni ellátni a feladatát... Azt mondta, hogy "A puding próbája az evés!" Szószerint így mondta... meglátjuk hogyan vezeti el a vizet és majd utána fogják kibetonozni... Szerintetek?! Annyira felbaszta bennem az ideget, hogy legszívesebben mondtam volna neki, hogy basszák meg az árkukat!! Arról senki sem beszélt, hogy azt nekünk kell majd befejezni... Nekünk kell most földet hozatni, eldolgoztatni a géppel... (ami nem kevés pénz, mert anno mikor az alapunkat csinálták 6 éve volt 9000.- egy óra a gép munkadíjja...) Ha nem érek el semmit én biztosan kiteszem mindenhová, hogy milyen tetvek ezek az önkormányzatok!! na jó nem untatlak tovább benneteket!

Etnám! Nagyon drukkolok! Kérlek ne félj! Ha így állsz hozzá, akkor nem fogod tudni élvezni egyetlen percét sem! A másik! Ne legyen lelkiismeret furdalásod, amiatt hogy félsz, és nem adsz bele apait-anyait! A félelem valahol jogos dolog, de ahogy a csajok is írták, közel sem biztos, hogy újra nehéz terhesség elé nézel! Próbálj meg keresni valami szépet benne!! Boti is átmegy angyalba meglásd! Tudom, hogy a szüleidre nem nagyon tudsz számítani, de azért próbáld meg néha kicsit igénybe venni őket.

Vasi! Sajnálom a cukor dolgot. Nekem is volt terhességi diabéteszem. Nekem mondjuk terhelés után 11 fölött volt. Ezért én komolyan vettem. Persze, ha emlékszel még rá engem eléggé sakkban tartott a diabetológus, mert állandóan a kórházba akart utalni, holott a diétával simán 7 alatt volt a cukrom. Néhány tanács, ha akarod megfogadod, ha nem akarod nem... Egyél egy nap 5x keveset. Én nem számoltam a szénhidrátokat. Csak arra figyeltem, hogy mindig legyen valami a hasamban. Ha édességre vágysz egyél DE CSAK EGY SZELET FELÉT! Vagy egyél helyette almát, répát. Almával vigyázz, mert abban van a legtöbb cukor a szőlő és a banán után. Ehetsz fagyit. Egy gombócot. DE akkor utána már mást ne egyél. Lehet egyébként kapni cukor menteset is. (jobb fagyizókban) Anyukám újabban a gyógyszertárban kapható cukrosoknak kifejlesztett cukorpótlóval süt. Semmi különbség nincs közte és a cukor között... Talán már árban sem... :S Én Canderelt használtam. Bár amíg én terhes voltam nem sokat sütöttem, hogy ne legyen kísértés előttem. Szegény család... :D De kibírtam/ták. A Flóra lebegett a szemem előtt. És használt. Persze néha elcsábultam a vége felé. A nőgyógyászom azt tanácsolta, ha megkívánom egyek egyet, mert az sem jó, ha vágyakozom utána. A szénhidrát táblázat amit Etna írt nem rossz dolog, már csak azért sem mert ki tudod válogatni belőle hogy kb. mennyit eszel meg. Én erre használtam. Vannak étrend modellek is. (A házi orvosnál kérdezd meg nincs-e véletlenül valami füzetecskéjük "kezdő" Cukrosoknak, én anno kaptam ilyen füzetet. A nevelőapám cukros lett tavaly és neki adtam... De ha nem kapsz akkor visszakérem és eljuttatom neked, ha gondolod.) Ha máshogy nem emailben... :D Hűha... most aztán megint túltettem magamon...

Bocsi csajok... :)

Most megyek. A háznál ott vannak a mosott ruháim, 2 adag... (fehérek, mert anyósom mosógépe facán elintézte a fehér ruháimat... szép rozsdafoltos lett mind...) "Haza" hozom őket, hogy ki tudjam teregetni... Lehet, hogy délután neki ugrom a sütésnek... Jaj, de nincs kedvem... :S Megfáztam.... ;( :roll:
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Petrám, nagyon sajnálom hogy mindig akadnak plusz költségek. Sajnos én tudtam hogy úgy fogják hagyni. Csoda hogy egyáltalán kimentek és megcsinálták mert nagyon sok olyan ismerősöm van akik már nem győzték kivárni és megcsinálták maguk. Persze járj utána, de sajna az az érzésem felesleges. Idődből még kitelik míg nem mész dolgozni.
Köszönöm a diéta tanácsokat. Nekem a védőnő azt mondta hogy 6,8 alá kellene tornáztatni a cukromat, ami szerintem nem lesz nehéz mert képzeld tegnap nem zabáltam és ebéd után, ami durum tésztából készített milánói volt, csak este ettem egy kefirt. Igaz, fél literest, de azt szabad. Ma reggel ráálltam a mérlegre és már nem voltam csak 104,9. Nekem nem nagyon telik diabetikus fagyira. Nagyon drága. Mondtam Vasinak hogy natúr joghurtot fogok kikeverni diabetikus szörpivel és keverek majd bele gyümölcsöt is és lefagyasztom. Az jó lesz nekem fagyinak. Minden nap ehetek amennyit akarok belőle. Ma reggel a teámat is édesítővel ittam, ez is segít biztos. Remélem nem lesz nagy gondom hogy túl nagy ügyet csináljak belőle.

Grácus, sajnálom hogy beteg voltál, vagy még mindig az vagy? Szegénykém. Tudom hogy meg van az ideje a kukorica ültetésnek, de szerintem nem minden áron. Te dágaszágom, odamegyek úgy megverlek.
Most már jó idők vannak, ha délelőttös leszel jöhetsz, megyünk fagyizni és pasikat lesni, oksa? :wink:

Képzeljétek, ma reggel, zuhanyozás utána meztelenül feküdtem az ágyon hogy a testápoló szívódjon fel, hát a kis drága Közöske belelendült rendesen. Vasi még félálomban volt, de megfogtam a kezét és képzeljétek érezte ahogy belerúgott. A vastag szigetelőréteget is képes volt átrúgni ilyen kicsike létére...... :lol: annyira büszke vagyok rá. 8)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hali!

tegnap megfőztem a tarját (mi azt jobban szeretjük) jól eintéztem magam, annyira jó illata volt, hogy ettem melegen. hát had ne mondjam, olyan hányingerem van, szerintem gyomorrontást kaptam. kellett volna enni mellé valamit pl kenyeret. meg a füstöltet nem is bírom. a húsvéti zabálásnak ezzel annyi, kajára nem bírok nézni. nem is baj.

vasi!
édesítővel óvatosan, nem ajánlják terhesen, mert a baba annyira pici, hogy őrá hamarabb hat, tudod rákkeltő hatásuk van. nekem kifejezetten nem javasolták!! gyümölcscukor, nádcukor, barnacukor nem dobja meg annyira az inzulint, mint a fehér, inkább ezt használd, ezekből kevesebb is kell. meg az előző oldalon küldtem egy gyógynövényt, ami édesít és kismamáknak is alkalmazható. laar írtam, ha kell elküldöm a linkjét, 2700 ft, de 2,5 kg cukornak felel meg, a csicseriborsós cuccról nem hallottam, de biokrómot szedhetsz, az egy természetes anyag, rendezi az inzulint.
fagyi még úgy jó, hogy zselatin, joghurt, gyümi és gyümölcscukor. madártej is jó lefagyasztva.

megyek, mert boti gépezni akar. majd jövök. csók nektek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajszik!

Ne haragudjatok, h olyan ritkán írok, de annyi minden összejött mostanában...olvaslak benneteket, csak nem reagálok mindenki írására.

Nálunk készül tegnap óta az autóbeálló teteje, nem is tom hogyan lesz rend és tisztaság itt nálunk húsvétra.

Etnám, óvatosan azzal a sonkával..:)

Tegnap előtt voltam fodrásznál levágattam a hajam, háát csajok kicsit csalódott vok,a hosszabb jobb volt, mint ez, de majd megnő:(

puszilok mindenki, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etnám, édesítőből csak a teába használtam és tegnap mivel ki voltam purcanva és nem volt semmihez erőm ittam egy kávét, hát így összesen 6 tabit használtam el. Ma pl nem is édesítőztem, tehát ne aggódj, nem viszem túlzásba mert nem is szeretem az ízét. Azt az édesítőt aminek a linkjét tőled kaptuk fogok rendelni de megvárom a fizut mert nem tudnám kifizetni. :oops: Az talán elég lesz nekem a terhesség időszakára.
Jaj drágám, annyira izgulok és szorítok.... Alig várom a jó hírt.

