Új privát üzeneted érkezett!

Gyerekem még mindig alszik, ez tőle már szinte CSODA! :D

dittke: Neked 4 gyerkőcöd van? Térdre borulok előtted! :lol: Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mit nyavajgok én, hogy erre meg arra sincs időm, mikor mások több gyerekkel is mindent képesek megcsinálni. :oops:

patr: Köszi. :) Azt hiszem, nagyon igazad van, hogy nem kellene hasonlítgatni a pici gyerkőcöket egymáshoz. Mindegyik a saját tempójában fejlődik, az a lényeg, hogy jókedvűek, boldogok legyenek. Mégis szerintem a legtöbb szülőt néha elfogja a pánik, hogy biztos minden rendben van-e a gyermekével, hiszen XY gyereke fiatalabb és már ezt vagy azt csinálja. Én amikor Lea először megfordult hasról hátra, elsírtam magam, annyira örültem neki. A gyerekem meg csak nézett rám nagy kerek szemekkel, hogy mi baja van az anyjának? :oops: :lol:

kike: Köszi köszi! :)
Akárhogy is csinálod, csak jól csinálod! :D
Lehet, ez az időjárás nyomja most el az egyébként nemalvó kicsi gyerekeket. Remélem, egész télen tudnak majd nagyokat aludni! :lol: :lol: :lol: A nagyobb gyerkőceid meg tuti várják a havat, mert hóembert akarnak építeni, ezért nem alszanak. :roll:

véda: "Kedves" apuka bitosan nem tud olvasni, vagy egyszerűen csak örült, hogy le tudja passzolni a gyerekét, ő meg nyugodtan nézheti otthon a focimeccset. :evil: Fogd be a kiscsajt segíteni, legközelebb majd tuti meggondolja, jön-e 4 órával hamarabb. :twisted: :lol:
fmarti

Laptető vagy mifene. :oops: :D

Én is jobbra el vacsit készíteni. Majd még jövök. Babáknak, gyerekeknek és apukáknak üzenem, hogy mindenki jól viselkedjen! Nem kiakasztani anyukákat :D

Puszi
fmarti

Márti!
Szeretem h megeredt a nyelved!

Köszi a bogyót, de egyelőre megeszem, ami itthon van.

Patti!
Igen, Mártit vártam ;)

Szabolcs meg ne izguljon! Észre sem veszi és Zsolesz már perdül fordul!

Dundicsek 2,5 órája alszik. Elszokott már a regel 6 órási keléstől, + délelőtt is csak fél órát ha aludt.
20150601134430

Dóri!
Sztem is le akarta apuka passzolni a gyereket. Szegénykém! Legalább kapott otthon ebédet?

Csabi királyfi hogy van?
20150601134430

Wera, Ami, Teó, Kriszti, Timi!
Előbújni Mamócák!
20150601134430

TAkaritas, fozes kesz, sot el is fogyott, uram kosarazni, mi csajok itthon.
Annam a szuper evo tegnap delutan ota nem akar enni! :cry: :twisted: :evil: Mindenfele trukk eroszak kell hogy valamit is belenyomjak es az is edes keves:(
Fogalmam nincs mi lehet. Laza nincs, szeklete normalis volt, bar mikor nyomta igen nyekergett( fajhatott neki).
Gondolok arra a szajpenesz miat( ugyanis belevilagitottunk a szajaba es meg mindig vannak pottyei :cry: )vagy a foga miatt, vag yegyszeruen, csak kedvet kapott Levitol a nem evesre :shock: :lol:
Nem tudom, nagyon remelem nincs semmi baj!
Hihetetlen hogy nem tud ugy eltelni egy nap hogy ne legyen valami ami nekem aggodasra ad okot :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Viki, hamár így hiányoltál....

Tegnap voltunk nagybevásárolni Kép

Márti! Üdv itt!

Megnéztem a képeket, minden gyerkőc cukorfalat, kicsi-nagy egyaránt!

