Mindjárt írok a tegnapról, de
Viki!
Laacusunk csaknem valami lappangó betegség miatt ébred ennyire. Remélem, nem. De olyan jó kis alvókája volt, most meg mi lelte? Étvágya jó? Azt látom, hogy a kedve töretlen, akkor talán mégsem betegség, talán csak belőled akar töltekezni gyakrabban
Puszi a feje búbjára!
Kriszti!
Szopi-sztrájk mondjon le!!!
Akata!
Adél gyönyörű búráját nem véletlenül csodálják, ám... Ilyenkor, mikor vásároltok, és út közben elalszik, mikor odaértek mennyire vetkőzteted le? Ja, és közben nem ébred fel?
Vkata!
Nagyid és a 2 gyerkőc is gyönyörű vele! Bizti, büszke rájuk.
Pat!
Jó a hóemberes képetek. Nlunk nem esett ilyen sok.
Timi!
Szépek vagytok a keresztelőn mindannyian. Ilyen közös keresztelő volt? Nálunk érdekes, nov.23. volt kitűzve, de azért nem vállalta az atya, mert akkor már van 1 keresztelő. Engem nem zavart volna... Bence ügyes volt!!!
A többi babás képet is megnéztem, és minden bébi gyönyörű!!!
Evelin!
Tegnap eszembe jutottál, mikor a gyerekek társasoztak, és mind ült nyugodtan, de az enyém persze hozta az összes hyperkin. tünetét. (Társaságban amúgy is felerősödnek a tünetei.) Egy pillanatra nem ült meg nyugodtan, jobb-balra sasszézott, dülöngélt, röhögcsélt, bohóckodott, a bábukat feldöntötte, a dobókocka mindig messze gurult... Olyan rossz volt látni, és azt is, hogy ettől ő maga is szenved. Persze, hogy nem szabad összehasonlítani, de ilyenkor mikor látom, a "normál" gyerekek mellett, fokozottan érzem magát a problémát. Persze anélkül is tudom, hogy van, de így nehezebb. Tehát megértelek Eliottal kapcsolatban, még akkor is, ha Eliot halad, és küzd, és fejlődik. Tudom, mit érzel, mert hasonlóan érzek.
Tegnap: Viki kérdezte tegnap, hogy ebédet kapott-e a korán jövő kislány. Kérdeztem tőle, azt mondta, hogy 10.kor kelt, és csak utána reggelizett, tehát nem kért semmit, csak innivalót. Viszont 2-kor jött érte a nagyija. Így kimaradt mindenből. De ma a suliba küldtem neki 1 szelet tortát, hamár nem ehetett belőle itt. Végülis nem ő tehet a szülei hibájáról.
A buli utána jól sikerült. Igaz nem minden kislány jött el, de a legjobb barátnői igen, és nagyon örült nekik. Csabesz végig jól viselkedett, hagyta a nagyokat ünnepelni. Egy szavam sem lehet rá.
Éjjel: most is 45 perc kellett elalváshoz, de most csak 3X ébredt éjjel, és hamar visszaaludt. Talán javul a kis torka a drágának! Este rájött, hogy kell bürrögni a szájával, és úgy aludt el, hogy "bümm, pümmm, bümm, pümm"...
Lekicsinyítem a képeket, és felrakom! Ja, a vendégeket lefejezem, mert a szülők nem járultak hozzá, hogy a világhálóra feltegyem a gyerkőcöket. De azért remélem, így is élvezhetőek lesznek a képek.
Véda