Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!

Hát Etnám!Én már nem is merek hozzászólni, mennyi baj ér benneteket!Talán abban bízom, jön a jó idő, a friss levegő, és elkerül benneteket ez a sok nyavalya.Hát így nehéz jó kedvűnek lenni.

Vasikám!Szerintem 2 nullát lehagytak az összegből, nem létezik, hogy ennyi év alatt csak ennyi hozamod legyen, bármennyire is csekély mértékű, de ez azért vicc. Mindenképp egy utánnajárást megér a dolog, kíváncsian várom, hogy elnézésedet kérjék, és ott van az a 2 nulla :) :) !Szorítok nagyon, hiszen tudom, jól jönne az az összeg!

Lucám!Milyen helyes nagy fiú Tamás!Úgy bírom!! :D :D Mi lenne, ha mégis jönnétek a talira?! :D

Laar!Ugye én már hetekkel ezelőtt mondtam az endokrinológiát!!Ez a helyzet egyre rosszabb, kísérletezzenek máson, igen, az embernek kezébe kell vennie a saját egészségi állapotát, hiszen te érzed, nem a dokik, mi fáj, és hova kellene menni, csak ugye hallgatunk rájuk, hiszen azt gondoljuk, tanult emberek, tapasztaltabbak a saját szakmájukban, de sokszor bebizonyosodott már, hogy sajna nem így van!Mírácska hogy van?Vilcsivel mindennap megnézzük a képeiteket, és mindennap emlegeti "Miát"!Sőt, ha valaki kapuzik, szalad az ajtóhoz, és kiabálja a nevét!

Daniella!Lexikének jobbulást kívánok, bízom benne nem hány már, nagyon megviseli a kis szervezetüket!És magadra is nagyon kell vigyázni!

Nálunk minden rendben van!Az erkélyen szépen kinőtt a petrezselyem és a kapor, olyan jó, mert lesz friss zöldségem!Vilcsi egyre többet beszél, tapossa a bogarakat, a hangyákat szedegeti, mászatja magán, élvezi, hogy csikizi a kezét!Nagyon sokat vagyunk a játszón, szerencsére jó időnk van.El kezdtem súlyzózni, míg Vilcsi Elmót néz, addig én szépen építem a testem :):)
A férjem nagyon ki van készülve, erősen gondolkozik, hogy otthagyja a melóhelyét!Reggel 6tól este 7ig dolgozik, már kb. 5 hónapja köhög, rámegy egészségügyileg erre a munkahelyre. Folyton b@szogatják, és már többször megfenyegették, hogy ki vagy rugva!Kb. juniusig kellene kihúznia, hogy meglegyen az 1 év munkaviszonya, hogy kapjon normál munkanélkülit, és még 1 munkáltatói igazolást be kell szerezni, hogy Vilcsit felvegyék bölcsibe. Most azt fontolgatja, kimegy hajóra dolgozni, dehát az sem egy leányálom, de ott legalább tudja, hogy megfizetik. Most nem, pedig 12 órát dolgozik, minden nap!!!Aztán most aggódok is miatta, mert már jó pár vasárnap tök depis, merthogy ugye jön a hétfő, kezdődik a meló, kezdődik a letolás, meg a fenyegetőzés.Nagyon sajnálom!Reménykedem, találunk neki valami más melóhelyet, vagy hagyja ott, de az egészsége fontosabb bárminél.
Na összedobok valami kaját!

Puszilok mindenkit!Gyógyuljatok gyerekek, és Laar!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Bibócska, tök örülök hogy jobban vagy. Ne aggódj, én is mindig így járok, ha ablakot pucolok tuti jön az eső és nálunk egy eső után megint lehet pucerálni. Én azért remélem mégsem lesz eső, csak egy kicsit borús lesz.
Timi, de jó hogy te is jöttél. Ámbár te sem tudtál jó hírekkel. Sajnálom a férjed amiért ilyen szar munkahelye van. Az ember több mint fél életét ott tölti és ha nem elfogadhatóak a körülmények akkor nagyon beteggé tehet. Reméljük találtok valami jobbat ehelyett. Szorítok.
Swidi, neked is szorítok hogy jó hírekkel jöjjön haza a férjed.

Ma nem mentem el érdeklődni. De holnap elmegyek. Ma nem volt semmihez sem erőm. A mosogató is még tele van tegnap óta :oops: Most már össze szedem magam és elpacsálom őket.

Etna, drágám, hogy vagytok? Remélem jobban. Majd gyere a beszámolóval mert nagyon várjuk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kép

No, ekkorára nőttem. És már 104 kg-s vagyok. Nagyon durva. De Közöske nagyon örül ha eszem, mert általában olyankor mocorog a legnagyobb örömmel. Majd lefogyom, csak bírjam ki a súlyomat végig. Már most leszakad a derekam.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Laar! Sajnálom, hogy újabb gondjaid vannak... Remélem, mielőbb kiderül, hogy mi a bajod. Én is a magán rendelést ajánlanám... Mielőbb!! Akkor legalább emberszámba vesznek. Jobbulást! Puszi Mirának!

Timi! Sajnálom, hogy apát ennyire megviseli a munka. Nem jó, ha olyan közegben dolgozik, ahol nem veszik ember számba és mindenbe belekötnek. Szegény! Remélem, hogy nem lesz depressziós. Drukkolok nagyon, hogy rendeződjenek a dolgok. :)
Puszi Vilcsinek!

Vasikám! Nagyon helyes a pocakod! Ha oda figyelsz, hogy mennyit és mikor eszel, akkor nem fog elszaladni a súlyod! Szerintem ha többször eszel keveset, nem lehet gond. Kitartás! Puszi és simi nektek!

Etnám! Jobbulást Botinak! Remélem, megmondtad a magadét a dokinőnek! Akartam írni, hogy keress egy másik orvost, de kiléptél. Én a helyedben körbe érdeklődnék, az ismerősök között, hogy kit ajánlanak és váltanék. Ha nem vagy elégedett vele akkor válts! Boti és a te érdeked is! Adod neki továbbra is a szenet?!

Most megyek. Hívnak... GYeje anya... :)
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Csajok!

Megvolt a 4d-s uh, nagyon élveztük! Babóca hihetetlenül ficánkolt, azt mondta a doki, hogy ritkán látni ennyire aktív babát. Egyelőre faros, a lábai vannak lent és konkrétan tapossa a hugyhólyagomat, ezért kell nekem egyfolytában pisilnem. :)
Doki nagyon profi volt, ő is egy jó hírű genetikus, nagyon alaposan megvizsgálta Elizát. Még áramlást is nézett a köldökzsinórban, méhszájat is nézte uh-n (teljesen zárt), lemérte a méhnyakat, az is normális.
Picúrkánk 1 héttel fiatalabb a menzesz szerinti időnél, ahogy eddig is volt, ugye nem középidőben fogant, hanem kb. a 20. napon. úgyhogy 24+1 helyett 23+1-2 naposak a méretei. Ezzel a szülés várható ip-ja is módosult júli 31-re. Bár, ha ő is előbb jön, mint Alexa, akkor ebből még bármi lehet.