Laar, várjuk a fotót az új frizuráról.

Én is nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek. Millió pusszancs és ölelés.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánunk!!!Puszi.

Niki, Jani, Amélia

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok!

Vasikám: Nagyon sajnálom ezt a cukros dolgot, a lányok sok jótanácsot adtak már a diétához neked, kitartást kívánok hozzá! Én csüt.-ön megyek erre a vizsgálatra, aggódom, hogy jó legyen az eredmény, remélem, minden okés lesz! Közöske hogy van? Sokat mocorog?

Laar: Teszel fotót a hajadról?

Etna: Mennek ám a drukkok neked ezerrel! Alig várom már a pozitív tesztedet!!!!!

Mi jól vagyunk, Alexa sem beteg szerencsére! Picike pocaklakó sokat mocorog. Ma voltam a védőnőnél, hallgattunk szívhangot is, felvettem telefonra. Jó erős, határozott szívdobogása van. Húsvét jól telt, mindkét nap rokonlátogatáson voltunk egész nap, finomakat ettünk.

Puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Luca, névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok neked!!!!!!!
Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Luca!!!

Névnapodra mondok száz jó kívánságot,
legyen ez a napod szép, boldog és áldott!
Kedves képed a szívemben ragyog,
névnapodon veled együtt én is boldog vagyok.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntőket! Aranyosak vagytok nagyon! :)

Most egy kissé el vagyok keseredve, mert két hete voltam bőrrákszűrésen és most jött meg a kiértékelés (melanomamobil-nál voltam, Győrben csinálják a vizsgálatot, Pesten értékeli ki több orvos a központban) és hát az jött vissza, hogy el kell távolítani egy anyajegyet, mert basalioma gyanús... szóval magam alá kerültem, holnap megyek a sebészhez 11-re, drukkoljatok! Ekkor beszéljük meg mikor veszi le, remélem nem esik neki holnap, bár ki tudja mi lenne jobb... most csak ennyi voltam, puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Luca, annyira sajnálom ezt a bőrbigyót. Én nem értek ezekhez a kifejezésekhez de nagyon remélem csak a szokásos felesleges pánik van, oszt hamar túl leszel rajta és megtudjuk hogy minden rendben. Próbálj nyugodt maradni, drágaságom. Nincs értelme aggódni.

Daniella, majd mesélj neked jó lett-e a cukrod. A diétát tartom, ámbár a sütit nem tudom elhagyni. Imádom a sütit. A krémjébe gyümölcs cukrot tettem és azzal nyugtatom magam hogy az a fél kg lisztből is ugye már egy hete eszegetek, tehát nem bűnözök túl nagyon. De, anyósom nagyon rendes volt mert hiába mondtam hogy diétáznom kell, emlékezett rá mennyire szerettem volna zserbót enni és azt sütött. Csomagolt is rendesen belőle, hát meg is ettem azt is. Súlyom nem gyarapodik mióta diétázok, maradtam 105 kg. Remélem a cukrom is rendben van. Egyébként semmilyen kenyeret nem eszem csak egy zsemlét reggelire. Ebédre is inkább főzelék van vagy most húsvét óta husi fasírttal. És rengeteg kefir és joghurt. Ezekkel én jól lakom mert folyamatosan eszem iszom.
Közöske mocorog ezerrel, nagyon jó érzés. Imádom és ahogy telnek a napok és jobban jelez hogy itt van egyre jobban imádom. Vasi is érzi már, nagyon boldoggá teszi. Neve még mindig nincs, szerintem majd a szülőágyon dől el mi legyen. Én addig is próbálkozom de minden egyes alkalommal csak hosszan nééééééz, és nem szól többet minthogy háááát, leheeeet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

lucám!
írj, hogy mi lett a mai napodon. apunak ugyanilyen van. jaj te lány, annyira félsz ettől a melanoma dologtól, de ne aggódj, vigyázol pont ezért magadra. ez totál jóindulatú dolog, soha nem okoz áttétet. ezt mondták apunak. ez elkerülhetetlen, mert nem tudsz napfénytől elzárkózni. valszeg érzékenyebbek vagytok rá. nekem is csak egyre jobban jönnek az anyajegyek, pedig én imádtam anno napozni.most botit féltem.

jaj lányok, holnap lesz uh, majd még jövök, csak egyedül vagyok botival, anyuék balatongyörökön vannak. semmi időm még meghalni sem. annyit még gyorsan, hogy nagyon, de nagyon szarul vagyok a gyógyszertől, ez meglepett engem is, mert eddig soha semmilyen hormontól nem voltam rosszul, de ez kikészít. nem tudok tőle aludni, hányingerem van, de valami brutál módon. és nagyon éhségérzetet okoz. ja egyébként tuti jó mellékhatásai vannak, leggyakoribb a mellrák :roll:

most azátn totál előjött belőlem a rák, totál fal van körülöttem, igyekszem nem gondolni semmire. de belül a gyomrom egy ökölben van. nem tudom mi van velem, biztos a köcsög hormon. holnap megkérdezem a dokit, hogy nem menne e enélkül a szer nélkül, mert ezt nem lehet sokáig bírni, főleg, hogy még mellette botizom is. valami nem stimmelhet, lehet,h ogy a cukromra kapott gysz és ez ütik egymást. na eddig bírta boti, megyek vele vásárolni, ha nem hányom ki a belem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kicsit megkésve, de Lucám, Névnapod Alkalmából Nagyon Sok Boldogságot Kívánok!!!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Szívesen Csilla! Sok sikert!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

na sziasztok csajok!

megjöttem a dokitól, a méh nyh 13 mm vastag már most a 10. napon! ez nagyon szép eredmény. a estrofem gyszt le is csökkentette csak napi 1 kell, mert nagyon vizesedem tőle. a bokám olyan csajok mint szülés előtt volt (én szerencsére csak akkor vizesedtem) beülti szerdától péntekig bármikor várható, de szerintem csüt lesz belőle. a szar az, hogy kb a 8. hétig kell ezt a szar gyszt szedni, pedig azt hittem, hogy beültikor vége. :twisted:
az ikreknél 16 mm volt a nyhám, remélem most nem lesz annyi, nekem elég egy baba, azt ki tudjam hordani, az a lényeg! szóval jó hírek, de még mindig nem gondolok bele, így legalább nem parázom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Túl vagyok a műtéten, ma délután levették a basaliomát, hát nem volt túl kellemes, mert az elején éreztem a vágást, de azt mondták ez normális :roll: Túléltem, ez a lényeg... viszont: doki azt mondja, nagyon jó, hogy észrevettük, mert ezek rosszindulatúak szoktak lenni, de ha rendesen ki van szedve, akkor nincs további teendő, mert áttétet nagyon ritkán ad. Ebben bízom, hogy ezzel le is zárult az ügy... mellesleg terhesség óta van rajtam, akkor alakult ki, csak eddig háromszor azt mondták a bőrgyógyászaton, hogy ez normális, nem kell bántani... most a MelanomaMobilnál ugye kontrollon voltam és a felvételek összehasonlítása közben látták, hogy nőtt... Igazából itt van egy oldal, ezen nagyon tutin le van írva mi ez, ha valakit érdekel elolvashatja.

http://www.webbeteg.hu/cikkek/borbetegs ... rcinoma%29

nekem totál így viselkedett: hol beindult és piros volt és sebes.. hol meg alig látszott, mint pl. ma is. Doki meg volt lepődve, mert mikor tegnap látta (akkor beszéltük meg a műtét idejét), akkor sokkal pirosabb volt, ma meg alig látható, teljesen bőrszínű, csak az apró dudorok tapinthatóak. Hát jól kimetszette, maga a basalioma 1,5 cm-es volt, és fél cm ép széllel vágta ki... gyönyörű lesz a heg, mondhatom, de ez érdekel legkevésbé, ha ennyivel megúszom. Amúgy a bal mellem felső-belső részén volt. Csináltam reggel uccsó képeket róla, megpróbálom feltenni, nem tudom mi látszik belőle. Amúgy szövettan kb. egy hónap... szép mondhatom.

