Új privát üzeneted érkezett!

Moki, de jó, érdemes volt akkor rákérdezni. Nem küldtek haza, csak mikor odaadták a papírt,akkor kérdeztem, hogy levetethetem-e ma, és akkor mondták, hogy várjak még vele.
Freyja! A 18-20. hét a genetikai uh ideje.Nekem azt mondták nem árt akkorra időzíteni a 4D-t, mert akkor elég alaposan át tudják vizsgálni. És már van zsír is a babán, nagyon kis ember szerű.Szóval én ezért várom ki a 18. hetet.Egy nappal sem többet. :lol: :lol: Már úgy szólítanám a nevén..... 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Barbi, kösziiii!
Úgy elfáradtam, már vagy 1,5 órája vasalok, és hol van még a vége??? És a többi munka??De nem szeretek vasalni!És minden babaruha ronggyá gyűrődik ám!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Edi:
Azért nem szeretnénk Rebeka Emíliát, mert a Rebekának a becézésével nem vagyunk kibékülve. :)
Tudod gyártási folyamatra utal az egyik...Beki... :lol:
A Rebi meg végképp nem tetszik.
Egyébként az én keresztneveim: Emília Magdolna

Küldtem email-t közös mail-címre.

Emi

Emi

email4
Budapest

köszi a privit!

d.dodó

Emi, hú de ismerős vagy nekem :shock: pedig elvileg nem ismerhetlek :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki
Én megyek a 18.héten is 4D-re :D:D:D azon ne múljon, de már nem bírom egy nappal sem tovább :D:D:D:D:D

Emi
Nekem tetszik a Rebi :lol: :lol: :lol: biztosan azért, mert kötöm valakihez, és az a kislány nagyon édes :D
Vendég

Barbi: Háááát, kicsi a világ...lehet, hogy láttál valahol, vagy az alteregómat. :)

Emi

email4
Budapest

Na, bejutottam én is....sőt küldtem is mailt.

barbuss!
Köszi, megjött a meghívó!

d.dodó

Emi
szerintem nekem sem vagy meg iwiwen ugyi? na majd este jóóól bejelöllek :D
Vendég

Emi,Sakura,Csipet
bejelöltelek az iwiwen mert még nem voltatok :wink: :wink:

Emi
Rebeka nekem is tetszik,eddig nem is gondoltam a becézésének a morbidságára :lol: :lol: :lol: beki,szerintem cuki :lol: :lol: :lol:

Edi
már csak pár óra :P :P :P jaj de várom hogy 7 legyen és megirjad hogy mi volt :wink: :wink:

bibar

Edi:
Ezidáig (Barbin kívül) senki nem jelölt be iwiwen. :)
Még mindig drukkolok Edi!
Jelszó: kékékéékékékékékééééééék

Emi

email4
Budapest

Bibar
ne is mondd... Annyira várom már, hogy egymerő pici borsó a gyomrom. Alig bírtam ebédelni. Közben magyarázok neki egész nap, hogy alig várom, hogy lássam végre, és a nevén szólíthassam végre :D:D:D Édes , mert reagál rá :D:D:D
Vendég

Emi
óóóóó hát én a kényelmes típus, engem jelöltek be a csajok :D:D
De este jól "levadászlak" :D:D:D

Igen, a jelszó : KÉÉÉÉÉK :D:D:D:D
Vendég

edwig!
Tuti megérti a kérésed!! :)

d.dodó

Akartok egy jót röhögni???? :D

"apa" írt, hogy hogy vagyunk, és kiderült-e már, hogy ki van odabenn a pocakban. :shock: :twisted: :evil:

Majdnem visszaírtam neki, hogy mivaaaan??? Most írjuk a papírt, hogy mi a szitu, de érdeklődsz? grrrrr
Persze nem ezt írtam, hanem csak annyit, hogy köszönöm jól vagyunk, és még nem tudjuk, majd csak ma....

Persze erre azt írta, hogy megkérhet-e rá, hogy küldjek sms-t neki, hogy mi lett az eredmény?!
Szerintetek noooormális????? Tiszta barom esküszöm!!!! :twisted: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:29-kor.
Vendég

Sziasztok! Hát nem semmik vagytok! Nem győzök visszaolvasni, de sajnos mire végére érek elfeledem, hogy kinek mit akartam írni :roll:

bibar: hatalmas gratula! :D

sakura: Először is gratula az esküvőhöz! sajnos az átíráshoz személyesen kell menni a legtöbb helyre :( Már plasztik kártyás személyit, jogsit adnak, amihez ott a helyszínen fényképeznek és ott kell aláírnod, az kerül mindkettőre. A lakcímkártyát a helyszínen oda is adják, a személyit kipostázzák, a jogsiért vissza kell menni (ezt már átveheti más is meghatalmazással???). Talán a forgalmi az egyetlen, amit el lehet intézni másnak, de ha hitel van a kocsin, akkor az sem egyszerű a törzskönyv miatt :( És akkor még ott van a tb kártya, adókártya (ezeket én még nem írattam át, nem tudom hogy és hol kell)....

hmeme: szeretnénk felíratkozni a táblára :) zsani78, 32, 2010.07.03, ?/?, MÁV, első, Surány. Köszönjük :)

pocaklako: nagyon szép poci :)

most el kell szaladnom, de még biztos van, amit elfeledtem leírni :)

Kép
zsani78

edwig!
Eredmény :evil: grrrr....... micsoda hülye kifejezés. miért érdekli? attól függően mi a neme, vissza akar jönni??

d.dodó

Dodó
hát nem??? majdnem írtam neki, hogy anyád.... (már bocsánat :roll: )
Nem tudom mit akar, de itt már régen nem ő dönt, hanem én.... részemről meg lezártam a dolgot....

Ilyen szöveggel jött, hogy bár nem akar részt venni az életében, de ha valaha kell bármilyen vizsgálathoz vagy betegség miatt, akkor ő ott lesz, mert ő a vérszerinti apa.... Hát köszi, ez kedves meg minden, de mégis hogyan????!!!! :twisted:

Nem is tudom egyáltalán üzenjek-e neki majd....
Vendég

Sziasztok Lanyok, vegre itt vagyok, sikerult vegig olvasnom a mai termest..csak ezzel a szita agyammal mar nem is tudom, hogy kinek mit szerettem volna irni...

Edi: no comment :shock: :shock: :shock: :shock:

Barbuss: irtam a kozos cimunkre, majd ha idod engedi kukkantsd mar meg, kosziiiiii

3 delelottunk ment ra a vallalkozas ugyeire, vegre a vegere ertunk, ugy nez ki. Itt is uldogeltunk meg ott is uldogeltunk egy jo par oart sorszammal a kezunkben... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Most meg egy kervenyunket szurtak el, igy hataridon kivul kerultunk, meg jo, hogy oktoberben beadtam a kervenyt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Most mar itt az egesz delutan, es nagyon orulok, hogy hogy ujra itt lehetek veletek....

Edi: szamoljuk az orakat veled...pont, mint szilveszterkor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
Kösziiii, izzítsátok a drukkokat, meg a KÉK energiákat :D:D 5-kor kelleni fognak :P:P:P
Vendég

Poci, a wiw-es mail címedre küldtem :)

Edi, húúú mindjárt mész :D

Én ma olyan lusta vagyok :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Huuu Edi, mar izzitjuk persze, aztan nehogy rad jojjon a csuklas mert annyian gondolunk ratok. :P :P :P

kekekekekekekekekekekekekeekekekekekekekekek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pocaklako

Barbuss: ok, koszonom szepen :D
pocaklako

[quote="kutyafüle"]J írta:kutyafülea ,még azt szerettem volna kérdezni, hogy akiknek szárítógépük van, vagy esetleg mosó-szárítógép, az csontszárazra szárít.Szóval utána lehet elpakolni? Képzeljétek, Dani meggyőzhetőnek tűnik. :lol: :lol:

sziasztok,

igen, csintszárazra szárít, de ha mégsem, huzol rá még kis időt :D ...aztán pakolhatsz is :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Pocak
Annyira jót nevettem, mert elképzeltem, hogy csuklok össze vissza, mert annyira jön az energia... :D Majd érzem a Csííít rendesen :D:D:D:D:D a KÉK Csííííít :-)
Vendég

Niki: én is a 18.hetet várom, mert akkor genetikai UH és 4D egyben lesz :) azaz én így szeretném.
És nekem is vasalással ment el eddig a napom. Pedig most nem is gyerkőc ruhát vasaltam, hanem Apáét.... hihetetlen mennyiségű ruha fogy nálunk, pedig 3-man vagyunk.

Edi: én tuti nem írnám meg neki, persze, az meg egy ok arra, hogy ismét smst írjon, hogy "na, mi volt az UH-on?".
De ne idegeskedj miatta ezen a széééép napon.
Még 3 óra, juhééééééj!

Pocak: Te szegény! Akkor most már tényleg pihi!!!!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Na, az biztos, hogy kuldjuk Neked ezerrel...siess nagyon haza, hogy mielobb megtudjuk mi is a jo hirt :D :D :D

Barbuss: nagyon profi...gratula :D
pocaklako

Ti lesztek az első dolgom ahogy hazaértem... :D:D:D eeeeez természetes :wink: :wink:

Manorka
Hát igen.... mindegy ő a legkevesebb.... ha ír sms-t megírom neki, hogy upsz bocsi elfelejtettelek :D Nem volt nehéz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 14:03-kor.
Vendég

Edi, ez az ő sem tudja mit akar szitu :? Papíron le akarja fedni magát, hogy ne legyen kötelezhető semmire, de azért ki se akar maradni teljesen :? Nem tudom mit csinálnék a helyedben... Lehet, hogy lennék annyira genya, hogy nem írok neki :roll: Bár lehet, hogy már korábban elküldtem volna a csába :oops:

Manorka: nálunk is iszonyat mennyiségű ruha fogy :roll: Mondjuk Gábor tetőtől talpig átöltözik minden nap amikor hazajön...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Bekérték apácskának az önéletrajzát továbbításra!! :D

d.dodó

Kék csíííí: :lol: :lol: :lol:

Poci, köszi :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Én is ÚÚÚÚÚÚgy várom a 15.-ét!!!!

d.dodó

Már ebédeltem, de megint éhes vagyok :? :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

én a 13. héten voltam utojára UH-on, legközelebb a 18-on megyek a helyi kötelező genetikaira, majd 19+1-en megyek Hajdú Krisztinához genetikai+D-re.....és persze szólnom kell a dokiknak hogy nehogy megmondják ki van benn :) , ill. babónak, hogy nem terpeszteni ááám :twisted:

Mercy

mercedes79
Győr

Barbuss
Igen, ez típikusan az a szitu... de ahogy készen van az ügyvédi papír, jön a csúnya világ neki :twisted: :evil: :twisted: :evil: addíg még egészen normális vagyok... de csak addíg :lol: :lol:
Vendég

Dodó és Emi: bejelöltelek Titeket iwiwen

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Edi, igazi genya vagy :twisted: de maximálisan egyetértek :twisted:
(remélem nem értesz félre!)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

barbuss!
Hát egyél!!!

Merci!
Te svédországgal járnál jól....iett csak 1 UH van a 18. héten, és akkor sem mondják meg a nemét, még ha kéred sem!

d.dodó

Barbuss: az én Gáborom is totál átöltözik, ha hazajön (de ez nekem köszönhető, mert én mondtam a kezdet kezdetén, hogy utcai ruhát itthonra ne), így napközbenre egy ing, egy naci + még az itthoni cuccai, illetve még ugye a fehérneműk. Mire kiürül a szennyestartó, kezdem előlről a mosást, vasalást.

Mercy: én is a Hajdúhoz fogok menni a 4D-re+genetikára, ami pedig helyi lenne, ott is ő nézné meg (MÁV-ban), csak rengeteget kellene várni, ezért inkább megyek privátba hozzá

Edi: telnek azok a percek, már 3 óra sincs.
Hajrá Boti!!!!!!!!!! Tiszta izgalom!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

manorka: mikor mész????

Mercy

mercedes79
Győr

köszönöm a válaszokat :D részben a baba nemét szeretném tudni és azt is h minden rendben van -e... de akkor még pici türelem :roll:

Kép
freyja

Mercy: jövő hét utáni héten megyek, időpontom még nincs, de ahogy a kezemben az AFP eredménye, akkor már hívom is és bejelentkezem. Aztán lehet, hogy megkapom már a jövő héten, nem tudom.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Barbuss
Az vagyok bííííz :lol: :twisted: :twisted: Amilyen a mosdó, olyan a törcsi vagy mi :D:D:D:D

Már csak alig 2 óra.... :D Hűűű, de jóóóóóóó :P
Vendég

Emi, meme: nagyon ügyesek vagytok, én imádom a szép dolgokat, csak béna vagyok és nem tudom megvalósítani.

meme: én is debil vagyok ám! valószínűleg eddig is lepottyant a fogkrém, meg a kaja, csak nem vettem észre, most meg minden a pocakomon landol. Már harmadik pulcsimat mosom sietve, mert a pörkölt, paradicsompüre, stb. landol a hasamon :oops: Amúgy én is nagyon feledékeny vagyok, ide is úgy írom a válaszokat, hogy egy kis papírra jegyzetelek amikor visszaolvasok :D

poci: gyönyörű a pocid és már kerek!

bibar: nagyon örülök a kislánynak! valaki írta, hogy ez csodatopik, mert mindenkinek teljesül a vágya. Nekem mindegy, hogy fiú-e vagy kislány, valószínű ezért nem mutatja magát. Pedig nagyon szeretném már nevén szólítani!

emma: ne izgulj! én sem érzek semmit még a babából, pedig második gyereknél már elvielg kéne, de már amúgy sem hiszek ezekben az általánosításokban, mert azt ígérték, hogy a második trimeszterben a libidó olyan nagyon meg fog emelkedni, hogy csak na.....nekem meg semmi, szegény apa :oops:

edi: én nem válaszolnék az exnek (nem is hívom apának), ő döntött így! 5-kor nagyon gondolok rátok! Asszem kivételesen otthon is be fogom kapcsolni a gépet, hogy tudjam ki lakik a pocidban!

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a gratut az esküvőhöz. Igazából magát az esküvőt nagyon várom, mert imádom a páromat, de az előkészületeket annyira nem szeretem. Fogalmam sincs milyen legyen a ruhám, mekkora lesz egyáltalán a pocim. Nem lesz nagy dínom-dánom, csak a szűk család, akiket igazán szeretek. A névátírástól meg egyenesen írtózom, mármint az ügyintézéstől, legalább 20 helyre kell majd mennem. Még jó hogy májusban már nem fogok dolgozni.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

freyja: megkérdezhetem, hogy mennyiért csinálják nálatok a 4D-t?

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

edwig!
Egyre izgibb!!

d.dodó

Sziasztok!

Edi nagyon szoritok Neked! Mr nincs 2 óra :D Volt párod kicsit mintha nem tudná mit akar...

Dóri! Szerintem lehet normálois, én az első terhességemmel nagyon sokat szédültem!

Emma: én anno a fiamat a 17. hét után éreztem, és ez a babó meg nagyon ritkán jelez. Legutóbb nagyobb mozgást 2 napja csapott, tegnap alig egy kicsit, ma meg még nem is emlékszem, hogy mocorgott volna.

Bibar: aranyosak a fotók a kislányodról :D Szépek a lehetséges nevek :D Szoritok az eredményhez!

Maki: jaja, én konkrétan majdnem elbőgtem magam, amikor mndta a szonográfus, hogy kislányunk lesz! Ügyi vagy, hogy áttetetted az AFPt :)

Szúrkál a pocim, a gyerek meg csak nem akar mozgolódni, pedig már megettem a kedvéért egy tábla csokit, hátha, megmozdul. Kénytelen leszek megenni még egyet. :twisted:

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sakura: most nézem te kispesti vagy???? én lörinci :D
ugy tudom a hivatalos ár 10.000ft. http://www.nemront.hu/

Kép
freyja

[quote="manorka"]M írta:manorkaercy: jövő hét utáni héten megyek, időpontom még nincs, de ahogy a kezemben az AFP eredménye, akkor már hívom is és bejelentkezem. Aztán lehet, hogy megkapom már a jövő héten, nem tudom.

gyere 16-án délelőtt:)...ha kibírod addig:)..és talizunk..

Mercy

mercedes79
Győr

fóka!
Akkor lehet hogy tényleg fiam lesz?? Neked ha jól tudom az első gyerkőc fiu, ugye??

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?