Új privát üzeneted érkezett!

Anyjuk! Ne parázz! Biztos nincs semmi baja! Ha meg netán lesz (persze úgyse), ráér az ember akkor aggódni rajta!

Muffin! Én amikor Jázmint vártam, nem tudtam elképzelni, hogy hogy fogom szeretni egyszerre a két gyereket! Valahogy úgy éreztem, hogy a szeretetem véges és eddig mindet Roli kapta és az új babával Rolitól kell hogy vegyek el és így mindkettőt kevésbé fogom szeretni, mint amit Roli kapott, míg egyedül volt! Aztán megszületett Jázmin és ez mind elmúlt! Eszembe sem jutott! Mindkettőt imádom és tényleg máshogy, bár még Jázminnak nem bontakozott annyira ki a személyisége. Szóval ki van ez találva nagyon szuperül! :lol:

Kép
szly27

koncertajanlo:http://www.millenaris.hu/object.3935e5f2-708c-44a3-8ffd-134f86853abd.ivy
Vendég

Anyjuk!
Latom nem csak en vagyok 'beteg'(bocsi :oops: )
De en is allandoan azon agyalok,h annyira szeretem oketes hogy mi lesz ami miatt el kell oket veszitenem. Annyira rettegek mindentol:betegsegtol foleg.
Leukemianak mik a tunetei?
Kerjek labort?(a dokink igy is utal,mert mindig jovok h vmi bajuk van tuti,de nem akarom h keso legyen,es hamarabb lehetett volna megoldas)

Hulye vagyok mi? :(
Vendég

jajj de jo MAv hogy nem csak en vagyok ilyen hulye!:)
En tudom beteges amit csinalok, de en evek ota ilyen vagyok mindenkivel kapcsolatban akit szeretek.
Amikor Aleko bringaval megy munkaba( az ev kb 200 napjan) en allandoan vegigjatszom magamban hogy jon a hir elgazoltak, stb.
Nagyon durvan mukodik ez nalam, kesz jeleneteket latok mostanaban hogyulok akorhazban Anna agya mellett, vagy elveszitem ot...es ilyenkor mindent ondoltban megcsinalok, es mindezt ebren, nem almodom.
Teljesen gaz! Meg jo hogy megszuntek az ilyeneknek valo intezmenyek kulonben tuti bezarnanak :oops:
Vendég

Sziasztok!

Elvittek valami pasit innen szemből (ez tényleg jó környék, tuti valami fehérgalléros bűnöző, nem áruházi tolvaj), nem nézett ki olyan veszélyesnek, de ezek a kommandósok szerintem szeretnek feltűnősködni.

Persze lehet, hogy veszélyes volt azért.

Anyjuk!
Az aggódás nálam is van, bár nálam csak Emma felé, főleg mióta a terhesség alatt egy durva tágulatot láttak. Szerencsére úgy néz ki elmúlt, de bennem van a para.
Most azon rágódom napok óta, hogy nem fordul. Miért nem?
Na, nem is megek bele. Ez így lesz még soká.
Az esküvőjén is izgulni fogunk, a szülésükkor is, mindig. Ez már így marad szerintem.

(Tényleg, jövő héten egy séta?)

De azért próbálj megnyugodni :wink:

Na. túl sokat írtam ma. megyek is
Vendég

Voltunk a dokinéninél. Kaptunk 2 új fajta pápit.
Az egyik Beba HA 2, ez kéne reggelira, a másik Sinlac. Mindkettő Nestlé termék! Kíváncsi leszek este mit fog alkotni.
Bár már most kétségeim vannak, mert 4-kor kellett volna ennie, de kinn alszik az erkélyen fél 4 óta! :?

KépKép
hene

Orsi! Ne aggódj a fordulás miatt!!!!!! Az én lányom egy hónappal idősebb, mint Emma és még ő sem fordul! És én nem aggódok!!!!!! Roli 7 hónaposan fordult hasra!! Már akkor rég ült egyedül, csak egyszerűen utált hason lenni és így nem fordult hasra. Ennyi! Jázmin szeret hason lenni de nem fordul hasra magától! Majd fordul, ha akar!

Kép
szly27

Orsi: jo jovo heten seta.
Kedden megyunk ortopediara, hetfon ha minden igaz Mancsival tornara, szerda mondjuk?
Vendég

Hene! Remélem megeszi! Tudom milyen amikor nem hajlandó megenni! :cry:

Kép
szly27

Ha tudod akkor nálatok is előfordult Rolinál. Mit csináltál, mesélj! SEGÍTSÉG!!!! :cry:

KépKép
hene

Anyjuk!

Szerda nekünk oltás! Esetleg csütörtök?

Sly!

Nagyon köszi. Megnyugtattál Roli példájával. Emma is szinte egyedül megül, de ahasonfekvést nem szereti. minden jót nektek
Vendég

Hene! Roli nekem mindent megevett, amit eléraktam. Jázmin nem volt hajlandó meginni a tápit. Csak az anyatejet. Kipróbáltunk minden féle tápit és a Humana baby fit banánosat egyből megitta! Egyszerűen nem szerette az előzőek ízét. (próbáltuk: Humana HA, Humana 1, Beba HA, Beba 1, egyik sem ízlett neki)

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:33-kor.
Vendég

hahó, ráérő anyukák 8)
hogy s mint vagytok?
Én két rohanás között vagyok, holnap - ha minden igaz - megyek a belvárosba VÁSÁROLNI!!!! Persze előbb Szonját oviba viszem, aztán ha úgy jön ki a lépés, akkor még Nándival haza, megetetem, utána irány a belváros, de az autót leteszem még Óbudán, mert itt ingyenes a parkolás... lesz vagy két órám a belvárosban :wink:

Lányok, ti már elkezdtétek intézni a gyedet? Nekem december közepén lejár a tgyás, úgyhogy szaladgálás indul a papírokért :roll: gondolom, megint kell az összes munkáltatótól igazolás, két évre visszamenőleg :?

KépKép
szkagi

Sziasztok csajok!!!

Ma olyan jó napom volt... :lol:

először is, itthon van apa, tehát itthon volt,m ikor ébredtem. (ez nálunk ritkaság)
Kike!
Aztán jött a postás, .... :lol: :lol: Köszönöm!!!

Ugyanis elmondom nektek, nem tudom, Kike mit szól hozzá....
De elküldte nekem Emmának a Vercsiről lemaradt rucikat!!!
Hálás köszönet érte!
Hamarosan én is megyek a postára.......................! :wink: 8)
A rugik már kicsik, egyelőre a kiscipőket tudjuk hasznosítani,azok azonban csodaszépek!!!

Utána elindultunk..
Vettem ezt a ruhát!!! Úgy örülök neki....Mellesleg elmondom nektek, hogy 10000 ft-ról volt leárazva.... 3000-re!
Ezért vettem meg. Semmi baja, csak ki lett mosva, mert tűz volt az üzletben, és állítólag bevette a füst szagát...
(Nekünk jó lesz!)

Utána pedig elmentünk karácsonyi ajándékokat vásárolni...
És apa nem sietett, nem morgott.... úgyhogy jó volt a mai nap!

Most visszaolvasok, ha Emma engedi... :roll:
Vendég

Tami, Mav!
Tényleg lükék vagytok!

Kike!

Te egy cuki vagy!

Ági!

Én még nem intézem a gyedet, de jó h szóltál. Köfi! Rég láttam Nándi képet!

Polly Pudli Pötty 4től alszik. A kora délutáni sétába megébredt, és nem ismert meg sapkában. Csórikám! Csak úgy kerekedett a szeme, h ki áll vele szembe.
20150601134430

marcsi!
Az tök jó hogy ilyen jó napod volt.

Lizy ma nagyon jól viselkedett egész nap. Már csak az éjjeli keléseken kellene faragnunk, és minden jó lenne!

d.dodó

Szly, bocsi, most értem vissza. Közben felébredt Gergő és hami volt. Úgy begyűrte a főzit (cukkíni, krumpli, májacska).
Szóval nálunk az a baj, hogy a teát megissza, de ahogy megérzi, hogy az üvegből tápszer jön, egyből kinyomja a nyelvével. Pedig 2 különböző tépról van szó. A reggeli az sima Milupa, az esti vanilliás tejpép!

KépKép
hene

Dodó!
Szoktál még tápival pótolni?
20150601134430

Én már elintéztem a gyedet!Kép

Tegnap járt le a tgyás-om!

Viki is sztrájkol ma a kajával! Megpróbáltam felcserélni a kajákat, ahogy Hene mondta és tegnap este próbáltam adni a pépet...hát nem jött össze! Ma meg megint megpróbáltam, de nem hajlandó enni.
Vissza fogok állni az eredetire holnaptól, mert így sehogyan sem akar összejönni!

Nyűgi van...

sz.andi

Hene! Én azért a helyedben kipróbálnék más tápokat is! Szerintem az ízével van baj!

Kép
szly27

viki!
Nem, mert nem fogadja el! Egyszer volt olyan, hogy fél 9-kor kiette mindkét cicit, és fél 10-kor üvöltve kelt, hogy éhes..... akkor félálomban megevett 60 tápot!

d.dodó

Hát most majd meglátom erre a 2 újra hogyan fog reagálni. Kép

KépKép
hene

Andi!
Viki cica is a fogával küzd?

Ha Laci rám üt, akkor csak 10 hónaposan lesz meg az első foga Kép

Dodó!
Mennyit hízott Lizy 1 hét alatt? Mert ha nem kell a pótlás neki, akokr hagyd a fenébe a tápot.
20150601134430

Roni!
A webes topikunkba vannak feltéve a szmájlik elérhetősége. Le kell őket menteni, és mintha képet raknál fel úgy kell feltenni.

Léna étvágya javult? Labor eredmények meg vannak?
20150601134430

HAt Levi lovag haza vagtatott.
De tuti jon meg maskor is:)

Koszonjuk a meferositest hogy hulyek vagyunk:)
En jol tudom megis ez van.

Orsi: szerintem jo a csut is!

Kata: de kar, hogy csak addig ersz ra!

Kike angyal! Szuper vagy!

Viki: ez a sapiban a mama nalunk is igy sult el, csak nezett mint rozi a moziban
Vendég

Felébredt a Henceg!

Tami!

Ügyi oltál ma a 2 lurkóval!
20150601134430

viki!
Nem tudom mennyit hízott 1 hét alatt, mert nincs mérlegünk, méreckedni utoljára nov. 3-án voltunk, legközelebb dec. 8-án megyünk.

d.dodó

Viki!
Nem tudom, hogy a foga-e. Állandóan a szájában jár, de mást nem fedeztem fel. Nem is nyáladzik jobban. Hát nem tudom mikor jön ki a foga. Semmit nem látok!!Még csak nem is piros.

Kike! Domi fogacskájával mi van??

Elaludt a hercegnőm :P

sz.andi

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:33-kor.
Vendég

Ja Gyed: én is pont tegnap kaptam a munkaügyről egy levelet és benne volt a gyedhez kellő űrlap, nekem is kell mennem majd intézni!
Tényleg Kata: nem megyünk be együtt???
Vendég

Tita! Milyen napod volt? Remélem jó!!
Tami! Nagyon rendes volt tőled a sintérkedés!!! :lol:
Marcsika! Hát a napod...nagyon örülök neki!! Emma baba alszik?? :P
Nagylányod kezdi már megszokni a kolit?

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:34-kor.
Vendég

Hát Kata! De jó Neked! Én nem kaptam semmit! Csak gondoltam már biztos le fog járni, felhívtam a munkaügyet és mondták, hogy igen, lassan lehet menni. Na ha rájuk várok, nem kapok lét....

sz.andi

Lányok, ez a Tgyás mikor jár le? Mármint hogy meddig jár? Küldenek majd valami papírt, hogy mikor jár le?

Nagyon édik a babócák mind. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nem volt gaz a ket gyerkoc! MOndtam is Titanak ne legyen lelkiismeret furdalasa, es hogy johet a legeny maskor is!

viszont meg egy indok miert nem akarok most kismama lenni: nagyon ocsmany( sima feher) most a kisknyv
Vendég

Igaz Kata, de ez már vagy 3 hónapja megy. Azóta semmi változás. Remélem azért nem szenved sokat. Bár nem úgy néz ki. Nagyon vidám kiscsaj!

sz.andi

[quote="anyjuk1"]
írta:
anyjuk1viszont meg egy indok miert nem akarok most kismama lenni: nagyon ocsmany( sima feher) most a kisknyv

Kép

sz.andi

Kriszta, a tgyás a babaszületésének napjától számítva 168 napig jár. Én kaptam róla egy papírt, hogy mikor jár le! Nekem már lejárt 12.-én.

KépKép
hene

"Mennyi ideig jár a tgyás?

A terhességi-gyermekágyi segély a szülési szabadság ideje alatt, maximum 168 napig illeti meg a szülő nőket. Ennek maximális időtartama 24 hét lehet, amelyet úgy kell kiadni a munkavállalónak, hogy ebből négy hét lehetőleg a szülés várható ideje elé essen."

KépKép
hene

Megjöttünk. Gyerekek horpasztanak és szörcsögnek. Voltunk ortopédián, Oti lába javult, de kell neki még lúdtalpbetét. Natinak a jobb keze nem tetszett a dokinak, mintha kicsit fájt volna, így kedden vissza kell mennünk kontrollra.
Anyjuk, kedden mikor mentek az ortopédiára? Mi délelőtt készülünk.

Para-mamik, megértelek benneteket, néha engem is elkap a "mi lesz, ha"-rémület, de hamar elhessegetem. A gondolatainkkal tudjuk befolyásolni az életünket, én meg nem akarom, hogy azért történjen vmelyik szerettemmel vmi, mert bevizualizáltam. (persze ha Apa negyedórát késik, már rácsörgök....)

Muffin, amíg nem lettem terhes Natival, én sem tudtam, hogy fogok két gyereket szeretni... s bár kevesebb idő jut mindkettőre, az intenzitás azért sokkal nagyobb :D

Akata, micsoda megkönnyebbülés, h tesódat nem kell műteni... azért remélem, a ciszta sem fog gondokat okozni. Jobbulást neki!

Vkata, én is sajnálom, h nem fogunk talizni, de most gyorsan elmulasztjuk a szörcsit, és utána bármikor :D

Látom amúgy, a kaja sokkal jobban izgat benneteket, mint a torna, pedig Anyjuk még Anna és Levi románca mellett is készül a gyakorlatokkal... ne okozzatok neki csalódást! :D

Annyira jó ez a kis társaság... Muffin segít Kikének, Kike Marcsinak, mindenki mindenkinek.... komolyan, szerintem egyedülálló virtuális baráti körünk van!
Jut eszembe: Wera: House 5. évad feliratosan?

Hene, miket eszik már Gergő!

Andi, olyan jó lenne, ha ti is jönnétek talizni!
És persze mindenki, de ezt most Andi zugolvasó lelkének szántam :D

Sajnálom az evésgondokat, együttérzek veletek.
Képzeljétek, Nati meg az elmúlt napokban annyira jól evett, hogy 3 hónap után ma megint fejtem... igaz, csak 10 ml-t, de kellett :oops:

Biztos van még egy csomó minden, amiről az elmúlt 5-6 oldalon írtatok, de csak ennyire emlékszem... bocsi.

Megyek, felverem a bandát, különben nem jutunk le a doktornénihez.
Szép estét!

Kép
Kép
bondi

Nálam ez nem így volt, mert engem felmentettek a munkavégzés alól, terhességem elejétől itthon voltam,mert egészségre ártalmas a munkám. Így én Gergő születése napjától kapom/kaptam a tgyás-t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hene 2008.11.20 18:23-kor.

KépKép
hene

Látom ha én jövök mindenki lelép! Magammal beszélgetek.

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:34-kor.
Vendég

Hene! Köszi! Én is végig itthon voltam terhesség alatt és a szülés napjától igénylem a Tgyást. Akkor nekünk januárban jár le. Remélem azért küldenek levelet.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszi Bondi!! Ez jól esett!!!

Hene! Itt vagyok!!!!!!!!!!!!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:35-kor.
Vendég

Kriszta, és hogy viselted az otthonlétet? Te miért voltál otthon?

Szia Andi! Végre veled is összefutok! Kép

KépKép
hene

hene! egész nap voltam ma! csak már nem figyelsz rám :oops: :lol: :lol:

sz.andi

bocsi a kis betűkért, viki ölben...

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?