Új privát üzeneted érkezett!

no,akkor amíg nem jönnek talis képek,hoztam én nézegetni valót :wink:
Kép

Kép

Sza Tesó.
Kép

Kép

Pancsi:
Kép

Ó,igen,azok a hurkák
:D
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon édesen néz Levi baba! :P

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok

Ne haragudjatok, de nincs időm visszaolvasni.... Hááát nálunk pörögnek az események....
Dióhéjban:
- Hála égnek segítettek a cseppek és mára már teljesen elmúlt a piri!!! Annyira örülök neki! Remélem a következő hónapban már jóóóóóóval kevesebb mennyiség lesz!

-Amiért egyébként nem voltam.... Szóval a barátnőm rájött, hogy a férje csalja! Ráadásul van egy 5 hónapos kisfiúk. No comment. Az ő lelkét áplgatom, mert átmenetileg ideköltöztek.

- Voltunk a babaexpon.Szó szerint a végére estünk be. Gondoltam egy merészet és a belépőjegy mellé kapott sorsjegyet kitöltöttem és bedobtam az urnába. Hát... mi nyertük meg a fődíjat! 1 soproni wellnes hetet a szieszta hotalben! Babástul! Jujjj annnnnnyira örülök.

Nem tudom mikorra, de igyexem visszaolvasni.

Ja és a babaexpon 110ft volt az univeres bébiétel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

és még valami! 5 napig nem volt netem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
magdolnam

Jo estet!
Kike
Nagyon jo kis hurkas Domi!

Talisok
en is kivancsi vagyok a kepekre am! :lol:

Magdolnam
Huuuuuu!!! :shock: :lol:
Gratulalok a fönyeremenyhez!!!erezzetek jol magatokat!Mikor mentek?
Szegeny baratnöd - szemetseg ez ilyenkor meginkabb egy apatol-ferjtöl!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Képek nagyon cukik.

Magdolnam gratulálok. Ez tök szupi!!

KÉPEK mikorra érnek ide? Olyan kiváncsi vagyok.

Kép
linda24

Magdolnám:gratula a fődíjhoz :P :D

Szegény barátnőd- :?

Kép
Kép
Kép
kike

Na akkor hoztam pár képet! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Magdolnám! Örülök, hogy elmúlt a piri! Gratulálok a fődíjhoz!
Nagyon sajnálom a barátnődet! Apája meg Kép Kép Kép

Kike! Édik a skacok! Szerintem a két fiú nagyon hasonlít egymásra!

Na hol vannak már azok a képek?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Óh. Vannak már!
Éééééééééédik! Mééééééééég!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nem tudom látjátok-e, hogy Zsoltit állandóan hölgykoszorú vette körül? :lol:

Kép
Kép
patr

Ezen a képen a vájtszeműek látják csak, hogy Nóri éppen Zsolti fülét használta kapaszkodónak a forduláshoz :lol: Kép

Kép
Kép
patr

Szabolcsnak egy-két gyerek meg sem kottyan! :lol: Kép

Kép
Kép
patr

Kép Kép Kép

Kép
Kép
patr

Kép Kép
Na, nekem ennyi képem volt! Kérünk szépen a többiektől is!

Kép
Kép
patr

Persze, pont most nincs itt senki!

Andiiiii, legalább te gyere, te esténként itt szoktál lenni!

Kép
Kép
patr

Nagggyon édik a képeken a gyerkőcök!!!
Mééééég!

Többiek merre vagytok?

MUFFIN!!!!!!!! JELENTKEZZ!!!!!

d.dodó

jaaaaaaaaj de édes babák!!!
Köszi lányok! Azt hiszem jövő március végéig lehet igénybevenni az utat. még nem olvastuk át töviről hegyire, pontosabban csak ilyen gyorstájékoztatót kaptunk. A rendes "szerződést" postán kapjuk meg.

Akik császárral szültek, azoknak a műtét helye nem fáj??????? konkrétan az időjárás változás miatt kérdezném....
magdolnam

patr!
Én vagyok!

Nagyon jó ez a körberakós kép! :)

d.dodó

magdi!
Gratulálok a nyereményhez! Kicsit kikapcsolódtok majd!

d.dodó

A félrelépés (mármint a bnőm férjére értve) elég durva, mert azt mondja, hogy tavaly december óta vette észre, hogy valami nem stimmel.... de nem akarta elhinni a dolgokat. Nem tudja mitévő legyen :( Úgy sajnálom őket. Nem akarok senki ellen beszélni, mert mind a 2őjüket nagyon szeretem. Néha úgy érzem én vagyok a legszarabb helyzetben (pont azért mert nem szívesen tanácsolok egyik ellen sem "rosszat")
magdolnam

ti ilyen helyzetben mit tanácsolnátok??? Kíváncsi lennék a véleményetekre. Én azt mondtam neki, hogy ő neki kell mérlegre tenni a dolgot...mert ugye ott a kicsi fiúk. De manapság elég nehéz egyedül felnevelni egy gyereket. Viszont ha együtt maradnak, akkor elképzelhető hogy még egyszer megesik (nem az 1. volt már) és akkor állandó streszben, veszekedésben való élés nem a legjobb
magdolnam

Patti - nagyon jók a képek! :lol: :lol: Köszönjük! :wink:

Magdi - nekem egyáltalán nem fáj a csaszi helye. Gratulálok a nyereményetekhez! Mázlisták vagytok! :D Mikor mentek? Sajnálom a barátnődet, ápolgasd csak a lelkét, ha már jó nagy rohadék férje van...

ANYUKÁM PUSZI NEKED HA OLVASOD!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

[quote]E írta:zen a képen a vájtszeműek látják csak, hogy Nóri éppen Zsolti fülét használta kapaszkodónak a forduláshoz
:oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Magdi, gratula a nyereményhez, jó pihenést!!!
Szerintem innen a messzi távolból :lol: lehetetlen tanácsot adni, én szeretek kimaradni az ilyen tanácsadásokból. Ha azt tanácsolod, hogy hagyja ott, és mégis kibékülnek, akkor utána te leszel a rossz, ha otthagyja, akkor te leszel az oka, hogy egyedül van, stb....

Kép
Kép
patr

Wera, nem haragszunk ám :lol: :lol: :lol:
Zsolti biztos épp a csajokról álmodik :lol:

Kép
Kép
patr

Magdi - én is csak azt mondanám neki hogy alaposan "rágja meg" a dolgokat és döntsön legjobb belátása szerint. A legfontosabb hogy tudja, bárhogy is dönt, Te mellette állsz. Ettől többet nem tehetsz. Szerintem.
Vendég

Patti - oké, reméltem! 8) Juteszembe, Zsolti visszaadta amikor lefejelte Nórit amikor hapcizott. :lol: Jaj Istenem, annyira nevetek hogy folyik a könnyem! Még jó hogy nem lát senki... :lol: :lol:
Annyira édesek ezek a gyerekek, mióta feltetted csak itt ülök és gyönyörködöm bennük! Ez egy jó nap volt! :D
Vendég

igaz, én is így érzem.... Mondtam is hogy nem akarok egyik ellen se beszélni....
Még nem tudjuk pontosan, hogy mikor megyünk, de szerintem csak jövőre. MErt akkor már Lizus is nagylány lesz (9hónapos, ha márciusban megyünk) és velünk együtt fog wellneselni :) Karácsonykor, azaz decemberben szintén nem mert egy bécsi út lesz apa kari ajándéka -többek között-.
magdolnam

Vera, örülök, hogy jókedved van! Én is feldobódtam a mai naptól!
Remélem jövő hét pénteken eljutok hozzátok!

Kép
Kép
patr

képeket méééég!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdolnam 2008.11.21 21:50-kor.
magdolnam

Na lépek mert már ledob a szék annyit ültem itt rajta :P

Jó éjt mindenkinek! :wink:
Vendég

jaaaaaaaaaaaj de cukik a babaképek. Istenem én is annyira szívesen elmennék egy ilyen talira. Annyira tündéri ennyi baba együtt. :D :D

Magdolnam hát attól függ mióta vannak együtt, mert ha már rég óta és azért még szeretik egymást, akkor megkéne próbálniuk miattuk és a gyerekük miatt is.

Kép
linda24

Jó éjt mindenkinek!
És jó hétvégét!!! :P

Kép
Kép
patr

Köszönjük szépen a köszöntést Olivér nevében, nagyon aranyosak vagytok!

Most csak a képekre van időm, energiám!