Méretei:

fej szélessége a 2 halánték között: 5,9 cm
fejkörfogat: 21,6 cm
haskörfogat: 17,9 cm
combcsont: 4,1 cm

súly: 562 g

És akkor jöjjenek a fotók.

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Még 2 db:

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

A 3. képen a lábai láthatók, keresztbe teszi őket, mintha törökülésben ülne. :)

Majd reagálok is, most csak ennyi voltam.
Lexinek du. 38,8 lett a láza, szóval szegénykém mégsem keveredett ki ebből a betegségből. :( Most elkezdjük neki az antibiotikumot, vasárnapra meg kell gyógyulnia, mert akkor indulunk Szilvásváradra.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Daniella, csodaszép Eliza. Nagyon jól sikerült az uh. Jó sokáig fogok benne gyönyörködni.
Sajnálom szegény Lexit. Botikáról sem tudunk semmit hogy jobban van-e már. Jobbulást nekik.

Én nem nagyon érzem a mocorgást két napja. Remélem minden rendben. A Vasi tök nyugodtan azt mondta biztos pihen. Hát ha az apjára hasonlít...... akkor elhiszem....

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vasi! Ha eszel és utána lepihensz és oldalra fordulsz akkor sem érzed?! Jó persze még kicsike, nem feltétlenül kell érezned minden nap a mozgását. De ha ez megnyugtat, szerintem menj el egy UH-ra. Azért próbáld ki amit írtam, hogy egyél néhány falatot, feküdj le és fordulj az oldaladra és figyelj, ő rá... Simogasd meg és kérd meg, hogy mocorogjon kicsit. :) Én is ezt csináltam a Flóránál. :)

Daniella! Nagyon édes a pofija Elizának! :) Ő is bújócskázott. :D

Most megyek! Megnézem a konyhát, ideje lenne neki leselkedni a kajcsinak... :D

Sziasztok! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül.
wpetra
Pusztavám

Voltam AXA-nál. Semmit sem tudott mondani a csaj. Illetve csak annyit hogy fellebezhetek, vagyis küldjek egy levelet nekik, a központnak hogy keveslem ezt a pénzt és kérem magyarázzák meg hogy jutottak el az 1 503 263 Ft-os tőke + 366 377 Ft-os hozammal ami összesen 1 869 641 Ft, egészen 1 591Ft reálhozamhoz.
A csaj szerint az Orbán kormány nyúlta le, mert nekik a hozamról kellett küldeniük összeget és a kormány lenyúlta. És hogy mindenki amit kapott levélben összeget, az nem valós, mert lehet hogy a 20ezer helyett majd kapnak 1000-et. Hát akkor én még vissza is kell fizessek? Tehát akkor én még adós is leszek? Mert ennél többet tutira nem kaphatok, akkor csak kevesebbet és akkor ha valakinek 40ezret ígérnek és csak ezret kap, én majd még vissza is kell fizessek? A csaj nevetett, pedig nem nevetséges, ez iszonyatosan bosszantó.
A lényeg hogy ő nem lát bele a rendszerbe, csak a központiban tudnak erre magyarázatot adni. Mondta hogy hívjam őket fel, de hát telefonon mit tudnák intézni? Inkább levélben. Tudom az hosszadalmasabb, de legalább átláthatóbb, ha egyáltalán meg válaszolják. Csak azt nem értem mi a fenének csücsül ott két csaj abba a nagy terembe, ha semmire sem jók?
Na, de mondtam ám nekik mindenfélét még azt is hogy ez a legszarabb nyugdíjpénztár. :oops: Utána mondtam azt is hogy nem rá haragszom hanem konkrétan arra aki elcseszte nekem ezt az egészet.
Bocsi hogy ismét fárasztalak benneteket, de ti olyan jó hallgatóság vagytok, főleg ha nem is jártok erre.... :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Éjszakánk szerencsére jó volt, Lexi végig aludt, de reggel 7-kor sírva ébredt. Forró volt a homloka, a tegnapi kúp és a lefekvés előtti nurofen ellenére megint 39 volt reggel a láza. Köhög és folyik az orra. :( Reggel újabb kúp, hűtőfürdő, de 37,9 alá azóta se ment, mondjuk már ez is haladás. Most alszik. Eléggé odavan szegényem, tök bágyadt, csak bújik hozzám. Evett egy keveset is. Nagyobb baj, hogy inni nem nagyon akar, pedig ő alapból jó ivó. Jó lenne már, ha javulna az állapota. :(

Vasikám: Nagyon édes pocakod van, szépen látszik már! Amit Petra írt, az jó ötlet, feküdj le, maradj nyugiban és próbáld úgy figyelni a mocit. Nekem hanyatt fekvésnél mindig beindul. Esetleg böködd meg finoman az ujjaddal a pocidat, hátha reagál rá, én szoktam így szórakozni Alexával is és most Elizával is. :) A nyugdíjas históriád nem semmi, érthetetlen ez az egész. Remélem, valahogy kiderül, hogy mégsem ennyi a hozam. Nekem már hónapokkal ezelőtt megjött az a levél, amit ki kellett tölteni és visszaküldeni, de el se tudtam rajta normálisan igazodni, szóval fogalmam sincs, mennyi lesz a hozamom. Ettől függetlenül utalhatnák már a pénzt, akármennyi is lesz, jól jönne....

Etna: Hogy van Boti????

Timi: Sajnálom a párodat, egy stresszes munkahely szemét főnökkel a legrosszabb, lelki terrorban nem lehet normálisan dolgozni, elhiszem, hogy elkívánkozik onnan. Ez hosszú távon nem tesz jót se lelkileg, se testileg. Ennyit nem ér meg az egész. Remélem, sikerül váltania és talál egy jobb munkahelyet, szorítok nagyon!!!! Vilcsi édes lehet, jó volt olvasni róla. Hozhatnál egy friss fotót a kiscsajról!

Csajok, most csak ennyi voltam, puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok !!

Minden betegeskedő Kisgyereknek jobbulást kívánok!!!!

Vasika!!

Én el se tom képzelni, hogy 104 kg Vagy!! Én sokkal, de sokkal kövérebb vagyok, és "csak" nyóócvan vok!!! Hogy van ez?????
Szééép a pocakod!!! :)

Daniella Elizája is Gyönyörűűű!!! :)

Csajok, ha én tudnám miről beszéltek...., tudjátok, erről a "reálmicsodárol"!! Úgy szégyellem, de nekem nincs ilyen!!!
Persze nyugdíjam se lesz, mert kevés időm van nagyon, de ez nem azt jelenti, hogy nem dolgoztam, csak sajnos abban az időben amikor még nem vették komolyan azt, hogy be is kéne jelenteni a dolgozót!! Volt olyan, hogy akkor jöttem rá, hogy nem vagyok bejelentve, amikor kiléptem :( !

Bár, ahogy olvaslak Titeket, nem is tudom, hogy baj e, hogy nincs "ilyenem"!!!

puszi Nektek!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok csajok !

Vasi edes kis pocakod van!!!!!!!!!!

Etna hogy van Boti?

