Új privát üzeneted érkezett!

kike!
39-szer 22-es, 6cm magas :)

d.dodó

Na az előbb megint fent volt, és lenyomott újabb 40et.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:06-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:06-kor.
Vendég

Sziasztok!

Vkata dédis képe nagyon jó.

Eszembe jutott az én nagyim, aki akkor lett beteg, mikro 7 hónapos terhes voltam, nagyon várta a dédunokát, a kórházban folyton kérdezgette, műtét után is alig tudott magáról, már az egész klinika Emmát várta (aki késett egy hetet), mikor megszületett, Anyu vitt neki képet, mindenkinek mutogatta.
Aztán hazaengedték, mondván, hogy nem tudnak már segíteni, még kétszer találkozott Emmával és július végén sajnos meghalt.

A világ legjobb nagymamája volt!

na ne haragudjatok, csak ez most eszembe jutott.
Vendég

na, csak, hogy ne hgyjak ilyen rosszkedvű beírást.
Én ma 18!!! darab kis krémest ettem (kb fele a hagyományosnak)

Na???? :P
Erre mondjatok valamit!
Vendég

Orsi! Részvétem a nagymamád miatt! Nagyon sajnálom!

A krémesekhez egészségedre!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Orsi, nekem is eszembe jutottak az én nagyszüleim! és összeszorult a szívem! nálunk sincs dédi sajnos! :cry:

bizti fincsi volt ha ennyi lecsúszott, legalább ettél helyettünk is! :))
bencuri

Mára elköszönök szép álmokat mindenkinek!
bencuri

Kriszti, Bencuri!

Köszi,nagyon kedvesek vagytok.

És ne féljetek, én eszek az egész fórum helyett.
Én étvágyban olyan vagyok, mint egy százkilós pasi!
De ezt szó szerint értsétek!:)

Jó éjt lányok, mindenkinek nyugodt éjszakát.
Orsi
Vendég

Sziasztok,

köszi Vik, jól vagyunk, jó napunk volt. voltunk az IKEA-ban, bettünk ajándékokat, meg Adélnak egy két cuccot, plussz új, meleg paplant! :) Olyan jó!
Adél édesbogár volt ma is, vittük a mélykocsiját, természetesen végigdurmolta a 2 órát. Néha megébredt, kinyomta magát és körülnézett a babakocsiból. :) Csomóan mosolyogtak rajta, annyira cuki volt.
De amint hallom, Lackó is tündér volt ma.
Ja és a körtét is szeretjük!

Véda! Túlélted a napot? Jól sikerült összességében?

Tamara, ne izgulja az nem olyan kevés! Hátha holnap már ok lesz, mára ez elég nagyjából, nem fog kiszáradni. testsúlykg-onként kb 100 m kell, de látod Levi kevesebbel is hogy bírja...

Katus, klassz a kép a dédivel, Adélnak is van egy dédmamája! Oda van érte... Ha holnap nagyon esik, hívlak!

Kriszti, tarts ki, próbáld továbbra is cicire rakni!!! Adél is nagyon sokáig csinálta, sőt néha most se fogadja el a bal cicit. Próbáltál másik tartást?

Márti, üdv! Igen, Adél nagyon kiegyensúlyozott baba. Az első 2-3 hónap nem volt könnyű, sok-sok sírás volt, kevés alvás napközben, de már belejöttünk. Csupa mosoly kiscsaj. Ma este is hangosan rötyögött fürdés közen és utána az apjának. Csak evés közben szokott sírdogálni sajnos :(Nem jön elég gyorsan, pedig a pótlást is szopi közben kapja.

Dodó én csodállak, hogy ennyit van energiád csütni!

Bencus, örtülök, hogy Szoni jobban!

Patri! Olyan szépek a kölkök!

Kép
andkata

AKata! Próbáltam mindenféle pózban, da Levi azt hitte bohóckodás van. :roll:

Orsi! :lol: Én szintén.
Majd ha egyszer elkezdek tornázni, akkor is így:
Kép

Na most már én is megyek!

