Új privát üzeneted érkezett!

hahó, lányok,
tegnap mégsem sikerült olvasni sem, nemhogy írni :(

Képzeljétek,
valószínűleg mindkét gyerekem ekcémás :(
Nándinak durvább, a könyöke mellett jött ki már kéthónaposan, azóta hol jobb (=kisebb területű), hol rosszabb, de sebes állandóan. Gondoltam, 3 hónapos korára elmúlik - de nem múlt el :(
Szonjának meg most durvult el, a szája körül egyre nagyobb területen hihetetlenül száraz a bőr, és most már a szemzugban is. A szeme piros, feltehetőleg allergiás valamire :?
A szája körül egy kicsit mindig is száraz volt a bőr, de a cumira gyanakodtam (ezért is vettem el tőle a cumit...), de most nagyon elkezdett terjedni. Az övé nem sebes, egyelőre...
Namost Szonja öthónapos koráig csak anyatejet kapott, utána HA tápszert az anyatej mellé, mégis ez lett... Nándi meg kizárólag anyatejet kap, és mégis atópiás lett a bőre... :(

Úgyhogy ma felhívom a gyerekdokit, és kérek bőrgyógyászhoz beutalót :?
Írtam már nektek korábban is, hogy Szonja bőre mennyire érzékeny, és többször volt kiütéses - na, most összeállt a kép, hogy sajna lehet hogy allergia - és ekcéma van a háttérben :(

Bocs, hogy csak rátok öntöttem a bajomat, mennem is kell pakolni, mert ma megyünk az anyukámhoz egy kis kényeztetésre :wink:

KépKép
szkagi

Szép Jó reggelt!

Patti!

Zsoli cica nagyon szép! Zsuzska meg már olyan nagy csaj!

Kép

Dóri!
A Királyfi barátunknak jobbulást! Hogy aludt? Kép

Katus!
Kitartó gyógysimik a tesódnak!

Talisoknak jó szórakozást!
Kép

Orsi!
Apa monnyon le! Kép

Linda!

Vivinek Happy Hófordulót! Gyere gyakrabban! Kérünk képet tőled is!

Werus!
Nóri bébi cuki pofa!

Mancsi!
Zsömi nagyon ügyi, egyszer csak azt veszed észre h kúszni fog.

Titi!

Oli Macinak Boldogságos névnapot!
Kép

Dundi 8kor beájult, 3kor tankolt. Negyed 6kor égtelen nagy rotyira ébredtünk. Kiglancoltam, kis cici és már vissza is aludt. Apa is kelt közben, el is ment hmarabb dolgozni. Én meg már nem tudtam visszaaludni.
20150601134430

Ági!
Nagy gyógysimi a gyerkőcök pofijára! Barátnőm 4 hónaposának is ekcémás a bőre, kapott rá kencét és 2 nap után már látványos volt a javulás. :wink:
20150601134430

Most már azonnal, nyomban, de rögtön tessék felkelni LUSTA BANDA!

Dundi alszik, reggeliztem, összepakoltma, 2. 3in1 kávémat lököm.

Úgy volt h jön ma anyum, rá is gerjedtem h vasalni fogok addig míg ő Dundizik. Erre közbejött neki vmi, holnap jön. Minket meg elönt a vasalnivaló. Na majd bepróáblkozom Laca köv. alvásánál.
20150601134430

Jó Reggelt!

A gyerekek tündériek!
Emma rucija nagyon szép!

Mancsi! Zsömi nagyon ügyi! Kép

Jó szórakozást a talisoknak! :D

Betegeknek jobbulást!

Ági! Gyerkőcöknek gyógypuszi és gyógysimi!

Orsi! Apának Kép
Vendég

Viki! Jelentem Én már fél 6 óta fennt vagyok! :D
Vendég

Babu!
Jelentés elfogadva!

Szabi Cirmos?
20150601134430

Jó reggelt!

Ági!
Sajnálom a bőrbajokat... Nálunk a középsőmnek ekcémás a bőre, de a gyerekdokink valami kevert csodakencével kényezteti, és az használ.

Emmának is volt már ekcémás kiütése, talán két hónapos lehetett, és csak anyatejet kapott... a halántékánál, a nyakán, a jobb könyöke felett és a bal bokájánál.
Szerencsére attól a kencétől rendbejött. Mosóport és tisztálkodószereket cseréltem utána, és bőrbajt azóta sem láttam. (kopp-kopp)

Remélem, nálatok is hamar elmúlik!

Kike!
rosszul olvasható a csomin a feladó címe, kérlek küld el nekem priviben....

Emma tegnap csak 4-szer evett... :roll: és még mindíg alszik...

Ma pizza lesz a menü, sonkás és gombás...

