Halihó Lányok!
Bibar: JUHUUUU!!! KISLÁNY!!!!!
:D:D:D:D Dejó hírek! Olivér mit szólt? Remélem jól viselkedett!
Edi, most Te jössz! 5-től megy a drukk meg a KÉK-energia
A tegnapi vidi óriási! Ő Boti, nem vitás!
Tegnap nem tudtam jönni, mert majdnem megőrültem annyira fájt a fejem. Közben megnéztük a Sherlock Holmest, nem egy rossz film (9/10), mondjuk én kifejezettem bírom a 2 rosszfiút (Jude Law, Robert Downey Jr), no meg a Guy Richie-nek is jót tett, hogy megszabadult Madonnától. Külön-külön mindkettőt csípem, csak együtt nem.
Sakura: örülök, hogy megvan az időpont az esküvőre!! Remélem örömteli lesz az előkészület is!
Maki: nagyon szép a pocid!! Én nem tudom eldönteni, hogy csajszi vagy pasi lakik-e bent.
Mercy: kolleganőméknél a 3. baba volt meglepi (végüól fiú), de az UH-n mindig extrán kellett koncentrálnia az orvosnak, nehogy oda tévedjen a vizsgálófejjel.
Boldogság volt neki is a 9 hónap! Egyébiránt néha rámtör a kíváncsiság, de simán kibírnám a terhességet. Anélkül, hogy tudnám fiú v lány. Csak a családom nem
Mindenáron tudni akarják.
Manorka: köszi, utánanézek azért, védőnőt kérdeztem, szerinte 16. héttől lehet menni, mert akkor ad pontos eredményt, a könyvekben is az van, most még megpróbálom elérni a dokit, mielőtt mennék. Nem szeretnék úgy odamenni AFP-re, hogy eleve rossz eredményt ad, mert nem jókor megyek.
Mosogatógép: egyelőre mindketten ellenezzük, de úgy lesz kialakítva nálunk is, ha költözünk, hogy meglegyen a helye. 3 babát tervezünk, előbb vagy utóbb győzni fognak szerintem, és lesz mosogatógépünk
Freyja: üdv a csapatban! Képzeld lehet én is szülinapra kapom (júli 14),, mert júli 27-re vagyok kiírva. Buli lenne! Pont azt beszéltük Anyával, hogy a történelem ismétli önmagát (ő is kb ekkor lett terhes).
Emi: tök jó lett a design! Vidám bababirodalom!
Meme: szuper lett a falatok!! Imádni fogja a Pici, már most látom!
Poci: szépen gömbölyödtök!