Új privát üzeneted érkezett!

Dórikám!
Nagy drukk Nektek!

Tami!

A férjed fején harisnya van? :shock:
20150601134430

igen Viki, Anna hariskaja:)
ez van ket gyermekem van :lol:
oriasi bohoc, imadom!
Vendég

Tamara!
Mikor sétálunk? Vagy túl hideg van?
(Az én férjem is ismeri a harisnya a fejre trükköt :P - úgy látszik az a vérükben van)
Vendég

Az én férjecském nem szokott ilyen harisnyás trükköt csinálni :roll:

De nagyon jók a képek! :D

Kép
Kép
Kép
kike

hidegnek hideg van de azert lehet rola szo.
holnap ortopediara megyunk delutan, ma lenne igazabol a legjobb.
az a legnagyobb aj hogy az en lanyom nem alszik attol hogy tolva van :twisted: szoval tul messzire nem szoktam vele elindulni.
nem tudom hogy csinaljuk.
meg azon is torom a fejem boltba lemenjek vele, mert emiatt a nem evese miatt elegge fogalmam sincs mikor milyen kedve van/lesz, felborult a napirend:(
Vendég

most pl ordit ki tudja miert.
meg akartam etetni, hat o nem akarta es azota uvolt :twisted:
Vendég

Na, most én is meg akartam szopiztatni Lizyt, és nem akart.....fél 9-kor szopizott utoljára. igaz 10-kor kapott szokásos gyümit, de ezután fél 1-kor szokott enni. Hát most nem kellett neki.

Mi ma nem megyünk semerre, holnap viszont megjön a fizu, és ebéd után megyünk még vásárolgatni barátnőmmel, veszünk még egy-két ajándékot.

Anyjuk!
Nagyon jók a képek! :)

d.dodó

Megtomtem :oops: Megevett 160at :lol: Igaz almaban nyomtam bele, de benne van!!!!
Vendég

Raktam még oda linket.
Olyat kéne találnom, amihez kép is van, hogy hátha tetszik Levinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tami!
Ügyi vagy!
20150601134430

kosz Viki, en leszek a szivtelen mama ha ez minden vesnel igy lesz, hogy eroszakkal lehet csak megeteni.....remelem csak atmenet!
Olyan csuda jo evo volt! Barmit tettem a szajaba megette! De tenyleg anyatej, tapi, ketto kevereke, az osszes fele tapszer, tea, barackle, almale...
Arra gondolok lehet a kanalas eves zavart be? mert 2 napja az almat gyonyoruen eszi kannallal. Ki tudja..
Kiserletezgetek, fel nem adom!
Vendég

Képek:

A templomban:

Kép

Keresztanyával és (lehet)keresztapával:

Kép (nem isznak csak poén volt)

Tesómmal:

Kép

Ilyen csini voltam:

Kép

Bitorlom a sátrat:

Kép

Kép
szly27

Tami!
Nem vagy gonoszanyu! Az nem itt kezdődik!

Szly!
Szépek vagytok! Ha lányom lenne tuti szerelmes lenne Rolkó szemeibe!
20150601134430

A keresztelőn nagyon jól viselkedett, nézelődött. Egyáltalán nem sírt, akkor sem, amikor leöntötték. Roli volt kicsit nyűgös, nem tudta mit csinálnak Jázminnal, így ki is kellett engedni hozzánk, mert nem bírtak vele. Ezért volt ő is kint a kezemben.

Jázmin egész nap kézben volt, csóri nem tudott aludni a hangzavartól, így a lányok elvitték sétálni, na úgy aludt egy keveset. Este felé meg a kezemben egy kicsit. Az éjszaka is felébredt egyszer, de ez legyen a legnagyobb gondom! Majd visszaáll a rend.

Kapott sok ajándékot, ruhákat, játékokat, játék babakocsit babával. Na azt még eltesszük egy kicsit, mert Roli tönkretenné mielőtt Jázmin tudna vele játszani.

Kaptam én is tortát apától. Somlói torta, nagyon fini, még van egy kicsi.

Roló kapott tesómtól egy távirányítós repülőt. Annyira örült neki, visongott, ugrált, kacagott amikor irányította. Felvettük videóra, haláli volt!

Este mentek el az utolsó vendégek, gyorsan elraktuk ami romlandó, aztán gyerekek ágyba meg mi is bezuhantunk. Most már rend van, csak a szőnyeget kell majd visszacserélni és minden a régi.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, igyekszem visszarázódni és reagálni is!

