Sziasztok!
Tamara: nagyon szépen köszönöm a szittelést! Képzeljétek Levi annyira jól érezte magát, hogy percekig tudomást sem vett rólam amikor megérkeztem.
Vagy lehet ezzel büntetett!
Mire végigolvastam elfelejtettem mit akartam írni.
A.Kata: anyukámat akkor műtötték vakbéllel amikor velem volt 7-8 hónapos terhes. Ha ez lenne a baj, szerinte ma már még egyszerübben meg tudják csinálni.
Takarítani nem sikerült, de végre végére értem a mosogatásnak amit hétfőn kezdtem...
Délelött gravíroszót kerestem a neten, mert apáméknak szombaton lesz az eskűvőjük és mivel nem kértek ajándékot így egy üveg bort kapnak amire gravíroztattam. 1-re mentem a védőnőhöz, ott voltam majdnem 2-ig. Közben az is kiderült azért nem volt még mert nem küldték még át a papírjainkat újpestről. Nagyon vicces, mert kb.: 3 villamosmegállóra van a két rendelő. (tudom nem vilivel viszik, de ez már nevetséges, hogy lassan 3 hónapja át kellett volna küldeniük. Mit ülnek rajta?)
Aztán mentem a Westwndbe gravíroztatni, majd majd megebédeltem, bár ilyen hányinger mellett nem volt egyszerű, de ittam gyömbért is.-re volt időpontom a kozmetikushoz. Aztán rohantam Leviért.
Na megyek hátha sikerül elaludnom mire Tamás is mellémér.
Jó éjt mindenkinek és várom a tornára, éneklésre ÉHES vendégeimet holnap!!!