Sziasztok!
Jaj, Nicike! Nagyon sajnálom! Mindig ennyire költekezik egyébként? Vagy csak most jött rá ez a dili? Mert akkor biztos van valami baja, csak nem mondja, és így vezeti le. Mondjuk elég költséges a düh...
Most vérzik a szívem, sajnos ennyi pénzből élnek sokan egy hónapban... Ez nem szép!!! Van ahol ennyi sincs...Na csak helyre jön az esze!
Az enyém apa sem valami aranyos. Hazajött, de úgy viselkedik, mint aki a sarki zöldségesnél járt. Szia, puszi és kész. Mesélt ugyan, de ölelés vagy hasonló...Úgy látom nagyon kezd kihűlni ez az egész. De hozott nekem egy nyakláncot. Nem egy nagy dolog, de nagyon örültem neki. Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy mielőtt elment, mondtam neki, hízelegve, hogy hozzon már valamit...Nem felejtette el.
De akkor is jól esett volna egy ölelés. Mindegy, ez van! Sztem lemondhatok ezekről. Én megöleltem és annyi.
Na befejezem a siránkozást!!
Nagyon jó ötlet a naptár!!! Lehet, készítek én is itthon! Majd én megcsinálom és kinyomtattatom. Nem is rossz ötlet!!!
Valaki írta a digitális képkeretet. Azt hol lehet venni??
Viki egyre kevesebbet alszik és egyre kevesebbet eszik. Én nem tudom mi van, de nyűgös is hozzá. Pedig annyira jó gyerek volt eddig!!! Most is itt nyafog! Szó szerint! Semmi nem jó neki, minden játékát 5 mp alatt megunja. Eddig meg tök jól elvolt!! Mi ütött ebbe a lyányba?? Elromlott! Lehet visszaviszem a kórházba, hogy javítsák meg, de sztem lejárt a garancia!
Na megyek szórakoztatom egy kicsit!
Ja!! Tali!! Hát komolyan mondom, nekem nem akar összejönni!! Attól függ, hogy mikor megyünk, hogy a kocsi mikorra lesz jó!!!! Ugyanis megint beszart!! Már nagyon unom a témát egyébként... De Part!! Találjátok ki és alkalmazkodunk, remélhetőleg! De a 2.-a tuti nem jó, mert akkor tanácsadás! Szóval igyekszünk...
Na lépek!