Annyit láttam, hogy előkerült megint egy zugolvasónk!
F.Marti! Üdv!

Babák gyönyörűek, talis képek szuperek! Olyan jó nektek! :wink:

Nemsoká jön a doki, visz székletmintát tenyésztésre, remélem utána megkapjuk a megfelelő gyógyszert és Roli is rendbejön. Köszönjük a gyógykívánságokat!

Kép
szly27

Köszi Viki!

Kép
szly27

Sziasztok!

Extra gyors bekukk,mert 1000-nél is több dolgom van (lenne).
Mindent visszaolvasni esélytelen,remélem mindenkivel minden okés!

A spriccelős penészölő megmaradt! :lol:
Feldobtad a napomat Teó!!!!! :wink:

Szly! Fotók nagyon jók.
Nekünk nemtudom mikor lesz keresztelő,Apa tesóját "akarjuk",de én utálom,hogy valaki azért jön vagy vesz valamit Áronnak mert kell!!! :twisted:
Tudjátok az esküvő előtt is voltak gondok,mert ő pont azon a napon hobbyzni akart és mi tönkretettük,meg ő csinálta Áronnak a bútorát is nagy könyörgések árán és mire kész lett szétverte a fél házat meg a műhelyt,hogy ő többet nem csinál senkinek semmit hagyjuk békén a f@szságainkal! :twisted: :twisted:
Nem mi akartuk,Anyósék fizették és ők ragaszkodtak hozzá!
Ja! És mióta megszületett kb. 4X látta,5 percre! :twisted:
Szerintetek???????????
Na jó,erről ennyit!
Igazi seggfej!

Amúgy nincs időm semmire,ép kari ajit gyártanék anyóséknak,de még eddig nem sikerült!
Tök jó fotókönyvet találtam a dm-ben,de 3 napja minden szabad percemben próbálom megcsinálni,de még a fotóösszeválogatásig sem jutottam,annyi kép van!
Nehéz feladat lesz!
Ha valakit érdekel:
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... gozas.html

Kép

Kép
ibm

Áron változó,volt hogy 23:30-kor aludt el a mi ágyunkban éés 4-kor már kelt! :twisted:

magdi! Teljesen megértelek,igen én írtam már hasonlókat!
És én sem tudom mit rontottam el,de néha nagyon kikészít!

Éjjel azt álmodtam,hogy ellopták,sírva ébredtem,szörnyű volt!

Mennem kell,mert a melóba is el kell mennem a gyedhez papírért!

Bocsi csajok,úgy jönnék többet,de most nem megy!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Már megint szakad a hó és én mindjárt indulok! :roll:
Jaj de utálok így vezetni!

És már Áron is ébren van,ma 2X1/2 órűt aludt,ki érti ezt!
Most megint nem tudok szerkeszteni! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Ami! Én nem tenném meg keresztszülőnek! Azért a keresztszülő szeresse már a gyereket és ne csak akkor lássa, amikor kötelező!

Kép
szly27

Ja és tegnap megvettem a kariajiját,az utolsó sütifaló kincsesbödönt az Aushanban,annyira jó,barinőmnek van és úgy szeretik a fiúk!

Na mostmár tényleg húzok,holnap remélem tudok jönni!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Olvasni nagyon nincs időm, egy picit tudtam a hétvégén. Az oka - persze a családomon kívül: egy angolról magyarra fordított szöveget kellett nyelvhelyesség szempontjából átnéznem -elvileg csak a magyar részt, de annyira suta dolgok voltak benne, hogy megkerestem az angol eredetit, és végül is egy egyszerű átolvasás helyett sokszor fordítottam. Ezt csináltam hajnal 4-ig.

Ha lehetek off - akit nem érdekel, ne olvassa :)
Muffin megmutatom neked, mikkel küzdöttem (egy könnyen átépíthető ház és a hozzá tartozó melléképületek tervéről szól):

Angol:
Combining all appliances in the easy-to-assemble core enables
everything around it (spaces, volume, openings and
outside walls) to be changed. This is ideal for transferability
which is further explained in phases and extensions. Spaces
are defi ned by walls or just by furniture. Winter garden is a
fl exible energy saving addition to living and maintenance.