Etnám!
Nagyon örülök, hogy már ennyire vagytok, nem sokára kismami leszel! Annak már kevésbé örülök, hogy rosszul vagy, remélem hamar elmúlik. Amúgy látod nem alaptalanul félek ettől a rohadt bőrráktól... Biztosan persze a szövettan után mondanak, de nagy valószínűséggel ez nem lesz jó, viszont a kimetszéssel itt lázárul reményeim szeirnt. Tamás édes volt, mentünk a kórházba (anyu is jött velünk), azt mondja: anya nem vagyok beteg miért megyünk ide? Mondom anya megy dokibácsihoz, erre: anya te sem vagy beteg, ne menjünk ide! Olyan édes volt, tisztára meghatódtam. Ma kaptam bölcsibe anyáknapi ajándékot, hát tiszta meghatós napom volt. Ráadául tesóm férjét is tök véletlen ma műtötték gerincsérvvel, emlékezetes nap lesz ez nekünk... Puszi, vigyázz Magadra!

Köszi Zsuzsám a biztató szavakat, mindenki próbál nyugtatni, csak sajnos nem nagyon sikerül. Én ilyen vagyok, mindentől beparázok. Most azt hiszem van alapja is, de mint fentebb írtam, talán itt vége lesz. Amúgy már gondoltam mindenre, pedig tudom butaság. Egy kicsit most lenyugodtam, hogy levették, legalább már nem idegesít ott... Puszi

Na próbálok képet tenni róla, de tényleg alig látszik. Ezt egy apró kis hólyagokból álló sejtcsoportnak kell elképzelni...
Kép

Kép

Kép
luca81

lányok!
kérlek szépen titeket, ha tudtok segítsetek. norbi azonnali hatállyal kirúgták. ha van az ismerettségi körötökben pesti vendéglátós aki szakácsot keres szóljatok. ez teljes csőd, mi lesz velünk

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna: Igazán sajnálom! Sosem jön jókor az ilyen, de most aztán nagyon nem volt jó az időzítés! :( Sajnos mi 200 km távolságból nem nagyon tudunk segíteni, azért, ha eszembe jut valami, írok. Remélem, mielőbb megoldódik a helyzet. Beülti miatt nagyon sokat gondolok rád és drukkolok ezerrel!!!!!

Luca: Örülök, hogy túl vagy a műtéten! Elhiszem, hogy parázol, én is ilyen vagyok, mint te. Azért próbálj meg nyugodt lenni és csakis pozitív dolgokra gondolni ezzel kapcsolatban! Minden a legnagyobb rendben lesz!!!! Tuti!!!!!

Puszi lányok!

Kép

Kép
daniellla

sziasztok lányok!

nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, laar, tündér vagy, petrám, vasim ti is, meg tényleg mindenki. az első jeges rémületen már túl vagyok, egész éjjel nem aludtam, rémálmaim voltak. hát ma most sikerül a lombik ,akkor az kész csoda lesz. az idegeim olyan állapotban vannak, hogy ennyi stressz mellett kevés esélyét látom a dolognak. a sztori röviden:
norbi főnöke ellen, mint kiderült 3 eljárás is folyik, + 8 millás apeh tartozás miatt, inkasszálták a számláját. valami olyan dolog lehet a háttérben, hogy két volt főnök kiszállt tavaly a cégből és azokat nem fizette ki rendesen, ők perlik+ avolt felesége is bántalmazásért, okirathamisításért, stb. azóta a cég rohamosan romlott. mindenre sajnálta a kiadást, leamortizált egy jólműködő céget. forgalom volt, mert hát ugye a szakácsok jók, sör szintén. de már olyanokat kellett csinálni,hogy fekete olajban sütötték ki a húst, mert nem lehetett olyan gyakran cserélni az olajat, mint előtte. na röviden, kb szeptemberig fog menni az étterem, az első körben elküldte a kedvenceit, hülyén hangzik, de nekik szólt elsőnek (pl norbi) szerintem most így szezon előtt könnyebben találhat állást, meg a többieknek majd szép lassan nem fogja kiadni a fizetését.
még nem is lenne olyan nagy baj, ha nem azonnali hatály lenne. ha szólt volna, hogy norbikám nézelődj állás ügyben. de ettől félt, hogy elindul a pletyka és akkor lelépnek az emberei idő előtt, pedig ő még akarna kihozni pár millát a cégből.
a legdurvább, pénteken bevitte norbi botit, mert én orvoshoz mentem. a főnök ott jópofizott a gyerekkel, utána elhoztam a botit, behivatta a norbit és kirúgta. de mivel lelkiismeret furdalása volt, felajánlott neki MOSOGATÓI állást (tehát kirúgta volna simán a mosogatót) 100 ezerért és napi 16 órás munkáért. hát ezt szerintem azért, mert jobban járt volna, ha a mosogató szakács munkát is tudott volna végezni. akkor nem kéne végkielégítést adnia meg felmondási időt fizetnie. szóval a két szakács aki maradt, az most mosogatói állást is ellát egyben, tehát két ember munkáját fogják végezni kevesebb pénzért. így fogja elérni, hogy kilépjenek. mert akkora forgalom mellett nem lehet ezt megcsinálni. na megyek, mert boti felkelt. drukkoljatok nekünk!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: kitartás!Hiszek abban h a Norbi egy sokkal jobb állást fog találni, mint amilyenje volt. Szerintem fogja az önéletrajzát és járja végig a közeletekben lévő lehetséges helyeket ahol szakácsot keresnek. Szerintem így előbb lesz eredmény!
Megy a drukk mindkét ügyben!
Puszka

Kép
Kép
arte

Timikém!
boldog névnapot neked, remélem nálatok is megoldódik apa munkahelyi dolga.

Grácus!
nagyon nagyon boldog születésnapot kívnok neked. remélem az életed úgy alakul, ahogy a kortársaid nagytöbbségének, buli, pasik, élet. lekötni meg ráérsz még magad. gratulálok az új gráciához, ügyes csaj vagy.

laar!
rengeteget segítettél, nem is tudod, hogy mennyit, de majd most leírom.

többieknek szintén nagyon hálásak vagytok, sajnos a sok hormon hatására mindig sírok, ha arra gondolok, hogy milyen jó emberek vagytok. tényleg, mintha a családom lennétek!ők nem segítettek ennyit!

szóval beülti csütörtök reggel. méhnyh 12mm és átmérője 16 mm. én a multkor a 13-as átmérőt hallottam csak meg. azt mondták gyönyörű. jó nagy hely lesz a kölökmanónak. péntek óta fogytam -3 kg-ot, de ilyen áron nem kívánom senkinek. nem tudok enni egy falatot sem nem megy le a torkomon. aludni szintén nem tudok. pedig nincs okom rá.
a vasabi étterem azonnal felvenné norbit, amint megvannak a papírjai. vecsésen az airport hotel chef-je is 3x hívta, hogy első lett az interjún, norbi kért egy hét haladékot, mert ma is hívták interjúra 4 helyre. szóval bőség zavara van, csak egyenlőre válogathat, mert anyagilag mindegyik jóval kevesebbet ígér, mint amenynit eddig keresett. + a vecsési hotel még messze is van, de ha nincs jobb, akkor már kezd is hétfőn. -40ezer+ a benzin, ez azért jelentős. de nem adjuk fel, a régiek talán emlékeznek csgabóra, neki az ismerőse is várja norbi jelentkezésést, folyami hajóra, ez lenne anyagilag a legjobb, csak hát nem lenne itthon sokat. tehát mindennek van előnye és hátránya, de legalább van lehetőség. ja és az öregek otthonában (magán, csilli villi, 5 *) is júniustól várható üresedés, ott már most tudna menni megbeszélni a részleteket.

röviden rájöttem, hogy isteni szakmája van, csak nehogy a sok szék közül a pad alá essen. majd még jövök gyakrabban. nincsenek véletlenek, így az első pár napot fogom tudni fekve tölteni, mert hétfőig nem megy új helyre a norbi, addig botizik. de ha van valami tuti, akkor mégis megy :D

remélem egyszer megfogom tudni hálálni nektek, hogy ilyen rendesek voltatok!

ja a hüvelygolyók helyett van új gysz, ami a beágyazódáshoz kell, potom havi 18 ezer. eddig a golyók és a gsz is ennyi volt ,csak azokat apánként kellett fizetni, nem tűnt fel. most majdnem elájultam.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!!

Etnám, annyira örülök hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok hogy el sem tudod képzelni. Még nem gratulálok csak a mnyh-nak, csodaszép, nekem is ennyi volt. Ebben két baba is képes megkapaszkodni. Szerintem 5 nap fekvés bőven elég lesz, mert az első 3-5 nap a kritikusabb. Persze utána is nagyon kell vigyáznod, gyereket nem emelni és nem hajolgatni, de ezeket tudod. Norbinak majd gratulálok ha már megállapodott és kezdett. Csudi boldog vagyok!!! :D

Timi drága, nagyon sok boldog névnapot kívánok én is neked.