Győzzétek nézni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Súgok valamit!
Kép
Kép Hagy nézzem csak a füled!
Kép
Kép
Kép Szabolcs nem akart tornázni! Vajon miért?
Kép
Kép
Kép
Hallod amit mondok?
Kép
Kép
Kép Megeszlek!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Mondtam már, hogy milyen szép vagy?
Kép
Kép Nem akarok ezzel játszani!!!
Kép Na jó, de csak kicsit!!!
Kép Torna után, édes a pihenés! :wink: :lol:
Kép Nagyon finom!
Kép Nem akarom megenni! A Levi sem eszi meg!!!
Kép na csak egy kicsit, de csak a te kedvedért!
Kép Engem meg itthagytak! :roll:
Kép Nem te vigyáztál rám tegnap? :shock:
Kép Héééé, az én szitterem vagy!!! :evil:
Kép
Kép Párosan szép az élet!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Na milyen pasit fogtam?
Kép
Kép
Kép Na kié lesz?
Kép Add csak ide nekem!!!
Kép Na ki írt a babanetre?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép Na, neked melyik csaj kell? :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

És egy kis saját!
Bocsi nem tudtam választani!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

de jók a képek!!!!!!
KÖSZÖNJÜK!
Jó volt nézegetni is :D

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Nagyon édik a Bébik,olyan jó nézni a sok Babócát!! :D

Levi meg nagyon cuki a nagyágyban-kis huncut :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Akata,
szorítok a barátnődnek és a tesódnak!!!!!

KépKép
szkagi

Muffin merre jársz????????????

Kép
Kép
Kép
kike

Valakinek,mármin Gyerkőcnek koszmos még a buksija?Mert nálunk ugye a Kristinek volt csupa olyan,de nem engedte hogy beolajozzam,és kapirgáljam,így pár hónapja vettünk BABE koszmo elleni sampont,és naggggyon jó!
Dominak is mindig azzal mosom a haját-csak ajánlani tudom!!

Két napja ismét megjavult kicsi Fiam éjszakai alvás téren-háromkor,meg fél hatkor kel-Anyát hagyja aludni :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kike,
megnéznéd a sampon dobozát, hogy van-e benne lanolin? Mert ha nincs, akkor vennék Nándinak. Hol lehet kapni?

KépKép
szkagi

Kicsit visszaolvastam (a 800. oldaltól :oops: ), és láttam, hogy kérdezte Anyjuk a templomot.
Szonját tavaly télen vittem be először templomba (nem járok templomba, de a keresztény szellemiség fontos nekem), és mutattam Szonjának a szobrokat, képeket. Meséltem neki karácsonykor a "KisJézust", szokta azóta is kérni, hogy meséljem!
Na, a templomban azt kérdezte Szonja, amikor néztük Máriát és a kis Jézust, hogy és az apukája hol van a Jézuskának? Mondtam neki, az ő szintjén, hogy nem látjuk, de a Jézuska apukája mindenhol ott van. Erre Szonja: De jó a Jézuskának...

KépKép
szkagi

Ági:máris nézem.

Kép
Kép
Kép
kike

Ági:nem látom hogy lenne benne,bár nem magyar,gyógyszertárban lehet kapni,ha rákérdezel,a gyógyszertáros biztosabbat tud mondani,hogy van-e benne,de szerintem nincs
BABÉ koszmó elleni sampon:200ml-es.Nem egy olcsóság-ezer valamennyi ha jól emlékszem,de jó,és kimondotta csecsemőknek van,tehát nem irritáló,stb... :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Persze van hozzá magyar írás is :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

De jók a képek!

KÖSZÖNÖM!

Ilyenkor mindíg irígykedem... :oops:

A Lillus már elment, elvitte apa Győrbe, onnan indul a busz.

Lányok, mindenki öltözzön melegen, nagyon hideg van...... BBBBbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKép

Mára van egy halom mosnivalóm, amit Lilla hozott, tegnapról meg vasalnivalóm.... Még jó, hogy a mosógép egyedül teszi a dolgát.... vasalni pedig utálok!!!!!! :twisted:

Emma még alszik, tegnap este már mire megette a vacsit, aludt is. Ez volt 9-kor. kíváncsi vagyok, meddíg bírja...

Tegnap este volt itt anyósom, és kérdezte, mit szólok a komphoz. Mondtam, hogy nem szeretnék, erre közölte, hogy Emma azt kap a keresztelőjére. :twisted: :twisted: :twisted:

Én annyi rosszat hallottam róla.... (A középsőnek volt, mondjuk nem lett semmi baja, ő is pont olyan lusti baba volt, mint Emma...de akkor sem akartam!)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá, nem bosszantom magam...

Robogok, mert ha nem kapcsolom be a mosógépet, akkor nem csinál semmit!

Még Áginak!
Sajnálom! Igen, ezek szerint Szonja is érzi, hogy nem így a helyes, hogy apa folyton máshol van...Persze az is igaz, hogy teljesen megértem a férjedet is. Csakhát............El kell szakadnunk a szüleinktől, de sajnos tudom, milyen az, amikor örökre. Az teljesen más.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.22 07:18-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?