Levit ma már egyszer meg tudtam ciciztetni. Meg kapott fagyitejet és cukkinifőzeléket(nekem nem ízlik Kép ).
Viszont a sok gyümi meg minden más miatt küszködünk a kakival. :(
Három nap után végre van, de milyen áron? Vörösödő fej, nagy-nagy nyögések és bekönnyező szem mellett ma már volt két kis gombóc a pelusban.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

fmárti!
Üdv köztünk! Nagyon szép kislányod van.

Én most "intelligens" süteményt sütöttem (ne röhögjetek, ez a neve). Másik neve madártej kocka. Ha jól sikerült, majd felrakom a receptesbe. Még a sütőben van, de majd azt is meg kell várni a felvágással, hogy teljesen kihűljön.
Azért intelligens, mert egy hígabb massza amit a tepsibe kellett önteni, és elvileg mire megsüt 3 külön rétege lesz. Plusz lesz a tetején egy réteg tejszín.

d.dodó

en ismerem ezt a sutit. nem itt suott egyszer valaki ilyent?
Vendég

szép vasárnapot....

itt nálunk elég hideg van...
nem voltunk ma kinn és tegnap se...
én semmit nem sütöttem lusti voltam inkább aludtam egyet

Képimg][/url]
Kép
ronix

basszus mindjárt 5 honaposak vagyun hogy megy az idö

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki: Én is tudok ám beszélni, akárcsak egy kedves ismerősöm - ha hagynak. :lol: :lol: :lol:

anyjuk: Szerintem is lehet, hogy a foga miatt ilyen a kislányod. Nem pirosabb az ínye? Bár a doktornénik biztosan okosabbat is tudnak neked mondani. :oops:

t.krisztina: Köszi.:) Nálunk a garantáltan "kakielősegítő" szer az a narancslé. Eddig egyszer adtam Leának próbaképp egy kanállal, és meg lett az eredménye. Vikiéknél meg ha jól tudom, a sárgabarack a nyerő.

dodó: Neked is köszi. :) Engem kíváncsivá tettél a sütiddel (sajnos nagyon kedvelem a finomságokat). Remélem, hamarosan látunk róla képeket meg receptet is. (Kár hogy elég messze laksz, így a kóstolóról csak álmodozhatunk :lol: )
fmarti

ronix!
Evéssel hogy áll Léna?

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:08-kor.
Vendég

fmárti!
Majd rakok róla képet, és nyalogathatod a monitort! :lol: Azt nem mondom, hogy 20 nap mulva mikor megyünk haza, viszek. :)

Éizy is tiszta zizi ma.... hisztizik egész nap, csak kézben van el.... bár most hosszas szenvedés után végre elaludt.

d.dodó

Még élek csak vendégségben vagyunk! Tudjátok, Emma nap... :wink: Este jövök majd.
Vendég

Éizy= Lizy :D

d.dodó

Hát akkor leírom ide a szüléstörténetem, nyugodtan elvihetitek akit nem érdekel.