Daniellla , nagyon szep nevet valasztotatok a kiscsajnak nagyone des a kepeken:)

ELDOLT MA, majus 16 dikan indulunk Floridaba , jo a muhely, taltunk apartmant aminek
jo a berleti dija, azt mondja Tibi nagyon szep hely alig varja hogy lassam :lol:
kicsit beszaratott azt mondja sok egy kicsit az aligator , de nem jonnek ki a vizbol csak Alexra kell vigyazzni hogy ne menjen a to kozelebe mert rengeteg kis tavacska van .
ha valaki meg akarja nezzni www.toledoclubapts.com ide koltozunk a forplain alatt meg tudjatok nezzni a montego bay ez a neve a lakasnak holnap megy lefoglalozni akkor meg megirni az egy eves szerzodest aztan remeljuk utanna mar tudunk venni valami sajatot hitelre .
Jaj ugy izgulok ,holnap mar kezdem a dobozolast :D
KOszi csajok a szoritast
Puszi mindenkinek
irany Florida :D
swidi05

Ja csajok meg titok ugyhogy a facebookon ne irjatok rola semmit koszi , puszi
swidi05

Daniella, annyira sajnálom szegény Lexit. Remélem mostanra már jobban van. És gondolom nem tudják megmondani mi ez a betegség, ahogy mostanában soha. Jobbulást a drágámnak.

Marcsi, én 180 magas vagyok és olyan húúú de nagyon nem vagyok kövér, de nehezen bírom el ezt a súlyt. Tehát nekem ez sok. Gyengék a csontjaim vagy csak egyszerűen lusta vagyok, nem tudom.
Egyébként nagyon remélem nem betegszik meg a kis drága Lilikénk, mert hülyét fogok kapni. A talin ott kell lennetek. Tudod, találkoznunk kell.

Swidi, na végre. Megnéztem a linket amit feltettél, csodaszép helyen fogtok lakni. Basszus, most már értem miért voltál ennyire besózva. Hát így kicsit irigykedem, de nem rossz értelemben és nem tőletek irigylem. :wink: Hajrá költözés. Nagy gratula és majd azért még gyere és mesélj mert várunk. Puszi.

Én ismét kiborultam, pedig semmi értelme nincs. Ma voltam ismét védőnő üldözőben. Szerintetek?????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Megint nem találtam. Most elmentem a Mészöly Géza utcába, és látom ki van írva hatalmas betűkkel hogy VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT, na mondom végre, bemegyek hát néhány ajtó és egy gyógyszertár, felmegyek az emeletre, találok végre egy ajtót ahová ki van írva védőnők, de az enyimé nincs kiírva. Sebaj, várok, mi mást tehetnék. Jön egy nőci fél óra elteltével egy sráccal és bemennek. Meg sem kérdik miért vagyok ott. Hát még várok majd fél órát (addigra már 45 perce ott voltam) és bekopogok. Mondom a csajnak miért vagyok ott és kit keresek. Elmeséli nekem hogy nem jó helyen vagyok mert a földszinten vannak a védőnők, mondom hogy ott melyik ajtó mert nincs egyikre sem ráírva semmi. Hát nem ott, hanem az épület oldalánál közelítsem meg az ajtót..... Én azt hittem felrobbanok, de amúgy már késő mert munkaértekezlet lesz és már biztos nincs a helyén. Nem baj, lemegyek hátha még ott találom. Csak egy papírt találtam hogy a mai napon a tanácsadás 8,15-ig tart a munka értekezlet miatt. Na, fasza, itt aztán nem tudtam sírjak-e vagy durranjak-e szét. Honnan a bús pi....ból szoptam volna ki hogy oldalt kell bemenni?????? A fa....om ki van most már ezzel az egésszel. Ez a harmadik hete hogy oda járok a semmiért.
Csajok, most már legközelebb valami jó hírrel kéne szolgáljak nektek, mert már szégyenlem hogy mindig csak panaszkodok. Bocsi. :oops:
Egyébként tegnap nagyon ügyesen mocorgott közöske. De gondolom csak a ti kedvetekért, ezért megfenyegettem hiszen én vagyok az anyja.... nem?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

vasi!
ne idegeskedj, menj el a házidokihoz és kérj egy labort, oda is le tudod adni a pisit és szarj az egész védőnői dologra. azért legközelebb említsd meg, hogy fel fogod venni a kapcsolatot a betegjogi képviselővel, amennyiben nem tudja pontosan megmondani, hogy mikor és hova menj. a betegjogi képviselő minden intézményben ki van írva telefonszámmal időponttal együtt. attól beszarnak, aztán rögtön tudják a dolgukat. ha meg nem, akkor tegyél nyugodtan panaszt, ezt nem állapot, hogy egy veszélyeztetett kismama járkál a védőnő után. én speciel nem járkáltam, hozzám előre megbeszélt időpontban házhoz jött. pisit nézett, de csak a cukrot tudta, így én inkább laboroztam a fertőzések miatt. meg szívhangot hallgatott, súlyt, vérnyomást mért. ez így lesz legközelebb is, ha lesz legközelebb egyáltalán.

most jövök egy kis panaszáradattal. sajnos apunál rohamos romlás mutatkozik, amióta nyugdíjas nem találja a helyét és sorra jönnek elő a bajok. persze orvoshoz nem megy, makacs. érszűkület nagyon csúnya a lábán (napi 2 doboz cigi) vitaminokat nem akar szedni ,szerinte hülyeség. orvoshoz mint írtam nem megy. egyensúlyzavara van, már régóta látom ,de vasránap ráesett botira (még soha nem láttam elesni mióta élek) kiment a válla. tegnap meg bewc-zett. nem érzi, ha kell neki. az én apukám , persze nekem kellett feltakarítani, mert anyu nem lát. ő meg úgy szégyelte magát. pisi már régebb óta beszalad neki, de azzal sem megy orvoshoz. szegényre mindig úgy kell szólni, mert nem veszi észre. még csak 69 éves lesz, hogy lehet ilyen rossz állapotban, sajnos nagyon el is hagyja magát, mert lusta is. de ő annyira férfiatlannak tartja, hogy panaszkodjon és orvoshoz menjen. nem lehet vele mitcsinálni. szerintem ha újra dolgozhatna minden jó lenne. de egész nap tv-t néz, anyámmal veszekszik és cigizik. semmit mást nem csinál. ha vásárolnia kell valamit, akkor morog. de amúgy is, nagyon megváltozott, már szinte soha nem nevet.