Kép

JÖN HAZA A LILLUS!!!!Kép

Igaz, hogy holnap már megy is, mert Bécsbe mennek, karácsonyi vásárba... iiiiiiiirííííííííííííígykedemmmmmmmm!Kép

megyek,csinálok egy kávét, mert álmos vagyok......Kép

Még valami: SZÉPSZEMŰ ZSOLTIKA...........Kép
Vendég

Éppen a kiságyban randalirozott most az ölemben van!
Vendég

Marcsi! Én is irigykedek a Bécsi vásárra!
Vendég

Én is irigy mirigy a vásár miatt!
20150601134430

Jó reggelt!

Viki, Marcsi köszönjük! :oops:
Bár lenne már nekem is egy kis időm szmájlikat töltögetni! Azért remélem elég kifejező vagyok így is! :lol:

Természetesen Zsolti még alszik, minden nap legkésőbb fél nyolckor fenn van, ma amikor korán kéne indulunk, horpaszt!
még be kell mennem a tali előtt a Kenguruba!

Hú Bécsbe én is mennék!

Kép
Kép
patr

Jól aludtatok éjjel Patti?
20150601134430

Titi: Olivérnek nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

Titi! Olivérnek!
Kép
Vendég

Hűűűűűűűűűűűű, megyek, megint rotyi van! Kép
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:26-kor.
Vendég

Jó reggelt!!!
Lányok, köszi az együttérzést, meg a smile-kat :)

Mancsi!
Gratulálok a kis sajtkukac fiadnak!!!

Titi!
Olivérnek nagyon boldog névnapot
javascript:kep("/kepeslapok/0000076077.jpg",296,253);

És nagyon szép napot a talisoknak! (Nóri milyen nagy lány már!)

Ági!
Sajnálom az ekcémát. Az én úgomnak is van/volt a szeme körül, valami krémet használnak (nem tudom a nevét), elég jól eltünteti, bár szegényt néha angyon zavarja.

Hú, Babu, jó korán keltetek.

Viki! Akkor úgy tűnik, a barack megtette, amit megkövetelt a haza :lol: :lol: :lol:

Az én kislányom hívó hangokat ad, a mamája kell neki, most, azonnal!!!
Vendég

Hát, a képeslapot nem sikerült csatolni, de attól még boldog legyen Olivér névnapja!
Vendég

Katus!
A laktoherb nekem sem segített. Próbáld meg a homeós cuccokat.

Ha kakiban kis nyák van, az mit jelent?
20150601134430

Orsi!
[quote]V írta:iki! Akkor úgy tűnik, a barack megtette, amit megkövetelt a haza Laughing Laughing Laughing

Tuti! Mindennap fog kapni ;)
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:26-kor.
Vendég

Orsi! Mindig ilyen korán kelünk! Szabi eszik akkor és már utána nem bírok vissza aludni!

Viki! Nem tudom!
Vendég

[quote="vidokata"]V írta:vidokataikio: azt hogy lenyelte a taknyát (egyszerű szóval) legtöbbször légúti hurutnál szokott ilyen lenni!

Hűha, hűha! Pedig csak kevés cuccot tudok szívni az orrából. :roll:
20150601134430

Jó reggel, koránkelők!

Tesómnak továbbra is szükség van az erőtökre, sajnos lehet, hogy a ciszta megcsavarodott vagy bevérzett és akkor operálni kell! Mert kipukkadhat, gyulladást csinál és beindítja a koraszülést...Most úgy tűnik nem operálják, kap antibiotikumot és várják hogy csendesedjen a folyamat. Reggelre csökken a fájdalom, ez jó jel...

Én kivételesen remekül aludtam 7-ig. Úgy emlékszem valamikkor negyed4-kor volt szopi. :)

Katus, nem lehet hogy dóri mind megette? Laktoherb tea nem szokott rontani a dolgokon, ha nem is javít...

Vik, nem vagy nagyon fáradt?

Babu, Szabi cica hogy van?

Ági, Heim Pálban remek bőrgyógyászati osztály van...Az egyetlen gyermekbőrgyógyászat az országban. Ha gondolod. Kencékkel jól szoktak gyógyítani...Sajnos Szonja a képeken is nagyon atopiás bőrűnek néz ki...

Kép
andkata

Andkata! Köszönjük szépen jól van! A múltkor nem válaszoltál, hogy mire használod azt a port amit írtál! Sűrítesz vele?

