Új privát üzeneted érkezett!

de jó képek! Véda, azt a tortád igazán kihagyhattad volna a képből.... :P :wink:
magdolnam

Kryss:Úgy van-eltaláltad :D

Ilyen csak kettőről van,ezt is eltalálod?? :wink:
Kép

Kép

Véda-Panda Anyuci:nagyon jók a képek!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

jesszus, hogy rohan az idő!!!!!!!!!!!!!!! 5 nap múlva 5 hónapos lesz Liza. (itt horkol mellettem a hintában :lol: )
T. Kriszti, ezeket a smilekat honnan szeded???
magdolnam

Magdi!
Ne is mondd!
Sachertorta. Lilu kedvence. Én annyira nem szeretem,mert az eredetiben nincs csokikrém - az az én mániám. De nem is bántam, legalább nem eszem belőle. Erre ebbe a Sacherba tettek bőven azt is, úgyhogy én is ettem egy szép nagy szeletet :evil: :lol:

A családterápia 10-ből 7 házasságot megment - állítólag :wink:

Véda
Vendég

Kike!
sztem első Kristi, második Vercsi :roll:

Véda
Vendég

Kike
ÖÖÖÖÖ en forditva mondanam mint Veda!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss!
Szép a családod! Kép

Dóri!

[quote]L írta:aacusunk csaknem valami lappangó betegség miatt ébred ennyire. Remélem, nem. De olyan jó kis alvókája volt, most meg mi lelte? Étvágya jó? Azt látom, hogy a kedve töretlen, akkor talán mégsem betegség, talán csak belőled akar töltekezni gyakrabban Rolling Eyes Puszi a feje búbjára!

Puszi átadva! Remélem nem lesz beteg! Bár nem tudom, már hülye vagyok. Eddig 3-4 napota volt rotyi. Mst meg napota van 5ször is, több, kevesebb. Kedve baromira jó, cukipofa.

[quote]V írta:iszont 2-kor jött érte a nagyija. Így kimaradt mindenből. De ma a suliba küldtem neki 1 szelet tortát, hamár nem ehetett belőle itt. Végülis nem ő tehet a szülei hibájáról.

Nagyon jófej vagy! Kép

Szegény gyerek! Mi értelme volt olyan korán odamennie, ha mr vitték is haza? Szegény Manó!

Lilu jár vmilyen szakkörre, foglalkozásra? Itt lekötnék az energiáját?

Kike!
Ma Ki mit tud van?

Dórikám!
Nagyon szép a Családod! Apa is! Lilu meg egy igazi királykisasszony!

Kép

Szly!

Milyen volt a keresztelő? Rolkó hogy van?
20150601134430

Viki:bizony ám :lol:

Kryss:ismét nyertél :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok,MARCSI:
Megjött a postás:nagyon sok szép ruhát,és kabátokat kaptunk Marcsitól!!!Örök hála érte,egy angyal vagy!!!!!!!!!!Kép
Vercsi oda lesz értük,tényleg gyönyörűek!!Kép
Köszönjük szépen!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok!

Emma nevében nagyon köszönöm a köszöntéseket!!!!!!

Marcsi!
Gyönyörű hajasbabádnak boldog névnapot!

Ági!
Még az jutott eszembe a cicivel kapcsolatban, hogy talán a szájpenészből lett cicigomba,nekem volt és eléggé fájt, borax glicerinnel kentem.

Vkata!
ugyan, nagyon tetszett a dédis kép, nem esett rosszul!

Véda!

nagyon jók a képek, te is szép vagy, egyáltalán nem pandás :P

Kike!
Milyen jóvágású férjed van!

Mancsi és Anyjuk!
Majd meséljetek a tornáról, jó?

még jövök, csak leteszem Emmát!

Addig pár kép a mai reggelről.
Kép

Kép

Kép
Vendég

Orsi!
A te Emmád sem panaszkodhat hajilag. Hozzáképest mi kis kopaszkák vagyunk.

Marcsi!
Tüneményes vagy!
20150601134430

Hóeséses szép jó reggelt! :)
Nekünk az éjszakánk jó volt.....9-ig lustiztunk!

Majd hamarosan beírom a receptesbe a sütit (hát már nincs belőle sok :) ).

Emmáknak boldog névnapot!

És minden hófordulósnak szintén minden szépet és jót!

Véda!
Biztos nagyon jó volt Lilu bulija!

Csajok, ha van egy herpesz a számon, azt ugye nem kaphatja el Lizy?

Andi!
Hurrá, hogy itthon van apa! :lol:

d.dodó

Jó reggelt!