a másik dolog. én még nem állok készen egy második gyerekre. ettől lelkiismeret furdalásom van, de nem is biztos, hogy szeretnék. norbival nem a legjobb a kapcsolat és nincs már az a nagy szerelem, ami indokolja azt, hogy mi bevállaljunk egy másik gyereket. nálam egyszerűen elmúlt, unom a hülyeségeit, unom, hogy nem változtat olyan dolgokon, ami engem idegesít. nem tud mást csinálni csak politizálni. angyalékat akkor látta először, rögtön politizálni kezdett, holott senkit nem érdekelt. néha szegyellem, bevallom őszintén. külsőleg sem ad magára, holott én mindig próbálok keves pénz mellett is viszonylag valahogy kinézni. elhagyta magát, elkényelmesedett. üres du óráinkban nem egymásnak esünk, mint régen, hanem ül és bámulja a sportcsatornát vagy elalszik ülve mint egy vén fa..amúgy is depis vagyok a súlyom miatt, erre még csak nem is érezteti velem, hogy nő vagyok. heti egyszer szerintem kötelességből együtt vagyunk, de nincs már meg az a hév. 6 éve vagyunk még csak együtt, de testvérek vagyunk inkább, mint házaspár. ugyanúgy élünk, mint a 43 éve házas szüleim. ez eblorzaszt. belegondoltam, hogy még csak 35 vagyok, lehetne új életet kezdenem, de viszont a jó tulajdonságait sem tudom figyelmen kívül hagyni. imádja a fiát, becsülettel gondoskodik a családjáról. nem kocsmázik, haverozik. az utolsó fillérig hazaadja a keresetét. inkább ad, mint kap. és engem is szeret, de nem úgy, mint egy nőt.

na mindegy, lehet, hogy csak rossz passzban vagyok. azért van min agyalnom mostanában. vagy túl sokat várok. de vannak kapcsolatok a környezetemben, akik még 15 év után is imádják egymást. nehéz dolog ez a házasság néha :roll:

na megyek, mert jön a szokásos napi rutin. már a 3. adag ruha mosódik, a lakás egy rém rom, mert norbi itthon volt. morzsa morzsa hátán, őt még enni sem tanította meg az anyja, de hogy rendre nem az biztos :evil:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

azért van jóhírem is, botit meggyógyítottam. nem vittem dokihoz, emeltem a vitamin dózisán és hála istennek 2 nap után elmúlt a láz. azt hiszem lassan doktorálhatok botiból. most éppen spenótot reggelizik, ilyet sem hallottam, de szerintem tök éhes már a sok nemevéstől. 3 hátsó foga jön, szegény kölköm. énekel, mondja a mondókákat (igaz legtöbbet csak én értem :D ) mióta a papa ráesett azt meséli mindenkinek, biztos jól megijedt. 104-110-es ruhákat vettem neki, remélem nem növi ki nyárig. és elintéztem ,hgoy felvegyék a fülesmackó csoportba (az a vip csoport) mint a régi szép időkben, odaszóltam telefonon az illetékesnek. amúgy a 29 fós csoportba mennének a kicsik, ahol minden nap van baleset, mert a nagyok verik őket és egyben van 2 szoba, amit nem látnak be az ovónők. a vip csopiban meg nyugodtan sütnek-főznek festenek. mostanában szalmát égettek az udvaron, hogy elűzzék a telet. nagyon szupi volt. de csodálkoztam volna, hogy ha az apját érdekelte volna, hogy hova megy fia. ez még ehhez is had nem mondjam mi. enne még egy gyerek, áááááááááá. még a végén olyan lenne mint az apja és istápolhatnám 60 éves koráig. boti szerencsére az én talpraesettségem örökölte, nem is vagyok szerénytelen :wink:

swidi!
grat a szép helyhez, végre lepasszolhatjátok anyóst is. már nem tervezitek, hogy hazajöttök? bár én tuti nem jönnék onnan haza, csak gondolom a család azért hiányzik.

daniella!
lexinek sok sok gyógypuszi. eliza nagyon édi. lexinek tetszettek a fényképek a tesóról?

na mostmár tényleg megyek, jövök, hátha jobb lesz a lelkem, ha kírom a bajaimat. vagy küldetek egy tökéletes pasit, bár olyan nincs. :shock:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, mondtam ha ezen a héten nem találok a védőnőre akkor feljelentem, de azzal mégsem jelenthetem fel hogy nem jó helyre mentem. Esetleg azzal hogy nem mondta el rendesen mikor és hol találom. Na mindegy, miután kiírtam én is megnyugodtam kissé és úgy döntöttem hogy jövő hétig még várok és akkor is kedden telefonálok hogy szerdán ott lesz-e és hol lesz az az ott.
A házasság miatt mindketten hibásak vagytok. Remélem nem haragszol meg emiatt rám, de én így látom most már a válás után. Az hogy kihűl a szerelem, az természetes. Már nem röpködnek a szívecskék és nem látjuk rózsaszín ködben a drágánkat. Míg rózsaszín a köd nem baj ha morzsázik, nem baj ha böfög, stb. Mihelyst eloszlik a köd máris észreveszünk mindent. Ez a mi hibánk, ami nem annyira hiba, de mégis létezik. A másik "hibánk" a gyerek/ek. Már nincs annyi időnk és rettenetesen fáradtak vagyunk. Mi észre sem vesszük hogy nincs kedvünk már annyit összebújni és ha mégis van, akkor meg egyből duzzogunk mert neki bezzeg nincs. A pasik hibája természetesen nagyobb, hiszen nekik nincs annyi dolguk mint nekünk és nem látják ezt be hogy mégis kicsit rugalmasabban fogadják a mi hisztijeinket és a nemtetszés nyilvánításunkat, illetve lehetnének kicsit figyelmesebbek mint a kezdetekkor amikor még próbáltak nekünk megfelelni.
Az állandó pénzhiány, időhiány, stb. tönkre teszi a házasságokat- kapcsolatokat. Nálunk most az impotenciát (bocs hogy így nevezem, de nem szószerint kell érteni) a pénz hiánya okozza. Nem veszekszünk és nem haragszunk egymásra, de érzem ahogy eltávolodunk és ez nagyon szar érzés hiszen egyszer már átéltem, nem volt túl jó. Főleg most hogy végre elértük a nagy álmunkat.
Látod, én is ha logikusan gondolkodtam volna mi lesz aztán.... nem mentem volna annyit a gyerekügyben. Most sikerült, de hogyan tovább? Attól félek hogy megszülöm és megyek is vissza dolgozni mert nem fogom tudni ellátni.
Ha úgy érzed kell még idő mert nem állsz még készen egy második baba születéséhez várj. Ha eltelik az idő és késő, ne keseredj el. A lényeg hogy az életed rendezd. Gyereked van, most nem minden áron kell még egy. Szerintem ne kapkodd el. Szívem szerint én is vártam volna még néhány évig, csak ugye nálam a kor.... sajna....
Apukád ügyében nem tudok tanácsolni semmit. Borzasztóan sajnálom szegényt és főleg téged mert most ez is a te nyakadba szakad. Anyámat sem érdekli semmi sem és nem fogad szót nekünk. Nem egyszerű, tudom.
Annak nagyon örülök hogy Boti jól van. Szegénykém hogy megijedhetett amikor ráesett a nagypapa. El tudom képzelni hogyan meséli. Egyem meg, drága csillagom.
Kitartást csajszi, úgy néz ki most valami rossz front van rajtunk rákokon. Én szeretlek, remélem tudod.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziaszotk csajszlik !