Kép

Grácus, neked pedig nagyon boldog születésnapot kívánok. Én is nagyon várom már hogy dicsekedj milyen fasza életed van. :D

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Timi: Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!!

Grácus: Neked pedig nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Etna: Örülök a jó híreknek, nagyon fogok drukkolni csütörtökön is!

Nekem megjött a cukoreredményem, szerencsére jó lett, még jobb, mint Alexával, pedig féltem tőle.

Éhgyomri: 4,4 120 perces: 5,4

Holnap megyünk 4d-re.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!
Lányok köszönöm szépen!!

Timi
Boldog névnapot!!
Etna
Drukk+++++++++++++++
Daniella
Örülök, h. jó lett a vércukor eredmény!!
Pusziklok mindenkit!!
Most csak ennyi voltam majd még jövők de most nagy vihar lesz nálunk fúj a szél meg dörög nem merek gép előtt ülni!!
Puszi!!

Kép
grácus

Daniella, nagyon jó lett a cukrod. Nekem nem mérik ennyire alaposan. Egyébként holnap kell mennem megint. Ma nem ettem csak krumlisalit ebédre, este pedig szerintem megeszem egy almát oszt jóvan. Reggel pedig a szokásos reggeli után 1,5 órával fogják megnézni. Nagyon remélem minden rendben lesz.
A 4D-s képeket már nagyon várom, holnap remélem lesz kis időd hogy mutass nekünk is néhányat. Én is szeretném már látni közöskét milyen..... nekünk azt mondták hogy menjünk 26 hetesen vissza ha gondoljuk, hát remélem akkor majd látnak valamit.
Csajok, nekem a toxémiám pozitív lett. :? :roll: Holnap kell mennem az infektológiára ezt megbeszélni. Olvasta Vasi a neten hogy állati eredetű lehet, tehát vagy élő állattól kaptam el valamit vagy olyan húst ehettem ami fertőzött volt. Kicsit izgulok mit mondanak erre. Remélem kapok valami gyógyszert oszt kész, de nem úszom meg ilyen könnyen.... megint lesz vv meg konzi, már elegem van ebből a sok vizsgálatból. A lányokkal nem volt ennyi xar. Volt vérnyomás mérés meg vizelet nézés havonta és ennyi.
Igaz, velük végig dolgoztam, nem is lett volna időm ennyit orvoshoz járni.
Mindenkit pusszantok, vigyázzatok magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi, én már így kezdtem botival, hogy +toxoplazma, nem csak állattól kaphatod el. nem kell aggódni, torokfájással jár, mint egy influenza. nekem nem adtak rá semmit. mindenki átesik rajta állítólag. v doki nem aggódot, ezért én sem :) pont beültikor lettem + :roll:
norbit nem rúgják ki! a főnök meggondolta magát, jópofa, deszerintünk nincs pénze kifizetni a végkielégítést. annyi a dolog, hogy mosogatói állást is szétosztotta a szakácsok között mert őt rúgta ki inkább :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, köszi az infót. Sokmindent nem tudok, látod.... Akkor nem izgulok. A cukormérés miatt is csak azért izgulok mert nincs kedvem folyamatosan mérésre járni vagy esetleg még diabetikussal is tanácskozni.
Norbi ügyébe én nem tudom mit tennék. Most akkor marad mégis? Annyira bizonytalannak tűnik ez az állás.... de ha nem mondanak fel neki akkor nem kap végkielégítést..... de ha kap is mennyi lehet az, nem túl sok ha csak minimálbérrel volt bejelentve. Nem lehet egyszerű, de reméljük minden rendben lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etnám!Örülök, h jól alakulnak a baby dolgok...remélem találtok megfelelő melóhelyet is én azt mondom a régihez már ne menjen vissza, mert most van bőven álláslehetőség válogathat, jó lenne ha többet fizetnének vmelyiken..

Holnap lesz a beülti az ismerősöméknél is, akiknek kértem a tanácsokat, végül is megoldotta a csajszi és eléggé belerázódott a dologba.Uh megy a csajoknak a drukk...

puszilok mindenkit, jók legyetek majd jelentkezem...

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etnám drukkolok nagyon csütörtökre! Minden simán megy majd, meglátod :) Örülök, hogy a munkahely-gond megoldódik, bár nem tudom mennyire szerencsés ezek után ottmaradni. Norbi biztos jobban tudja... Puszi Nektek és a többieknek is, időm továbbra is SEMMI!!! :(

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Tudom hogy millio eve nem jottem, de kovetlek titeteket, csak nehez irni.

Etnam, orulok, hogy minden ok lett. Imadkozom csutortokon. Minden rendben lesz.

Gracus, boldog szulinapot!
Timi neked pedig boldog nevnapot kivanok!

Suzy, megegyszer gratula nektek, szules elmenybeszamolot hol lehet elolvasni, arrol sajnos lemaradtam.

Vasikam,, hogy vagytok draga? Olyan nagyon buszke vagyok rad/ratok. Millio simi nektek!

Petram, hogy vannak a skacok, olyan jo az a kep roluk, ugy megnottek, nemsoka irigylesre melto szabadidovel rendelkezo anyuka leszel. Flora mikor megy bolcsibe/oviba?

Daniella, Alexa mar kesz holgy nagyon edes. Ti hogy vagytok? Manok aktiv? Alexa mit szol hozza?

Laar, biztosan jol all ez a frizura is:) a Kiscsaj mit szolt hozza?

Arte, nallatok mizujs haz ugyben? MUnkaval minden ok?

NIki, Amelia is nagyon megnott. O jar mar bolcsibe?

Nallunk zajlik az elet, mindig porgunk, fejetetejen a haz, keszulunk kivulrol festeni. Matekam aktivan maszik es proballja leutanozni a nove minden hulyeseget. En meg jovoheten vizsgazom, ugyhogy szoritsatok.

Remelem nem hagytam ki senkit. Ha megis akkor bocs.
Oleles aradat nektek, e sigyexem jonni.

Kép
Kép
a.angyal88

sziasztok!

köszönöm mindenkinek a drukkot, ránkfér.

szóval választás az azért nem nagyon van, mert közel fél milla járna végkielégítés norbinak és a főnöke nem tudja egyösszegben kifizetni, a részletekben meg nem bízunk. anyagilag mindenképp itt járna jól, mert a többi álláshoz képest tényleg itt a legjobb a pénz+a juttatás. azt, hogy mennyire biztos az állás, azt nem lehet tudni, de nyáron a sziget alatt tuti jön be pár milla, ha másból nem a sörből. de remélhetőleg az alkesz köcsög nem elissza a pénzt, hanem az adóságait törleszti. csak nem olyan marha, hogy 20 éve működő éttermet tönkretesz, neki ez a bevételi forrása. éhendöglik, ha ez tönkremegy. az a baj, hogy egy ilyen senkiházi kezébe van 40 ember sorsa. most szegény mosogatónő szív helyettünk, aki 53 éves és bérházban lakik, elég hátrányos helyzetben. ott mindenkinek megvan a maga kis sorsa és ismerik nagyjából mindenki mindenkiét, de úgy látom ezt az alkoholistát nem érdekli csak a vodka sorsa.

csüt reggel 8-ra kell mennünk, akkor kezdik felébreszteni az első két manót, ha ők nem ébrednek fel, akkor jön a következő kett. de mindent alá kell írni, hogy engedélyezzük. nagyon szigorú előírások vannak, addig nem is kezdik el, amíg mi ott nem vagyunk. szerintem tök érdekes, én ezt is imádom, akárcsak a lombikot. bár a gyógyszerek és a szurik már eléggé terhesek voltak számomra, botinál azért lelkesebb voltam. arról nem is beszélve, hogy 18 ezer lesz havonta a hüvelygolyó és a gyógyszer együtt. most van egy új készítmény, ami egyben van, nem kell az utrogestan duffaston külön (ami 20 lenne, csak azt részletekben kell megvenni nem egyben)

petrám!
kornélka jobban van?

suzy!
én is várnám nagyon a szülésbeszámolót. a kis carlos baba első látásra nekem apuci mini másának tűnik :D de mi is így kezdtük, most meg mindenki szerint ( már nem csak vasi szerint) rám hasonlít. bár én még mindig norbi kicsi másának látom :D

vasi!
akkor jöttök hétfőn? itt a zsák ruha, bár még az uncsitesómékhoz nem jutottam el a többi ruháért, de ezeket odaadnám és majd következő hónapban a többit. csak már nagyon kerülgetjük a rucikat, de mindig beleszaglászok a zsákba, olyan jó babaillatúak a ruhák. :D

grácus!
sikerült mindent eladni? esetleg vasit nem érdekelné a babakocsi? akkor mégiscsak könnyebben válnál meg tőle, ha látod, hogy kinél van.