Előszöris Emmáknak Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Kike! Jók ezek a nosztalgiaképek! :D

Magdi! Beírtam a Google-ba, kihozott egy csomó oldalt, onnan szemezgettem.

Erre az intelligens süti receptre rákerestem még este, írtak ilyet, hogy 1l tej, 8 egész tojás, 9cs vaníliás cukor.... Ez most komoly? Kérem a recit a receptesbe!

Akkor berakom a kedvenc mozgóképemet:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.24 10:35-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike!
Örülök, hogy megérkeztek a csomagok!
Remélem, sokat tudtok belőle majd használni!

Azért furi ez a posta... :roll: megkérdezték tőlem, hogy elsőbbségi küldeményként szeretném e küldeni, és én nem úgy küldtem... akkor már vasárnap odaért volna?
Mert pénteken délután adtam fel.. :roll: na, mindegy, a lényeg, hogy ott van, és mindegyik megérkezett!
Használjátok egészséggel!
Sajnos csak lányka rucikat tudtam küldeni, merthogy itthon nekem csak lányok vannak.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emma gyönyörű!!!!
Vendég

Marcsi:igen,találtam köztük azért elég sokat,ami nagyságra most jónak tűnik,ruhapróba lesz,ha megjön az oviból :P :P :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Postásilag nem is vagyunk messze egymástól :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Mindenkinek!
Vikikém!
Ne idegeskedj a Fickód miatt. Ha jókedvű, bizti nem beteg. Csabika, aki amúgy nyugis baba, nyűgi volt már a torokfájás kezdetekor :wink: Onnan sejtettem, hogy gond van, hogy nem rikoltozik...

Lilunak mmég nincs szakkör a suliban, mert elsős. Nekik még nem tartanak. Viszont itthon én lekötöm a fölös energiáit a BHRG-s torna gyakorlatokkal, meg a leckeírással, meg egyéb kézművrskedéssel, stb. De a hyperkin. állapotából eredő tünetei ettől mondjuk nem szünnek meg. Sajnos, lehet,hogy csak gyógyszeres kezelés+viselkedésterápia segít majd. De nem baj, csak segítsen, mert önmaga is szenved saját magától :(

Kryss!
Gratulálok a Ki mit tud-hoz!
Tényleg, én még nem mondtam, hogy szépek a gyerekeid. Lea igazi kis vasgyúró!!!

Marcsi!
Tudod, mi vagy te?
Egy:
Kép

Kriszta!
Miről van szó google-ügyben? Sztem nem nekem akartad írni :roll:

Véda
Vendég

Na, süti bekerült a receptesbe!

d.dodó

Na, elaludt!

persze ismét csak a csodafegyverünk (cici) segítségével.

Viki!
Igen, van haja, ráadásul göndör:)
Annak nem örülök, hogy rám hasonlít, bár egyelőre gyönyörű!!!!
De a haja az enyém és ez jó!

Lackó miatt ne izgulj! A fórum egyik lagvagányabb bébije, minden rendben van vele!

Teó!
Jó lenne az Örsi tali, bár az én Lujzim mostanában ha alszik fél órát, már örülök. Biztos jó kis cirkuszt csinálna az IKEA-ban.

Majd elfelejtettem: Nándinak boldog hófordulót!!!

Lányok!
Nem nagyon jönnek a karácsonyi ötletek, pedig én nagyon tanácstalan vagyok!
Legszívesebben mindenkinek könyvet vennék, de Apán kívül annak nem örül nálunk sajnos senki.
Van valami ötletetek pl. anyukáknak és ami annál is keményebb dió: apukáknak (mármint a mi apukáinknak, nem a férjeknek---tehát nagypapáknak)--na, át kell rendezni ezt a szótárat!

Na, megyek zuhizni, míg alszik a kis csillagom.
Vendég

Friss,ropogós,mostani képek :wink:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Dóri!
Pl. néptánc, stb. lekötné Lilut?
20150601134430

8)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:03-kor.
Vendég

A Kis Profi nagyon cuki az anyukájával!

Kép

Mi a nagypapiknak rendre pulcsit, melegítőt, mellényt veszünk, mert ez eléggé fogyóeszköz nálunk.
20150601134430

Jajj, Véda, bocsi! Magdinak akartam! :oops:
Át is írom mindjárt...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata!
Kaki van, 5ször is naponta. A kiütést majd lefotózom.

Megyek, mert megébredt Ubul!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:04-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:04-kor.
Vendég

Hát a pulcsival már próbálkoztam, csak Apukám xxxxl-es (198 cm) és mindig kicsi lett, ráaádsul 52 éves korához igen snájdig ember, sőt nagyon, de hiú is rettentően, nehéz eltalálni az ízlését!

