Emi, meme: nagyon ügyesek vagytok, én imádom a szép dolgokat, csak béna vagyok és nem tudom megvalósítani.
meme: én is debil vagyok ám! valószínűleg eddig is lepottyant a fogkrém, meg a kaja, csak nem vettem észre, most meg minden a pocakomon landol. Már harmadik pulcsimat mosom sietve, mert a pörkölt, paradicsompüre, stb. landol a hasamon
Amúgy én is nagyon feledékeny vagyok, ide is úgy írom a válaszokat, hogy egy kis papírra jegyzetelek amikor visszaolvasok
poci: gyönyörű a pocid és már kerek!
bibar: nagyon örülök a kislánynak! valaki írta, hogy ez csodatopik, mert mindenkinek teljesül a vágya. Nekem mindegy, hogy fiú-e vagy kislány, valószínű ezért nem mutatja magát. Pedig nagyon szeretném már nevén szólítani!
emma: ne izgulj! én sem érzek semmit még a babából, pedig második gyereknél már elvielg kéne, de már amúgy sem hiszek ezekben az általánosításokban, mert azt ígérték, hogy a második trimeszterben a libidó olyan nagyon meg fog emelkedni, hogy csak na.....nekem meg semmi, szegény apa
edi: én nem válaszolnék az exnek (nem is hívom apának), ő döntött így! 5-kor nagyon gondolok rátok! Asszem kivételesen otthon is be fogom kapcsolni a gépet, hogy tudjam ki lakik a pocidban!
Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a gratut az esküvőhöz. Igazából magát az esküvőt nagyon várom, mert imádom a páromat, de az előkészületeket annyira nem szeretem. Fogalmam sincs milyen legyen a ruhám, mekkora lesz egyáltalán a pocim. Nem lesz nagy dínom-dánom, csak a szűk család, akiket igazán szeretek. A névátírástól meg egyenesen írtózom, mármint az ügyintézéstől, legalább 20 helyre kell majd mennem. Még jó hogy májusban már nem fogok dolgozni.