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:07-kor.
Vendég

Sziasztok!Dodó:köszi a választ,de tényleg nem mindegy hogy mekkorában csinálja az ember,....... :lol:
Bár azt hiszem ezt a sütit,nem az én családomnak találták ki,mert nem lenne belőle olyan sok,hogy elég is lenne :lol:

Két nagyobb gyerkőcöm még alszik,ez csodaszámba megy........ :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

LÁNYOK,
nagyon köszi mindenkinek a szoptatási tanácsokat!!!!
Fmárti, köszi a Garmastan-ötletet, asszem ma elrobogok a patikába és veszek, na meg Véda, Patr, és Mindenki, aki írt: tényleg volt olyan, hogy Nándi szája befelé volt, de csak egyszer-kétszer max - ezek szerint lehet, hogy ez volt az oka? Az alsó ajkát nem vizsgáltam eddig, na majd most! Tegnap csak fekve bírtam szoptatni, de félkönyéken, és közben potyogtak a könnyeim....
Ma már fejtem, mert most meg érzem, hogy a fájó területen (alsó fogléc helye!!!!) keményebb, csomósabb, ott gyűlik a tej - na ha arra ráharap, akkor ordítani is fogok :shock:
kifejtem 75 ml, nem tudom, mennyi maradt most, de a csomó eltűnt.
Úgyhogy köszi!
(tegnapelőtt már annyira kivoltam, már arra gondoltam, hogy Dentinoxot kenek rá, az is csak érzéstelenít valamennyit, de rá van írva, hogy csak fogzásra használható, úgyhogy letettem róla. Zizi anyukája vagyok a gyerekeimnek, igaz?)

Patr, jó volt az a kis tájékoztató, az tetszett benne a legjobban, hogy mondjuk határozottan a babának, hogy "Nyisd ki!" a szádat
:D Legalább nevettem egy jót... bár tényleg szoktam neki mondani 8) lehet, nem elég határozottan mondom :roll:

KépKép
szkagi

Patr:beraktam a linket,a fájós cicset a weboldalas közé-szerintem nagyon hasznos :D

megyek,mert Domi is mindenáron írni akar nektek 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Ma még valószínűleg a gyerekorvoshoz is elmegyünk, mert Nándi egyik kezén szépen halványodik az ekcémás seb, de a másikon meg nem nagyon lett halványabb... Attól tartok, befertőződött :shock: , de nem lázas, a seb nem lett csúnyább... na, inkább elviszem a kölköt, nézzen rá a doki.

Még egy kérdés: Szerintetek lehet, hogy Szonjának az orra belülről ekcémás-sebes? Mert azt persze folyton piszkálja, és eleinte csak érdes volt, amikor kenegettem, de már huzamosabb ideje sebesnek tűnik inkább (Zoli szerint csak a gyerek taknya - bocs, nem tudom szebben írni). Szóval lehet-e, hogy az orrüreg nyálkahártyája ekcémás sebes lesz?
Tapasztalat?

Anyjuk, amúgy igazad van a szoptatással, és én is azt gondolom, hogy mindenképp az első, hogy anyatejet kapjon, akármilyen fájdalmas is - hát épp ezt csinálom... de remélem, hogy javulni fog a helyzet, mert ettől a kínlódástól el fog apadni a tejem.

KépKép
szkagi

Ah, és vennem kell egy nagyobb melltartót (szintén Patr tájékoztatójából az infó, köszi!), mert szoros az bizony, azért nem is vettem fel már vagy két hete, mert nyomta a cickómat... na, jó sok mindent elbénáztam...

KépKép
szkagi

na, lépek, mert még pizsiben vagyok, és Szonját vinnem kell az oviba!

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Dundi menetrendszerűen ugyanúgy kelt mint tegnap. 1kor, 4kor, fél 6kor. Fél 7körül is nyöszizett, de kis simi is még alszik. 1kor és 4kor kis rotyi is volt.
Néztem a száját, de nem látom az ínyét megduzzadva. Más miatt meg miért kelne? Pocakját megtömtük. Nem értem.

VKatus!
Irigy a sok dédi miatt. Nálunk már nincs, bár mindegyik 90hez közelítene.

Dóri bébi milyen ügyi forgolódik!

Orsi!
Én is ezt érzem. Nekem pl. már rég meghalt a nagyim, velük együtt laktunk, nagyon szerettem.

Eglszségedre a krémes! Fini lett tőle a tejcsid!

Tami!
Ne aggódj a hami miatt! Nyöszizne ha éhes lenne!

AKatus!
Adél mindig tündérvirág!

Viki!

Nálunk is erősen apafüggő. Pl. haa férjem ülteti a térdére mindig röhög, nálam nem csinálja. A férjemnek elég ha megpuszilja a hasát és akkor is röhög.

Agi!
Nándinak Boldog Hófordulót!

Biztos minden oké lesz a dokinál!

Marcsi és Orsi Emmáját Isten éltesse!

