Megjöttünk. Gyerekek horpasztanak és szörcsögnek. Voltunk ortopédián, Oti lába javult, de kell neki még lúdtalpbetét. Natinak a jobb keze nem tetszett a dokinak, mintha kicsit fájt volna, így kedden vissza kell mennünk kontrollra.
Anyjuk, kedden mikor mentek az ortopédiára? Mi délelőtt készülünk.
Para-mamik, megértelek benneteket, néha engem is elkap a "mi lesz, ha"-rémület, de hamar elhessegetem. A gondolatainkkal tudjuk befolyásolni az életünket, én meg nem akarom, hogy azért történjen vmelyik szerettemmel vmi, mert bevizualizáltam. (persze ha Apa negyedórát késik, már rácsörgök....)
Muffin, amíg nem lettem terhes Natival, én sem tudtam, hogy fogok két gyereket szeretni... s bár kevesebb idő jut mindkettőre, az intenzitás azért sokkal nagyobb
Akata, micsoda megkönnyebbülés, h tesódat nem kell műteni... azért remélem, a ciszta sem fog gondokat okozni. Jobbulást neki!
Vkata, én is sajnálom, h nem fogunk talizni, de most gyorsan elmulasztjuk a szörcsit, és utána bármikor
Látom amúgy, a kaja sokkal jobban izgat benneteket, mint a torna, pedig Anyjuk még Anna és Levi románca mellett is készül a gyakorlatokkal... ne okozzatok neki csalódást!
Annyira jó ez a kis társaság... Muffin segít Kikének, Kike Marcsinak, mindenki mindenkinek.... komolyan, szerintem egyedülálló virtuális baráti körünk van!
Jut eszembe: Wera: House 5. évad feliratosan?
Hene, miket eszik már Gergő!
Andi, olyan jó lenne, ha ti is jönnétek talizni!
És persze mindenki, de ezt most Andi zugolvasó lelkének szántam
Sajnálom az evésgondokat, együttérzek veletek.
Képzeljétek, Nati meg az elmúlt napokban annyira jól evett, hogy 3 hónap után ma megint fejtem... igaz, csak 10 ml-t, de kellett
Biztos van még egy csomó minden, amiről az elmúlt 5-6 oldalon írtatok, de csak ennyire emlékszem... bocsi.
Megyek, felverem a bandát, különben nem jutunk le a doktornénihez.
Szép estét!