daniella!
voltak locsolkodók? ingatlanos bevált? az fb.os kérésedet igyekszem teljesíteni, csak nem tudom, hogy hogy kell. én sem nagyon értek hozzá. vissza kénem vonnom a bejelölésedet, akkor szerintem eltűnne. de ha a kép alá mész, akkor ott ki is törölheted szerintem. de nem tom, hogy kell visszavonni a bejelölést :oops: szerintem simán töröld ki.

lucám!
megjött a szövettan? vagy arra még várni kell? remélem már megnyugodtál és többet nem kell ezt átélned.

niki!
hogy vagytok apa nélkül? nekem is kilátásban van ilyen élet előbb vagy utóbb, mert norbi hajózni akar menni, elege van ebből az országból. mondjuk igaza van.

angyalom!
beszarás módon le vagy fogyva. elájultam az esküvői képeken ,hogy milyen csini vagy. hát eszterről ne is beszéljünk. abban a kis fehér ruhában tündéri volt. szerény kislány helyett látszk rajta, hogy oylan vagány.

laar!
majd akkor egyszerre két kezeddel szoríts, az egyikkel értem a másikkal a baárnődért. szép a babaház, mira tiszta te vagy.

timi!
az első két hét lesz húzós a bölcsiben, de magadban kell elengedni, akkor könnyebb lesz. vidd mindig a bölcsi felé és akkor már most fel tudod készíteni. tudom, hogy nehéz lesz neked, de én tegnap volt az oviban beiratni botit és nem is láttam, úgy elszaladt. vidáman játszott a többi gyerekkel. én egy kicsit megnyugodtam, mert én is parázok ám az elengedéstől. a bölcsis gyerekek sokkal ügyesebbek, mint az otthonról jövők, meglátod, hogy mennyit fog fejlődni. annyira jók már a bölcsik, teljesen mások, mint az én időmben, mikor ott dolgoztam. második gyereket tuti viszem én is.

na megyek még utojára nagytakarítani, mert olyan kosz van, hogy hétvégén állást kerestünk. hihetetlen, hogy honnan jön ennyi por.

ja mint ahogy titminek írtam, beirattam botit oviba. bemutatkozott ott is, levágta magát a földre, úgy ordított, hgoy nem akar hazajönni. petrám a szénné égés itt is megvolt. nagyon tetszett nekem is az ovi. az ovónők az udvaron is foglalkozást tartottak és a csúszdák mellett a dadusok ott álltak, hogy ne legyen baleset. a csopiszoba is szép és miket csinálnak, nagyon ötletes dolgok voltak. most ebbe na hónapban szelektív hulladékgyűjtés van. mennem kell, mert millió dolgom van, takarítás, vásárlás, hajfestés, gyantázás, stb.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Asszem megtaláltam a függönyeimet. Nem sokára megrendelem az elsőt, mert ugye anyósom nem bízik benne és így egyet rendelek csak egyszerre, és ha tetszik akkor megrendelem a többit is persze azt is kétrészletben... Először a mi hálónkba rendelem, aztán a gyerek szobákba, majd a nappaliba-étkezőbe... A konyhai és az étkező dekort is megveszem lassan, már csak a varrónőnek kell kiszámolni, hogy mennyi anyagot vegyek belőle... Anyósnak is nagyon tetszik az, úgyhogy lehet, hogy ő is vesz magának, de mondta megvárja, hogy nekem milyet varr a varrónő... jaj... úgy izgulok.

Ma reggelre végre megérkezett a mensim... késett 10 napot. Már a frász kerülgetett engem is és apát is. Asszem újra kezdem a teákat, hogy beálljon már végre, mert ezt az összevissza ciklust nagyon nem díjazom.

Etnám! Jól takaríts ám ki, nem ám nem bírsz majd megüli a seggeden a beülti után. Nagyon örülök, hogy Norbinál rendeződnek a dolgok. Én is azt mondom, amit a többiek, hogy szerintem most már igen is keressen valami jó melót. Lehet, hogy most elsőre nem olyan jó a pénz, de lehet, hogy korrekten be lesz jelentve és később ha beindul a szezon, és meglesznek vele elégedve emelnek a pénzén. Én biztosan nem díjaznám, ha a párom itthon hagyna a két gyerekkel, és elmenne ilyen hajós melóra. Ez annak jó, akinek se kutyája, se macskája! Lehet, hogy a pénz nagyon jó, de szerintem nem ér annyit, hogy ti közben elhidegüljetek tőle, és hogy a gyerek megkérdezze az apjától, hogy ki ő... Én ismerek ilyet, pedig ő csak építkezett reggeltől estig építette a saját házukat, és a kisebbik gyerek egyszer megkérdezte, amikor éjjelre ment dolgozni, hogy mész haza aludni, mert olyan keveset látta az apját. Na a palinak nem kellett több mondanom sem kell. Onnantól lassabban ment az építkezés... (Mindent ő maga csinált és 3 év alatt költözött be!!) Szóval jól gondoljátok meg, mert ebbe neked is van beleszólásod Drágám! Holnap reggelre megy a drukk! 2-en lesznek vissza ültetve?? Anyám, 2 kis Boti!! :D Az óvodai szénné égésben lesz még részed... ;) Nem ez volt az első, ezt megígérhetem... Örülök, hogy jól érezte magát! Reméljük, hogy januártól majd könnyebb lesz, neked és neki is... Az ovi nagyon jó dolog szerintem.

Angyalom! Köszönöm a bizalmat! De nem hinném, hogy idő milliomos leszek... Sőt! Az én gyerekeimet egy percre sem lehet szem elől téveszteni, mert akkor tudnak érdekes dolgokat csinálni főleg egymással... De lassan majd te is megtudod! ;) Ha meg mindkettő ovis lesz nap közben lesz mit csinálni a munka mellett... jaj, de félek tőle... 2 műszakban nem lesz egyszerű, de másnak is sikerült nekem is fog... Remélem!! Örülök, hogy jól vagytok! Drukkolok a vizsgára!

Lucám! Sajnálom ezt a bőr problémát, de lényeg, hogy túl vagy rajta, és bízunk a legjobbakban... A heggel ne törődj! Az a legkevesebb. Nekem rengeteg anyajegyem van. Van egy a mellem alatt, ami a melltartótól már szép nagyra megnőtt, de valahogy nem zavar. Nem fáj meg semmi. A bőr gyógyász azt mondta, hogy csak azért kellene leszedni, hogy ne irritáljon... A többire a kezeimet azt mondta, hogy meg kellene nyúzni... mert nekem annyi van, hogy ennyit nem lehet leszedni... De konkrétan egyikre sem mondta, hogy veszélyes lehet. Viszont mondta, hogy magas faktorszámú naptejet használjak már tavasszal... Tamásod hogy van? Rég meséltél róla nekünk! Remélem minden rendben veletek! Kistesót mikor tervezitek?!

Niki! Tényleg nagyon eltűntél! Remélem, rengeteg a munkád és nem unatkozol! Aminak boldog névnapot kívánok utólag! Apa hiányát gondolom kezditek megszokni... Ez a kis távollét nem viseli meg a kapcsolatokat?! Vigyázz magatokra!

Vasi! Haláli a kép! Köszönjük! 23 hét?! atya ég!! nem sokára megszületik?! A toxoplazmát nálunk elég komolyan veszik. A barátnőmnek is van/volt. Kapott rá gyógyszert. És kellett mennie az immunológiára, de ott megnyugtatták, hogy rendben lesz a gyógyszerrel.. Az az érdekes nála, hogy ő az első babánál is pozitív volt, a másodiknál nem foglalkoztak vele, és most a harmadik babánál megint pozitív lett és most gyógyszert kapott rá... Szóval fejetlenség az megvolt megint! Szerintem se aggódj, kapsz rá gyógyszert és rendben leszel. Egyébként a nyers hússal, és a mosatlan gyümölccsel is meglehet kapni. A másik barátnőmnek a mosatlan paradicsomtól volt... Én veszélyeztetett voltam, mert volt macskám már mikor a Kornélkával terhes lettem és mégsem kaptam el, még mindig... (kiskoromban is rengeteget macskáztam, még aludtam is velük...) Fel a fejjel! A cukor biztosan rendben lesz! Szőlőcukrot ne egyél! ;) Ha ilyen szépen kicsiket eszegetsz nem lesz gond a cukroddal. Holnap mész? Vagy ma voltál??

