Új privát üzeneted érkezett!

jól kinyírtam a topicot.....Kép
Vendég

Marcsi:ilyen nyomtatók vannak Apánál is a gyárba,legalábbis hasonlók,rakj fel egy képet róla,hogy tényleg olyan-e,talán-nem biztos,csak talán tud segíteni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszönjük a dícséreteket,tényleg vége a nyugalomnak :lol: Már így írni is alig tudok hogy itt az ölemben,mert egyfolytában rúgkapál :roll:

Marcsi:a ruhák kb.fele jó lett a Vercsire,és szerencsére a kabátok nagy része is,az a nagyon szép meleg téli is-köszönjük :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.11.24 17:37-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok

HÁT TEOKÁM ÉN is jót nevettem a penészen :D :D :D

Wiki:ugy néz ki a napunk hogy 5 körül van egy táp az kb 200ml (álom etetés)
aztán 9 körül egy tejpép
egy körül fözelék
5 körül gyümölcs és 8 körül egy táp ami 200 ml

szoval ilyen egy napunk a fözelék elég nyamogva megy de majd csak.....

ma megint sokat dolgoztam de holnap nem megyek és csütörtökön se majd pénteken

CSAJOK NAGYON JO ÖTLETET ADTATOK

ILLETVE ÉN SZERETNÉM IDE FELDOBNI
ELÉG SOKUNKNAK VAN TÖBB GYEREKE LEHETNE RUHÁKAT KÜLDENI A MÁSIKNAK AMIK MÉG SZEBBEK ÉS AKI ELFOGADJA
tartogatni nem érdemes szerintem mert pl az én lányom 16 éves és az ö ruháit nem veszi fel már a 7 évesem

szoval aki igényt tartana modnjuk 10 év körüli fiu ruhákra 7 év körüli kislányra és a nagylány is elég sokszor szortiroz én nagyon szivesen küldenék

mit szoltok????

Képimg][/url]
Kép
ronix

cipöink is vannak pl lakk cipök csizma

senkit nem akarok megsérteni

Képimg][/url]
Kép
ronix

Képimg][/url]
Kép
ronix

Képimg][/url]
Kép
ronix

Képimg][/url]
Kép
ronix

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix:szerintem nagyon jó ötlet :lol: ,és hasznos is.

Nekem már csak 4-5 év körüli fiucska rucik kellenének :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

kike az én fiam kisnövésü
mekkora ruhákat hordtok??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kike!

majd dobsz nekem képet??? :oops:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:01-kor.
Vendég

na ez jo sokszor elment :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix:hát bizony majdnem akkora mint a Vercsire,mert ő meg elég erős,mármint nem kövér,hanem nagynövésű-olyan 116-körüli ruhák jók neki.

Marcsi:persze-mindjárt csinálok is képet :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike!
Most mi van??????

A két Lacim aludt egytt egy nagyot. Most ébredeznek. Az egyik kócosabb, mint a másik.
20150601134430

De sajnos nálunk az is közrejátszott, mert engem villámsebességgel toltak a műtőbe, mert leesett a szívhang.
persze nem tudom ,valóban van e köze a keze színének hozzá, de miután a kakiláson túl volt ,többször elment a szívhangja. és nem ő a tappancsok alól...

amúgy a nyomtatás SIKERÜLT!!!
Nem tudom, hogy csináltam, de kész van... :lol: :lol:
Vendég

Marcsi:neked integet :P
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

a szüléssel kapcsolatban nekem sem volt jo élmény azért nem is irtam az elötte valo félememmel teli napok egyenlöek voltak a pokollal

a visszatartásos infuziok alatt rengeteg szülést hallgattam végig a végén már rettegtem én aki a 4-et szülte
amugy nálunk is nagyon nagyon megviselte Lénát a szülés
a zárojelentésen rajta van hogy nagyon meggyötört volt szülés után és meg is figyelték

Képimg][/url]
Kép
ronix

KÖSZÖNÖM!

Millió puszi a pofijukra! :lol: Kép
Vendég

kike a hétvégén megtúrom a padlást :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi:mi köszönjük! :P :D

Örülök hogy sikerült a nyomtatás :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix:köszi :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Halihó!

Na jól visszajöttem tegnap. 8) Elég sokáig vendégeskedtünk, azóta sem értem utol magam, ami az itthoni teendőket illeti :roll:

Nici - nagyon örülök hogy bevált a módszer nálatok is!!!! Olyan jó látni ahogy emeli a kis buksiját! Gratulálok! :wink:
Apával mi a baj? :shock: :( Mesélj!

Marcsi - Emmának sok-sok puszit küldünk a névnapja alkalmából! Nagyon rendi tőled hogy elküldted a kinőtt ruhákat, Vercsi bizti nagyon örül nekik! :)

Orsi - a Te Emmádnak is nagyon boldog névnapot kívánok!! :wink:

Na mikor legyen a tali a héten??? Nem nagyon jöttek a válaszok amikor kérdeztem! CSÜTÖRTÖK KINEK JÓ, KINEK NEM? Vkata miatt próbálkozom átteni péntekről, mert nagyon szeretném ha mindenki el tudna jönni aki akar. Nekünk igazán mindegy, igazodunk hozzátok!
Vendég

Nekem jo a csutortok
Vendég

Hát...