Kép
20150601134430

Kimma!
Emcinek tegnapra Boldog Hófordulót! Kép

Csugi!
Máténak is Boldog Hófordulót!
20150601134430

Emmácskáinknak boldog névnapot!
Kép

Máténak boldog hófordulót!!
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Ági:Nándinak is boldog 4.hónapot!!
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

szép reggelt

dodo te kérdezted az evés javult e:hát a tápot kin keservel esszük nyammogva. a gyümölcs nyaon szépen megy és jol is eszi beleöle a tejpépel is ez a helyzet, a fözelék a neccesebb de majd alakul az is ott több a változat talán és azt ázért nem eszi annyira

Képimg][/url]
Kép
ronix

boldognévnapot az EMMÁKNAK!!!!!!!!!!!!

ÉS A HOFORDULOSOKNAK IS:MINDEN JOT ÉS SZÉPET

Képimg][/url]
Kép
ronix

EVELIN::NE KESEREGJ

LÉNA NEM FOROG SEMMERRE MÁR KEZDEK AGGODNI

oldalra forul de át nem,, látod Eliot forog de nem támaszt ki Léna kitámaszt és nem forog

Képimg][/url]
Kép
ronix

na jol elvagyok itt egyedül...
mindegy tolok még egy kávét
azt öltözködök megyek dolgozni de 1-re itthon akarok lenni

holnap nem dolgozom a fiamat viszem kötés cserére,
viszont a penészünk nem nagyon akar mulni
lehet hogy ez valami makacsabb fajta

ja megjött a laboros eredményünk semmi baja nincs azt irta rá a dokinö öt igy fogadjuk el ha nem megy a táp ne eröltessem adjak mást gyümi fözi pép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Tök jó h jók lettek a laboreredmények!

Hányszor kap tápit naponta?

Úgy látom Dundicsek mocorog. Még jövök!
20150601134430

Sziasztok lányok!

Köszi a hiányolást, Viki, vagyok, vagyok, de ez a hét is úgy elrohant, nagytakarítás, csavargás (olyan édes pufidzsekit vettem Taminak C&Aban, elolvadok tőle, igaz, ő mozogni se tud benne, de jó meleg, nagyszülők megelőlegezett ajándéka karira), vendégek, mi vendégségbe, férjemék helyben dolgoztak, itt ebédeltek stb.

Sok boldogságot kívánunk a hófordulósoknak és a névnaposoknak!

Ezeken a smileykon be tudok tojni, olyan vicceseket bírtok előtalálni.

Képek szuperek, a dédis kép annyira megható! Nagymamámnak még mindig tart sajnos övsömöre, úgyh még csak egyszer látta a kocsiban a dédunokáját, olyan szomorú tudok emiatt lenni. De ne aggódj, Kata, Te nem szomorítottál el a képpel, nagyon tetszett!

Taliképek nagyon jóók és ötletesek!

Őrsi tali?

Bencuri, nálunk is múltkor volt két-három nap, mikor szinte minden kaja után bukott, akár kétszer is, aztán enyhült, nem tudom, összefügghet-e azzal, hogy pont abban a 3 napban nem kakilt.

Kata és Ági, valamelyikőtök elküldené nekem, amit Kata a Heim Pálos bőrgyógyász dokikról írt? Kösz előre is!
Tamin már 3 folt is van és amit a házi doki írt fel, nemigen akar használni.

Ma délelőtt akarom a kürtőskalit megcsinálni, félek, nem lesz olyan jó, mint Dodóé!

Roni, mi spricnis penészölőt használunk, meg tavaly karácsonyra páramentesítőt kértünk, ezekkel valamennyire karban tartható a dolog, legalábbis nálunk.

Na, Tamó is felébredt, este 9 óta nyomja a kis tüncikém.

Kép
teó

Sziasztok!!!

Emmáinknak nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Ma jön haza APAAAA!!! :D :D

sz.andi

Sziasztok!

Marcsi és Orsi Emmájának nagyon sok boldog névnapot!

Ági Nándijának boldog 5. hófordulót!

Köszönjük mi is a köszöntéseket :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Sziasztok
Emmáknak nagyon boldog névnapot!
Kép

Kép
dittke

Katák!
Dunci testén van pár kiütés. Máskor is előfordult, de másnapra, harmadnapra elmúlt. Ez mitől van?
20150601134430

Andikám!
Puszi!!!!! Hogy vagytok? Viki Cica?
20150601134430

Szép napot :P

Teókám!
Roniéknál a penész Lénácska szájában lakozik...
Gondolom, a spricnis penészölőt nem neki ajánlod Kép

Véda
Vendég

Marcsi és Orsi valamint Wera Emmájának is
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:07-kor.
Vendég

Sziasztok!

