Na jó reggelt!
Most elereszthetem magam, mert férjuram délelőttös, igy majd fél4 körül és haza, addig Muksival ketten vagyunk.
Fiúk apjoknál lébecolnak... szabad a vásár itthon...
Tamaraildi!
Enyémmuki sem mászott még 8 hósan.
9 hónaposan kezdett el mászni, aztán hipp-hopp fel is állt, most meg már oldalazva közlekedik a járókában.
Mi sem gyarapodtunk túl sokat az elmúlt két hónapban, de 8-9 hó körül ez normális, már többet mozognak és nem rakódik le nekik olyan könnyen. Ha kiegyensúlyozott a bébid, jókedvü, nem aluszékony, akkor ne izgulj! Akkor kell odafigyelni, ha fogyna és egyáltalán nem gyarapodna!
Amig tudod szopiztatni, addig annyit tejcizzen, amennyi jólesik neki! Persze mellette most már nem árt elkezdeni ismertetni a szilárd kajcsival, szépen lassan, látni fogod majd, mit eszik meg szivesen és mennyit. Ez minden babánál változó, igy anyukának kell kitapasztalni, milyen ütemben vezetheti be. Nálunk gyorsan ment, mert Zsófi csak úgy falta az első perctől kezdve a gyümiket, zöldségeket.
Most már szinte mindent eszik.
Viszont anyatejes babáknál nagy százalékban lassabban megy a bevezetés, nekem Barnusom volt nagy cicimániás (az igazi pasi), másfél évesen úgy kellett már leakasztani magamról, mert két lábon jött és húzta a felsőmet, hogy cicit akar...
nehezen ment a szilárd kaja bevezetése, de idővel sikerült, csak sok-sok türelem kellett hozzá.
Mukim nem nagyon iszik, csak ha kedve van. Sőt, a tápit nem fogadja már el, át kell állnunk más reggeli-vacsira, mert éhes marad. Kiköpi a cumit és ütlegel engem is, meg az üveget is, ha tápival közelitek. Igy a saját és a cumisüveg testi épségének megóvása érdekében át kell térnünk vmi másra.
Fruzsi!
Jópofi a játszóház, én elgondolkodtam rajta!
Tökjó lenne, ha nagy kertünk lenne (van,de ez közös a társasházzal) én szivesen vállalnék be egy szülinapi babapartit!!! De sajna nincsenek meg az adottságok hozzá itt!
Mindenesetre énis vágyom felnőttek közé....
Alma, Blanka, Trudi, Marci, Bogi képek cukifejek!!!!
Hihetetlen, mekkorák lettek a miniegereink!! Tuti, hogy kútfejemmel vkit kihagytam, inkább azt kellett volna irnom, ahogyan szoktam, ömlesztve minden baba csodaszép!!!
Mary!
Boginak gratula a fogacskához!!
Zsu!
Jó téged is látni!!! Friss képek a törpékről?????
Hoztam énis, tegnap töltöttem át a gépről:
Muki alvástechnológiája:
Anyuéknál áll a fotelágy mellett, hülye anyja kezei közül kikerülve csutak haja begumizva (apája szerint tiszta zizi vagyok):
Attila megetette joghurttal (két banános könnyü és finom csúszott le, meg mindenhova...) Kép cime: Joghurtmuki