2008.július 20 reggel 6 óra. Arra ébredtem hogy eléggé fáj a hasam, de úgy voltam vele hogy biztos csak josló mint mindig,így nem is izgattam magam. Aztán egy óra múlva még mindig fájdogált, így felkeltem,kimentem a konyhába és mondtam anyukáméknak hogy 6 óra óta fáj a hasam, lehet hogy ma szülni fogok. Aztán fél 9 kor már 10 perces fájásaim voltak, apa is felkelt és mondtam neki hogy fáj a hasam, erre ő is mondta hogy akkor itt lesz valami. Telt az idő, délelőtt 11 kor már 5 percesek voltak a fájások, de én még mindig nem hittem el hogy eljött az idő. A szüleim és a férjem is mondta hogy mostmár kezdjek magammal valamit, mert indulni kéne a korházba. Így elkezdtem lezuhanyozni, hajat mosni, felöltöztem, összepakoltunk, és sírva mentünk a kapu fele, annyira nem hittem el az egészet. A barátnőm is kirohant a kapunk, ők a szembe szomszédunk, és ott búcsúzkodtam mindenkitől mintha nem tudom hány évre mentem volna el. Aztán Fél 1 kor a korházba értünk, ott megvizsgált a doki, mondta hogy 2 újjnyira vagyok nyitott, aztán átöltöztem és megkaptam a beöntést. Majd 3 óráig a váróba ültünk a férjemmel, mert olyan sokan szültek hogy nem volt hely. Majd bementünk a szülőszobára 3 óra fele, burkot repesztettek, aztán mondták hogy mászkáljak úgy könnyebb. Sétálgattunk a férjemmel, közbe jókat röhögtünk, majd erősödtek a fájások, de még mindig nagyon jól bírtam. Ez így ment fél 6-ig, aztán megvizsgált a doki megint, kaptam infunziót, és utánna már csak feküdtem, és ahogy jöttek a fájások egyre elviselhetetlenebb volt. A doki mondta 6 óra fele hogy 7-re meglesz a baba. Aztán már fél 7 kor nagyon erősen és gyorsan jöttek a fájások, és én már ordítottam annyira nem bírtam már. Aztán már vagy hatan álltak körülöttem, mindenki mondta hogy nyomjak, de egyszerűen nem akart kibújni, így hívtak egy férfi dokit aki kb 5-ször a gyomromba könyökölt, és így 18 óra 55 perckor megszületett az én kis bogaram, és annyira hihetlen volt hogy ott tarthattam a kezembe akire 9 hónapot vártam.

És olyan furi hogy ez már 4 hónappal ezelőtt volt. Mintha csak tegnap lett volna. :D

Kép
linda24

marcsi és orsóanya!
Emmáitoknak boldog névnapot!

d.dodó

Sziasztok!

Dittke! Gyönyörű a lányod, és le a kalappal, hogy elbírsz 4 lurkóval, ráadásul a képen igen csini vagy:)

Márti!
Én a kötős kengurura gondoltam a háti hordozás miatt, mert kendővel nem biztos, hogy boldogulok.
Emma július 9-én született.

Viki!
Nem vetettem be a pálinkás kenyeret, de erősen gondolkodom rajta :lol:

Mi is szülinapon vagyunk (mint VKata), de egyszerűen nem akar aludni, most 10 percet aludt, én nem tudom mi ez.
Ma eddig összesen egy órát aludt!!!!

És emiatt irtó nyűgi!
Úgyhogy Kike, még mindig szenvedünk.

AKata!
Örülök, hogy a tesód és a barátok jobban vannak.

Sziasztok! Holnap rakok képet, ha érdekel.

Orsi
Vendég

És még hoztam két képet :)

Kép
Kép

Kép
linda24

Holnap lesz Emma nap, nem? Ne zavarjatok össze!

Kriszti!
Barack! ;) Amióta kapja, naponta többször is van rotyi.

Megkóstolta Laci a krumplit, azt a fintorgást..., pedig anyatejcsivel turmixoltam össze. De hogy ne menjen kárba reszeltem hozzá almát. Na azt fintorgás nélkül benyomta. :lol:

Most már 20 perce megint alszik. Ma iszonyat jókedve volt megint.
20150601134430

Vivi nagyon édes!

Szly!
Milyen volt a keresztelő?

Dóriéknál már nagy kanállal esznek! Milyen ajándékokat kapott Lilu a barátnőktől?

VKata!
Isten éltesse anyukádat!
Barnus hogy van? Közös kép Dórikával?
20150601134430

Hali lányok!

bocsi hogy eltűntem 2 napra.
kicsit összegyűltek a teendőim. :(

mindjárt erőt veszek magamon és visszaolvasok mi történt péntek óta. pénteken még olvastam valamikor az írásokat... azóta nem.
kiváncsi vagyok mennyit kell olvasnom :D :D
egyszerre tuti nem fog menni, de majd részleteiben ;)