Vegre Lea is beköltözött a fordulok taboraba! Tegnap vagy 4x egymas utan a hasara fordult es egyszer a hatara...
Es most leülök, hagyom cicizni es visszaolvasok, ö valszeg aludni fog...
Kike!
Sütis nene kürtöskalacsa nagyon finom - most mar a masodok adag kszül, mert tegnap elfogyott az összes !

JA, szia Marti!
Es szia Lea baba!

Ja, ök az en Harmam!Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kryss 2008.11.24 09:04-kor.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Mindjárt írok a tegnapról, de

Viki!
Laacusunk csaknem valami lappangó betegség miatt ébred ennyire. Remélem, nem. De olyan jó kis alvókája volt, most meg mi lelte? Étvágya jó? Azt látom, hogy a kedve töretlen, akkor talán mégsem betegség, talán csak belőled akar töltekezni gyakrabban :roll: Puszi a feje búbjára!

Kriszti!
Szopi-sztrájk mondjon le!!! Kép

Akata!
Adél gyönyörű búráját nem véletlenül csodálják, ám... Ilyenkor, mikor vásároltok, és út közben elalszik, mikor odaértek mennyire vetkőzteted le? Ja, és közben nem ébred fel?

Vkata!
Nagyid és a 2 gyerkőc is gyönyörű vele! Bizti, büszke rájuk.

Pat!
Jó a hóemberes képetek. Nlunk nem esett ilyen sok.

Timi!
Szépek vagytok a keresztelőn mindannyian. Ilyen közös keresztelő volt? Nálunk érdekes, nov.23. volt kitűzve, de azért nem vállalta az atya, mert akkor már van 1 keresztelő. Engem nem zavart volna... Bence ügyes volt!!!

A többi babás képet is megnéztem, és minden bébi gyönyörű!!!

Evelin!
Tegnap eszembe jutottál, mikor a gyerekek társasoztak, és mind ült nyugodtan, de az enyém persze hozta az összes hyperkin. tünetét. (Társaságban amúgy is felerősödnek a tünetei.) Egy pillanatra nem ült meg nyugodtan, jobb-balra sasszézott, dülöngélt, röhögcsélt, bohóckodott, a bábukat feldöntötte, a dobókocka mindig messze gurult... Olyan rossz volt látni, és azt is, hogy ettől ő maga is szenved. Persze, hogy nem szabad összehasonlítani, de ilyenkor mikor látom, a "normál" gyerekek mellett, fokozottan érzem magát a problémát. Persze anélkül is tudom, hogy van, de így nehezebb. Tehát megértelek Eliottal kapcsolatban, még akkor is, ha Eliot halad, és küzd, és fejlődik. Tudom, mit érzel, mert hasonlóan érzek.

Tegnap: Viki kérdezte tegnap, hogy ebédet kapott-e a korán jövő kislány. Kérdeztem tőle, azt mondta, hogy 10.kor kelt, és csak utána reggelizett, tehát nem kért semmit, csak innivalót. Viszont 2-kor jött érte a nagyija. Így kimaradt mindenből. De ma a suliba küldtem neki 1 szelet tortát, hamár nem ehetett belőle itt. Végülis nem ő tehet a szülei hibájáról.
A buli utána jól sikerült. Igaz nem minden kislány jött el, de a legjobb barátnői igen, és nagyon örült nekik. Csabesz végig jól viselkedett, hagyta a nagyokat ünnepelni. Egy szavam sem lehet rá.

Éjjel: most is 45 perc kellett elalváshoz, de most csak 3X ébredt éjjel, és hamar visszaaludt. Talán javul a kis torka a drágának! Este rájött, hogy kell bürrögni a szájával, és úgy aludt el, hogy "bümm, pümmm, bümm, pümm"... :lol:

Lekicsinyítem a képeket, és felrakom! Ja, a vendégeket lefejezem, mert a szülők nem járultak hozzá, hogy a világhálóra feltegyem a gyerkőcöket. De azért remélem, így is élvezhetőek lesznek a képek.