Elég hosszú,meg elég anyagias téma...

úgy kezdődőtt h szóvá tettem neki h soha nincs itthon.Amióta Lili született, nem hazudok...1 nap nem sok,de még annyit se volt itthon egyszer sem h a nap 24 órájából 24 et itthon lett volna.Valamit mindig kitalált.Nagyon csúnyán össze vesztünk.ennyire csúnyán soha nem beszélt még velem.

Aztán kitalálta vegyünk ülőgarnítúrát,mondtam veszünk jövőre.Erre Ő elment és vett eggyet.Az árától hátast dobtam.Az akasztot ki h meg se hallja mit mondok,úgy viselkedik mint aki egyedül él...Megint ordíbálás...

Ma elment h téli gumit tetet a kocsira,elindult...kapom az sms-t h mennyi pénzt vett le a kártyáról,azt hittem csak rosszul látok.
Nem hívzam fel,gondotam haza jön oda adja a maradékot.

Haza jön...Mondom kérem a pénzt...erre a kezembe nyom 50 ezer forintot.mondom hol a többi???? Nem válaszolt.Kinéztem az ablakon,a kocsin csili vili felnik :shock: Mondom mennyit hagytál a gumisnál???140 ezer forintot sz@rt el...úgy h Ő csak téli gumit rakatni megy...

Teljesen kikeltem magamból,össze jött ez a pár nap és Őrült módón üvöltöttem :cry: Erre közölte velem h egy fillér bohóc vagyokés majd ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ most megtanít arra h ne ordítsak többet.
Erre....
Kitépte a kezemből az 50 ezer forintot amit visszahozott

És most figyeljetek....

LEHÚZTA A WC-N!!!!

A történet ennyi,nem folytatom milyen gondolatok vannak a fejemben,és mit gondolok a férjemről mert kitiltanának a forumról.

Nem az a bajom h mit vesz,mire költ,de nekem semmibe nincs beleszólásom.Úgy érzem magam mint egy kitartott...vagyis ezt érezteti velem :cry: :evil:

És most egyáltalán nem tudom mit csináljak....

nicike

Nici! Kép Kép Kép Kép
Kép
Szóval inkább nem mondok semmit!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nicike!
EZ DURVA! Normális a párod? Úristen.....én napi 11 órában heti 6 napban gürcöltem a lángososnál 50 ezerért....ő meg lehúzza a wc-n?

d.dodó

Hűha Nicike! Nem semmi! Nem is tudom mit csinálnék! Szerintem ez nem normális!

Kép
szly27

Nici - hát, teljesen megértem a le nem írott gondolataidat! :evil: :evil: :evil: Nagyon sajnálom! Mi a fene ütött ebbe a pasiba?!?!? :evil: :evil: :evil: :cry:
Vendég

én nem is tudom lányok. Azt kezdem sejteni h nem normális,de én még nem tértem magamhoz...
Igazából Ő nem dühöngött, halál higadt módón csinálta az egészet.
Utána meg mint aki jól végezte dolgát megkért.

süssek már neki pár bundás kenyeret

Nem tudtam sírja vagy nevessek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nicike

Nici:nagyon sajnállak,erre nincsenek szavak-igen nagyra van magával a pasi :twisted:
Én azon nyomban otthagynám,de tényleg-velem senki nem beszélhetne így,vagy éppen nem vehetne semmibe!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Hoztam két képet nektek

Kép komolyan mondod?

Kép kicsit belevakuztál a szemembe

d.dodó

Sziasztok!

Jaj, Nicike! Nagyon sajnálom! Mindig ennyire költekezik egyébként? Vagy csak most jött rá ez a dili? Mert akkor biztos van valami baja, csak nem mondja, és így vezeti le. Mondjuk elég költséges a düh...

Most vérzik a szívem, sajnos ennyi pénzből élnek sokan egy hónapban... Ez nem szép!!! Van ahol ennyi sincs...Na csak helyre jön az esze!

Az enyém apa sem valami aranyos. Hazajött, de úgy viselkedik, mint aki a sarki zöldségesnél járt. Szia, puszi és kész. Mesélt ugyan, de ölelés vagy hasonló...Úgy látom nagyon kezd kihűlni ez az egész. De hozott nekem egy nyakláncot. Nem egy nagy dolog, de nagyon örültem neki. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy mielőtt elment, mondtam neki, hízelegve, hogy hozzon már valamit...Nem felejtette el.
De akkor is jól esett volna egy ölelés. Mindegy, ez van! Sztem lemondhatok ezekről. Én megöleltem és annyi.
Na befejezem a siránkozást!!

