Új privát üzeneted érkezett!

helyes megfejtes:Patti:)

eljen Viki a nagyon ugyi!!!!!!

szupi volt es nem csak ettunk.
Vkata es en majdnem vegig nyomtuk a tornat :oops:

szupi volt!

mindenkinek nagyon nagyon koszonok mindent!
Kata estere azt adom neki, szerintem nem lesz baj. annyira draga vagy!

Patti, Wera nagyon koszonjuk!

Dori: annyimindent kaptunk hogy semmit nem kell hozz Lauranak :!:
Vendég

Anna koszoni a koszonteseket!
Vendég

Hú,tényleg Annának Boldog hófordulót!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

kepzeljetek: epp mondtam anna soha nem fog tudni kanalbol enni, erre most hogy hazaertunk ehesnek tunt, gondoltammig hul a kajaja megkinalom almaval, haat, egesz eves formaju volt amit muvelt, kb 3-4 kiskanalnyi lecsuszott:)
Persze aztan mar csak szorakozott, de talan nem veszett az ugy!
Biztos tudja hogy mst mar 4 honapos nagylany! :lol:
Vendég

Na, hazaértünk :D
jó volt a városban, vásároltam egy kicsit Mikulásra meg karácsonyi előzetesbe... már egy csomó helyen állnak a karácsonyfák, olyan szép! Nándival hordozókendőztünk, de nem hiszem, hogy túl sokáig bírnám... 8)

Akata, tudsz ajánlani bőrgyógyászt a Heim Pálban?
Egész nap azon agyaltam, hogy mire lehetnek allergiásak a gyerekek. Az egyik tippem a mosópor, mert valami olcsót vett a Zoli a régi bevált Persil helyett... A másik tippem Nándinál a lanolin. Tegnap lanolinos babakérmmel kentem be a karját kínomban, mert már minden mást kipróbáltam, és reggelre nagyon csúnya lett a bőre. Na és eddig ugye a bimbóvédő krémem volt lanolinos, úgyhogy lehet, hogy az tartotta fenn, most meg berobbantottam. Hát, most nem keenem magam lanolinnal, meglátjuk...
Köszi a biztatást, lányok! Hát, ennél nagyobb bajuk ne legyen a gyerekeknek, nem igaz??? :roll:

KépKép
szkagi

Ági!
jobbulást a gyerkócoknak!

Wera!
profi hordozókendők olcsóbban:
http://www.mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=20
nekem is fáj egy fincsi kendőre a fogam, de majd valamikor talán lesz :wink:
egyelőre elvagyunk a Nandu-val :wink:

kérünk talis képeket :!: :wink:

Kép
kimma

Mikulás:
emlékszem, középiskolában kihúztunk egy -egy nevet és annak kellett venni ajit-
nem csinálhatnánk mi is egy ilyet-babócáknak? :wink: :roll:
lenne egy maximum összeg :wink:

Kép
kimma

Dodó!
azt szeretném kérdezni tőled, hogy Svédországba kell munkavállalási engedély? :roll:

Kép
kimma

SZiasztok!!!

A tali valami istenkirály volt! Komolyan mondom feltöltekeztem energiával egy hétre! Már alig várom hogy Tita feltöltse a képeket! (Végig kattogtattam a gépével! :wink: )
Jövőhéten elvileg nálunk lesz! BÍzom benne hogy összejön! Véda, erre már nektek is jönni kell! :D Péntek 10 órakor lesz a gyüli. :wink:

Tami - nagyon szívesen! Örülök hogy tudtunk segíteni! :wink: Anna aludt hazáig? Nagyon ügyi a kanalazással, majd belejön előbb-utóbb! :lol:

Nóri nagyon jókislány volt, ő is aludt hazáig, aztán vigyorgott mint a vadalma, pedig ketten is alig bírtuk kiráncigálni a kenguruból! :twisted: :lol: Alig várom már hogy meglegyen a kendőm, most úgy belelkesedtem, le se fogom venni! Haha.... 8) :P
Vendég

Jajj Tita: a buszon juott eszembe nem mosogattunk el. Ugy szegyenlem magam :oops: Bocsanat!
Vendég

Tami!
Nem ügyes voltam, csak leltár csináltam h ki maradt még ki.

