Szép estét a még erre tévedőknek!
Ha nem is elsőként, de annál nagyobb szeretettel kívánok
nagyon boldog névnapot az Emmáknak!
Hófordulós babákat pusziltatom.
linda: Vivi a hajpántjával egy tündérke!
patr: Azt hiszem, Zsuzskád holnap még nagyobb hóembert tud majd építeni.
Zsoltidnak jól áll a sapi!
timi: Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!
dodó: A süti nagyon jól néz ki, és jól hangzik az elkészítése is, szerintem egyik nap én is ki fogom próbálni.
szkagi: Drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon a fájdalmad, borzalmas lehet így szoptatni. De tény, hogy te legalább még tudsz szoptatni, ami nagyon jó dolog, még a jelenlegi kellemetlenségeid mellett is.
Viki: Lackó lehet érezte az a piszok nagy havat, ami most leesett, azért ébredt annyiszor. Esetleg már menne hógolyózni is?
kryss: Leád nagyon ügyes, hogy így forog! És mindhárom gyermeked aranyos!
(A kürtőskalácsot én is nagyon kedvelem, valamikor nekem is sütnöm kellene.)
véda: Jó, hogy Lillád ilyen jól érezte magát. És nagyon szép volt a ruhácskájában! (Mellesleg amilyen szép anyukája van, nem is meglepő, ha a leány is szép.) A kislányt, akit lényegében teljesen feleslegesen vittek el, én is sajnálom.
kike: Ti is olyan szépek vagytok! Jók a képek az aprónépről!
vkata: Dédnagyis kép nagyon szép, kedves hölgynek látszik a nagyika. Én lányomnak is van 3 dédnagyija, a legidősebb 86 éves, de sajnos egy dédnagypapája sincs.
Orsi: Emmádnak jó nagy a haja! Akárcsak Mária Emmájának.
Én lányom hozzájuk képes skinhead!
mancsi: Druszák vagyunk?
Szia!
nicike: Férjed nem semmi. De azért remélem, le tudtok ülni és megbeszélni, hogyan tovább.
Eliotnak nagy nagy puszi, amiért ilyen ügyes és boldoggá teszi a szüleit!
szly: Fiadnak jobbulást!
akata: Adél helyébn nekem is sok lett volna az ügyintézéssel járó hercehurca. Érthető, ha túlpörgött kicsit.
maria: Szüléstörténeted nem is annyira rémséges, bár tény, neked kellett megélni az izgalmakat.
Féltékenység: Szerencsére nem vagyok féltékeny a páromra, bár nem is ad rá okot.
Annyi mindent akartam írni még, de már a felét elfelejtettem, plussz alig látom a billentyűzetet.
Na majd holnap eszembe jut. (Vagy nem)
Szép álmokat mindenkinek!