Grácus! Örülök, hogy élvezed az életet! Használd ki! Aztán írj ám néha!!

Laar! Hogy vagytok?! Van már valamilyen eredmény? Míra hogy van? Kistesón gondolkoztok? Mondtad múltkor, hogy apát nem kell győzködni! Beadtad már a derekad?! :D

Daniella! Nagyon szuper az eredményed! Örülök, hogy jól vagytok! Alexa most jól van ugye?! A kistesó gondolom már szembetűnik neki is... Hogy áll hozzá a pocakhoz? Hogy álltok a házzal?!

Arte! Mi újság van veled? Nagyon tetszett a hozzá szólás... Anyós no comment!! :D Azt hittem lehidalok rajta! Apával minden rendben? Aktívabb mint valaha?! Munka? Ház? Képeket kérünk!! ÉS SZTORIT!!

Marcsikám! Hogy van a fogad? Milyen volt az anyák napja?? Te is tartozol még nekünk egy megismerkedés sztorival ám!! Majd ha jobban leszel tessék leírni!! :) Lili hogy van? Minden rendben? Biztosan nagyon ügyes volt anyák napján! Látlak magam előtt benneteket! Őt ahogy ügyesen szaval, téged pedig jó vörösre sírt szemekkel és szerelemmel a szemedben... :D Mesélj!!

Timikém! Drukkolok bölcsi ügyben... Már biztos leírtad a választ a kérdésemre ... :D

Suzikám! Én se hallottam még a szülés történetet, csak azt tudom, hogy hosszú volt... DE a képeken nem látszol kimerültnek... Majd ha Carloska engedi írj!

Swidi! Csomagolsz ezerrel?! Mikor indultok? Biztos be vagytok már sózva!! :D

Lesza! Mi újság veletek? Ákos hogy van?! Munkahelyed van már? Keresgélsz? Nem akarok m.o.-ra költözni? Volt róla szó régebben, nem? Írj!!

Kirukám! Nem sokára letelik a gyöngy életed! Hogy fogod bírni? Pipikék kinn éjszakáztak??? Nem fagytak meg? Itt reggel 2 fok volt reggel... Ákos most már egész napos az oviban??

Szilvi! Már megsütöttem a kenyérkét... Az nem sikerült valami jól, nem ízre, hanem kinézettre, de ma újabb próbát teszek. Igaz, nem sikerült aszkorbin savat vennem, így az elsőt ecettel, most a másodikat a Flóra c-vitamin cseppjével csináltam... Még kel, remélem, jobb lesz mint a múltkori. Hogy van a picurkád? Levente lesz ugye?! Remélem, minden rendben veletek...

Nofikám! Új munka?! Szuper! Remélem a házatokra is rátaláltok hamarosan... Merre nézelődtök most?! majd beszélgetünk valamikor, tegnap nem igazán voltam formában...

Asszem nem felejtettem ki senkit sem... :D

Mi jól vagyunk. Kornélka újra virgonc. A gyógyszerrel még mindig vívjuk a harcot, mert így sem akarja bevenni, de azért sokszori neki futásnak megissza... Most megint megy a harc... De jó lesz, ha megy végre oviba... mert mást se hallgatok, csak hogy valamelyik nyávog... Mindig az kell az egyiknek, ami a másiknál van... ÁÁÁÁ!!

Megyek! Mára megint túlszárnyaltam saját magam... REkordokat döntögetek hozzászólás hosszúságban... :D Remélem, Zsuzsám ismét megelégedsz a regényemmel... úgy néhány hétig elég lesz... :D :D

Sziasztok! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Améliának nagyon boldog névnapot kívánunk sok puszival!
Niki!Remélem jól vagytok írj!!

Petrám!
Örülök, h Kornélka jobban van...a babaprojekttel a betegség miatt kell várnunk most sajnos..kifutunk az időből most, de hát ez van, 12én megyek az immunológiára aztán meglátjuk hogyan tovább..Amúgy rendbe jöttem, a csomókat leszámítva a lábamon.

Mindenkinek puszika, bocsika h nem írok sokat, 1 hónap múlva nyelvvizsga és eléggé el vok havazódva.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!!!

Petrám, téged veszlek elsőnek mert ezt nem bírom szó nélkül. Nem elégeltelek meg, inkább nagyon jó volt olvasni végre soraidat. ÓÓÓ azok a régi szép idők amikor naponta többször is bombáztál minket ilyen hosszú regényekkel.....
Nagyon örülök hogy Kornélka jobban van és végre megint rosszalkodik. Ezt akkor is jobban szeretem olvasni mint azt hogy mennyire beteg.
Köszönöm drága a dicséretet, kicsit megkésve ugyan, de a fb-ra is felraktam a képet amit ugye még 16-ik héten csináltak.
A cukrom jó lett, most 6,1. Azt mondta a védőnő hogy akkor maradjunk a megszokott reggelimnél és másfél óra elteltével nézi meg. Szerintem is lehet a reggeli is mert míg én teljes kiőrlésű kenyeret vagy zsemlét eszem, ő azt mondta hogy sima zsemlét egyek. De a diéta is segített mert azóta nem híztam egy dekát sem.
A vérnyomásom 110/70, az is tökéletes.
Az infektológián nekem is írtak fel gyógyszert, holnaptól kezdem el szedni. El küldtek szemészetre és hasi uh-ra is amit egy-egy bizonyos orvos csinál majd. Holnap lesz az uh, és 10-én lesz a szemészet. Vettek le vért és elküldték Bp-re, mert ott is megnézik. Nekem a nyers húst mondták, a kertészkedést meg a házi állatot. Mivel első kettő kizárt ezért gondolok a macskákra amik apóséknál vannak. Nem túlzok, 10 macska van és elhiheted hogy nem egészségesek. Ennyi macskát nem lehet egészségesen tartani.
Nem fárasztalak tovább. Pusza.

Etna, a Vasi nem tudom emlékszik-e még hogy mondtam neki a hétfőt, de ma megemlítem és akkor hívlak. Szerintem tutira megyünk, nem tartózkodunk sokat nálatok mert neked pihenni kell és amúgy is későn érünk majd oda. Hálám örökké üldözni fog.
Holnaptól csuriban az összes kezem. Nagyon veled leszek.
A munkahelyet pedig nektek kell eldönteni. Ha esetleg mégis meghal ez az étterem talál majd másikat mert jó szakácsokra mindig szükség van. Lehet hogy sok étterem bezár de sok megnyílik úgyhogy nem lesz gond meglátod.

Angyal, ó ha tudnád mennyire hiányoltalak. Nem tudtam elképzelni miért nem írsz már nekünk pár sort. Drágaságom, szorítok ám ezerrel a vizsgádra, pedig biztos vagyok benne hogy minden rendben lesz. Annyira repül az idő..... Máté is lassan már egy éves lesz. Na, ha elindul akkor foglak ám sajnálni igazán. De megoldod te hiszen ügyes anya vagy.
Nagyon remélem hogy most már nem hagysz el minket és jönni fogsz sűrűbben közénk.

Többieket is ölelem, most mennem kell mert még nem voltam boltban és valami kajcsit is össze kéne ütnöm. Sokat időt vesztegeltem a védőnőnél és a dokiknál. Én balga még az uh-hoz a beutalót sem néztem meg hogy nem bármikor kell mennem hanem csütörtökön 8-10. Pedig már legalább egy 20 perce ott ültem amikor észre vettem. Na, majd holnap megint.
Szegény gyermek annyit uh-ák hogy már nem csodálom ha unja. Hétfőn megint uh, a 24-ik heti.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etnám!
Szövettan 3-4 hét sajnos..de én már beletörődtem, úgyse .... na mindegy... holnapra megy a drukk ezerrel!

Petrám!
Végre írtál TE is! Tamásom megvan köszi, imádja még mindig a bölcsit, az egyetlen gyerek a csoportban a gondozónős szerint, aki minden reggel mosolyogva megy. Annyira jó érzés tudni, hogy jó helyen van és jól érzi magát. Tesót illetően az eredeti tervünk él még: november körül kezdődik a projekt.... bár csak ott tartanánk már!

Amúgy milyen képekről beszéltek? Carlost sem láttam még, VAsi 16 hetes fotóját sem, Angyalkát sem, szóval le vagyok maradva rendesen. Gondlom fb-on vannak... oda meg nem járok :( Na puszi, lépek, mert főzés közben vagyok.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajócák!

