Új privát üzeneted érkezett!

Andi, Zsolti is ölben! :lol:

Kép
Kép
patr

Bocsika!!!!! Kép

KépKép
hene

Semmi gond, csak vicceltem!!

Gergő és Zsoltika! A két kiszemelt fickó! Jó helyen járunk... :lol: :lol:
Kérünk szépen képeket!!! Itt vagyunk mind a ketten.. :lol: :lol:

sz.andi

Én is otthon voltam a 8. héttől! :P (nem is bánom)
Vendég

Nekem gyerekkel az ölemben nem megy úgy, mint Kikének szoptatás közben, de igyekszem!
Kép

Kép
Kép
patr

Kép

Kép
Kép
patr

patr!
Azok a szemek ....... (szivecske szemű smily, csak laptopról nem tudom)!!!

d.dodó

Én is elsősorban a munkakör miatt maradtam itthon. Nem veszélyes és nem is volt gond a terhességgel, csak a kedves kollegák lehetetlenné tették még azt az egy hónapot is, amit még ledolgoztam. Ugye dec. 1-én derült ki, de mondtam az ünnep küszöbén nem hagyom sz@rban őket. :roll:
Na meg az utolsó potyázás miatt is! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

De édes Zsolti!! :D

Marcsi:örülök hogy odaért a csomag-sajnálom hogy kicsik már a rugik :? Előbb kellett volna feladnom :oops:
Azért remélem a többsége jó,vagy jó lesz :D

Part:mi az hogy nem megy úgy,mint nekem,ó,dehogyis nem!! :wink: Itt az eredmény-a kép! :P

Kép
Kép
Kép
kike

ZsoltikaaaaaaKép

sz.andi

ESIK A HÓÓÓÓÓ!!! [/b]

d.dodó

Patri: a gyerekeid gyönyörűek!
Vendég

De gyönyrűű ez a Zsuzska nagylány!!!!!!!!!!!!!!Kép

sz.andi

Dodó:az jó,én szeretem a havat,olyan szép :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi, csak elindítottam a pasikat fürdeni, meg közben feltöltöttem a képeket!

Kép

KépKép
hene

KIKE!
én is szeretem a havat...de sajna szerintem ez még nem marad meg. nem elég intenziv!

d.dodó

Dodó, holnapra ide is ígérik a havazást! Hát kíváncsi leszek az ország mely területén élő anyukánk fogja először jelezni!

KépKép
hene

MEGJÖTTÜNK A DR. TOROKGYUSZI :(
DE ANNAK ÖRÜLÖK, HOGY TUDOM, MI BAJA VAN :D
TANTUM VERDE SPRAYT KAPTUNK FÁJDALOMCSILL-RA. BEADTAM NEKI, AZÓTA BÉKÉSEN NÉZEGET 8)
NEM HIÁBA SÍRT ÉJJEL ANNYIRA, AKKOR NEKEM IS MINDIG FOKOZÓDOTT A TOROKFÁJDALMAM RÉHGEBBEN.

HOLNAP VISSZAOLVASOK :wink:

MINDENKINEK PUSZI!!!

Véda
Vendég

Köszönjük! Zsuzska itt pirul mellettem! :lol:
Hene! Gergő is nagyon édes! Ésmár milyen naaaagy!

Kép
Kép
patr

Gergőőőőőő!!Kép

sz.andi

Véda! Sajnálom! :(

Én nem bírom. Még mindig elfordul a cicitől. Most csinálhatok megint tápot. Utálom ezt a szitut. Most ott nyavalyog az ágyon, dehát sajnálom, kell idő amíg elkészül.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Véda!
Sajnálom a torokgyuszit! jobbulást!
Egyszer jó lenne, ha tudnák a lányainkról értekezni! Voltunk ma pszicho néninél! Ti valamelyik talira nem tudtok majd eljönni?

Kép
Kép
patr

Még hogy nagy!!! Ha belegondolok abba, hogy jövő7 szombaton FÉL ÉVES lesz!!!!! Kép

KépKép
hene

Andi, köszike! De mi is szeretnénk képet Vikiről!

KépKép
hene

mUFFIN: MEGKAPTAD tITA CIMET ?
Vendég

Hát a tesómat befektették, kap fájdalomcsillapítót vénásan, már kicsit jobban van...Megnyugtatóbb ez így, szem előtt van...
A nőgyógyásza szerint nem indokolja a ciszta ezt az erős hasi fájdalmat :?: Remélem holnap már jobban lesz...

Kata, mehetünk együtt az OEP-be, me sétálni is akkor egyúttal.
Kata megírod nekem Tita címét priviben?