Irtó hisztis egy apám van! De imádom :P

Na, húzok tanulni, mert így sosem lesz belőlem semmi:) :P
Vendég

Annyira már nem durva a kiütés, múlóban. Ki érti ezt?
20150601134430

Sziasztok!

Tamara: nem tudunk ma menni, Zsömi még mindíg beteg! annyira köhög meg szörcsög.... És nem engedi hogy szívjam az orrát- igazi csatatér a pelénkázó olyankor! Ti hogy csináljátok?????? egyszerűen nem bírom lefogni, nincs annyi kezem- apa meg persze sosincs itthon!!!!!!!! a gyerek meg visít!!! ahogy közeledem a szívóval máris ficerege, kiüti a kezemből ááááááááááááááááááááá nem bírom!

Emmáknak nagyon boldog névnapot kívánok! Volt reggel a tvben, Emma név azt jelenti: Istennő

Hóforsulósokat is kösztöntöm!

fmárti: még egy márti :D de jó!!!üdv

Kép
mancsi76

nem baj Kriszti, Véda vagy Magdi :shock: :cry:

Hát én is örülök... csak kérdés , hogy meddig? Nem akarok az új házba egy "barátnő + fia" feliratú szobát csinálni,mármint az ajtóra kirakni...
magdolnam

Lányok!
Magdi barátnőjéről (szegényke) jutott eszembe, hogy ti nem vagytok féltékenyebbek mostanában?
Vagy ez csak engem érint (mondjuk Apa húszéveseket tanít, elég gáz :oops: )
Vagy van még ilyen dilis mint én?

Mancsi!
Jobbulást Zsömikédnek!

Viki!
Na látod, múlnak a pöttyök! Minden oké. :P
Vendég

Mancsi!
Én a kiságyben csinálom. Kivűlről ráhajolok, és 1 kézzel lefogom a kezét, a lábát nem kell.

Gyógypuszi Zsömicinek!

Orsi!
Én nem vagyok féltékeny. Szerencsére apa nem az otthonról eljárós típus. Munkából is rögtön hazajár. Egytlen szenvedélye rajtunk kívül a szgép, a játékok és a feltöltés-letöltés.
20150601134430

Lányok!
Magdi barátnőjéről (szegényke) jutott eszembe, hogy ti nem vagytok féltékenyebbek mostanában?
Vagy ez csak engem érint (mondjuk Apa húszéveseket tanít, elég gáz :oops: )
Vagy van még ilyen dilis mint én?

Mancsi!
Jobbulást Zsömikédnek!

Viki!
Na látod, múlnak a pöttyök! Minden oké. :P
Vendég

Orsi: hát be kell hogy valljam nekem vannak ilyen gondolataim. apa azért egész nap jön megy- azt sem tudom hol -merre jár. Hétvégén is szokott menni bulizni és mostanában nem voltunk úúúúgy együtt. Kisördög nem alszik....

Kép
mancsi76

Magdi! Booocsiiiiiiiii! Tiszta lelkifurdim lett! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:05-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:05-kor.
Vendég

Mancsi: ngyon sajnalom! Jobbulast akislegenynek!
Igazabol nem tom mi a titka az orrszivas sikeressegenek mert nalunk nincs vele gond, Anna hagyja .
En ha nem is beteg minden masnap vagy minden reggel leszivom kicsit sterimmarral atmosatva, legalabb a cicakakak kijonnek. Bar ma szorcsizik is.remelem nem lesz beteg.
Hat meg van kis idonk, dec 31ig ervenyes az ingyen jegy :P Addig csak lesz egy jo hetfonk!

Orsi: de igen en is szoktam feltekeny lenni( ferjemet ezzel az oruletbe kergetve) pedig nincs ra okom, csak az hogy leginkabb nokkel van korulveve a munkahelyen , raadasul csinosak is vannak koztuk, es akkor parom meg neha el is meseli milyen csinosan volt xy feloltozve, a fel melle kinn volt, stb...tudom jol hogy soha nem csalna meg, meg attol hogy haza szeme meg van, stb de azert kosza gondolatok befigyelnek :oops: es ezert tok tudom szegyelni magam!
Vendég

Én nem vagyok féltékeny! Főleg nem a svéd nőkre :lol: . Apa nem is tud svédül, meg a svédek eléggé hidegek, ridegek. Egyedül ping-pongozni jár el, de azt munkatársakkal.