Ez volt a magyar:
Az összes elektromos készülék egy könnyen összeszerelhető kábelhez csatlakoztatható, mely lehetővé teszi , hogy minden megváltozzon körülöttünk, úgy mint a helykihasználás és térelválasztás. Ideális minden körülmények között. A tereket a fallal és bútorokkal is el lehet határolni egymástól. A téli kert előnye, hogy energiát spórol a lakó és a mellékhelységekben is.

És ilyesmik voltak végig 30 oldalon keresztül...
Ja, és ez a szakmailag lektorált változat... :x

Anyjukom, még neked üzenem, h mi holnap reggel 9 körül megyünk kontrollra, nem tudom, mikor végzünk, mivel nem időpontunk van, hanem amikor lesz egy rés, behívnak minket. Felhívjalak? (ha szerepelsz az első tel.szám listán, akkor megvan a számod)

Most mennem kell - kicsit szundítok -, de este még benézek!

Kép
Kép
bondi

hali lányok!

nah esélyem sincs visszaolvasni :(
elkeserítő hogy nem jut rátok időm...

olyan jó lenne itt üldögélni és cseverészni mint régen...

de hoztam egy fotót :D

ki-kicsoda :D :D

Kép

(balról jobbra: Apa, Bence, Anya

Kép

Kép
timi1982

jah és kariajándék lesz a nagyszülőknek. kb. A/4-es kép lesz bekeretezve...
jah és hozzá még Bencés naptár is lesz :D :D
persze a képeket még én sem válogattam össze... gyorsan össze kéne dobni, hozzá kiválasztani a naptár sablont és küldeni pestre... de hát nem tudom mikor jutok el odáig! :twisted:

Kép

Kép
timi1982

és ez a kép lesz majd az uj nappalinkban is... persze csak tavasszal ha átrendeztük és kifestettük... de oda valami óriási méretben lesz kirakva. nyusziapu tervezi mg majd a szobához :D
már várom :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi!
A naptár Rossmanos lesz?
20150601134430

bocsi csajok, most nem tudok visszaolvasni, nem otthon vagyunk, de ELIOT FELTÁMASZTOTT!!!!!!!!!! Nézzétek meg a képet a blogon. :) Este majd jövök!! Annyira büszke vagyok rá!! Csajok mindjárt sírok. :)
eliot-2008.blogspot.com vagy a nevem alatt a www :)

KépKép
muffin

Evelin!
Kép

Éljen a Mi Kis HősCincérünk! Nagyon ügyi!
20150601134430

Muffin! Nagyon ügyi Eliot!

Marcsi, Orsi! Boldog névnapot kívánok a csajoknak!

Kép
szly27

MUFFIN! NAGY NAGY GRATULA ELIOTNAK!

d.dodó

Evelin!

Hatalmas gratula Eliotnak!
Látod-látod, nem szabad elkeseredni! Eliot tudja a dolgát!

Mi nemrég értünk haza, elmentünk megvenni Emma etetőszékét, ezt kapja az anyósoméktól a keresztelőre. Sikerült lebeszélnem őket a bébikompról. :lol:
Ugyan nem dönthető ennek a széknek a támlája, de egyelőre etetem a rezgőszékben, ha pedig már tud ülni, akkor ebben.
Nem akartam 3-ik gyereknek 20000 ft körüli összeget beruházni székre... :roll:
Amúgy ez sem rossz, 12000 volt, CAM, majd lefotózom.

Emma az imént végre megevett egy egész doboz almát!!! (frutapurát vettem, ez ízlik neki!)
De erre még becsókolt 180ml tápit is.
Kajaidő volt, gondoltam eltolom egy kicsit, adok neki gyümölcsöt, és később eszünk. De nem törődött bele, így a gyümire még lecsúszott a tápi is...
Almára tejet... :shock: remélem, nem lesz baja... :roll: :?

Nálunk a változatosság kedvéért az eső esik.........brrrrrrrrrrrr

Névnapi köszöntéseket köszönöm Emma nevében is! :lol:
Vendég

Eliotnak nagy-nagy gratula!!! Biztasd csak anyát!!! Te többet tudsz mint bárki azt hinné!

Tamara: nem baj, hogy feltetted a képet, jó volt látni! Lehet, hogy Annára Levi volt rossz hatással és azért nem eszik? :oops:

Nálunk a helyzet változatlan!

Tamás ma itthon van, mert beteg. Hányingere van és hőemelkedése. azt mondta középszarul érzi magát.