Nagyon jó ötlet a naptár!!! Lehet, készítek én is itthon! Majd én megcsinálom és kinyomtattatom. Nem is rossz ötlet!!!

Valaki írta a digitális képkeretet. Azt hol lehet venni??

Viki egyre kevesebbet alszik és egyre kevesebbet eszik. Én nem tudom mi van, de nyűgös is hozzá. Pedig annyira jó gyerek volt eddig!!! Most is itt nyafog! Szó szerint! Semmi nem jó neki, minden játékát 5 mp alatt megunja. Eddig meg tök jól elvolt!! Mi ütött ebbe a lyányba?? Elromlott! Lehet visszaviszem a kórházba, hogy javítsák meg, de sztem lejárt a garancia! :lol:

Na megyek szórakoztatom egy kicsit!

Ja!! Tali!! Hát komolyan mondom, nekem nem akar összejönni!! Attól függ, hogy mikor megyünk, hogy a kocsi mikorra lesz jó!!!! Ugyanis megint beszart!! Már nagyon unom a témát egyébként... De Part!! Találjátok ki és alkalmazkodunk, remélhetőleg! De a 2.-a tuti nem jó, mert akkor tanácsadás! Szóval igyekszünk...

Na lépek!

sz.andi

Jaj, Lizy de szépppp!! Nagyon cuki a levágott séróval!! Egyemmeg!!!

sz.andi

Nicike :shock: No comment :!: Aztarohadtéletbe :shock: hűha. Szóhoz sem jutok a szó szoros értelmében. És most mosolyszünet van? Vagy azért szóba álltok? És megkérdezted, hogy miből fogtok élni a hó végéig? Már elnézést, hogy ennyire beleszólok :oops:
magdolnam

Muffin gratulálok Eliotnak. Nagyon ügyi.

Ági tényleg csúnyán néz ki a picinek a karja, de talán lesz rá valami szupi krém.

Nicike normális a pasid? 50 ezret lehúzni a wc-én?? Atya isten. Az valakinek egy havi fizetése. Bocsi de nemtérek magamhoz. Teljessen egyet értek veled amit érzel és gondolsz.

Mi is akarunk naptárt készíteni, de mi itthon csináljuk meg, tök jó kis naptár progikat lehet letölteni, és úgy szerkeszthető ahogy akaja az ember.

Dodó nagyon cuki a kép a picurkáról. Kis zabálnivaló!!

Kép
linda24

most olvastam vissza! Hűha, Eliot nagyon ügyes fiúcska!
Én is úgy mennék a talira. Lehet el is jutok,bár ez nagyon sok mindentől függ.
magdolnam

Hoppá-hoppá!!! Evelin!!! Elfelejtettem írni!!! Látod, Eliot tudja a dolgát!!! Csak azért egy csomó ideig rajta volt a merevítő! Egyem a kicsi szívét! Nagyon ügyes fickó!!! Remélem a dombon most fölfelé haladsz!! Nagyon örülök Nektek!! Erős, ügyes kis fickó!!! Le a kalappal!!Kép

sz.andi

Tami!! Hol van a Ti blogotok??? Én nem találtam :oops:

sz.andi

andi!
Köszi a bókot Lizy nevében is. Digitális fotokeretet én mondtam...azt akarunk anyósnak karácsonyra.
www.edigital.hu ott baloldalt multimédia, és ott van hogy digitális fotoalbum. azt mondta párom hogy lehet netről is rendelni, de boltjaik is vannak.

d.dodó

Öcsém!!! ekkora idiótát...Egy hozzászólásban nem is lehetett volna! Velem lesz tele az oldal!!!

Szóval!!

Márti!! Én még nem is köszöntem Neked!!! Isten hozott, de legalábbis Viki. :lol: Gyere jó sokat!!

Csugi! Neked akartam még írni, hogy Te laksz Forrón, ugye?? Az sincs nagyon messze tőlünk! Két ünnep közt, Te is jöhetsz a talira!!!
Viki! Te nem is válaszoltál!! Nem akarsz jönni??

sz.andi

Kép kopasz vagyok...
Kép dagi is vagyok...
Kép ugye?

pill és jövök...
Vendég

Andi!
Én sem tudtam tesóm blogjáról, de betette a webcímes blogunkba.

d.dodó

Nici!

Nagyon sajnálom. Hát, apuka nem semmi... No comment... :shock:

Andi!
Ne légy telhetetlen....Ha jól veszem észre, apuka nem az a bújós fajta, de nagyon SZERET!
nyugi!
Kép
Vendég

Marcsi:hogy elment ott hátul a kis haja!-de nagyon édes!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mit elment.....KIKOPOTT!!!!
Mert nem hajlandó hasra, oldalra fordulni!!!

Ezt ajánlom Muffin figyelmébe!!!
Vendég

marcsi!
Nagyon édes!

d.dodó

Marcsi:majd kinő neki,és szebb lesz mint újkorában! :wink:

De olyan cuki így is!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság