sziasztok csajok!
jelentem az érzéseimet helyre tettem mégpedig tök egyszerűen. kibeszéltem a gondjaimat a barátnőkkel és tök őszintén mindenki elmondta, hogy náluk mi a szitu és rájöttem, hogy szinte mindenkinél ugyanez, mint nálunk. a baj az, hogy mindenki szemethuny felette, csak én emelek szót érte. szerintem ez hülyeség,hogy a feleségek homokba dugják a fejüket és mindig találnak valami kifogást, hogy a férjüknél miért nem lobog a tűz. közben meg inkább tenni kéne érte. a legtöbb helyen persze a pénzgond dominál és erre fogják a kevés együttlétet, de könyörgöm a kapcsolat elején is tuti voltak a pasinak anyagi gondjai, csak akkor az akció alatt szart rá. mi nők is kevesebb időt tudunk magunkra fordítani és hagyjuk ellustulni a pasikat. meg már nem is vagyunk zsákámnyok a számukra, lehet,hogy annyira így már nem érdekes a dolog (pl a szarvasgomba is addig izgatja az embert, amíg meg nem kóstolta és utána rájön, hogy nem is akkora szám, hülye példa de ez van) szóval nehéz mindig ébrentartani a tüzet, de muszáj tenni érte, mert akkor talán ha minden stimmel kevesebb elvált, magányos ember lesz. szóval tessék otthon mindenkinek felpiszkálni az emberét és nem elfogadni semmilyen kifogást, keksz kell, ahogy vasi is mondta.
gyerek témában is helyretettem magam, ennek is tök egyszerű oka van, FÉLEK TŐLE. ezen nem változtat az idő, ha 1 év mulva mennék ,akkor is félnék tőle. sajnos nekem nem életem legszebb élménye volt a várandóság, én tényleg terhességként éltem meg. egyszerűen annyi a szabadságomnak, mert szinte mindenről le kell mondanom, bár remélem most nem így lesz meg. ámulva hallgatom, akinek a legszebb élmény a várandóság volt. valamilyen szinten nekem is, de csak mikor kiderült ,hogy sikerült és mikor megszületett boti, a többi rész kihagynám, mert nem tudtam önfeledten örülni sem az első szívhangnak, sem az első uh-nak, mert mindig bennem volt a félsz. ezt talán legjobban bibó értheti meg. viszont nagyon nagyon szeretnék egy kismanót, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy fogom tudni boti mellett megoldani. anyuékhoz sem passzolhatom le mindig botit, ha mondjuk fáradt leszek, vagy isten ne adja vérzek. mi lesz vele? na ezen ráérek agyalni, de már nem sokáig, mert kb 3 hét és visszaülti. bár tudnék felhőtlenül örülni, de a félelmemet nem tudom leküzdeni. alig várom ,hogy jöjjön a kisboti
és többet nem is fogok rágondolni erre a procedúrára.
viszont nagyon kérnék egy kis segítséget, lucám rád külön számítok ,mert te vagy ebben a profi. néztem neten, de én ezekhez nagyon hülye vagyok, nem találtam csak horror összegű szállást.
egy romantikus hétvége norbival nagyon ránkférne, boti is jön velünk
de kellene a mostani hétvégére egy szállás valahol nem messze pesttől, ami nem drága és van a közelben gyerekprogi vagy olyan hely, ahol jó a fedett stradn rész. egerben gondolkodom, egerszalók vagy ilyesmi, ahol mi is tudunk egy kicsit lubickolni és boti is. nem feltétlen szálloda, mert van össz -vissz 20 ezrünk rá (egy éjszaka, kaja, benzin, stb)ha tudtok segíteni ebben megköszönöm!!! vagy kihez menjünk aludni?
lucám!
tamás eszméltetlen nagyfiú, olyan jó lenne, ha mégis tudnátok jönni a talira. nekem annyira fogtok hiányozni
annyit eszembe jutsz, hogy milyen jó volt nyáron talizni.
kiru!
szerintem az önkormányzatnál kéne jelezni azt, hogy mennél vissza dolgozni, de nincs bölcsis férőhely, oldják meg, elvileg kötelesek keresni egy szabad férőhelyet, mondjuk ott a környéken. ha munkáltatót tudsz vinni, akkor főleg!
vasi és daniella!
tényleg nagyon szép kismamik vagytok, de jó nektek, már túl a kezdeti nehézségeken. legjobb suzynak, ő már a finisben. vasi ez a védőnő sztori,
írj majd, ha végre megtalálod. csak pecsételjen rögtön 2x a kiskönybe, hogy nehogy lemaradj róla, ha esetleg megint 2-3 hónapig nem találnád
daniella!
boti végre jól van, ahogy áttört mind a 3 foga, elmúlt a köhögés, orrvfolyás is csak kicsit van. remélem nálatok is hasonló javulás van. örülök, hogy alexának tetszik boti videója, mondtam ,hogy a rosszfiúkat fogja szeretni. ő is jó belevaló lesz, apja vehet puskát.
laar!
mi újság? norbi kaja? én egy kicsit most szívtam, a pörköltjükben a tokányukban van egy fűszer, amitől hányingerem van, anyu szerint valami édesítő lehet, szerintem valami keverék fűszer, mert mindennek ugyanolyan íze volt, így a hétre levest és édességet rendeltem. de annyira telít, hogy nem is gondoltam volna. te hogy állsz vele? a hortobágyi palinak, a pörköltnek és a tokánynak ugyanaz volt a szaftja
szerintem 3 napig ugyanazt az alapot adták, nem csoda ha besokalltam. dokiknál voltál? endokrinológusnál?
timi!
megoldódott végülis, hogy lesz aki elhozzon titeket a talira?urad jobban van már? hallott már a lelki terror bűntetéséről? munkajogász és egy diktafon még az előnyére lehet, ne hagyja magát, hamár végre van melóhelye, keményítsen be, vesztenivalója nincs.
arte!
megértem ,hogy szünetet kérsz, én nem bírtam volna ennyi ideig csinálni. lelkileg én sokkal gyengébb vagyok nálad. ezért is mentem bele gyorsban a lombikba, hogy történjen már valami.
bibó!
olyan édesek vagytok az iwiwes képen, látszik, hogy titeket az isten is egymásnak teremtett. lajosod egy igazi jóembernek néz ki. hogy álltok a listán, hányadik már az a hely? új melóhely milyen?
nofinak nincs gépe, remélem azért lesz tali
petrám!
ikeában tök jó függönyök vannak és nem drágák, szerintem lesz még az életben időd függönyt varratni, addig meg tök jó az ikeás is. nekünk is az van és nem törik ránk az ablakot,hogy de csúnya. a költözés legyen a legfontosabb és a többi majd kialakul. tip-top ház ritkán szokott lenni melós családnál (jó értelemben vett) nekünk is ezt a kis pi..a lakást még szépíteni kell, de erre van az élet.
marcsi!
remélem kezed jobban van már és tudsz írni. lilike pihizik otthon veled? talira meggyógyítani és hozni!
mennem kell, várom a szállás tippeket ha tudtok valamit ilyen fika pénzért