Új privát üzeneted érkezett!

Dodó: igen, a nagyobbikom kisfiú :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

No lányok.... Munka vége...

Tépek haza, utána találkozás a nagy Ő-vel :D:D:D

Este jövök, jöhetnek a kék csííík :D:D:D

Pusziiiiiiiiii
Vendég

Elnézést kérek a betolakodásért,a 2009 szeptbabásoktól vagyok,de lenne egy

Eladó egy Faktum Viktor gyermekágy (140x70cm) megkímélt (újszerű)
állapotban, ágyráccsal három szintre helyezhető fekvőfelülettel,
az ágyrácsok leszerelése után normál gyermekágyként, újszülött kortól
iskolás korig használható.
Ajándék kókusz matraccal, leesés-gátlóval és kislánynak
baldachin-tartóval 30.000.- Ft.
(Ágy+matrac+leesés-gátló eredeti ár: 56.000.- Ft)"

kérlek ha érdekel priviben keress meg és mutatok képet is....

további szép babavárást!!

sutimano76

Nahát elszállt az irományom, de hová?! Na, sebaj.

Mercy: egyelőre úgy néz ki, hogy a 16.-a nekem már késő lenne, mert 15.-én kellene jelentkeznem a dokinál az eredményekkel (AFP és genetikai UH). De ha csúszik a vérvétel eredménye, akkor az UH is csúszik. Meglátjuk majd, megírom úgyis.
Egyébként jővő héten megy az unokahugom és az Oresz is. :)

Edi: kb. 1 óra és ribizli bemutatóóóóó. Az izgalom kezd a tetőfokára hágni. Nem is tudom, hogy ki izgul jobban, az én Manóm nagyon, az tuti (velem együtt), mert annyira rugkapál ma, hogy csak na. Csak nem szerelem bontakozik már most ?! :lol: Feltéve, ha lány lakozik odabenn. :lol: Nem sokára én is megtudom, remélem.

Lányok ezt a sok izgalmat?! Ki megy legközelebb UH-ra?????

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Én 17 nap mulva megyek UH-ra.

d.dodó

freyja: köszi, már az is kedvezőbb, mint ahol én voltam. de most még ez sem fér bele sajna. Na talán megmutatja magát két hét múlva a sima UH-n és akkor nem kell 4D.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Én nem látok a közös mail cimen semmit, csak néhány új nevet (este majd jelölgetek)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fókamóka: de ott van, Barbi írta, de majd úgyis meglátod

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Megnéztem még egyszer, Barbitól levelet csak jan 8ra látok :? Úgy tűnik csak engem szivat a gmail :(

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Lültem friss bagettet enni tejszínes bocikrémsajttal és ecetes erőspaprikával.....nyamm.

d.dodó

Halihó Lányok!

Bibar: JUHUUUU!!! KISLÁNY!!!!! :D:D:D:D:D Dejó hírek! Olivér mit szólt? Remélem jól viselkedett! ;)
Edi, most Te jössz! 5-től megy a drukk meg a KÉK-energia :D
A tegnapi vidi óriási! Ő Boti, nem vitás!

Tegnap nem tudtam jönni, mert majdnem megőrültem annyira fájt a fejem. Közben megnéztük a Sherlock Holmest, nem egy rossz film (9/10), mondjuk én kifejezettem bírom a 2 rosszfiút (Jude Law, Robert Downey Jr), no meg a Guy Richie-nek is jót tett, hogy megszabadult Madonnától. Külön-külön mindkettőt csípem, csak együtt nem.

Sakura: örülök, hogy megvan az időpont az esküvőre!! Remélem örömteli lesz az előkészület is!

Maki: nagyon szép a pocid!! Én nem tudom eldönteni, hogy csajszi vagy pasi lakik-e bent.

Mercy: kolleganőméknél a 3. baba volt meglepi (végüól fiú), de az UH-n mindig extrán kellett koncentrálnia az orvosnak, nehogy oda tévedjen a vizsgálófejjel. :) Boldogság volt neki is a 9 hónap! Egyébiránt néha rámtör a kíváncsiság, de simán kibírnám a terhességet. Anélkül, hogy tudnám fiú v lány. Csak a családom nem :) Mindenáron tudni akarják.

Manorka: köszi, utánanézek azért, védőnőt kérdeztem, szerinte 16. héttől lehet menni, mert akkor ad pontos eredményt, a könyvekben is az van, most még megpróbálom elérni a dokit, mielőtt mennék. Nem szeretnék úgy odamenni AFP-re, hogy eleve rossz eredményt ad, mert nem jókor megyek.

Mosogatógép: egyelőre mindketten ellenezzük, de úgy lesz kialakítva nálunk is, ha költözünk, hogy meglegyen a helye. 3 babát tervezünk, előbb vagy utóbb győzni fognak szerintem, és lesz mosogatógépünk :D

Freyja: üdv a csapatban! Képzeld lehet én is szülinapra kapom (júli 14),, mert júli 27-re vagyok kiírva. Buli lenne! Pont azt beszéltük Anyával, hogy a történelem ismétli önmagát (ő is kb ekkor lett terhes).

Emi: tök jó lett a design! Vidám bababirodalom!

Meme: szuper lett a falatok!! Imádni fogja a Pici, már most látom!

Poci: szépen gömbölyödtök! :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Bibar, Barbuss: megvagytok :)

Kép
Kép
csipetnyusza

edwig!
Már csak fél óra!! Gondolom már úton vagy!

d.dodó

manorka: hát, pedig alig van közöttünk pár nap:(...jöhetnél velem:)

csipet: nekem is lehet szülinapi ajándékom, én júli 8-án születtem:), és 13-ra vagyok kiírva....jah, apukám 20-i, tehát ha ráhúznánk, akkor apuval lenne szülinapos:)...tesóm 31-i, de odáig már tuti nem húzzuk...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Nálunk Lizy 7-ei (9-re voltam kírva vele), Ati 27-ei, 22-én van a házassági évfordulónk (szerintem akkor fogszületni), és 23-ra vagyok kiírva.

d.dodó

fókamóka: én sem látok új levelet mai dátummal :shock:

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

...segíííítsééééég!!!!
hogy lehet ide képet betenni????

Mercy

mercedes79
Győr

dodó: ne is mondd az erős paprikát!!! Folyik a nyálam. Képes vagyok csak úgy nekiállni almapaprikát enni, közben a párom nem érti hogy ez miért jó nekem, amikor a könnyem is kicsordul, annyira csípős. Azt írják az okosok, hogy a szervezet jelez, hogy mire van szüksége és azért vagyunk kívánósak. Hát nem tudom a csipősben mi a jó a szervezetnek???

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

csipet: nálunk a párom júni 30-i kisfiam júli 12. Szerintem közösen fogják szülinapra kapni középen :)

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!
És ti már tudjátok, hogy fiu e vagy lány??
Amugy ez még az almapaprikánál is erősebb....az a szép vékony haragoszöld, és piros...

d.dodó

dodó: a 12. hetes UH-n volt 4D is, ott a doki azt mondta talán kisfiú, de a 16. hetes UH-n (kórházi vacak) nem látott semmit a doki még :( Kép 12 hetesen

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

sakura!
De jó felvétel.

d.dodó

Megyek haza végreeeee! Kellemes hétvégét mindenkinek!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Hajra Edi.....mar csak par perc..... :D :D :D :D :D :D kekekek
pocaklako

Edi
kééééééék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drukk hegyek :lol:

nekem megvan a genetika eredményem:EGÉSZSÉGES LEÁNY :lol: :lol: :lol: na mostantól élem a boldog pocakosok életét :P :P :P :P :P

bibar

Bibar!

DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! :D:D:D

Edi: kééééék!! :)

Kép
Kép
csipetnyusza

sziasztok!!

Bibar!!! gratulaaaa!!! Úgy örülök, hogy nektek is olyan nemű gyerkőcötök lesz, amilyet szerettetek volna!!!:)

Edi: már csak negyed óra!!! Mennek a kék-energy-k:)

Barbuss: Köszi szépen!! Sajna elcsesztem:( Eltudnád mégegyszer küldeni? 1000 bocsi:(

Köszi a fal dicséreteket!!:)
Emi: Ehhez tök hülye vagyok...mi az a flisz? Hogy néz ki? Hol lehet kapni? Én arra gondoltam, hogy polifoam-mal tömöm ki. Az szted nagy baromság? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sakura: akkor nem vagyok egyedül. Nagyon jó az a 12 hetes fotó!

Bibar gratula!

Edi: drukk a kééééékhez!

Én fiam még mindig alszik :shock:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Bibar!! Dejóóó!! gratula!!:) Akkor most már 100%, hogy kislány:)

Poci: mi lett a túró rudi kockákkal?:)

A táblát mindjárt csinálom, és akkor felteszem mégegyszer!

Ma elkezdtem a másik falat:) Ésss...összeszereltük a kiságyat!:) Én még mindig nem hiszem el, hogy végre gyerekünk lesz!:) Majd ha a karomban tartom...akkor hiszem csak el igazán:)

Edi: téged már bekékítettelek, nem ér színt változtatni:) Nem vagy te kamáleon! Ugyhogy kékékékékék!!:D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: kék drukk :)

manorka: azt szeretném megtudni, h Hajdú drnő hol csinál 4D-t? És ha nem vagyok indiszkrét mennyiért? Kicsit megnyugtató, ha Ő néz rá manóra, én ezért kedden reggel akármennyit sorbanállok.

Kép
zsani78

Edi már nézegeti a kisfiát :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

[quote="zsani78"]E írta:zsani78di: kék drukk :)

manorka: azt szeretném megtudni, h Hajdú drnő hol csinál 4D-t? És ha nem vagyok indiszkrét mennyiért? Kicsit megnyugtató, ha Ő néz rá manóra, én ezért kedden reggel akármennyit sorbanállok.

Istenhegyi út, 12 kerület, 14000 HUF a genetikai+4D

Mercy

mercedes79
Győr

sakura: nekünk most augusztusban volt az esküvőnk, ha érdekel pár olcsó lelőhely (fátyol, cipő, ékszer...) szívesen elküldöm Neked a címeket. én sajnos elég sokat mászkáltam utánuk, mert nagyon elszállt árak vannak, amit mi nem tudtunk megengedni magunknak.

Olyan jó itt többeknek, hogy rendezgetitek a szobát, bútorokat. Mi még márciusban kezdünk el hozzáépíteni a házikónkhoz, mert jelenlegi állapotában nem fogunk elférni. Most jár le lakáskasszánk, amit februárban fizetnek ki, ezért csak utána (na és persze ha jön a jó idő) tudunk nekilátni a bővítésnek. Addig semmit sem vehetünk, nem tudjuk hova rakni :( Töltsétek csak a képeket, legalább azokat nézegethetem :)

manorka: ha jól látom, akkor mi vagyunk a következő uh-sok kedden reggel. ha itt lehet mindenfélét kívánni, akkor azt hiszem mi is kékülnénk (a párom mindenképp), engem inkább az foglalkoztat, hogy minden rendben legyen.

Nem emlékszem ki mondta, hogy nem érzi még a babó mozgását és kicsit ideges. Neked javaslom, hogy kérd meg a védőnődet, hogy mutassa meg a szívhangot! Nekem mutatja, ha megyek hozzá, de volt olyan is, hogy egy percre beszaladtam vmi miatt és leülhettem hallgatózni! Szerintem a Tiéd sem mond nemet! Nagyon megnyugtató!

Kép
zsani78

Bibar! Éljen!!!!! :P

Edi! Megy a kék csííííííííííííííííííí 8)

Meme, én látom, hogy regeltél! Vagy a levelemre gondolsz? Mindjárt visszavarázsolom :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

edwig!
Gondolom már ujjongsz Botondnak, ahogy illegeti magát!!!

Bibar!
Hurrá!

d.dodó

Barbuss: regelni sikerült, csak először nyomtam a meghívóra, mielőtt regeltem volna. Aztán utánna mikor megvolt a reg...már nem engedte a meghívót..:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Visszatettem a levelet a kukából :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jaaa! Küldök még egyet :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

na inkább írok mailt

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza az egész! Barbuss!!
Bocsi..én vagyok a debil:) Megvagytok!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

mercy: köszönöm! akkor a géndiagnosztikai központ. lehet, hogy majd oda megyünk, még nem tudom. nekem szerencsém, h a mávban a drnő rendel, így a 19. heti genetikát Ő csinálja.

Kép
zsani78

Hú egyenlőre nőuralom van, úgy látom a táblát :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Meme: látom Mi is felkerültünk a táblára, köszönjük :)

Kép
zsani78

Barbuss: köszi, igy már én is látom :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

HOGY kell képet felrakniiiiii????????? pocakos bénapizsiset szeretnék, de nem tom hogy kell :cry:

Mercy

mercedes79
Győr

Meme: A flíz töltetet nem tudom, hogy hol lehet kapni. :( De szerintem jó lesz fejvédő töltetnek amit írtál.
Elkészültem a baldachin-függönnyel is...már "csak" a díszítése van hátra. :)

Bibar: HURRÁ!!!! Egészséges kislány!!! Gratu!!! :D Annyira jóóóóó!

Edi!!!!!!! KÉKÉÉÉKÉKÉKÉKÉKKK!!!!!!! Már tuti tudod... :?:

Lassan hazaér a párom, s szokásokhoz híven átmegyünk anyumékhoz.
Este még igyekszem benézni, már csak Edi miatt is, ugyanis furdal a kíváncsiság! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

meme!
Ugy látom a tegnapi PÜ-met nem kaptad meg....mert nem kerültem be! :oops:

d.dodó

mercedesz!
Itt ahol írsz, az alatt kékkel van hogy melléklet feltöltése...katta arra, és ott.

d.dodó

Bibar, annyira örülök :D ! Idáig hallottam, ahogyan lezuhant a nagy szikla a szívedről! Szuper, szuper, szuper!!! Most már aztán tényleg megnyugodhatsz :wink: !

Dodó, drukkolok, hogy a párod ismét erősíthesse a Saab-ot :D ! Ugye oda kellett az önéletrajz ?

Úgy látom, sok családban lesz össznépi ünneplés júliusban :wink: !
Nálunk csak anyukám született júliusban, 12-én. Az én névnapom viszont 26-án van, úgyhogy remélem névnapomra megkapom életem legszebb ajándékát :D !

Edi, remélem beterpesztett neked a kis tökmag, és már boldogan mész hazafelé :D ! Nagyon várunk a hírekkel!

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?