Ma voltunk 4d-s uh-on nálunk a kórházban. 28+3 vagyok ma. Eliza eléggé belebújt a méhlepénybe meg a méhfalamba, így nehéz volt szép fotót csinálni róla. Szerencsére minden rendben van vele. Most a korának megfelelőnek mérte az uh gép, sőt a combija pl. hosszabb (az már 29 hetesnek felel meg). A súlya: 1291 g. Éééééés: FEJVÉGŰ! Gondoltam mondjuk a csuklásból, amit egy ideje már lent érzek. Szóval szerencsére befordult a kis szaros. :) Puncija annyira egyértelmű volt a képen, hogy még a vak is látta, hogy kiscsaj. Megnézte a doki azt is pl., hogy nincs-e nyúlajka, szerencsére nincs, hogy nincs-e a nyakán a köldökzsinór, de az is rendben van, a feje előtt ment el. A lepényem még 1-es érettségű sincs, 0 és 1-es között van valahol. A mostani uh szerint a szülés várható időpontja: július 20. Egyre közelítünk a Tibi szülinapjához. :)
Még 2d-ben is jól látható volt, ahogy ásítozott, láttuk a kis nyelvét is. A végefelé meg hasra vágta magát és onnantól már semmit nem mutatott magából, gondolom, megunta a bulit. Hozom a képeket is.

Kép

Kép

Kép

Holnap igyekszem reagálni is, puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Lucám, tök jó hogy Tamás ennyire szereti a bölcsit. Melinda lányom is nagyon szerette és mennyire szerették őt is ott. Mai nap is kérdeznek felőle a dadák. Hugom oda hordta a Kristófot és mondta hogy nagyon sokszor emlegették.
Megkerestem a 16. heti uh képet jól emlékeztem hogy én ide biztos felraktam már. A 79 old. van. Csak a fb-ra nem tettem fel és azt pótoltam. Suzi Carlosát szerintem átmásolom ide, legalább egy-két képet hogy lásd te is. Gondolom nem haragszik meg érte hiszen ide is feltenné csak kevés az ideje és a fb-on jobban reagálnak a csajok.

Daniella, elég jól látható Eliza. Én látom hogy milyen szép kerek a kis pofija és nagyon szép nózija is van. Örülök hogy minden rendben van, ez a lényeg. Nekem is olyan érzésem van hogy a szülés időpontja majd eltolódik Vasi szülinapjáig. Én szeretnék hamarabb szülni, de örülnék annak is hogy ha Vasi szülinapján születne. Milyen szép is lenne..... Mert a 40. hét aug. 29-re esik és szept. 2 - én van a szülinapja. Addig csak kibírom.

No, remélem nem haragítom magamra Suzit. Lemásoltam néhány képet és most idepasszolom hogy lássa az is aki nem fb-ozik.

Kép

Kép

Kép

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Voltam ultrahangon, minden fasza, látjátok ti is, tiszta apja ez a gyerek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Segítség!!!! Asszem bediliztem!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

itt vagyunk, megjöttünk. a manók gyönyörűek, nem is látszik hogy fagyi babák, a biológus szerint pont olyan, mint boti volt. állítólag lányok, de majd hiszem ,ha látom. ha lányok lesznek, akkor vasikám arany életed lesz, mert megy minden fiú cucc hozzátok :D vagy a következő fiús mamának.

a fekvés nem könnyű boti mellett, nem tudom hogy fogom tudni megoldani, most nagyon jól elvan apjával, autóznak. de május 19ig nem fog autózni. annyira taknyos,hogy az már fáj. nekem azzal kezdte a doki, hogy ne legyek beteg. hát igyekszem.

a lehúzás megint erős volt, 21 ezer a gyógszer, amit nem mondtak, hogy fognak kelleni és 15 ezer valami babaragacs. ami nem tudom,hogy mi, de ez már a dokimtól nem meglepő. mindig vannak "varázsszerei" amit nem lehet ellenőrizni, hogy tényleg lett-e használva. de nem érdekel ,ha sikeres lesz. na ennyi voltam, mert feküdnöm kell. fáj a torkom, jajajajajajaj. holnap rakok fel a csajokról képeket. de lehet, hogy csak viccelt a biológus és nem is lányok. tök mindegy, csak egy egésszéges gyerek legyen. köszönjük a drukkolást, nagycsaládosok vagyunk, én vagyok az első 3 gyerekes a fórumon :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Vasikam, nagyon szep ez a kep a babirol. Mikor lesz neve kozoskenek? Apukaja izgul nagyon?

Lucam, tok jo, hogy Tamas is szereti a bolcsit Eszter is igy van vele. Es osszel mar ovi lesz, olyan hihetetlenul eltelt,igaz?

Daniellam, Lexi nem megy bolcsibe? Birsz majd a 2babival egyszerre? Lehet, hogy Eliza egyutt unnepli majd Eszterrel a szulinapjat.

Petram, nemis tudtam, hogy beteg Kornelka, de akkor orulok, hogy jobban van. Nallunk is van meg orrcsorgas, de mara mar javult hala Istennek, denemis csoda, tok hideg van. Hol a majus? A haz hogy all?

ETnam, gondoltam ma ratok. A csajszik megvannak? Olyan nagy csoda hogy igy megtudjak mondani.Munkaugyben tudtatok donteni?

Dragaim megyek mert kidoltem. Tanulnom kene de nem latok. Millio puszi nektek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Csajok !

Etna most irigyellek az elso nagy csalados a forumon , :lol: ez nagyon tetszik.
Jaj csajok en meg ennyit nem veszekedtem a parommal mint az elmult 1 honapban, ideges o is en is , de neha ugy bele tudnek rugni hogy ebreszto ,te is csinald ne csak en.
na mindegy a penztelenseg minden kapcsolatot megvisel.
Dobozolok szepen aparaneknt innen is onnan is egy kicsit, de kozel sem vagyok a vegenel mondjuk majus 15diken indulunk szoval majus 14 re kell kesz lennem .
mindig ki kell gondolni na most hol folytassam ami mar nem kell , stb.. Alex szepen no , tegnap voltunk egy helyen kajalni ahol a csajokon feszulos triko es rovif sort van edzocipovel , az apja meg megtanitotta neki hogy csocsos csajok, meg jo hogy nem ertik.
mennem kell mert nincs ido semmire , puszi mindenkinek
swidi05

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

minden nagyon tuti volt, jó volt pihizni is egy kicsit :D nem tudom mennyire látható, hogy szállodai környezetben voltunk. de a számlázásnál hanyatt estem. még jó, hogy azt mondták nyugalom kell. hát kiszámláztak még 170 ezret, mondjuk ebből 21 a gyógyszer. 130ra számítottunk, azt itt van ni. megint varázsolt az orvos 15 ezerért babragacs, nen tudom mi nem is kértük volna, de nem is kérdezték meg,hgoy kérjük-e. ezekkel a dolgokkal azért a faxom kivan, ez a klinak a kőgazdagok helye, mi ott jók lennénk wc-s eknek. ennyi gazdag embert :roll: na de csak a szépre emlékezünk, 19-én lesz eredmény. feküdni nem fogok tudni annyit, de azért igyekszem. a doki szerint nem is kell a 2. gyereknél meg nem is megoldható. botikámat nem emelem, nem hajolok, stb meg amikor tudok pihenek. hétfőig tuti. na most megyek eszem valamit, mert éhes lettem, hiába a várandóság az várandóság :D hajrá nagycsalád

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Angyalom: Eliza nem csak a szülinapját fogja együtt ünnepelni Eszterkéddel, hanem a névnapját is, hiszen Eszter, Eliza egy napon van, május 24. :lol: :lol:
Hát, biztosan nem lesz egyszerű 2 gyerkőccel otthon, de egyelőre az a terv, hogy csak jövő márciusban megy oviba Lexi, bölcsit kihagyjuk. Aztán lehet, hogy bekattanok majd és később máshogy döntök. :lol:
Tudom, hogy írtam már fb-on is, de hihetetlenül csinos vagy 2 gyerkőc után, nem semmi!!!! Nagyon vékony vagy. Hogy csinálod? Odafigyelsz arra is, hogy mit eszel? Vagy csak a gyerekek miatti futkozás tart ennyire kondiban? Eszter ősztől kezdi az ovit? Neked nehéz volt eleinte 2 gyerekkel otthon?

Etna: Nagyon jók a képek, mennek a drukkok felétek ezerrel!!!! Elhiszem, hogy Boti mellett nem könnyű a fekvés. Én Alexa mellett csak akkor tudok picit ledőlni, amikor alszik ebéd után. Neked viszont most fontos a pihenés, úgyhogy légy kicsit önző, nézzen ezekben a napokban több mesét Boti a tv-ben és pár órára talán anyudéknál is ott tudod hagyni!