Hat persze hogy jovok :D igaz nem olyan gyakran mint regen de azert minden heten benezzek es olvaslak titeket, meg ha nem is van mindig idom irni :lol:

Etna draga: szeretnek nagyon hazamenni igaz csak latogatoba ,nekem elegem lett a sok szarsagbol otthon hogy mindenre ado mindekinek csuszopenz ha el akalsz erni valamit stb.
itt is meg van az ara mindennek alairom itt sem kolbaszbol van a kerites ,de ha ugyesen gazdalkodsz es meghuzod magad egy ket evig tudsz hazat venni pl. persze hitelre de le tudod tenni egy normails kis haz 30 % minimum ,na jo nem egy kacsalabon forgo villanak de erted na.
Ugy latszik van valami a levegobe , mi is sokat veszekszunk mostanaban ,es hat az egymasnak eses is max egy honaoban egyszer van az is 5 perc ,de hat nagy rajtunk most a stresz, igy hogy tegnap vegre tisztazodtak a dolgok igy talan kicsit megnyugodtunk de igazabol ha lekotoztunk sem lesz konyebb az elso 6 honpaban nem nagyon lesz penzunk met addig csak menedzser lesz a ferjem nem tulaj , ami azt jelent hogy hetente 200$ fog kevesebb fizetest kapni, az egy honapban 600 $ , azt azert nagoynmeg foglyuk erezni , igaz itt most fizetunk 970 $ alberletet ott fizetni fogunk 790 $kevesebb lesz a villanyszamla is hiszen betonhazba megyunk ami kicsit jobb mit ezek a gyufas skatujak.
szoval akarhogy szamolom jut marad is alapon 400 $ amit meg fogunk erzni havonta az azert nem kis penz .
De majd csak megoldjuk valahogy, utanna mar jobb lesz kicsivel de addig hat nem lesz egy leanyalom mikor a ferjem na de hadjuk .
Etna erdekes amit irtal ,ezek szerint van a barati kordben olyan par aki 15 ev utan is imadja egymast.
minen kapcsoaltban vannak lejtok .
nekem az ottohn ket legjobb baratnom van a szemem elott na meg a szemelyes tapasztalat.
swidi05

ha nagyon ki is akaszt a ferejm mindig eszembe jutt a ket bartnom , az egyiknek 3 hettel van idosebb fia , nem hazasodtak ossze , nagy volt a szerelem a srac annyira eroltette a gyerek temat mig vegul beadta a derekat a baratnom , de alig hogy terhes lett nem volt szex a srac felt hogy baja lesz a babnak .
aztan miutan szult a baratnom utanna meg ido nem volt ra stb szoval honapok eltettek szex nelkul meg szegeyn csaj mindig talalt gyanyus dolgokat de sose tudta rajtakapni a sracot az mindig kimagyarazott mindent, nem tudta elkapni ,egyepket rendes a srac penzt haza add szerti a fiat minta apa , es mindig bemagyarazta a bartnomnek hogy fobias o soha nem csalna meg stb.
Es mit add isten , elkoltoztek masik varosba de a bartnom haza jart a et nagymamihoz hogy lassak az unokat skoszor 2 napra is.
kb masfel 2 ora lehet az ut .
Erre ez a marha felvette hogy massal szexel mig a gyerek meg az asszony oda van, a bartnom meg talalta a dvd ugyohgy 4 ev utan bukott meg a srac mar szet is koltoztek.de addig mindig megpobalta bemagyarazzni hogy a bartnom betegesen feltekeny , en ismerem kozel 15 eve tusom hogy nem az.
de kepez volt az anyanak is azt mondani felfordul a gyomrom az ilyen fergektol.
swidi05

a masiknak meg egy hulye allat a parja , lelkileg terorizalja pedig egy tapra esett szep csaj , es nagoyn csinos egy evvel fiatalabbak az iker lanyai mint Alex,
mindig baszogatja ogy nem eleg noies , stb allandoan mas csajokkal flortol, es mindenkit megkornyekez hogy nem a szalna be marmaint csaj a 3 szexbe ugy hogy a bartnom mar emgmondta hogy o hallani sem akar rola raadasul nem egy matyo himez a srac csak van mit apritani a tejbe , igy a kis aranyasok azert szeretik bar nem csalja meg a baratnomet de lelkileg egyszeruen tonkreteszi , baszogatja ja es egyszem gyerek az anyja kicsi fia meg kozel 40 evesen is.
ilyen hulyesegek hogy a gyerekek lassan 2 evesek lesznek de nem nezzhetnek tv mert az art nekik a kedves anyos szerint.
kocsit nem vesz a baratnomnek , mert a kedves mam szerint akinek gyereke van az ulljon meg otthon boven eleg az ameddig a babakocsival el tud juttni a baratnom, es amit a mama mond az ugy van, szegeny probalkozik neha felmennia varosba mert a kuvarosba laknak egy kis kerteshazban a vilag vegen de hat iker babakocsival nem olyan egyszeru kozlekedni a buszokon :cry:
minden csak ugy lehet ahogy a kedves mama mondja, mikor tavaly ottohn voltam a 25 fokos melegbe harisnya kisnadrag body kardigan es sapka volt a lanyokon 25 fokba a napon meg melegebb volt de az anyos szerint megfaznak kulonben.
csoro ket kolyok meg izzadt mint az allat meg hot nyugos volt mert nem erezte jol magat , es a baratnomnek kellet vele kinlodni mert ha a parja meglatta hogy levetkoztette oket kicsit szellosebbre akkor idegrohamot kapot es gyerek gyilkosnak nevezte szegeny csajt.
mert amit a mama mond az csak ugy lehet .
swidi05

en is talkoztam par marhaval meg revbe ertem , ugyhogy mindig ez van a szemem elott mikor kiborit a ferjem es veszekszunk . es tudod mit ossze teszem aket kezem hogy nem azon kell aggodnom hogy megcsal-e ,stb.
senki nem tokeletes semmit nem rakna kersztbe itthon mert hogy en itthon vagyok o dolgozik . de en szepen megkerem ha mar magatol nem foglya fel hogy segiteni kell es akkor megcsinalja nagy buszken hogy o milyen rendes ferj segit nekem pedig csak a sajat szarjat teszi el mert hat hiaba van a szenyestarto a furdoszoba mellett o nem kepez beletenni a ruhat csak korulotte elszorni stb.
szoval neha kiborit .
de o mar csak ilyen , probalom turelemmel terelgetni bar neha a falra maszok tole es valoszinuleg o is tolem , de ha most kicsit rosszabb is lesz majd jobb is.
Alex lassan 3 eves es igazabol most erzem hogy vegre kezd idonk lenni egymasra ,kezdunk vegre kicsit visszarazodni a gyerek elotti idokbe .szerintem varj meg egy evet a kovetkezo babaval , ha nem muszja most azonnal.
probalj fogyni ,elvezd meg egy evig Botit stb.
swidi05

Húúúú, Lányok!!

Jó sokat írtatok!! Nem mondom, hogy jókat, de én mégis azt gondolom, hogy nagyon jó csapat Vagyunk, és már alig várom, hogy találkozzunk!!

Etna Kedves!!