Bondi, jobbulást a gyerkőcöknek!

Hene, Gergő nagyon helyes!

Másra nem emlékszem, bocs lányok, kicsit izgulós napom volt...

Kép
andkata

Hene! a 812.oldalon van vikkről, de akkor ez nektek:

Kép Kép

sz.andi

Kata, tesódnak jobbulást mihamarabb!!!

KépKép
hene

Jaj, Véda jobbulást kicsi Csabónak!
Jobb hogy van ez a spray, legalább enyhül majd a fájdalom!

Kriszti, kitartás, ez olyan nagyon őrjítő, én is végigcsináltam! Csomószor zokogtam kislányom felett, ráadásul ő nemcsak elfordult, hanem üvöltött is az éhségtől, mégsem evett! Kitartás drága, hátha a mensi levonultával jobb lesz majd! 1-2 nap!!!

Kép
andkata

Andi, hol van már a tavalyi hó!!!!!!!!!!!!!!!
Így már más!

Viki Kép

KépKép
hene

Hene!
Kép

sz.andi

Én tovább megyek! Kép

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:31-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:31-kor.
Vendég

8)
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: gondolkodtam rajta, de figyelj!

Kép

X év múlva...
Gergő: Kép

Viki: Kép

Vagy: KépKépKép

sz.andi

Patr és Andi!

Gyönyörűek a gyerekek. (Viki tiszta anyja, he nam tévedek:))

Bocs lányok, hogy megint bepofátlankodok, de felrobbanok!!!
Apát hívom (neki gondolom eszébe sem jutott), hogy mikor ér haza Szegedről, erre közli, hogy ja, ő lenn marad, mert tanszéki buli van (azaz kocsma, tivornya hajnalig), és persze ezt nekem nyolckor kell megtudni!
Ilyenkor úgy összetörnék valamit!!!
Bocs, h. a nyomorommal jövök, de el kellett mondanom vkinek.

Én a 30. hétig tanítottam, nem volt jó nagyon nem, 36 fős volt a legkisebb osztályom és sejtitek, hogy gimiben leülni nem lehet órán, szóval kiabáltam, járkáltam és utáltm azs egészet.

Vkata!
Tesódnak jobbulást!!

Jó éjt lányok.
Vendég

Na, cicizett, be is aludt rajta! Tök örültem, elpakoltam mindent, mire őkelme megint úgy kezdett visítani, gyorsan kutyulom a tápot, erre bealszik. Ráadásul hason! :shock:
A fene sem érti! :roll:

Orsi! Ha valaki, én teljes mértékben átérzem a helyzetet!
Mikor várandós voltam, folyton az miatt ment a vita Apával, hogy Ő gondolt egyet, elment szórakozni (kocsma, vedelés). Ezzel nem is lett volna gond, elengedem/tem mindig, menjen, hiszen nagyon nyápic voltam a vége felé sokáig még ülni sem tudtam, cigióvás, no pia, szóval nem voltam túl jó társaság beismerem. A gond ott kezdődött, hogy engem valahogy mindig elfelejtett értesíteni.
Persze nem fogta fel min dühöngök... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:32-kor.
Vendég

Na kedves anyukák, én elteszem magam a kisfiam mellé!
Holnap jelentkezem!
Csodaszép éjszakát kívánok minden babának és mamának!
Remélem a miénk is jó lesz!

KépKép
hene

Orsi: szegénykém... tudod nálunk sem rózsásabb a helyzet

kriszta: sajna erről én is órákig tudnák mesélni... mikor megszületett Zsimi kb 4hetes volt és párom kitalálta hogy szegény haverja felesége elutazott a hétvégén és inkább elmegy hozzá ne legyen szegény egyedül (jegyzem Siófokon ) a mai napig nem érti hogy miért akadtam ki ezen

Kata: örülök hogy a tesódnak nem vakbélgyulladás de drukkolok továbbra is hogy ne legyen semmi komoly!!!

Andi: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Tamara: megnéztem, megkérdeztem, hétfőn 14.30kor van baba-mama torna. Jó az nektek? Kép
éééés képzeljétek Zsömi ma megtámasztotta a lábát és feltérdelt és elkezdte magát hintáztatni. Annyira cuki volt és persze magyarázott közben Kép

Kép
mancsi76

Hú olyan sokat írtatok ma is, hogy csak naggyából olvastam vissza.

Patr a gyerköceid szemei gyönyörűek. :)

Hene milyen nagy már a fiad. Lassan betölti a fél évet. Hogy megy az idő. Hihetetlen.

Dodó hó??? Hú hát biztos nálunk is nemsoká lesz, amit én nagyon nem várok. Nem igazán szeretem a havat.

