A keresztelőn nagyon jól viselkedett, nézelődött. Egyáltalán nem sírt, akkor sem, amikor leöntötték. Roli volt kicsit nyűgös, nem tudta mit csinálnak Jázminnal, így ki is kellett engedni hozzánk, mert nem bírtak vele. Ezért volt ő is kint a kezemben.
Jázmin egész nap kézben volt, csóri nem tudott aludni a hangzavartól, így a lányok elvitték sétálni, na úgy aludt egy keveset. Este felé meg a kezemben egy kicsit. Az éjszaka is felébredt egyszer, de ez legyen a legnagyobb gondom! Majd visszaáll a rend.
Kapott sok ajándékot, ruhákat, játékokat, játék babakocsit babával. Na azt még eltesszük egy kicsit, mert Roli tönkretenné mielőtt Jázmin tudna vele játszani.
Kaptam én is tortát apától. Somlói torta, nagyon fini, még van egy kicsi.
Roló kapott tesómtól egy távirányítós repülőt. Annyira örült neki, visongott, ugrált, kacagott amikor irányította. Felvettük videóra, haláli volt!
Este mentek el az utolsó vendégek, gyorsan elraktuk ami romlandó, aztán gyerekek ágyba meg mi is bezuhantunk. Most már rend van, csak a szőnyeget kell majd visszacserélni és minden a régi.
Bocsi, hogy csak magunkról írtam, igyekszem visszarázódni és reagálni is!
Annyit láttam, hogy előkerült megint egy zugolvasónk!
F.Marti! Üdv!
Babák gyönyörűek, talis képek szuperek! Olyan jó nektek!
Nemsoká jön a doki, visz székletmintát tenyésztésre, remélem utána megkapjuk a megfelelő gyógyszert és Roli is rendbejön. Köszönjük a gyógykívánságokat!