Kimma!
Szép a Csajod! Csajunk! :lol:

Talis csajok! Képet!

Dundi kacsak aludt 1,5 órát. Most éppen pizzát választ az apjával. F@sz@ kis hozzátápi, nem?
20150601134430

Wera ; elhataroztam elmegyek hozzatok majd idobe elindulok es onnan megyunk oltasra.
Igen aludt vegig, a haz elott ebredt fel.

Bondi: mi tan 1re megyunk ortopediara. nem talizunk az ikeaban mikor ti vegeztek?
vagy siettek haza?
Vendég

Ágica :P
Nem akarok okoskodni, de nem lehet valami pszichés ok? (Bár, Nándinál ez elég valószínütlen, de Szonjánál lehet...) Lilnak megfigyeltem, hogy a könyök és térdhajlatában annak megfelelően változott az ekcémája, hogy mi volt az oviban. Ha okés volt, eltűnt teljesen, ha valami gáz volt, akkor nagyon bevörösödött.
Ezt az elméletemet igazolja, hogy nekem is rettenetes érzékeny a bőröm. Főleg az arcom. Ha valaki megbánt, vagy izgulok v.miért, azonnal vörös lesz, és fáj. Ha megnyugszom, a bőröm is megnyugszik...
Talán ilyen úton is elindulhattok...
Puszi a bőröcskéjükre!

Talisok!
Jövő héten én is rátok rontok, ám!
Wera invitálásának képtelenség ellenállni...

Szaladok tovább a családhoz!
Szép estét!!!

Véda
Vendég

Anyjuk!
Oké, köszönjük a ruha adományokat!

Kimma!
Nem kell munkavállalási engedély.....csak mikor már kijöttünk kellett a migrációs irodába leadni a "kérvényt" hogy itt lakhassunk, de általában mindenkinek megadják!

d.dodó

[quote]J írta:ajj Tita: a buszon juott eszembe nem mosogattunk el. Ugy szegyenlem magam Bocsanat!

Az én pofám is ég!! :oops: :?

Véda - ez a beszéd!!! :D :D :D

Viki - Tita + Patti csinált képeket. Bizti hozzák ahogy tudják! Már én is nagyon várom. Lesznek viccesek is! :D És persze ki csinált bohócot magából?? :twisted: 8) :lol:
Vendég

képeket-képeketKép

Kép
Kép
Kép
kike

nagyon-nagyon irigy...miért lakunk ilyen messze?Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó volt a tali, bár az én leányom előadta magát szopi közben. Hát hiába, neki ez a gyengéje...
De én is feltöltekeztem és legalább nem agyaltam annyit Julcsi tesómon. Egyébként ugyanúgy van. Minden nappal jobbak vagyunk, nagyobb Marci, drukkoljatok! És az eddigieket is köszönöm lányok!

Adél meg több mint 2 órája alszik itthon. Kifáradt....

Tamara, szívesen!

Marcsi, nem érkezett meg?

Szerintem is van pszichéés háttere az ekzemának, mint bármelyik allegiológiai betegségnek.

Ági írok a dokikről p.ü-t!

Wera, Nonó nagyon jól viselkedett! :wink:
Jövő héten mi is megyünk ám!!!

Véda, neked meg rajta vagyok ám még mindig a témán!
Csabó olyan helyes! De jó jövő héten találkozunk!

Csak az uccsó két oldalt olvastam visssza, úgyhogy most ennyi!

Kép
andkata

Véda,
még az is lehet :? de Szonjának is szinte állandó ez a bőrszárazság, már kétévesen is elvittem emiatt dokihoz, és folyamatosan kentem a bőrét, talán emiatt nem csúnyább, csak száraz a bőre. Mindenesetre most területre nőtt, - és hát pszichés ok meg van elég: cumi, költözés, kistesó, ovi... lehet, minden kellett hozzá együtt, és ezért lett rosszabb most.
Nándika meg együttérzésből növeszette tán...