Vasikám: Nem semmi ez a kép Közöskéről! :lol: :lol: Jót nevettem! Olyan dúrva, hogy már te is elmúltál 23 hetes! Én meg 29 leszek vasárnap, már a 3. trimesztert nyomom. A pozitív toxoplazmáról nem tudok semmit, csak annyit, hogy akinek az lett, ő már átesett rajta. De azt nem is tudtam, hogy emiatt kell pl. gyógyszert szedni. Nekem negatív lett mindig, így 2-3 havonta kell ismételni a vv-t.

Petra: Lexi abszolút foglalkozik a pocakommal és Elizával, én nem is gondoltam volna, hogy ennyire fogja majd érdekelni. Sokszor emlegeti, odajön a pocakomhoz, megsimogatja, megpuszilja. A múltkor végignézte velem a 4d-s felvételt is, mutogattam neki, hogy hol van a szeme, szája, utána ő is mutogatta a tv képernyőjén, persze nem ott, ahol valójában volt. :lol: Sokszor mondja azt is, hogy a tesó így meg úgy, szóval napirenden van nála a téma.
Flóra mettől meddig alszik általában éjszaka? És nappal?

Swidi: Kitartást a pakoláshoz és a költözködéshez! Ez a csöcsös csajok tetszett! :)

Mi megvagyunk, rengeteget keményedek és nagyon hamar elfáradok. Pedig még visszavan 11 hét, illetve max. annyi, lehet, hogy ő is előbb jön majd. Az tuti, hogy az első terhesség sokkal könnyebb, láblógatósabb volt. :lol:

Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Etna megy a drukk ezerrel!

Vasi halálosan jó lett az uh! csak aztán nehogy majd rád hasonlítson a gyerek! :)

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Kicsit nagyon eltüntem, de nagyon sok dolgom van.

Suzynak gratulálok a kis Carlos érkezéséhez!

Etna nagyon szorittok az elkövetkező napokban, hogy minden rendben legyen! Hajrá csajok!!!!!!!!!!!!

Vasi, nagyon ügyi vagy hogy betartod a diétát a kicsi érdekében!! Csak igy tovább!

Végre elteltek az ünnepek. Megtartottuk az Aminak a névnapját is. Nagyon szépen köszönjük azoknak akik gondoltak az Améliára!
Mostmár belerázódtunk a hétvégi családosdiba! Apa nagyon hiányzik, de az mostmár tuti hogy nem unjuk meg egymást! :)
Azalatt a 2 nap alatt amig itthon van nagyon dúl a szerelem közöttünk :) :) Remélem igy is marad! Most megyünk majd beiratkozni az oviba. Esténként már pisilünk a wcbe, de pelus az még mindig megvan napközben, de azért igyekszünk. :)
Az Aminak én sütöttem a tortáját(karamella volt).
Mindjárt teszek fel képeket is.

Bocsi hogy nem irok most többet, de nincs időm!

Puszilok mindenkit!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Úgy néz ki egyenlőre jó nekünk is a júni 25-26, de nem mondom 100%ra..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Niki, annyira örülök hogy végre jelentkeztél. Amélia gyönyörű mint mindig. Egyre nagyobb de ugyanolyan szép. Nagyon ügyes vagy hogy ilyen szép tortát csináltál. Én nem köszöntöttem fel mert balf...asz vagyok. Tavaly már volt erről szó, már emlékszem.... Bocsánat és most késve de nem lemaradva kívánok neki nagyon nagyon sok boldog névnapot és millió puszit és ölelést.
Nagyon szépen köszönjük a fotókat. Majd írj még ha ráérsz, én mindig nagyon várom.
Tök jó hogy dúl nálatok a l'amour, ez olyan romantikus. :wink: Csak így tovább. Többiek is kövessétek a példát.
Etna, annyira aranyosak a csajok hogy csak na. Már most látom milyen cukik. Ugye nem akarsz nagycsaládos lenni, csak bohóckodsz? De ha az akarsz lenni én megértelek és szorítok ezerrel. Húú, de várom már a 19-ét hogy végre megtudjam a jó hírt. Itt is du 3-kor kell telefonálni? Írd majd le hogy mégis hogy lesz majd. Reggel leveszik a vért, haza mész és majd telefonálsz?
Néztem Boti videóját. Annyira ügyes, okos és még szép is, nem is tudom elképzelni milyen lesz a hugica. Ja, hajrá hugica!!!!!!
Swidi, nemsemmi lehet Alex a szövegével, olyan jót nevettem. Tényleg jó hogy nem értik.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

niki!
csatlakozom vasihoz, nagyon szép nagylány lett amika. látom azért még az elevénség nem ment ki belőle, mert a szemén látom ,hogy csibész :D most, hogy majdnem megtapasztaltuk a munkanélküliséget, már én is átértékeltem bizonyos dolgokat és nem számít, hogy milyen az ember munkahelye, csak legyen egyáltalán. összeszorított fogakkal de bírni kell.

petrám!
ügyi vagy,h ogy a kezedbe vetted a tali témát, nofikánk most boldog periódusban van, majd csak a végkifejletkor zavarjuk :D mi meg ráérünk, unatkozó kismamák vagyunk :lol: remélem függönyöd szép lesz, szerintem baba a képek alapján. kicsit szégyellem magam, én nem csináltam nagy ügyet a függöny témából, eszembe sem jutott.

vasi!
nem szeretnék nagycsaládos lenni semmiképpen, sem pénzünk, sem enegriánk 3 gyerkőchöz :D örülök, hogy egy megmarad. mivel kizárt az egész napos henyélés. :oops:

annyira jól nyomom, a nagy semmittevésben elfelejtettem este a beágyazódás elősegítő szurival megszurnom magam. reggel gyorsan megszúrtam, ezért most csúszik minden. elhülve tapasztalom, hogy 3 ember csinálja azt, amit eddig egyedül én. nem csoda,hogy fáradt és ideges voltam, most látom mennyivel nagyobb türelmem van botihoz így kipihenve. anyuékról tudnék írni jót-rosszat, de inkább nem teszem. röviden annyi, hogy nem nagyon egyeznek a gyereknevelési elveink. náluk a gyerekkel való foglalkozás annyit jelent, hogy beültetik a mese elé. anyám a konyhában szöszmötöl, apám az erkélyen cigizik. nincs türelmük botihoz. szegénykém nem ehhez van szokva, persze, hogy fel akarja hívni magára a figyelmet, ezért szekrényajót csapkod, rohangál. már kénytelen voltam én leülni vele tornyot építeni wc papírból, mert nem lehet elmondani miket művelt. ezzel eljátszott 1,5 órát. csak ülni kellett mellett és dumálni vele, semmi extra. el sem merem képzelni, hogy mi lesz vele, ha én elvonulok a kórházba, mert ugye a méhszájat most is bevarrják, főleg ha kettő lesz (de nem lesz) pelenkázni nem hagyja magát csak nekem, fütyit csak én húzhatom fel, stb. hiába mondom, hogy pihennem kell, nem érti meg. nem akarom, hogy már most utálja a tesót, hogy miatta hanyagolom. nem hisztizve sír, hanem tényleg sír utánam, meg amúgy is érez valamit, mert nagyon anyás megint. sajnos boti ilyen típusú gyerek, hogy nincs el egyedül- én elvoltam, norbi szerint bamba gyerek lehettem :D
tüneteim nincsenek, ez néha aggaszt, de mit akarok 5 naposan. az idő kua lassan megy, ha belegondolok, hogy mikor lesz 19-e kihullik a hajam. olyan hülye gondolatok vannak ilyenkor az emberben, meg úgy félek attól, hogy nem sikerül, de attól is, hogy ikerek lesznek. nagy kívánságaim vannak, az már tuti. egy dologban biztosak vagyunk, ha ez nem jön össze, akkor boti egyke lesz. sajnos ezt az összegeket nem tudjuk előteremteni, nagyon elszálltak a doki árai, nem is tudom,hogy mit keresünk mi ott nála. ez már sajnos a felsőtízezer luxusa és nem az átlagembereké, mint mi vagyunk. ha mindent összeadunk 300 ezer ft-nál tartunk, kimondani is sok, nemhogy megspórolni. az még nehéz menet lesz, hogy ezt elfogadjam, de kénytelen leszek. ezért bízom duplán abban, hogy muszáj sikerülni. na vasi jó hosszú lettem, csók mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: