Újra itt!
Nagyon büszke vagyok a Pocokra!
Voltunk lent sétálni egy jó órát, aztán játszottunk, úgyhogy jól megéhezett.
Volt itthon olyan bébiétel (még Anyósomék vették), ami sonka-paradicsom-tészta, de darabos. Gondoltam bepróbálkozok vele, hátha..
Kibontottam, de már meg is bántam, mert mikor megláttam benne a sok tarhonyát (pont olyan volt benne a tészta), morogtam magamba, hogy na. ezt biztos nem eszi meg.
De láss csodát! Megette a 220gr-os üvegnek majdnem a felét! És meg sem kottyant neki!
Úgy ette a darabokat, hogy észre sem vettem! Szépen elnyamnyogta! (pedig még 1 db foga sincs!
)
Utána még adtam neki banánt, az sosem ette meg, még pűrének sem, csak sinlac-ba keverve, és csak bébiételt.
Na, abból is megevett egy felet!
Azt hittem elájulok! És nem tőrtem össze villával, nem tudrmixoltam le neki, hanem tőrtem nem is olyan pici darabokat neki! Csak úgy falta!!!
Negyed 2-kor leraktam, azóta alszik. Kíváncsi vagyok, meddig.
Tim: Bálint nemivásával kapcsolatba már akartam írni, de elfelejtettem
Van egy szomszéd Anyuka, akivel sétálni szoktunk, neki van egy 6 hónappal idősebb kislánya.
Ő panaszkodott már hónapokóta arról, hogy szinte semmit nem iszik Dórika.
A doki azt mondta, hogy gyerek, akivel törődnek még nem halt se éhen, se szomjan, és annyit iszik a gyerek amennyi neki kell.
De azt ajánlotta, hogy csináljon neki levest, és azt adjon neki ebéd elött , hogy legyen folyadék is, és azt mondta, hogy végülis a tápszer is szomjoltó valamennyire.
Csak neki az volt a baja, hogy szinte ahogy betőltötte a kislány az egy éves kort, nem volt hajlandó elfogadni a tápszert.
Úgyhogy marad a leveses próbálkozás, és közben mindíg meg-meg kínálták vízzel is.
Most egész szépen iszik Dórika, de még mindíg hol többet, hol kevesebbet.
Persze én is ideges lennék, ha nem inna a gyerek! Hátha a pohár majd meghozza a kedvét!
Mannogab: Marcival is szenvedtem jó két hétig, mert ő is csak a tápszert volt hajlandó megenni, és volt, hogy abból is csak keveset.
Beteg volt, és valahogy "elvesztette" az étvágyát.
Milán evett már pépet ugye? Ez mostanában van így?
Én azt csináltam, hogy mindíg kínáltam őt a szokásossal: tízórai-uzsi sinlac gyümivel, ebédre főzelék. Persze sajnos elég sokszor volt, hogy az egészet ki kellett öntenem mert egy falatot sem evett belőle és tápszert kellett neki adnom, de egy idő után egyre többet megevett belőlük.
Először tízóraira fogadta el tápi hejett a sinlac-ot, aztán ebédre több mint két hétig brokkolis csírkét evett, végül uzsira is már sinlac-ot kapott.
Próbáld meg (szerintem) nagyon híg főzelékkel etetni. Marci is azért ragadt ke kizárólag a kecskeméti brokkolis csirkénél, mert az volt a leg hígabb.
Hátha neked is segít.
Remélem nem sok hülyeséget írtam, hátha valakinek adtam valami használható ötletet.
Be is fogtam