hahó, lányok,
tegnap mégsem sikerült olvasni sem, nemhogy írni
Képzeljétek,
valószínűleg mindkét gyerekem ekcémás
Nándinak durvább, a könyöke mellett jött ki már kéthónaposan, azóta hol jobb (=kisebb területű), hol rosszabb, de sebes állandóan. Gondoltam, 3 hónapos korára elmúlik - de nem múlt el
Szonjának meg most durvult el, a szája körül egyre nagyobb területen hihetetlenül száraz a bőr, és most már a szemzugban is. A szeme piros, feltehetőleg allergiás valamire
A szája körül egy kicsit mindig is száraz volt a bőr, de a cumira gyanakodtam (ezért is vettem el tőle a cumit...), de most nagyon elkezdett terjedni. Az övé nem sebes, egyelőre...
Namost Szonja öthónapos koráig csak anyatejet kapott, utána HA tápszert az anyatej mellé, mégis ez lett... Nándi meg kizárólag anyatejet kap, és mégis atópiás lett a bőre...
Úgyhogy ma felhívom a gyerekdokit, és kérek bőrgyógyászhoz beutalót
Írtam már nektek korábban is, hogy Szonja bőre mennyire érzékeny, és többször volt kiütéses - na, most összeállt a kép, hogy sajna lehet hogy allergia - és ekcéma van a háttérben
Bocs, hogy csak rátok öntöttem a bajomat, mennem is kell pakolni, mert ma megyünk az anyukámhoz egy kis kényeztetésre