Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Marcsika, én nem vennék rá mérget, hogy annyira szeretne... Mindegy, hagyjuk is!

Vikinek is úgy kikopott a haja!! :lol: :lol: :lol:

Dodó! Köszi szépen! Átnézem!
Megkeresem a tesód blogját..Eliotét úgyis olvasom... :P

sz.andi

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek!

Evelin!
Gratulálok a kis erőművésznek, aki mindig tudja, mikor kell a mami kedvében járni :P
Nagyon ügyi!

Dodó!
Köszi a tippeket, adtál is egy jót.

Nici!
Sajnálom. Az én férjem is ilyen hirtelen haragú (mondjuk pénzt még nem húzott le, de mondott olyat, hogy hoppá,el sem mondanám nektek), de az iylen hamar le is csillapodik.
Persze nem mentegetni akarom, mert nagyon dühítő, amit csinált.

Na, látom Marcsi Emmája is kopasz kicsit, mert az én hajasbabám is kopi lett. És van még egy közös bennük: lusták nagyon! (forgás még nálunk sincs)

És ma a jómadás összesen 25 percet aludt!
Egész nap, ezt gondolom nem kell kommentálnom.
majd az ősz hajszálaim megteszik helyettem. mert ugye irtó fáradt volt.

A szüléstörténetekhez: sajnos nekem is nagyon rossz élmény. (Tamarával ugyanannál a dokinál szültünk, de gondolom nem azért)

nyugodt, havas téli éjszakát
Vendég

Marcsi! Emma nagyon édi! Kép

Na én most megint offolok:

Lányok én nem tudom mitévő legyek. Kaptunk saját önkörmányzati lakást. Ennek örülnöm kéne. Eddig anyós önkormányzatijában laktunk.
Ez most egy távoli kerületben van. Mindenért fél órát kell buszozni. Jó, van ott is bolt, ovi, suli stb. De itt van szemben a bolt, jobbra a melóm, balra az államkincstár, minden ismerős a közelben. Meg persze a gyerekdoki+védőnő.
Mind a kettő egy szobás.
Valamit gyorsan kéne dönteni. Három eset lehetséges:
1. Fogjuk magunkat és piszokgyorsan átköltözünk, vállalva a felújítással járó pénzkiadást (így kari előtt).
2. Most nem költözünk, apránként felújítjuk. (közben két lakás rezsijét fizetjük)
3. Megengedjük, hogy anyám lakjon ott öcsémmel, amíg le nem zajlik a válás, aminek a vége leghamarabb tavasszal lesz. (megússzuk most a felújítást, a két rezsiről nem is beszélve)
Igazából negyedikként szóba jöhet, hogy visszamondjuk, meglátjuk mit ajánlanak helyette. De Rezső már gondolatban festi. Nem akartam neki mondani egyből, hogy nem örülök.
Ja, és ki tudja mit tervez anyós, ha megtudja a dolgokat.... :roll:
Szóval mit csináljak szerintetek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:59-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:59-kor.
Vendég

Szebb estét mindenkinek!
Bocsi, most csak panaszkodni van energiám, Zsolti ma egy agyrém volt, egy percre sem tudtam letenni, rögtön ordított, viszont ha cicit kapott elaludt, de ha letettem felébredt. Jó napunk volt.
Lehet, hogy holnap leviszem a doki nénihez, hogy nincs-e semmi baja :cry: :cry: :cry:
Most Szabolcs karjában van, de ott is nyüszörög.

Kívánjatok jó éjszakát, hátha jobb lesz, mint a nappal :? :?

Kép
Kép
patr

Marcsi! Jázmin haja dettó ugyanez! Majd holnap lefotózom, már alszik!

Patr! Remélem jó éjszakátok lesz! Hátha kellően elfáradt nappal és éjszaka alszik.

Kriszti! Talán én is a 3.-at választanám, de ugye anyós és apa közbeszólhat. Meg kell beszélni!

Dodó! Laura nagyon cuki!

Nem tudom ki hogy van vele, de engem a rossz szüléstörténetek is érdekelnek!

Kép
szly27

patr!
Hát sajna hasonló napunk volt, annyi különbséggel, hogy 2-szer le tudtam rakni a játszószőnyefre aludni, és hogy tejpép evés közben este vigyori volt.... a többi bömböléssel telt. még kézben sem volt jó neki.

d.dodó

andi!
Én is olvasom Eliot blogját is!

d.dodó

Szép estét mindenkinek!!

ma nagymamiztunk dután- kicsit kikapsoltam mert Zsömike is nyűgi volt. Így nem csak az én karom szakadt le.
Holnap megyünk oltásra- hátha sikerül megkapni! Drukkoljatok!!
Tegnap mértük a gyereket és fogyott 60grammot. Ugye ez még nem baj? most már annyit mozog szerintem attól. Enni eszik rendesen.

Marcsi: Emma nagyon cuki a kis kopi hátsó fejével!!!! és nem is dagi!!!

Nicike: ez nagyon duuurvaa!! most mi lesz? én is kiakadtam volna ezen. Nálunk is néha vannak gondok de azért ez nem normális szerintem!!!

patr: te szegény!! remélem jó éjjeletek lesz!

Tami: ne izgulj az evés miatt! majd Anna tudja mit és mennyit akar! Ha eddig nem volt gond nem is lesz! Ja és remélem jövő héten már tudunk menni tornázni! Jó lenne.

Muffin: hajrá hajrá Eliot! nagyon ügyes kislegény!!!! Gratula!

Kike: Vercsinek nagyon jól áll az a kabát! Igazi nagylány!!!

kriszti: én is a 3as verzióra szavanék!

Katák: mi volt a gyednél? milyen papírokat kértek? mennyit kellett sorban állni??? Most kéne nekem is intézni!

szüléstörténet: nekem progis császár volt és háát én csak úgy neveztem utólag hogy horror császár! 2x ájultam a műtőasztalon... szóval inkább nem írom le!!!

Kép
mancsi76

Én is szeretném olvasni a "rém" szüléstörténeteket! :lol: :lol:

sz.andi

Sziasztok,

rohanós napom volt, Katával intéztük a GYED-et. A leány édes volt a Heim Pálban végig, csak akkor akadt ki, mire hazaértünk. Ilyen kb 5 hete volt utoljára, egy órán keresztül üvöltött, nem bírt elaludni, bármint csináéltam vele...Egész egyszerűen sok volt neki az élmény szerintem + a levegőben is lehetett valami...

A nap legjobb híre, hoigy a tesómnak ma reggelre elmúlt hasi fájdalma és AZ ULTRAHANGOS ( UGYANAZ MINT PÉNTEKEN) FELE AKKORÁNAK TALÁLTA A CISZTÁT! úGYHOGY LÁNYOK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT! Az intenzívről is kijöhetett.

Csak amire emlékszem...

Nicike! Sajnálom. Tudtatok beszélni azóta? Sokszor viselkedik ilyen furcsán?

Eliot ügyesbogár! Így tovább!

Véda, jók a képek! Lillu szépséges! Üzenem neki! :)
Kérdésedre válaszolva: az IkEA-ba menet volt az autóban rajta egy kis dzseki, majd azt levettem, mikor kivettem az autóból és úgy raktam b a babakocsiba, betakarva egy pléddel..Általában most már különben anorákba öltöztetem, plusz betakarom és ha bemegyünk vmi meleg helyre leveszem róla a takarót. Így is bemelegszik, de szerintem nem fázik meg.

Kriszti Bencének is gratula, hogy ügyes voolt a keresztelőn!

Tali, CSÜTÖRÖTKRe szavazok, már minden úgy alakítottam...

Sajnálom a nemalvósokota! Szerintem ma tuti volt vmi a levegőben!

Bocs, most csak ennyire futotta...

Kép
andkata

A.Kata, ez csuda jó hír hurrá! továbbra is megy a ++++++!

Pattikám, küldöm álommanót Zsoltinak! Nyugodt éjszakát nektek!

Szly, jobbulást Rolinak! Szegénykém! hogy viseli, nagyon megviseli?

Marcsi, Édes Emma! a harmadik kép a kedvencem!

Kriszti, nem is tudom melyiket választanám. Egyezkedj pároddal!

Nici, :cry: nem igazán tudok mit írni! el se hiszem h ilyen van? :shock:

Wera, mi bizti nem tudunk menni nagyon messze laktok! pedig szívesen megismertelek volna téged is :cry:

Eliot ügyi vagy, csak igy tovább! büszkék vagyunk rád!

Andi, azért rendes volt apától hogy nem feljetett el! lehet h csak fáradt volt azért nem úgy viselkedett ahogy szeretted volna!

Lizy, micsoda nagylány és természetesen tündéri!
bencuri

Na, csak nektek, csak ma!
Ez a cenzúrázott változat...

Emma születése

2008. 06. 30-án jártam utoljára terhes gondozáson.
Akkoriban már gyakran jósolgattam, de komoly riasztásunk még nem volt.
Az orvosom megvizsgált, majd megbeszéltük, hogy tekintettel a bő kétujjnyira nyitott külső-belső méhszájra, a folyamatos görcsökre, és Emma farfekvésére, másnap befekszem a kórházba.
Huncutul megjegyezte, ha addig nem történik semmi.
Hát, féltem, és vártam is egyben a másnapot.
Reggel 8-ra érkeztünk a kórházba, ahol teltház volt, a frontra való tekintettel. Nekem az orvosom mégis kiharcolta a babás szobát, pedig a szülésnek semmi jele sem volt.
Akkor még örültem ennek.
A vizsgálat nagyon fájt. Ekkor már kézzel tágított. Ettől kezdve a szülésig hol jobban, hol kevésbé- véreztem.
Korábban azt hittük, nem érjük még együtt a 36. hetet, ekkor mégsem történt semmi. Emma még nem akart a világra jönni.
A délutáni ultrahangon nagyon nagy súlyt mértek Emmának… 3600g- ra jósolták, és a bpd-je meghaladta a 10 cm-t.
Orvosom szerint kevés esély volt a sima szülésre, tekintettel a korábbira, amikor is beszorult a baba. Ettől én már régóta rettegtem.
Elkezdődött az idegőrlő várakozás.
10 napig. Hol durvább, hol kevésbé fájdalmas vizsgálatokkal, amivel megpróbálták kicsalogatni az én csöppömet, de ő még nem készült fel.
A popsija továbbra sem szállt le, nem volt mit tenni.
Közben a szobában jöttek-mentek az anyukák és a babák, én meg egyre elkeseredettebb voltam. Fájások teljesen megszűntek.
Semmi jele sem volt a közelgő nagy napnak.
Az osztályvezető főorvos szerint teljesen természetes volt, hogy Emma spontán és sima szüléssel fog a világra jönni. Az orvosom pedig táplálta belém a félelmet, mert ő aggódott, a nagy buksi miatt.
Több kismami is volt a kórházban, minden nap róttuk a köröket, mondván majd csak történik valami…
Így telt el 10 nap.
Amikor is, egy uh vizsgálat alkalmából ismét le kellett mennem az udvarra, ismét sétával fejeztük be a többiekkel a kiruccanást. Megbeszéltük, hogy mi már csak akkor hisszük el, hogy szülünk, ha a kezünkben tartjuk a kisbabánkat.
Ezért nem szóltam senkinek, amikor a lépcsőn felfele menve furcsa dolgot éreztem. Megrepedt a burok!!!!
Alig bírtam magammal, annyira örültem.
Amikor az orvos is megerősített benne, hogy valóban szülünk, sírtam!
Felhívtam a férjemet, aki szintén alig hitt a fülének.
Ez volt 2008.07.10. délután fél 2-kor.
Elkezdődött!
Szépen jöttek a fájások is, nagyon jól viseltem. Rövid idő alatt, teljesen elsimult a méhszáj, de gond adódott. Emma szívverése lecsökkent, a vizsgálat alatt az orvosom kesztyűje kakis lett.
Tudtam, hogy nagy a baj… sietni kellett.
Mondta, készítsenek elő a műtéthez.
Innentől minden olyan gyorsan történt.
Én megkönnyebbültem picit, tudtam, nem lehet baj, biztonságban a világra jön Emma!
És 17 óra 25 perckor VÉGRE HALLOTTAM A HANGJÁT, ÉS NEM HITTEM A FÜLEMNEK!
BOLDOG VOLTAM!
Az én kis hajasbabám, akire annyit vártam, és annyit aggódtam, hogy mi lesz, időre, egészségesen a világra jött!
Csoda született.
Hiszen végig azt hallottam, ha betöltjük együtt a 36. hetet, az csoda lesz!
Az én kis csodám most itt szuszog békésen mellettem, és minden nap megfogadom, innentől hiszek a csodákban!!!
Vendég

Marcsi azért a szüléstörténeted vége szerencsére nagyon szép lett :lol: :lol: :lol: :lol:

Patr én is küldöm az álommanókat :lol: :lol: Írtam neked üzit
,megkaptad?

Evelin Eliot nagyon kis ügyes,látod,hogy nem kell elkeseredned. :lol:

Andi sajnos mi nem tudunk menni a talira,mert a gyerkőceimnek akkor téli szünet lessz.De azért köszi ,hogy gondoltál ránk is.

Nicike a férjedre meg sajnos nem lehet mit mondani.Hát nem irigyellek.

Mindenkinek jó éjt!

Kép
csugi

Szép estét a még erre tévedőknek! :)

Ha nem is elsőként, de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon boldog névnapot az Emmáknak!

Hófordulós babákat pusziltatom.

linda: Vivi a hajpántjával egy tündérke!

patr: Azt hiszem, Zsuzskád holnap még nagyobb hóembert tud majd építeni. :) Zsoltidnak jól áll a sapi! :)

timi: Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!

dodó: A süti nagyon jól néz ki, és jól hangzik az elkészítése is, szerintem egyik nap én is ki fogom próbálni.

szkagi: Drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon a fájdalmad, borzalmas lehet így szoptatni. De tény, hogy te legalább még tudsz szoptatni, ami nagyon jó dolog, még a jelenlegi kellemetlenségeid mellett is.

Viki: Lackó lehet érezte az a piszok nagy havat, ami most leesett, azért ébredt annyiszor. Esetleg már menne hógolyózni is? :roll: :D

kryss: Leád nagyon ügyes, hogy így forog! És mindhárom gyermeked aranyos! (A kürtőskalácsot én is nagyon kedvelem, valamikor nekem is sütnöm kellene.)

véda: Jó, hogy Lillád ilyen jól érezte magát. És nagyon szép volt a ruhácskájában! (Mellesleg amilyen szép anyukája van, nem is meglepő, ha a leány is szép.) A kislányt, akit lényegében teljesen feleslegesen vittek el, én is sajnálom.

kike: Ti is olyan szépek vagytok! Jók a képek az aprónépről!

vkata: Dédnagyis kép nagyon szép, kedves hölgynek látszik a nagyika. Én lányomnak is van 3 dédnagyija, a legidősebb 86 éves, de sajnos egy dédnagypapája sincs. :(

Orsi: Emmádnak jó nagy a haja! Akárcsak Mária Emmájának. :) Én lányom hozzájuk képes skinhead! :D

mancsi: Druszák vagyunk? :) Szia!

nicike: Férjed nem semmi. De azért remélem, le tudtok ülni és megbeszélni, hogyan tovább.

Eliotnak nagy nagy puszi, amiért ilyen ügyes és boldoggá teszi a szüleit! :)

szly: Fiadnak jobbulást!

akata: Adél helyébn nekem is sok lett volna az ügyintézéssel járó hercehurca. Érthető, ha túlpörgött kicsit.

maria: Szüléstörténeted nem is annyira rémséges, bár tény, neked kellett megélni az izgalmakat.

Féltékenység: Szerencsére nem vagyok féltékeny a páromra, bár nem is ad rá okot. :lol:

Annyi mindent akartam írni még, de már a felét elfelejtettem, plussz alig látom a billentyűzetet. :oops: Na majd holnap eszembe jut. (Vagy nem) :)

Szép álmokat mindenkinek!
fmarti

hahó
itt még éjszaka van, de nem tudok aludni :?
Legalább egy kicsit visszaolvastam :D
Na, nem vagyok a topon, nem sok minden maradt meg...

Nicike :shock: :shock: :shock: :shock:
nem semmi a párod... én totál kiakadnék... naggyon durva!!!!

Marcsika,
így leírva nem volt annyira borzasztó a szülésed, a vége megszépíti! De emlékszem ám, hogy itt aggódtunk érted napokig :roll:
Ja, és Nándinak is kikopott hátul a haja, és ő sem fordul még semerre, bár hason ha feltámaszkodik, dől balra, mint egy süllyedő hajó :wink: lesz ebből valami 8)

Wera, édes,
mikor és pontosan hol lesz a tali? Nem tudom, hol laksz. Elvileg jó a csütörtök, ha addig nem lep meg a sors valami újabb eseménnyel.

Tegnap este elmentünk a dokihoz, na ő nem mondta, hogy ekcéma, csak atópiás a bőre, hát nevezhetjük ezt másképp, nekem akkor is ekcémának látszik. Felírt valami krémet, szóba sem került, hogy menjünk el bőrgyógyászhoz. A krémet kikeverik ma délutánra, majd elmegy érte a férjem.
Anyjuk,
én is kentem sudocremet Nándi bőrére, de csúnyább lett tőle (szerintem azért, mert a fiam a lanolinra érzékeny, és abban van lanolin). Amúgy tiszta vazelinnel kenem (DM-ben lehet kapni), az jól karbantartotta, amíg be nem kentem sudocremmel...
Ja, és tejmentes diétát kell tartanom :? nemtudommiért. Semmi jele, hogy az lenne az oka. Na mindegy, egy hétig kibírom. Mellesleg alig iszom tejet, max heti egy tejbegríz van a lányom kedvéért. Bár a napi egy joghurtom az lecsúszik :roll:

KépKép
szkagi

Ma lesz apósom temetése, és a Zoli is annyira nyugtalanul alszik - én meg itt világítok nektek :roll:
Én tuti nem tudok elmenni, ekkora hóban autóval, babakocsival, kicsivel... Zoli elviszi Szonját oviba, utána megy a temetőbe. Úgy szerették volna, hogy csak az anyjuk lesz ott, meg ő meg a tesója, de végül még pár családtag ragaszkodott hozzá, hogy elmegy. Nem tudom, miért nem lehet egyértelműen eligazítani, hogy most akkor menjenek/menjünk-e vagy sem. Én sem tudom, most mi a jó, ha megyek, vagy ha nem. A sógornőm megy, meg az ő szülei is, de mintha Zoli nem örülne neki....
Utána meg beülnek valami vendéglőbe - nekem ez kicsit szokatlan.

KépKép
szkagi

lehet, elkezdek vasalni :roll:
minden rendes ember alszik, én meg itt dülöngélek, de nem tudok most aludni

KépKép
szkagi

még mindig senki? Én már kivasaltam, de valahogy nem örülök neki... havat is kellene lapátolni, de a lapát a pincében van - na meg a ruhám a hálószobában.... a tejem meg ömlik...

hopp, ezeknek akár örülhetnék is :roll:

Olyan szép a hó!

Ronix,
szerintem nagyon kedves ötlet ez a ruha-átörökítés! Sajna én elígértem az összes ruhánkat két barátnőmnek, úgyhogy felajánlani nem nagyon tudok... bocsánat... :oops:
Amit meg nagyon elnyűttünk, azt mindig odaadom a Máltai Szeretetszolgálatnak.

Tényleg, lányok. Aki a szelektív hulladékgyűjtés és egyéb zöld eszmék híve: ajánlom figyelmetekbe a DM-ben kapható új öko-pelust (ALANA), lebomlik, és OLCSÓBB, mint a nem-lebomló Babylove, Pampers, Libero pl. Egy próbát megér! Nekünk bevált.

Ááááhh, megyek fejni, mert megint bedurrant a cicim, és fájni fog...
(tegnap mértem a kicsi súlyát, négyhónaposan 7,07 kg. Nemtudomhány centi, de már kinőtte a 68-as ruhákat
:roll: ) Fotót majd készítek :wink:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Isten éltesse a Mi Kedvenc Katáinkat!

AKata!

Kép Boldog névnapot!

VKata!

Kép Boldog névnapot!
20150601134430

Ébresztő, lányok!

Pirkadat

Kép

KépKép
szkagi

Viki :wink:
igazad van!!!!!

Boldog névnapot, kedves Katák

KépKép
szkagi

Viki,
hogy aludt Lackó?
(gondoltam rá, hogy te esetleg itt leszel 4-kor, de ezek szerint hagyott aludni a kicsi fiad :wink: )

KépKép
szkagi

Huh,
valamelyik gyerekem ébresztőt fújt
megyek

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Jó reggelt!

Ági!
Sajnálom a nem alvást... fáradt leszel ma.
Nem tudom, mi lenne a helyes... én úgy érezném, a párom mellett lenne a helyem, hogy fogjam a kezét.
Anno nekem jól esett, hogy ott volt.
mindenki más nem érdekelt.
De persze mindenki másmilyen. Ezt neked kell tudnod...

Örülök, hogy a szüléstörténet nem lett ijesztő. Tény, hogy csak egy fél szóval említem, hogy Emmát ki akarták csalogatni...

Vkata, Akata!
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Legyen nagyon szép napotok! :lol:
Vendég

Nicike!
Kép

Mond meg neki, h legyen esze, nem fáj az!

Dodó!
Lizy mekkorát nőtt! Miért is nem látunk róla gyakrabban képeket? Kép

Andikám!

Tali? Hol? Mikor?

Vikicinek nem jön foga?

Marcsi!
Emmus combikájába ér beleharapni? Kép

Kriszti!
3.

Patti!
Buksisimi! Milyen éjjeletek volt?

AKatus!

Továbbb ciszta csökkentő drukkok a tesónak!

Dórikám!
Mi volt tegnap? Csabi Cica?

Ági!
Gyógypuszika Nándusnak!
Menj a pároddal, szüksége van rád.

Márti!
Kis ügyi visszaolvasó! Lea hogy van?

Mancsi!
Kezed hogy van?

A tegnapi naphoz hasoltva jobban aludtunk. Bár mr éjfélkor volt nyöszi, de visszaaludt. Fél 2kor és 5kor kelt. Most reggel is mocorgott, de visszaciciztem.

Ide megérkezett a hó. Kép

Hajnali 2kor még kerestem az uram sapkáját és kesztyűjét. Kép
20150601134430

Babuli!
Szabi Barátunknak Boldog Hófordulót!

Kedd van! Tessék előbújni!
20150601134430

Jó Regelt!

Emmáknak Útolag Sok Boldog Névnapot Kívánunk!

Katák!
Kép

Muffin! Eliot nagyon ügyes fiú! Szabi is csak hátról tud hasra fordulni vissza nem! Szerintem nem kell aggódnod!

Nekem sincsen jó kedvem! Szabi mostmár két hete nem eszik rendesen! Ezáltal a tejem is kevesebb lett sokkal! (idegeskedés) Egy hét alatt csak 5 dkg-ot hízott! Állandóan nyügős mert nem akar aludni! Viszont ordít a fáradságtól! Anyósék eddig mindig azt mondták, hogy felfújjuk a dolgot de tegnap Ők is megtapasztalták a dolgot és azt mondták vigyem le a dokihoz! Most szerencsére alszik még de tegnap egész nap hisztizett és ordított! :oops: :cry:

Nicike! Apa megőrült! :evil:

A babák tündériek és nagyon aranyosak!

Most lépek mert hamarosan indulunk a dokihoz!
Vendég

Viki! Köszönjük szépen!
Vendég

Szabikámnak nagy ölelés! Remélem nem lesz semmi gond!

Dóri!
Várlak a beszámolóval!

Dundi még alszik.
20150601134430

Viki! Lacusom rendbe jött a nyügiből?

Márti! Üdv a csapatban!
Vendég

Sziasztok!
EGY GYORS KÉRDÉS:tesz-veszesek-ha megadok egy maximális licitet,de az alatt sikerül elvinnem,tehát a másik nem ad érte annyit mint a max licitem,akkor a max licitemért viszem el,vagy az éppen aktuális licitért??
Előre is köszi!

Kép
Kép
Kép
kike

Babum!
Remélem ki. Napközben nem nyügi, csak éjjel. Ki érti ezt. Bár napközben is meg meg ébred, de kis simivel visszaalszik. Tegnap is 2 nagyot aludt délután.

Kike!

Sztem nem a max. licittel viszed el, hanem az aktuálisért.
20150601134430

A Mi Drága Katáinknak nagyon-nagyon sok boldog névnapot!!!

Kép

sz.andi

Viki:köszi :D
Erről van szó-és egerszegen van :D
http://teszvesz.hu/item485876799_szekre ... otban.html

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ez tök jó! Anyuméknak van ilyen, csak még 1 két ajtóssal bővített.
20150601134430

Még egy elem van hozzá,csak az nincs a képen,plusz még az az asztal is. :D
7200-írtam maxnak-de jó lenne,ha sikerülne :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Szztem elkezdett nőni Viki foga, de nem látni. Csak gondolom, mert nagyon nyűgös meg alig eszik, meg egy kicsit többször van kakija, ami picivel hígabb, mint eddig. Remélem nem másról van szó...

Talit beszéltük Verával, hogy a két ünnep közt jön az anyukájához és akkor Miskolcon vagy valahol, de akár nálunk is összehozunk egy kis talit. Kérdeztük már, csak nem válaszoltál! :oops: De mondjuk máshol is lehet, majd kitaláljuk addig!

sz.andi

Katák! Sok Boldog Névnapot Nektek

Hát csajok...köszi az eggyütt érzést.
Akkora meglepetés azért nem volt.mert múlt hét elött a telefonját dobta ki az ablakon...elötte a horgászbotjai bánták (ami helyett persze ujjakat kelett venni utánna...) meg hasonlók....

Andi, sajnos mindig ennyit költekezett,világ életében.Nem ismeri azt a szót h félre tenni...
Ráadásul ahogy a pénzel bánik...Begyűri a farzsebébe egybe és szórja szét útközben...

Volt egy olyan eset h mentünk anyósékhoz és ott voltak sógórnőmék is,apa kirántott egy 10 ezrest a zsebéből,a huga meg felvette és eltette :shock:

Szerintetek??????????

Az én szüléstörténetem nem tudom eldönteni jó vagy rossz élmény-e...Olyan mind kettő.

Muffin, A Fekete téged mért császározott végül?

nicike

Kike!
Tényleg! Anyuéknak is van hozzá asztal! Sztem még 10 e Ft-ot is megér!

Andi!
Tali érdekel. Biztos mellénéztem. Az uramtól függ h el tud-e minket vinni, nem tudom még h dolgoznak-e 2 ünnep között.

Nicike!
A férjed egy hülye! Már bocs, de kikívánkozott. Az 1 dolog h gondolom jól keres, ha van mit szórni, de akkor is. Becsülje meg!
20150601134430

Nicike:bocsi a kérdésért,de soha nem ütött meg téged??Tényleg bocsi! :oops:

Katikák:nagyon boldog névnapot nektek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:hát remélem nem viszik el az orrom elől :roll:
Biztos az utolsó pillanatban még licitálnak rá :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ne így állj hozzá! Tiétek lesz és kész!
20150601134430

Nagyon-nagyon boldog névnapot a Katáknak!!!

Mindenkinek szép napot!

Patr!
A tegnapi napunk kísértetiesen emlékeztetett a tiétekre! Csak kézben és nem aludt semmit. Remélem ma mindenhol megoldódnak a gondok :wink:

Viki!
Lacus hogy érzi magát? Újabban ő is kétzser kel éjszaka?

Akata!
Örülök, hogy tesód javulgat!

Vkata!

Milyen tehénről beszélsz? Szerintem a talis képeken csini vagy!

Mancsi!
Jobban van már a lurkó?
Mikor sétálunk legközelebb? Bár ebben a hóban elég nehézkes!

Köszi a megjegyzéseket a féltékenységgel kapcsolatban, igyekszem majd visszafogni magam, mert végén még önbeteljesítő jóslat lesz.

Az én szülésemről csak pár szót: 17 órát vajúdtam, órákon át folyt az oxitocin, egyre nagyobb cseppszámmal, a fájások a végén már teljesen összefüggtek, nem engedtek labdára, semmi, 3-fél 7ig állnom kellett, oldalamon a CTG, mert egyszer Emma szívhangja is 60-ra esett.
A végén kézzel tágított az orvos, fájdalomcsillapítás sajnos nem volt.