Remélem, hogy "csak" rossz napod van...! De sajna a házasság tényleg ilyen, és nem csak Nálatok, egyszer lent, egyszer fent!
Lehet, hogy kicsit érzékenyebb Vagy, és ezért érzed most ennyire kiélezve a helyzetet!!
Én ugyan nem panaszkodhatok, mert mi 17 éve vagyunk együtt, és ha nem is fergeteges szerelemmel, de nagyon szeretjük egymást, valahogy Lilin keresztül szeretjük egymást, és szerintem ez több, mint a fergeteges! Persze engem is idegesítenek néha a Zuram dolgai, pl; Ő reggel, este, másfél órát van a fürdőszobában, és annyira idegesít, hogy mi a szart csinál, rosszabb mint egy menyasszony... :) reggel-este fürdik, hajatmos, borotválkozik...! És néha nagyon idegesít, ahogy, amilyen szépen illatosan elmegy dolgozni..., én meg maradok itthon...! Pedig nem vagyok féltékeny, de azé' nagyon féltem...:)
Nagyon örülök, hogy Boti jól van már!! Ügyes Vagy!!!!!

Vasika! Te aztán tényleg jól megjárod a védőnővel, vagyis nélküle!
Ez tényleg felháborító, még jó, hogy nincs bajod! Jó lazán veszi a dolgát... :(!! Nagyon szeretnénk menni a talira, mert tudom, hogy TALÁLKOZNUNK KELLLLLL!!!! :)

SWIDI!!
Tényleg nagyon klassz helyre mentek. :) A fene se jönne onnan haza!! /Bár én hazajöttem :) :) :)/

megyek, mert Lilike játszótérre szeretne menni!!

Pusziii!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok !
valtozott a: Lake of tuscana apartments port charlotte FL
ide koltozunk a florence nevu apartmens-be .
a masik helyen nem volt jo lakas helye .
swidi05

Sziasztok!

Mindenki jól van? Daniella? Jobban van már Lexike? Swidi, pakol ezerrel és tele van izgalommal. Adrenalin az egekben. :lol: Laar, dokihoz mikor kell menned? Van már valami eredmény, esetleg javulás?
Niki? Mizu? Nagyon rég írtál.... és arra sem emlékszem jöttök-e a talira. Nagyon remélem hogy igen.
Grácus, jól eltűntél megint. Gondolom kint vagy a kertben meg az udvaron, de mi is elhervadunk ha nem ápolod a kapcsolatokat..... :wink:
Többiek is tessék pár sort írni, ha esetleg kis zúgolvasósok lettetek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Olvasok napi szinten csak nincs mit íni!!

Zsuzsa
Igen sokat vagyok kint a levegőn a kert meg minden! Nagyon szép pocid van már!! :D

Daniella
Nagyon jók a képek!! :D

Swidi
Örülök, h. minden úgy sikerült ahogy terveztétek!!

Velem nincs semmi! Dolgozok próbálok pihenni is azért. Múlt hét szerdán kihúzták a fogam! Már jó tudok enni azon a felén!!

Remélem mindenki jól van! Betegeknek jobbulást!
Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Swidi: Gyönyörű helyre költöztök. Kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon!!!!

Vasikám: Nem semmi, hogy te mennyire megjárod ezzel az egész védőnő dologgal! Hihetetlen! Én is tök ideg lennék a helyedben. Mikor mentek legközelebb uh-ra? Nevekben leszűkült már a kör valamennyire?

Grácus: Jobbulást a fogad miatt!

Luca:Nem tudom, a múltkor írtam-e (akartam), de nagyon édi Tamás a bölcsis fotón! Hogy vagytok?

Sajnos Alexa nincs jobban, tegnap estére megint belázasodott. :( Lehet, hogy antibiotikumot kell váltanunk, ha szombatig nem javul. Fb-on mindjárt írok részletesebben.

Puszi Csajok!

Kép

Kép
daniellla

Daniella, írtam neked fb-on. Annyira sajnálom szegény Lexikét, de téged is nagyon. Nagyon rossz lehet hogy semmit sem tehetsz szegénykémért. Jobbulást kívánok neki tiszta szívből.
Uh-ra hétfőn megyünk. Akkor leszek 20 hetes, vizsgálati idő. Nevekben én döntöttem, csak Vasi nem akar engedni, de ötlete sincs. Nekem a Tamás és az Olivér tetszik, még az is lehet hogy mindkettőt szeretném és azt használja majd amelyiket akarja. A Tamás egyszerűbb és az Olivér jobban illik a Vass családnevéhez.

Grácus, szegénykém, fogorvos? Foghúzás? Brrrrr..... Egyébként gondoltam hogy a jó időt élvezed és persze a Denso-nak élsz halsz. :wink: :roll: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkezem :(
Kicsit ki vagyok bukva a rendszerünkön :(
Nem hiszem el, de 20 ezer ft-ért megyek vissza dolgozni teljes munkaidőbe.
A gyes pontos nettó összege mennyi?

kiru84

Szia, Kiru!

Ezt most nagyon nem vágom. Mi az hogy 20ezerért mész vissza dolgozni? Ennyire keveset senki sem kap..... Na, mindegy, nem értem. Részletesebben mondd el mi van?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Hoztam friss pocakfotókat. 25+0

Lexi javulóban (kopp-kopp). Köhög még és náthás, viszont 2 napja már rendes a széklete, láztalan és jobb a hangulata.
Viszont most meg apa betegedett le :( fáj a torka, köhög, ma volt is az ügyeleten, kapott antibiotikumot.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Daniella, neked mindig kismamának kéne lenned, annyira csinos vagy és olyan szép a pocid. :)
Nagyon megörültem a hírnek hogy Lexi végre jobban van, de most meg a férjed.... annyira sajnálom. Reméljük még időben sikerül antibiotikummal kezelni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Kiru!
Nem értem én sem ezt a 20.000 ft-ot. A GYES 25.800 ft, viszont, ha teljes munkaidőben mész vissza, akkor felejtsd el a GYES-t, mert csak hat órás munkaviszonyra jár! Nekem most küldte a héten az Államkincstár, hogy nyilatkozzak a munkaviszonyomról, mert márc. 31-ig lehet nyolc órában dolgozni - mivel dec. 31-én már GYES-en voltam - nyolc órában...viccesek, mert 7én kaptam meg és azt írták, ha 10-ig nem nyilatkozok, akkor megszüntetik a GYES-t... szóval ennyit megint a Kincstárról. Mesélj bővebben erről a "20.000 ft teljes munkaidő"-ről! Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat lányok!
20 ezerrel kapok többet ha visszamegyek dolgozni, mintha itthon maradok az Ákossal gyesen.
Nem veszik fel az Ákost állami bölcsibe, a magánbölcsi, 50ezer ft, tehát marad kb 50ezrem, de 25-öt gyesen is kapnék.
Eléggé ki vagyok bukva miatta.

Daniella! Nagyon szép pocid van :) Lexivel is ilyen volt? Már nem emlékszem rá.

kiru84

Sziasztok!

Vasikám: Köszi szépen :oops: :oops: :oops: hú...most igencsak zavarba jöttem. :) Aranyos vagy! Neked melyik nap lesz a héten az uh?