egyébként ma volt a keresztelő. nagyon jó volt!
a törpe egy kisangyal volt.
kicsit korán értünk oda, még tartott a mise. de még mindig jobb idő volt bent mint kint.
a törpe elaludt a keresztannya ölében :D. aztán mikor mi jöttünk felébredt :D rendes gyerek.
a "papbácsit" tátott szájjal és nagy szemekkel bámulta. nagyon bejött neki :D de jó mert nem volt mogorva, vicces csávó volt :D :D :D
a szertartást végig figyelte, nem nyekegett. a viznél sem sirt ;)
aztán megkaptuk az emléklapokat, és jöhettünk is el.
hazaértünk, átöltöztünk és mentünk a kajcsira.
ott is nagyon jól viselkedett. ő is megebédelt, kicsit aludt utána a babakocsiban. aztán mg végigdumált meg mosolygott.
nemrég értünk haza. itthon megint sziesztázott egy kicist. most eszik az apjával.

egyébként ajándékba a keresztszülőktől meg nagyon szupi ajándékot kapott... első hajszálam és első fogacskám tartót kapott. majd hozok fotót. ajándékról is keresztelőről és kajáról is! van egy haláli kép benne :D :D nagy kanállal eszik a törpe is... azaz villával :D :D :D

mindenkinek további szép hétvégét! remélem mindenki rendben van, nem betegeskedtek és áramlik bennetek a csííí!!!! :D

puszi babáknak és mamáknak!!!!

Kép

Kép
timi1982

MOst is csak 100at evett meg :twisted:

eddig ma evett: hajnalban 160, reggel 140tapi, 2kanal krumpli almat, 140tapi ket reszletben, es most 100, es ma mar csak egyszer lesz kaja( akkor remlem megeszik 160at) ez nem tul keves?
Vendég

Voltunk szánkózni!
Meg Zsuzska hóembert épített az udvaron! Egyedül építette! Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

az utolsó képen aki fogja az a keresztanyuka, aki meg a háttérben bajuszos bácsi áll, az a keresztapuka :D

mellettem meg anyukám ül az asztalnál :D

Kép

Kép
timi1982

Még élek...
Csabit megszoptattam, elaltattam, közben Apusomra bíztam a csajokat. Még nem ölték le egymást, és képeket is tudtam készíteni Kép

Ettől függetlenül hulla vagyok, és tényleg pandának nézek ki, mert fekete-fehérbe öltöztem. Kép is van rólam, majd megcsodálhattok Kép

Millió puszi!!! Holnap jövök bővebben!

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:08-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:09-kor.
Vendég

JAjj de edes ez a kep!

Ja, hogy ez csak a dackorszak elso jele? Csakazert sem eszem :twisted: :evil:
Vendég

Na, jó, egy kis ízelítő:
Lehet haragudni arra a maszatos arcocskára?
Kép

Véda
Vendég

Sziasztok!

Wera! Nincs nálam a fényképezőgép, úh nem tudtam fotót csinálni. De meg el is olvadt mára a hó nagyja, remélem, legközelebb Karácsonykor lesz csak....

Marcsi! Nem irigyellek, hogy úton voltatok a hóviharban! Mi az ablakból néztük, de így is durva volt és tényleg nem volt semmi előjele :shock:

VKata! Szuper a dédis kép!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Ági!
Ezt mindenképp olvasd el!!!
http://www.lll.hu/node/7

Kép
Kép
patr

szép estét mindenkinek!

Véda, nem semmi ennyivel elöbb odavinni a gyerköcöt! :evil: Képeket kérünk majd még! Ezt leszámítva milyen volt a buli? Lilus jól érezte magát?

Márti, Nem tudom miért nem irja, egyébként pesten lakunk (12ker) Ti merre, lehet h irtad? :oops:

Patr, hóemberes kép szupi, legalább a gyerköcök örülnek a hónak!
Én meglennék nélküle! Zsoltinak csini a sapija! :wink:

Evelin, Eliot mindig megviccel téged! De tudjuk milyen kis küzdő és ügyes! Gratula a forgásokhoz! :D

Viki, örülök hogy kisfickónak jó napja van! Bár ő mindig olyan mosolygos, jókedvű a képeken!

V:Kata, boldog születésnapot Anyukádnak, még szép h az unokái a legszebb ajándékok! :D Dédis kép édes!