Na, majd csak kikúráljuk valahogyan!

Ja, Szonja ma reggel azzal lepett meg, hogy ő is akar cicitartót, mert ő már "elég nagy" :wink:
Jó, hogy nem körömlakkot kér 8) bár azt még talán nem is ismeri :wink: addig jó! :D

KépKép
szkagi

Jaj Kata! Annyira sajnálom a tesódat! Iszonyúan izgulhat a kis Marci miatt! Nagyon-nagyon drukkolunk neki! Tartsd benne a lelket!
Adél is végig nagyon aranyos volt és olyan szépen viselkedett! Azt a kis nyűgösködést észre sem vettük! :D :wink:

Evelyn - Miújs veletek??? Vártunk ám ma nagyon! Nem ér bedepizni!!!!!!!!!!!!! Kerülj elő please!

Kike - ezt én is nagyon sajnálom! :cry: Annyira jó lenne mindenkit személyesen látni!
Vendég

Hát ezt nem fogjátok elhinni mi történt! Meghirdettem a vaterán 1 Ft-ért egy halom fölöslegessé vált poharat amiktől meg akartam szabadulni. Elvitték 1001 Ft-ért! :shock: :lol: De nem ez a lényeg! Direkt odaírtam hogy személyes lehet átvenni... gondolom nem kell megmagyaráznom miért. Erre most ír a csaj "Mucsaröcsögéről" hogy mennyi a posta mert utalná a pénzt osztan küldjem! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Na ilyenkor mi van???? Addig oké hogy bedobozolom meg mondjuk kitömködöm újságpapírral de van szerintetek olyan feladási lehetőség a postán hogy ne törjék ripityára a poharakat???????? Ha valaki tudna erről infót adni nagyon boldog lennék! :wink:
Vendég

Ja, és ennek megfelelően féléves koráig kizárólagosan anyatejet kaphat csak Nándi - már ameddig lesz, persze :roll: igyekszem, igyekszem. A gyerkőcöm a cumisüveget továbbra sem fogadja el, pedig a minap lefejtem 50 ml tejet, és ott didereg most a fagyasztóban :)
nemtom, nekem most eléggé beindult a tejem, de hogy mitől??? Pszichésen? Az aggódástól????

KépKép
szkagi

Wera:ó,a kergéje,biztos nem olvasta el hogy személyesen lehet átvenni :roll:
Sajna nem tudok segíteni,remélem majd valaki igen!
De kerge,istenem! :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Szerintem van. Két éve a saját szememmel láttam, hogy élő díszhalakat adtak fel a postán. "Élő állat" címen. Ha nem látom el sem hiszem. Jól tudom van "törékeny" és "gyorsan romló" címke is.
Az már részlet kérdés, hogy mennyire tartják be.... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na jó, most írta a csaj, hogy létezik törékeny dolgok feladása, de ő nem úgy kéri mert járt már azzal is pórul és nagyon rága. Azt mondja küld hungarocell meg szivacs darabokat és tömködjem ki azzal a dobozt... hát ő tudja... de mondtam h én mindent elkövetek h jó legyen de felelősséget nem vállalok rá... :roll:
Vendég

na, lépek, még rendet kéne teremtenem - Szonjácska ma a nagyinál alszik, úgyhogy filmet fogunk nézni!!!! :D :D :D

KépKép
szkagi

Kééééépeeeeet!!!!!!!!
Inkább képeket! Sokat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Krisza - én most nyáron láttam méheket egy kilyuggatott kis dobozban!!!! :lol: :lol: A postások sem akartál elhinni, de benne zümmögtek és rá volt írva hogy ÉLŐ MÉHEK! :lol:
Vendég

Levit leraktam, most tekereg ezerrel! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép
kedvenc játékunk: Kép

nézzétek milyen zoknit vettem tegnap neki:
csilingel :lol:
Kép Kép

Kép
kimma

Wera :lol:
jó sok munkád lesz még a poharakkal - elcuccolni a postára sem egyszerű!
Az én drága édesapám egy ételhordóban küldött szőlőt a minap az unokájának... ehetetlen állapotban érkezett meg, pedig az összes intelem rá volt írva, hogy törékeny, meg gyorsan romló, meg ilyenek. Szonjácska nagyon csalódott volt...