Kiru: Asszem, Lexivel is hasonló pocim volt, szabályos kerek, erre mondják, hogy tipikus lányos pocak. :) Sajnálom a helyzeteteket. :( Mondjuk nálunk is nagyon gáz a bölcsi helyzet. Most beírattam Lexit az oviba, de csak akkor veszik fel tutira 3 évesen, ha lesz hely. Amúgy csak 5 évesen lenne kötelező. Mondjuk ma beszéltem az óvónővel, azt mondta, hogy nagyon úgy néz ki, hogy menni fog a dolog, mert idén sok nagycsoportosuk elballag és lesz hely bőven. Szóval, ha minden igaz, jövő márciusban kezdjük az ovit.
Ovi téren jó a helyzet nálatok? Beveszik a gyerekeket mindenképpen 3 évesen?

Puszi csajok, lepihenek egy kicsit, mert eléggé keményedek.

Kép

Kép
daniellla

Daniella! Az ovi sem tuti. A bölcsiből kaptunk ígéretet, hogy felveszik szeptembertől, ez volt januárban azt hiszem. Erre most derült ki, hogy 30 gyerek a nyakukon maradt, mert az ovik is túlterheltek, és nincs hely, és nem tudták őket felvenni. Nem tudom mi lesz velünk. Most Ákos 5 éves koráig így élünk?
A másik ovi 44 férőhelyes, most 17 kisgyereket tudnak felvenni, és az Ákos a 91. a várólistán. Mondta a néni, hogy ha születéskor beíratom, akkor sem tuti, hogy felveszik.

Zsuzsám! Nincs valami ismerősöd az önkormányzatnál??? Protekció nélkül semmi esélye senkinek! El ne felejtsd beíratni Közöskét amint megszületik! Egyébként van már neve a pöcsösnek?

kiru84

Sziasztok,alig van időm jönni, néha olvaslak bennetek, annyi a munka a háznál meg a melóhelyen is.

Vasi: a kép alapján meg nem mondanám h 104kg vagy. Na meg nem gondoltam volna h ilyen magas vagy. Legalább lesz vki egymagas velem a talin a csajok közül :) Már nagyon várom! Remélem végre sikerül a tali a védődnővel!

Daniella: igaza van a Vasinak nagyon jól áll a várandóság!

Petra: tök jó látni a képeket! Remélem sikerül minél előbb beköltözni. Én a függönyeim egy részét varrattam, a másik felét turkálóba vettem és átvarrattam és így is sokat spóroltam!

Etna: szupi h meggyógyult a Boti! Ne is legyen beteg, mert akkor tényleg külön betegszoba kell a talin :shock: Remélem sikerült rendezned az érzéseid, ez a legfontosabb. Most nálunk is tabutéma a babásodás, mert besokkkaltam ettől az állandó tesztektől vizsgálatoktól. Kérte pár hónap babaprojekt mentességet azUramtól és most olyan vagyok mint akit kicseréltek. Nagyon jó, felszabadult lettem. Te is próbáld meg jól átrágni, mérlegelni a dolgokat és akkor könnyebb lesz!

Legyetek jók!

Puszka

Kép
Kép
arte

sziasztok csajok!

jelentem az érzéseimet helyre tettem mégpedig tök egyszerűen. kibeszéltem a gondjaimat a barátnőkkel és tök őszintén mindenki elmondta, hogy náluk mi a szitu és rájöttem, hogy szinte mindenkinél ugyanez, mint nálunk. a baj az, hogy mindenki szemethuny felette, csak én emelek szót érte. szerintem ez hülyeség,hogy a feleségek homokba dugják a fejüket és mindig találnak valami kifogást, hogy a férjüknél miért nem lobog a tűz. közben meg inkább tenni kéne érte. a legtöbb helyen persze a pénzgond dominál és erre fogják a kevés együttlétet, de könyörgöm a kapcsolat elején is tuti voltak a pasinak anyagi gondjai, csak akkor az akció alatt szart rá. mi nők is kevesebb időt tudunk magunkra fordítani és hagyjuk ellustulni a pasikat. meg már nem is vagyunk zsákámnyok a számukra, lehet,hogy annyira így már nem érdekes a dolog (pl a szarvasgomba is addig izgatja az embert, amíg meg nem kóstolta és utána rájön, hogy nem is akkora szám, hülye példa de ez van) szóval nehéz mindig ébrentartani a tüzet, de muszáj tenni érte, mert akkor talán ha minden stimmel kevesebb elvált, magányos ember lesz. szóval tessék otthon mindenkinek felpiszkálni az emberét és nem elfogadni semmilyen kifogást, keksz kell, ahogy vasi is mondta.

gyerek témában is helyretettem magam, ennek is tök egyszerű oka van, FÉLEK TŐLE. ezen nem változtat az idő, ha 1 év mulva mennék ,akkor is félnék tőle. sajnos nekem nem életem legszebb élménye volt a várandóság, én tényleg terhességként éltem meg. egyszerűen annyi a szabadságomnak, mert szinte mindenről le kell mondanom, bár remélem most nem így lesz meg. ámulva hallgatom, akinek a legszebb élmény a várandóság volt. valamilyen szinten nekem is, de csak mikor kiderült ,hogy sikerült és mikor megszületett boti, a többi rész kihagynám, mert nem tudtam önfeledten örülni sem az első szívhangnak, sem az első uh-nak, mert mindig bennem volt a félsz. ezt talán legjobban bibó értheti meg. viszont nagyon nagyon szeretnék egy kismanót, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy fogom tudni boti mellett megoldani. anyuékhoz sem passzolhatom le mindig botit, ha mondjuk fáradt leszek, vagy isten ne adja vérzek. mi lesz vele? na ezen ráérek agyalni, de már nem sokáig, mert kb 3 hét és visszaülti. bár tudnék felhőtlenül örülni, de a félelmemet nem tudom leküzdeni. alig várom ,hogy jöjjön a kisboti :D és többet nem is fogok rágondolni erre a procedúrára.

viszont nagyon kérnék egy kis segítséget, lucám rád külön számítok ,mert te vagy ebben a profi. néztem neten, de én ezekhez nagyon hülye vagyok, nem találtam csak horror összegű szállást.
egy romantikus hétvége norbival nagyon ránkférne, boti is jön velünk :D de kellene a mostani hétvégére egy szállás valahol nem messze pesttől, ami nem drága és van a közelben gyerekprogi vagy olyan hely, ahol jó a fedett stradn rész. egerben gondolkodom, egerszalók vagy ilyesmi, ahol mi is tudunk egy kicsit lubickolni és boti is. nem feltétlen szálloda, mert van össz -vissz 20 ezrünk rá (egy éjszaka, kaja, benzin, stb)ha tudtok segíteni ebben megköszönöm!!! vagy kihez menjünk aludni? :D

lucám!
tamás eszméltetlen nagyfiú, olyan jó lenne, ha mégis tudnátok jönni a talira. nekem annyira fogtok hiányozni :( annyit eszembe jutsz, hogy milyen jó volt nyáron talizni.

kiru!
szerintem az önkormányzatnál kéne jelezni azt, hogy mennél vissza dolgozni, de nincs bölcsis férőhely, oldják meg, elvileg kötelesek keresni egy szabad férőhelyet, mondjuk ott a környéken. ha munkáltatót tudsz vinni, akkor főleg!