És végül, kikönyökölte a manócskámat, teljesen rámtápászkodott, és mikor végre kikerült Emmus, kiderült, hogy duplán a nyakán volt a köldökzsinór!
nem is sírt fel, egyből elvitték, de szerencsére csak hátba kellett vágni.
Rajtam meg akkorát vágtak hogy most is érzem.
Nem tetszett, főleg Emma miatt.

Tényleg Katák!
A 8/9-es Apgar elég rossz, ugye?

Na, majd a következőz máshol és okosabban!!!!

Szép napot!
Orsi
Vendég

Andikám!
Kaki az nálunk is van alár 5-6 alkalommal is, több-kevesebb. Most is alkot.
20150601134430

Viki, tudom h hülye. Sajnos Ő ugy gondolja és ezt többször a tudatomra adta, h a PÉNZ ÉRTE VAN!!!! És nem a pénzért.

Kike, semmi baj, soha nem ütött meg. Szerintem nem lenne rá képes. Tényleg sok dologba kárt tesz, de szerintem pont azért ne rajtam vezesse le a dühét...Bár tudom ez sem mentség rá.

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:00-kor.
Vendég

Szép havas reggelt Anyukák!

Katáinkat Isten éltesse sokáig névnapjuk alkalmával!

babuli: Szabidnak boldog 5 hós fordulót!

szkagi: Köszi a pelenkatippet, mi szerintem ki fogjuk próbálni. (Bár én még nem is láttam ezt a márkát a dm-ben. :roll: )

Viki: Mondom én, hogy Lackótok ki akar menni hógolyózni, csak ti nem viszitek! :lol:

kike: osztom Viki véleményét teszvesz ügyben.

nicike: Párod mindig is ilyen volt, vagy csak az utóbbi időben? Szerintem nem ártana elmennie valamilyen terapeutához, mert ha így folytatja, akár rossz vége is lehet. Biztosan van valami komoly gondja, amit nem tud vagy nem akar megosztani másokkal, mert csak úgy paszióból ilyeneket egy ember sem csinál. Én továbbra is azt mondom, próbáljatok leülni nyugodtan megbeszélni a dolgokat.
Sógornőd - :shock: :shock: :shock:

Orsi: Én lányom nem sírt fel, mikor megszületett, és be kellett neki fújni egy kis oxigént az orrába, ezért a 5/10-es az apgarja. :shock: Mondjuk szerintem ennek nincs nagy jelentősége, mert ez egy hirtelen állapotra utal értékelés közvetlenül a szülés után, és ugye sok babát megvisel, kimerít a szülés (valljuk be, nem csoda.) Leámnak semmi baja nem lett hála Istennek, de rámhozták a szívinfarktust. Voltunk neurológusnál is, aki mindent rendben talált, sőt a lányom egyfolytában vigyorgott rá meg az asszisztensére, úgyhogy levette őket a lábukról. :D A neurológus nem is értette, mi mit keresünk ott, mivel 10 szülésből kb 7-szer nem szokott egyből felsírni a baba, csak úgy, hogy picit megmasszírozzák vagy befújnak neki...

A mi éjszakánk is izgalmas volt, mivel most aludt először végig a saját kiságyában a leányzó. :oops: Eddig a mózesében aludt, aminek hosszú a története, most nem is untatpk vele senkit. :D De ugye mostmár alig fér el a mózesében, úgyhogy kénytelen voltam átköltöztetni. Nappal már eddig is a kiságyában aludt, de éjjel nem.
Úgyhogy elaludt este 8 után, de felébredt 9 körül, akkor visszaaltattam egy kis voodoo-val. Evett éjfél után kicsivel, fél 1-re sikerült visszaaludnia, majd ébredt hajnali 2-kor és 4-kor is. 4-kor egy óráig szenvedtem a visszaaltatásával, plussz felébredt 7-kor is, de visszaaludt hamar. Össszességében olyan vagyok, mint a mosott f.s, mivel kb 4 órányit aludthattam, de az éjjel folyamán nem kellett egyszer sem kivennem a kiságyából, úgyhogy ezt most eredménynek könyvelem el. :lol:

Na hallom már beszélget a kiságyában (meg lehetne ilyenkor zabálni őket ugye? :roll: :lol: )

További szép napot mindenkinek!
fmarti

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:01-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?