KépKép
szkagi

Wera:tényleg a végén még te leszel a hibás,ha eltörik :roll:
Élő méhek-te jó ég!! :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Tünci Emci!
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kimma :D
szuper játszószőnyege van a lányodnak!!! És a csilingelős zoknit nagyon irigyeljük ám :D

KépKép
szkagi

Méheket feladott valaki? És az állatvédők ilyenkor hol vannak? És a postásvédők????

KépKép
szkagi

Wera írta:
[quote]E írta:rre most ír a csaj "Mucsaröcsögéről" hogy mennyi a posta mert utalná a pénzt osztan küldjem!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Ági!
szereti nagyon :lol:

Kép
kimma

Hoztam nektek egy képet! NEM MEGIJEDNI!!!!

Kép Új frizura....igy már nem lóg a szemembe az a pár szál

d.dodó

Dodó! Mármint kinek? Apának Vagy Lizynek? :lol:
Nem ám megsértődni! :wink:
És hogy viselte a fodrászkodást?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hú bizti szuper volt a tali.
Kérünk kéééééééééééééééééépeket! Kiváncsifáncsik vagyunk ám!! :D

Kép
linda24

Wera, futárszolgálat?

Kép
andkata

Adél felébredt, evett és mosolyog ezerrel...Imádom.

Kép
andkata

kriszta!
Nem sértődtem meg ;).
Amúgy nagyon jól tűrte....apja ölében ült, és egy szava sem volt!

d.dodó

Ja és egy nagyon kedves barátnőmnek is kérném a drukkokat és az imákat, Székesfehérváron van, 25 hetes várandós és vénás görcsoldókat kap éppen! Nagyon görcsölt reggel! És a kisfia megh otthona a férjével, középfülgyulladással épp!
elegem már, hidegfront mondjon le!

Kép
andkata

akata!
Nagy nagy drukk a barátnődnek is!

d.dodó

Sziasztok!

elnézést, de megjött a csajó, és rátelepedett a gépre, miután megetettem...

Akata!
Megkaptam a csomagot, várom a számlaszámot, és azonnal fizetem! Köszönöm!
A tesódnak és a barátnődnek ezerrel drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
annyira sajnálom, amikor ez történik valakivel...
Biztosan azért is, mert én végig ilyesmi miatt rettegtem.

Wera!
Én pont ma kaptam egy csomagot, amiben az egyik ismerősöm a kisfia megmaradt bébikajáit küldte el nekem.
Nem tömte ki semmivel a dobozt, csak nem tudtak elmozdulni... :roll: Persze én sem mertem volna így elküldeni...

KÉPEK????
Azt hittem, már tele lesz vagy 3 oldal fotókkal.

Mi van Muffinnal??????? :shock:

Laura és Emci csodaszépek!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én kalózkodtam! :lol: :lol:

Már nem tudom ki kérdezte, én is csak szoptatok.

Zsolti hiszti-kriszti, azért remélem majd fogok tudni képet feltenni!

Titi köszönjük a vendéglátást! Meg a vacsorát :wink:

Kép
Kép
patr

Nem tudjuk mi van Muffinnal. Nem jöttek a talira pedig nagyon vártuk őket :(

Képeket várom én is nagyon! :wink:
Vendég

Marcsi - :shock: az kész szerencse h nem törtek el! Nekem volt szerencsém látni mit művelnek a csomagokkal. A mi postásaink meg kifejezetten brutálisak lehetnek mert amiket én kapok mind úgy néznek ki mintha a kutya szájából húzták volna ki őket... hát ki tudja :twisted:
Vendég

Na, addig én:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?