d.dodó

hat Annam nem valtoztatta meg a velemenyet az evesrol :twisted:
Aludt egyet, a 3 ora is letelt hat probaltam megetetni, kemeny 40et ivott, pedig ez anyatej volt!Utana mondjuk negyed almat elnyammogott de ennyi!
Asszem most 1ig nem probalom...
Tudnam mi a francert nem eszik! Tiszta idegbeteg lesz ha cumit teszek a szajaba, Feszeng, szenved, fuldoklik, kiengedi a szajan....
A pottyei miatt ami a szjaban van? Lehet hogy most ez faj neki? Vagy a torka lenne?
de amugy tok jokedvu, meg ilyenek...
Tita te ezt ne olvasd! Tudom en mondom neked mindig ne stresszeld magad hogy nem eszik Levi!
Tulajdonkepp en sem stresszelek, csak nem ertem a szitut.
Lehet csak sotetbe szeret enni???????????
Nem tudom mira gondoljak mar!
Vendég

Sziasztok!

Emmák nagyon boldog névnapot!

Hófordulósok sok boldogságot!

A.Kata, köszi!

Viki, Lackót puszikálja Szoni! Pötttyök mondjanak le!

Ági, örülök h kezd rendeződni a cici dolog!

Teó, én sem tudom mitől lehetet, csak egy kicsit beparáztam! ma még nem volt kopp-kopp.
Ha kész a kürtöskalács fénypostázhatod!

V.kata, jó ügyintésést nektek! Ha hazaértettek várjuk az ötletek az ajándékokkal kapcsolatban!

Mancsi: jobbulást Zsöminek! megy a gyógypuszi!

Titi, hogy vagytok? Pocaklakó, Levi, Olivér?

Szly, merre jársz? Gyere mesélj milyen volt a keresztelő!

Timi bújj elő?
bencuri

Sziasztok!

Keresztelő jól sikerült, bár kicsit hideg volt. Utána is jó volt a buli!
Majd rakok képeket!

Roli viszont nem javul. Egyszer jobban van, nem megy annyira a hasa, máskor meg megint kezdi. Ma jön megint a doki, mert már véreset kakál
:cry:
Remélem nem lesz semmi komoly, kap antibigyót és rendbejön. Eddig valami aranyérre való gyógyszerrel próbálkoztunk, de úgy látom nem használ, mert megint véres volt.

Még nem olvastam vissza! Majd pótolom, csak romeltakarítás, ordító 5 hónapos és fosos 2 éves vár rám!

Kép
szly27

Anna is maszik tegnap ota hatrafele:)
Olyan edes!
Csak hat igy kicsi a jaroka, foldre meg nem erem lerakni, annyira jon a cug befele!
Muszaly lenne osszegyujtenunk egy uj erkelyajtora, csak az brutal osszeg :twisted:
Vendég

szly!
Juj, reméljük semmi komoly. Jobbulás Rolkónak!

d.dodó

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.24 12:02-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Rolkó manónak jobbulást!
20150601134430

Rohanok, de csak még annyit, hogy nagyon hálás vagyok, amiket írtatok!

Vkata!
Neked külön köszi! Megnyugtató,a mit írsz. Akata is hasonlóakat írt az öccséről... :wink:

Szorítsatok, mert f3-ra megyünk Liluval a pszichopedagógushoz, akinek a szakvéleménye alapján dől majd el a kezelése. Remélem, ő is hyperkinetikusnak látja - mert AZ - , és ezzela szakvéleménnyel már mehetünk a FIMOTÁ-ba, ahol ilyen gyerekekre specializálódtak!

Viki!
Sajnos, a néptánc, és egyelőre semmilyen tánc nem megy neki, ami összerendezettséget követel. Sajnos, az ugrálás sem megy neki, és semmi, amiben a mozgáskoordináció fontos :( (De a BHRG majd fejleszti szépen, és már van kis javulás :wink: )

Tényleg, rohanok!

Majd jövök a hírekkel!

Véda
Vendég

Kép Wera , ismeros? Kép
Kép Kép

Kép tegnap igen erdekes jatekkot talatam magamnak

Kép papa olyan vicces vagy:)

Kép lovagom, Levi Tita, bocs hogy folteszem, de ez annyira jol sikerult kep! Es mindeki lathatja Levi nagylegeny mar sportkupakos uvegbol tud inni, es egyedul emelte a szajahoz!!!!!!!!!!!!

Kép komolyan?
Vendég

Rolinak jobbulast!

Kriszta koszi a dalokat! epp tegnap keztem el keresgelni kracsonyi zene utan
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?