Mi is ma töltöttük a 4-dik hónapot. Olyan furi. De olyan jó hogy már nem olyan picike,mert már annyi mindent csinál, és annyira imádnivaló ahogy beszélget meg minden. :)

Kép
linda24

Lindus - Gratulálok Vivinek a 4 hós szülinapjához!! És nagyon jól az új avatarod is!! :D :D Mizújs veletek?
Én is utálom a telet, hóval, hideggel, latyakkal meg mindennel együtt! Boá :x :lol:

Véda:
[quote]a írta: Weránál rendezendőre készülök. Áll még ez, Wera?

Most viccelsz? Tőlem akár minden nap jöhettek!!! :D :D
Jóhírem hogy a 138-as csepeli végállomásától 3 perc sétára lakunk! :wink:

Vidokata - zaba előtt akarsz meglógni, mi? Nem hagyjuk ám!! :wink: :lol: :lol:

:D Jelentem a túrós sütik katonás renben ücsörögnek 2 db fagyis dobozban és türelmetlenül várják hogy indlhassanak holnap Titiékhez! :D

Tami - nagyon ügyi voltál a 2 gyerkőccel! Ne aggódj Anna miatt, nem hiszem hogy egy kis hasmenés rögtön betegséget jelntene. De a Katák biztos mondanák ha szerintük gáz lenne! :wink:

Nóri pont azt csinálta amit múlt héten ilyenkor. Bealudt du. 6-kor. Én hülye meg még mindig itt kuruttyolok ahelyett hogy ott horpasztanék mellette. Ebből megint éjszakázás és későnindulás lesz :cry:
Vendég

Így olvasok 8) :
Kép

Így játszom a babatévével :D :
Kép

És így a babatornázóval :twisted: :
Kép
Vendég

Wera köszike szépen! Amugy semmi különös nincsen. Apa elvágta tegnap az újját,de úgy hogy összekelett varni, és most táppénzen van egészen jövöhét végéig, úgyhogy most egy kicsit itthon lesz, aminek nagyon örülök.
Jaj Nóri annyira cukorfalat. Látom mostmár eltudsz menni a találkákra is. Biztos olyan jó lehet. :)

Kép
linda24

Wera!

Ezek a képek.....KépKép
Vendég

Mancsi!
Gratula az 5 hós hófordulóhoz! Nagyon ügyes Zsombi!

Linda!
Nektek gratula a 4 hós hófordulóhoz!

Nagyon édes minden babakép, amiket láttam. Bocsi, hadd ne soroljam végig! :oops:

Lehet hogy szép éjszakának nézünk elébe. 8-kor lefeküdt aludni, na azóta már 2-szer kelt nagyon keserves sírással. Kapott egy kúpot a popóba (tuti foga műveli vele)!

Úgyhogy el is teszem magam holnapra, mert a tegnap éjjel sem az alvásról szólt!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:32-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tamara: nagyon szépen köszönöm a szittelést! Képzeljétek Levi annyira jól érezte magát, hogy percekig tudomást sem vett rólam amikor megérkeztem. Vagy lehet ezzel büntetett!

Mire végigolvastam elfelejtettem mit akartam írni.

A.Kata: anyukámat akkor műtötték vakbéllel amikor velem volt 7-8 hónapos terhes. Ha ez lenne a baj, szerinte ma már még egyszerübben meg tudják csinálni.

Takarítani nem sikerült, de végre végére értem a mosogatásnak amit hétfőn kezdtem... :oops:
Délelött gravíroszót kerestem a neten, mert apáméknak szombaton lesz az eskűvőjük és mivel nem kértek ajándékot így egy üveg bort kapnak amire gravíroztattam. 1-re mentem a védőnőhöz, ott voltam majdnem 2-ig. Közben az is kiderült azért nem volt még mert nem küldték még át a papírjainkat újpestről. Nagyon vicces, mert kb.: 3 villamosmegállóra van a két rendelő. (tudom nem vilivel viszik, de ez már nevetséges, hogy lassan 3 hónapja át kellett volna küldeniük. Mit ülnek rajta?)
Aztán mentem a Westwndbe gravíroztatni, majd majd megebédeltem, bár ilyen hányinger mellett nem volt egyszerű, de ittam gyömbért is.-re volt időpontom a kozmetikushoz. Aztán rohantam Leviért. :lol:

Na megyek hátha sikerül elaludnom mire Tamás is mellémér. :wink: :oops: :lol:

Jó éjt mindenkinek és várom a tornára, éneklésre ÉHES vendégeimet holnap!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?