Ami: örülök hogy jöttél! Jó rólatok olvasni!
Tavaly én is fotókönyvet akartam csináltatni, de a sógorom csinálta volna és kifutott az időből, mert elég sok dolga volt.

Az idei kari ajándéknak arra gondoltam veszek az IKEA-ba 3-as képkeretet és a 3 gyerek képet teszem bele! Csak el ne felejtsek uh-s képet kérni. Így 2 legyet ütök egy csapásra. Ajándék és megtudják, hogy jön a 3.. Kép

Bocsi csajok nem igazán tudok írni, mert LUSTA vagyok még írni is.
Mindjárt mennem kéne Olivérért.Kocsival akartam, de elkezdett szakadni a hó, még meggondolom....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Muffin:Eliotnak nagyon nagy gratula!!!Jól sejtem hogy megzabáltad?? :lol: :D :wink:

Ibm:nagyon vigyázz az úton!!

Szly:nagyon jók a képek,Jázmin nagyon csini volt!!
:D

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenki nagyon vigyázzon,ahol esik a hó,és kocsival megy,vagy akár gyalog,vagy akárhogyan!Szóval csak nagyon óvatosan! :!:

Kép
Kép
Kép
kike

muffin!

eliotnak nagy-nagy gratula, és hatalmas ölelés!!!

viki!
nem rossmanos lesz. párom cége egy pesti céggel (DigiLabor) áll kapcsolatban. fotóelőhívás, naptár szerkesztés stb... onnan lesz.
19 ft egy képelőhívás (rengeteg méretben lehet megadni és-színes,fekete-barna lehet), és olyan 4000 ft körül van a naptár. asszem olyan 10 féle naptár minta közül lehet választani.

Kép

Kép
timi1982

itt is szálldogál a hó. délelőtt is esett mikor sétáltunk. persze a törpi jót durmolt a babakocsiban, semmit nem vett észre belőle.... nekem lefagyott a fülem!

jól jött volna egy kis...
Kép

Kép

Kép
timi1982

tita!

te hogy vagy? Tudom, meg gondolom hogy szoktad irni, de hát én már lemaradtam vagy 15-20 oldallal.
Remélem minden rendben, és nem visel meg nagyon az uj jövevény, és a másik kettő is angyalian viselkedik!
azt tudom hogy Levi megörzésen volt, és nagyon jó kisfiu volt ;)
eredmények minden rendben, doki van normális végre... meg hasonlók?

Kép

Kép
timi1982

ha valaki nagyon olcsón akar etetőszéket venni!
http://www.teszvesz.hu/item489423138_gy ... oszek.html

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez a gyerek!
Főztem kinn a konyhában a virslit,addig leraktam a szőnyeg közepére játszani,és elkúszott valahogyan a szőnyeg szélére,be az alá a bigyó alá,amin lógnak a játékok :lol: eddig is elficeregett ,de nem ilyen messzire,inkább csak körbeforgott,meg kicsit arrébb mászott....de ez! :lol:
És ő mászott be alá! :P
Most már nagyon meg kell néznem ,mit hagyok a földön :roll:
Már meg ia fordult a hátára alatta :lol:

Itt még fordulás előtt:
Kép

Megyek,szemmel tartom a ficerkét :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Lányok!

Babák és anyukájuk is gyönyörűek :)

Eliotnak hatalmas gratula :wink:
Emmának boldog névnapot.
Lilut Istenke éltesse sokáig!!! :lol:

Annyi mindent akartam írni,de nagyon szétszórt vagyok :cry:
Én a mai nap állása szerint elakarok vállni :cry:

Wera megfogadtam a tanácsod...Mindjárt mutatom az eredményt :)

nicike

itt esik a hó

Kép

ilyen volt tegnap a napkelte (szúnyoghálón át)
Kép

uhh, és ilyen volt szombaton reggel Nándi karja

Kép

szerintem ekcéma, de nemsokára megyünk a dokihoz, és majd megmondja. Remélem, nem sokkoltam senkit ezzel az utolsó képpel... bár engem sokkol, mert én látom minden nap :shock: :(

KépKép
szkagi

Hahó!!
Itt is szakad a hó! Most voltam Zsuzsiért Telkiben, bizony csúsznak az utak! Vigyázzatok magatokra!

Ági, nem irigyellek, kitartás! Csak jobb lesz már ez az ekcéma! Szerencsére sokat nem értek hozzá, nálunk nem volt senkinek még. Szoptatás ügyben mi a helyzet??