Adél manó hogy érzi magát?
Vendég

Tesónak DRUKK!
Vendég

Boldog Oliver napot!

hat en a franya vihartol nem sokat aludtam, de szerencsere Annat nem zavarta:)

Agi: sajnalom az ekcemat!kremmel es megfelelo etrendel jol kordaban tarthato.
nekem csak ilyenkor telen van ahhoz hasonlo kiszaradas az allamon, nagyon utalom, es allergias is vagyok na azt meg jobban utalom :twisted: ez a vacak levego.....bezzeg a szigeten kutya bajom nem volt, ferjemnek se aki minden gazra allergias mi meg a viragok szigeten voltunk:)

Bondi: vegul nem keszultem tornaval, mert senki nem tamogatta az otletem, igy csak dvdt viszek
Vendég

Kata!

Nagyon sajnálom a tesódat, drukkolok neki, hogy az antibiotikum segítsen minél gyorsabban!!!!

Vkata!
A Laktoherb nekem is segíteni szokott anno... (amikor még volt szopi... :cry: ) Nekem a homeós cucc nem vált be...
De ebből is látszik, hogy mindenkinek más a jó...

Remélem, rendeződnek a tejcsi gondok!

Olivérnek Boldog névnapot!!!! :lol:

Kép
Vendég

mar az 50 ml sincs meg :cry:
szoval meg szintentartanom sem sikerult, nem hogy szaporitani :twisted: :evil:
Vendég

meg mindig nem tuom mivel vagjunk utnak: kendo/babakocsi????????
Vendég

Mancsi: jo a hefo!

Wera: irt a csaj mikor akarom atvenni, szoval cak lesz belole valami, de ne jojjon ferjed el erte atveszem en a tieteket is!
Vendég

Kókusztejporból kókusztejet csinálok, müzlihez, meg gabonakávéhoz. Irtó finom csak drága. (Dm-ben vettem)

Tegnap vettem zabtejport, az megéri mert 800 ft-ból 4 iter lesz, de az ize...hát nem kókusztej...( bioboltban vettem)

Kép
andkata

AKatus!
Drukk a tesókádnak!

Fáradt még nem vagyok, 2 kávé tombol bennem. Egyelőre még Kép és Kép van kedvem.
20150601134430

Orsi: Te esetleg tudod merre van a vezer u 60 es mi van ott?
Azt olvastam holnap lesz ott babaruha vasar, csak nem volt tel szam megadva, hogy mi is ez :?
Vendég

Sziasztok!

Titi Olivérjének boldog névnapot,Annának pedig boldog 4. hófordulót kívánok!
AKata a tesódnak jobbulást!

Kép
csugi

Viki!

Nekem nincs kedvem Kép , a Kép már megy... Emma pedig kurjongat a tükrének... Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is pont ezeket szerettem volna mondani, mint Csugi! :lol:

Tita!! Olivérnek nagyon boldog névnapot! Annának hófordulót!

AKata! Tesódnak kitartás, megy a drukk!

Talisok! Sok-sok képet kérünk! A kajálásról is...Kép

sz.andi

Kép Metált...bírod???

sz.andi

Tami, Vkata - mikor indultok???
Mi már mindjárt kész vagyunk.
Vendég

Anyjuk!

A Vezér utcát tudom, megnéztem, a 60 házszám nagyon közel van az Örshöz.
De hogy mi van ott, arról fogalmam sincs.

Viszont nem most van a nagy bababörze a bs-ben?
Vendég

[quote]T írta:alisok! Sok-sok képet kérünk! A kajálásról is...

Kép
Vendég

Anna Pannának Boldog Hófordulót!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

[quote="sz.andi"][ írta:sz.andiimg]http://szbea15.uw.hu/csao.gif[/img] Metált...bírod???

Kép
20150601134430

Hű, én Emesét tökre bírom.

Apukám Zoltán. Mindig mondom neki: Zoltán! Maga olvas a gondolataimban! :lol:
20150601134430

Jó reggelt!

kicsit fáradt vagyok, Zsömi evett fél5kor aztán fél7kor már fent is volt és nyöszörgött! Szörcsög még mindíg de nem nagyon jön a nózijából! :roll:

Tita: Olivérnek boldog névnapot kívánok!

Annának boldog hófordulót!!

Mi a Vezér út mellett lakunk, ha megyünk sétálni megnézem mi van a Vezér út 60ban nincs tőlünk messze...

talisoknak jó szórakozást!

Kép
mancsi76

Júúúj! Ma szekrényt szerelünk Janival...Meglássssuk mi lészen...előre félek :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Mancsi!
Fújod szívás előtt vmivel?
20150601134430

[quote="desviki"]M írta:desvikiindig mondom neki: Zoltán! Maga olvas a gondolataimban! :lol:

Kép

sz.andi

sziasztok!

Ági sajnálom a gyerköcöket. Bizti van rá valami jó krém.

Desviki köszike. Próbálok jönni amikor csak tudok. Majd rakok fel képet is. :)

Itt nagyon jó idő van, mostanába nem volt ennyire enyhe a levegő. Bizti a vihar előjele. :?

Annának boldog hófordulót.

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?