Sziasztok!
Koszi a szulinapos koszonteseket! 26 eves lettem en... de gaaaaaaaaz... csak viccelek
:):) en ugyis leragadtam a 21 evnel, en mar annyi maradok mindig (legalabbis magam szamara
Ildi, Szoni: az a baj, hogy en egyszer probaltam "megtomni" Aront, mert nagyon keveset evett (legalabbis nekem ugy tunt, mert csak 7-8 percig evett. Bufiztettem kicsit, aztan "eroltetetm" hogy egyen meg, es vegulis evett is szofogado gyerek leven, aztan kb. 4 perc kajalas utan hanyt egy hatalmasat... azota ezzel inkabb nem probalkoztam, nem volt egy nagy elmeny...
Elmondanam, hogy Bercelnek is csak 16 foga van, meg egyik hatso rago se jott ki... szoval Emese te csak ne menozz itt, hogy a te fiadnak mar mind a 20 kinn van...
:):):)
De egyebkent tenyleg csak 10 perceket eszik, igaz, 3 napig szinte 2orankent evett, most volt ugye 3 hetes, a fejlodesi ugras. na mindegy, kivancsi vagyok mint mond a gyerekdoki, holnap jon, mult heten nem volt mivel nem voltunk itthon...
Hol lesz tali? Ma' megint ki akartok hagyni belole????????
Nalunk lesz, ugye?
Vagy mee' nem lesz nalunk? gyertek hozzank!
Froni: sajnalom a fogadat...
de azert kepet kudlhetnel hogy nezel most ki
hehhe
Alma milyen ugyes mar, hogy nappali alvashoz se kell neki a cumi!
Londonert en sem vagyok annyira oda, bar rendesen ne volt idonk anno megnezni, nekem a britek egyebkent is tul "huvosek" meg tavolsagtartoak...
Szoni: keeeesz vagyok hogy marci leszokott a cumirol csak igy... aaaaaaaaaaaaaaa irigykedek rendesen... nalunk az alvas elkepzelhetetlen a 2 cumi nelkul meg mindig...
Aron fejevel csak annyi volt, hogy a korhazban meregettem, hogy mennyiket eszik, es amikor bal oldalrol evett, akkor egyszeruen nem tudott merheto mennyiseget enni, pedig ugyanugy szopizott azon az oldalon is, szoval nem ertettem a dolgot... es amikor a gyerekorvos vizsgalta ot a hazamenetel elott, akkor mondta, hogy az anyamehben ferden fekudt, igy az egyik oldalon picit kotottebb a nyakan az izom, es ezert nem tud enni bal oldalrol, ugyhogy etessem "honaljtartasban" egy par hetig - igy is lett es csodak csodaja onnan is elkezdett merheto mennyisegeket enni
De nem mondott ezen kivul semmit, hogy mit csinaljak vele... aztan itthon a gyerkdoki mondta, hogy fektessem oldalt a masik oldalara, marminthogy ne a bal oldalan fekudjon hanem a jobbon. De szerintem most mar minden okes, legalabbis szerintem mar tobbet van jobb oldalon a feje amikor alszik mint bal oldalt...
Ja, hizas meg... mennyit kene hizni Aronnak egy heten kb? Tokre nem emlekszem mar erre... ma este mertem eves elott meztelenul, es 3800 gramm volt... jo, hogy mar 4 oraja nem evett, de azert az keves... nem? 3550 grammal szuletett, es 3310-zel hoztuk haza a korhazbol, szombaton volt 3 hetes.
Azert gondolom, hogy keves, mert anno Bercel 3 hetesen 3960 gramm volt, pedig csak 3400-zal szuletett... es o se volt soha egy hurka-gyurka...