Sziasztok!
De jók a képek!
KÖSZÖNÖM!
Ilyenkor mindíg irígykedem...
A Lillus már elment, elvitte apa Győrbe, onnan indul a busz.
Lányok, mindenki öltözzön melegen, nagyon hideg van...... BBBBbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mára van egy halom mosnivalóm, amit Lilla hozott, tegnapról meg vasalnivalóm.... Még jó, hogy a mosógép egyedül teszi a dolgát.... vasalni pedig utálok!!!!!!
Emma még alszik, tegnap este már mire megette a vacsit, aludt is. Ez volt 9-kor. kíváncsi vagyok, meddíg bírja...
Tegnap este volt itt anyósom, és kérdezte, mit szólok a komphoz. Mondtam, hogy nem szeretnék, erre közölte, hogy Emma azt kap a keresztelőjére.
Én annyi rosszat hallottam róla.... (A középsőnek volt, mondjuk nem lett semmi baja, ő is pont olyan lusti baba volt, mint Emma...de akkor sem akartam!)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá, nem bosszantom magam...
Robogok, mert ha nem kapcsolom be a mosógépet, akkor nem csinál semmit!
Még Áginak!
Sajnálom! Igen, ezek szerint Szonja is érzi, hogy nem így a helyes, hogy apa folyton máshol van...Persze az is igaz, hogy teljesen megértem a férjedet is. Csakhát............El kell szakadnunk a szüleinktől, de sajnos tudom, milyen az, amikor örökre. Az teljesen más.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.22 07:18-kor.