Linda, gyakrabban kérünk képet Viviről! ne tessék rejtegetni a kisasszonyt! 8)

Dettike,
az előző neked is szól, ne rejtegesed ezt a kis édest!

Timi, puszi Bencének hogy ilyen kis jólviselkedett! :D

A:Kata
, tesódnak, barátosnődnek és a kruppos gyerköckenek is további jobbulást! remélem mindenkinél hamar rendeződik minden!

Orsi,
persze hogy kérünk képeket! 8)

Tamara, sajnálom a nem evést!

Titi?

Mi továbbra is bukunk bár ma kevesebbet, remélem holnap már ennyit se fogunk!
bencuri

Tamara, most olvastam Anna blogját, nekem tetszik nagyon ahogy megszerkeztetted, majd olvasom ám!
bencuri

Csajok, ez az "intelligens" krémes, vagy más néven madártejes kocka tényleg "intelligens". Egy homogén, szinte leves hígságú löttyként öntöttem a tepsibe, és tényleg 3 rétegű lett mikor megsült. Egy zselésebb alj (nincs is benne zselé :) ), egy krémes középső rész, és egy aranybarnára sült tető. Meg kell várni míg teljesen kihül, addig nem szeletelhető, és én még tettem kihűlés után rá fél liter tejszínt, amibe pici zselatint kevertem. Majd felrakom a receptesbe.

Íme egy kép róla!
Kép

d.dodó

Dodo, abalak nyitva! csak küldd gyorsan mert nagyon hiedg van :D
bencuri

bencuri: ezt ugyis hűtőben kell tartani. :lol:

d.dodó

Timi!
Nagyon jók a képek!

Patti!
Zsolti hóember egy tünemény! Zsuzska hóembere kicsit absztrakt!

Dóri!
Kircsi kép! Mesélj és virítsd a többi képet!

Bencuri Viki!
Hogy vagytok? Csajunk? Bence meggyógyult már?

Bondi!
Már akartam írni h Ti is nézitek a 5. évados House-t? mi is ;)

VKatus!

Édes a dédikés kép! Mennyi idős a mamika? Gondolom nagyon boldog volt amikor foghatta a törpéket!

AKatus!
Milyen napotok volt? Adélkánk hogy van? Tesód?

Ami, Werus, Titi, Teó, Andi!
Előbújni Anyócák!
20150601134430

Hú, süti ide is jöhet! :D De minimum a receptje!

Az én kölköm ma megint tréfás kedvében volt.
Kép
Nem kellet neki megint a cici. Kép
De úgy bőgött, mint aki eddig nem is evett életében. Hát olvasztottam egy csomó tejet neki. Erre evett 40et és el is aludt! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Most akkor fejsz?
20150601134430

Szia Viki, köszi Bence már jól van de az orra még folyik! most vitamin kúrán van ezerrel! 8)
bencuri

Lackó már alszik? estére is jó kedve maradt?
bencuri

Dodó:ez nagyon jól néz ki-nézegettem a neten a receptet,meg képeket róla,meg kell modjam a tiéd néz ki a legjobban-de tényleg!!Mekkora tepsiben készült?

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti, jól bírja a sztárjkot! de múltkor elfogadta már nem? vagy csak álmában?

Viki, csajotok húzza a lóbört! és utája ezt a nagy szelet! :twisted:
bencuri

Viki!
Igen, már 8 óta durmol. Ma nagyon vidám fiú volt, bár mindig az. Inkább úgy írom h különösen vidám volt. Volt nagy kacagás az apjának. :D

Mi is utáljuk a szelet, főleg én vagyok fejfájós tőle.
20150601134430

Viki! Fejek, bár nem sok jön.
Éjjel meg reggel elfogadja. Szóval nem értem mi van.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kihasználja h apa még tööbbet van vele hétvégén! :) Szoni is odavan teljesen apájáért ! bele van szerelmesedve :oops: :wink:
bencuri

Viki, buksisimi neked! Szerintem szavazzuk meg mondjon le!
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?