Véda
Vendég

Jaj, Viki! De aranyos vagy!! Jól vagyunk, Vikim is jól van, itt zörög mellettem.
De mennem is kell, most telefonált Apa, hogy menjünk le érte!
Puszi! sziasztok!

sz.andi

az ígért képek az összehasonlításhoz:
Kép

Kép

Kép

szerintem eléggé egyértelmű,hogy ki-ki :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

1 Domi
2Kristi
3 Vercs

Es amit meg akartam -többek között- Vkata Dedis kepe nagyon nagyon tetszik!i

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Szép napot mindenkinek!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Orsi és Wera Emmájának én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Emmát ma fel kellett keltenem 1/2 8-kor, mert Lillus ma a fél 9-es busszal ment vissza, és kivittem az állomásra, így jött velünk a kis hölgy is...
Nem reklamált, hogy miért ébresztettem, eldunnyogott az autóban, és ismét alszik.
Ki érti ezt a gyereket?!
Tegnap délután csavarogtunk, 8-kor már aludt is.

AKata!
Dél körül tudok menni a bankba, mert akkor már itthon lesz apa is.
Vkata!
Nagyon szupi a dédivel és az unokatesóval készült kép!

Véda!
Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi buli!
Várom a képeket!

Márti!
Üdv közöttünk!

Timi!
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, és Bence is ügyesen viselkedett!

Szilvi????

Én kíváncsi vagyok, nálunk hogyan lesz, mert Emma most kezdi észrevenni, ha nem otthon van, vagy nem ismerős arcokat lát. Olyankor ijedten körülnéz, és sírdogál...
Amúgy Emma nem fordul sem oldalra, sem hasra... na, jó, oldalra ritkán, pelus nélkül...

Dodó!
Az a süti.... :shock:
Én is...................

Ronix!
Jó, hogy jöttél! Jó hallani felőletek... egyetlen dolgozó anyukánk... :wink:
Vendég

Basszus, bocsi, Roni, hát ezzel jár a rohamolvasás!

Kép
teó

Nalunk a fordulasnal az a baj, hogy en Leat alt. a mi agyunkra teszem, es nem a földre, takarora. Az agy tul puha es nehezebben mozog rajta!
Twgnap meg vendegsegben is voltunk - es biztos produkalni akart, hogy dicserje mindenki! :lol:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Emmaknak boldog nevnapot!

NAlunk az eves nem ugy tunik mintha javulna :twisted:
viszont tegnap este fures elott megevett fel lerszelt almat, aztan furdes utan megivott 200 tapot es egesz reggelig nem kelt. szoval ha mast nem remelem ma is este eszik majd.
Eddig egyszer evett 100at, lehet inkabb tobbszor kinalom majd, es hatha ugy oszzejon a szokasos mennyiseg.

Nekunk ket dedi is van, de az egyik nem latta meg, sot lehet nem is tudja szuletett Anna :oops: ( ez van nem tartjuk a kapcsolatot, mert en is csak olyan vagyok mint az anyam, es nem kuldtem neki az eskuvomrol kepet, es mindezt nagypapa temetesen vagta anya fejehez-szep kis nagyi :twisted: ), a masik dedi meg magyarul nem igen tud :lol: de o mar fogta Annat, csak tul gyenge, mar el se birna.

MANCSI?????????????????????????
Ma megyunk?
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilu az én egyik régi farsangi ruhámat vette fel :lol: :lol: :lol:
Véda
Vendég

mindjárt hozok egy nehezebbet :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

szép jó reggelt mindenkinek! Emmáknak különösen! Boldog nevetek napját!!!
Barátnőm hazaköltözött. Remélem jó irányban haladnak náluk a dolgok. Bejelentkeztek valami család terapeutához :roll: Remélem hasznos lesz számukra!
Mi meg anyuméknál voltunk Liza névnapozni majd festeni a szobákat, szóval volt ám program.... És azt hiszem valamit elrontottam, de piszkosul. A vicc, hogy hiába pörgetem az agyam, nem tudom hol és mikor. Liza minimum 2emberes gyerek lett. Hihetetlen energiával bír. Tegnap meg tegnap előtt nagyon kikészített! Az egyfolytában nyöszörgésétől a falnak tudnék menni néha. Viszont ha már minimum 2en vagyunk vele, akkor semmi probléma nincs :!: De miért :?: :?: :?: :?: Azt hiszem Ibm írt valami hasonlót. Hát méllyen át tudom érezni a dolgokat
magdolnam

Veda
Nagyon csinos Lilu,jo, hogy megengedte, hogy fotozd!
Olyan kar, ha bizonyos korszakokbol nincs kep - mert a gyerekek nem engedik fenykepezni magukat! :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?