Evelin, gratula Eliotnak!!

Anyjuk, én is olvastam a blogodat, egész kedvet kaptam most már én is tőletek!

Bocsi, a születéstörténettel még én is adós vagyok, majd igyekszem pótolni.

Emmáknak boldog névnapot!

Nálunk ma is letehetetlen üzemmód van, de legalább most már itthon van Zsu, és szórakoztatja.

Kép
Kép
patr

nicike!
Mi történt hogy válni akarsz? Először nagyon gondolj végig mindent....ne dönts hirtelen haragból!

Agi!
Szép a hóesés. Viszont _Nándi karja tényleg csúnya!

d.dodó

Kata, Julcsival mi újság? Ha nincs újság, az már jó, nem,?

Kike, Domi nem semmi! Nagyon ügyes, nagyon gyorsan fejlődik! :)

Titi, Tamásnak jobbulást, lehet, hogy helyetted van hányingere? :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Muffin! Látod-látod!? Eliot nagyon ügyes! Nem kell ez miatt aggódni!

És Domi is, hogy elficergett a játékért! Kike! Vége a jóvilágnak! :lol:

Ági! Jók a képek! De az utolsó... Kép
Szegény Nándi! Akármi is legyen ez, remélem hamar elmúlik majd!

Itt is esik. :(

Én meg most nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek....

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nici! Húha! Mi a baj? Mesélj! Mi legalább megvígasztalunk!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jajj Agi az a kep engem sokkolt! De csak azert mert 2 napja vettem eszre egy hasonlo foltot Anna laban. Igaz nem ilyen erosen piros de ugyan igy ki van szaradva.
En sodu kremmel kentem be :oops:
Es szegenyemnek az egesz hasan is olyan szaraz a bore! Azt meg beolajoztam. Na nem mintha javult volna.

Patti: hat egez mokas ez a blog iras, remelem ha Anna nagyobb lesz orulni fog hogy minden napjarol van kis emlekunk.

Szuletestortenetet en sem irtam, de en azt hiszem nem is szeretnek.
En magamnak meg a korhazban gondolatjelekkel leirtam, amire akkor emlekeztem, csomo mindenre mashogy emlekeztem ahogy valojaban volt.
Sokan mar hallottatok diohelyban es akar szegyen akar nem, en nem latok benne semmi szepet azt leszamitva, hogyvan egy egeseges, szep kislanyunk!
De egzreszt szegyenlem amilyen volt , masreszt mar szult noknek is sokkolo lehet, igy jobb ha kihagyom!
Ferjem keri irjam meg a kismama szuletestortenet rovataba de arra se vitt ra a lelek.
Vendég

Hahó!

Csatlakozom anyjukhoz.
Nem véletlenül nem láttátok még itt az én szüléstörténetemet...
egyszer megírtam, rögtön az elején.
Aztán végigolvastam, és egy rémtörténetnek tűnt...kitöröltem...
Nem tudtam kihagyni belőle Emma születését megelőző 10 napot, és a rettegést attól, hogy mi lesz...
Emlékeztetőül, a 38. héten Emma bpd-je meghaladta a 10 cm-t, és mivel faros volt, ez eléggé kérdésessé tette a szülés kimenetelét.
+ a szívhanggal is folyamatosan problémák voltak. egy nst-m sem volt jó, mert Emma szívverése folyamatosan az alsó határértéket súrolta.
Ettől bedepiztem,+ attól, hogy az osztályvezető nem engedte a saját dokimat saját belátása szerint dönteni.
Úgyhogy azokra az anyukákra való tekintettel ,akik még szeretnének babát vállalni, megkíméllek benneteket.
Megmutatom, Emma mennyire nem érezte jól magát odabenn.
Ez a kép születése után kb 4 órával készült, a karjai még mindíg lilák... Kép
Vendég

Akata!

Befizettem a pénzt...megkaptad?

Ági!
Sajnálom Nándi karját... tényleg ekcémának néz ki.... :roll:
Vendég

valaki tud nekem segíteni?

KépKép

HP Deskjet 2180-as nyomtatónk van, amiben a patron utántölthető...
és nem tudom beállítani, hogy nem üres a patron, de így meg nem nyomtat, mert szerinte üres....
megőrülök....... :evil: :evil:

hülye gépek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?