vasi és daniella!
tényleg nagyon szép kismamik vagytok, de jó nektek, már túl a kezdeti nehézségeken. legjobb suzynak, ő már a finisben. vasi ez a védőnő sztori, :roll: írj majd, ha végre megtalálod. csak pecsételjen rögtön 2x a kiskönybe, hogy nehogy lemaradj róla, ha esetleg megint 2-3 hónapig nem találnád :D

daniella!
boti végre jól van, ahogy áttört mind a 3 foga, elmúlt a köhögés, orrvfolyás is csak kicsit van. remélem nálatok is hasonló javulás van. örülök, hogy alexának tetszik boti videója, mondtam ,hogy a rosszfiúkat fogja szeretni. ő is jó belevaló lesz, apja vehet puskát.

laar!
mi újság? norbi kaja? én egy kicsit most szívtam, a pörköltjükben a tokányukban van egy fűszer, amitől hányingerem van, anyu szerint valami édesítő lehet, szerintem valami keverék fűszer, mert mindennek ugyanolyan íze volt, így a hétre levest és édességet rendeltem. de annyira telít, hogy nem is gondoltam volna. te hogy állsz vele? a hortobágyi palinak, a pörköltnek és a tokánynak ugyanaz volt a szaftja :evil: szerintem 3 napig ugyanazt az alapot adták, nem csoda ha besokalltam. dokiknál voltál? endokrinológusnál?

timi!
megoldódott végülis, hogy lesz aki elhozzon titeket a talira?urad jobban van már? hallott már a lelki terror bűntetéséről? munkajogász és egy diktafon még az előnyére lehet, ne hagyja magát, hamár végre van melóhelye, keményítsen be, vesztenivalója nincs.

arte!
megértem ,hogy szünetet kérsz, én nem bírtam volna ennyi ideig csinálni. lelkileg én sokkal gyengébb vagyok nálad. ezért is mentem bele gyorsban a lombikba, hogy történjen már valami.

bibó!
olyan édesek vagytok az iwiwes képen, látszik, hogy titeket az isten is egymásnak teremtett. lajosod egy igazi jóembernek néz ki. hogy álltok a listán, hányadik már az a hely? új melóhely milyen?

nofinak nincs gépe, remélem azért lesz tali :D

petrám!
ikeában tök jó függönyök vannak és nem drágák, szerintem lesz még az életben időd függönyt varratni, addig meg tök jó az ikeás is. nekünk is az van és nem törik ránk az ablakot,hogy de csúnya. a költözés legyen a legfontosabb és a többi majd kialakul. tip-top ház ritkán szokott lenni melós családnál (jó értelemben vett) nekünk is ezt a kis pi..a lakást még szépíteni kell, de erre van az élet.

marcsi!
remélem kezed jobban van már és tudsz írni. lilike pihizik otthon veled? talira meggyógyítani és hozni!

mennem kell, várom a szállás tippeket ha tudtok valamit ilyen fika pénzért :oops:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Drága Etnám!
örülök, hogy sikerült helyretenned magadban a dolgokat. Olyan szívesen hívnálak én is, de kb. két hónapja azt sem tudom hol áll a fejem melóban, akkora hajtás van. Beindult rendesen az építőipar - legalábbis nálunk. Tiszta izgi, hogy egy hónap múlva kismami leszel. Annyira lennék a helyedben, én is nagyon vágyom rá, viszont most tök jó anyagilag minden. Terveink szerint októberben indult a tesó projekt... jövő karácsonyra már négyen szeretnénk lenni. Aztán ha nem jön össze elsőre, akkor sem esem kétségbe, most jól elvagyunk így.
A taliról végleg lemondtam, de már túltettem magam rajta... Nekem is nagyon fogtok hiányozni mindannyian. Sajnos munka mellett már nem vagyunk olyan szabadok, mint annak előtte. Vasárnap senkinek nem jutott eszébe, pedig akkor mi is ráértünk volna ;) sebaj, majd jövőre, akkor már talán pocakosan...
Szálláshelyet ilyen gyorsan nem tudok, főleg nem Pest közelében. Nekem pár munkatársam a http://www.csakegyutazas.hu - val mentek pár napos wellnessre, baromi olcsó. Ennek lényege, hogy egy-egy wellness-t nagyon leakcióznak, de csak egy napra. Mindegyiknél általában van félpanzió, wellness, plusz egy gyerek ingyen. Nézd meg, hátha most fogsz ki valami jót! Más egyéb szállást nézegetni sajna nincs időm, pedig szívesen segítenék, tudod... Puszi, most lépek, mert Tamás már feje tetejére állította a szobáját, ideje rendet tennem, apának meg vacsit adni...stb..

Kép

Kép
luca81

HELYESBÍTÉS: Októberben indul a tesó projekt (nem indulT) :D

Kép

Kép
luca81

A mai ajánlat a csakegyutazás.hu-n:

A csomag tartalma:
-3 nap 2 éjszaka kétágyas elhelyezésben
-Bőséges svédasztalos reggeli lehetőség
-Fedett úszómedence, különálló gyermekmedencével
-Jacuzzi (6 személyes)
-Szabadtéri gyermekjátszótér
-Kamerával megfigyelt udvari parkoló
-1 óra biliárd használat
-Fejenként egy frissítő masszázs (0,5 óra)
-Fejenként 8 perc szolárium használat
-Fejenként egyszer Jade köves masszázságy használata

mindez 25.990.- ért. Persze nem egy napon lehet felhasználni, hanem mindegyiknél írják meddig érvényes az ajánlat. Ez pl. 2011.12.28.-ig, az Őrségben van.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Drágáim!!!:)

Olyan sokat írtatok, nagyjából vissza tudtam olvasni, de ne haragudjatok nem írok mindenkinek, sajnos még mindig nem vok túl jó passzban.

Remélem a kis angyalok meggyógyultak, nekünk is volt két délután lázunk és fogalmam sincs mitől mert semmi más baja nem volt.A szomszédba a két gyerek hányás hasmenéssel lázzal a kórházba kerültek, 1 hete ott vannak talán ma már jöhetnek.Azt mondja az anyukájuk, h szte rota, és minden évben elkapják:(

Vasim!
Nagyon szép kis pocid van.És az h 104kg vagy az nem azt jelenti, h kövér, mert aki talizott veled tudja h nagyon magas egy csaj vagy...Mozog sokat Közöske?VIGYÁZZ MAGADRA.
Mi van azzal a védőnővel?Én már jól fenékbe billentettem volna a helyedben.

Daniellám!
Gyönyörű kismami vagy, szeretek gyönyörködni a képeidben:)
Ne haragudj, h nem írtam vissza a mailedre,vagy már nem is emelékszem, h vissza írtam e...azóta fejlemény?
Kicsi Lexi meggyógyult?

Etna szívem!!
Nagyon jó, h sikerült helyretenned az érzéseidet...Sztem ha romantikus estét tervezel,ne vigyétek Botit.De ha ehhez ragaszkodsz akkor azt is tom javasolni, h 2 havonta egyszer legalább passzold le anyudéknak a kicsit, főzzél vmi finomat, egyszerűt, vegyél egy pár epret,tejszínhabbal és kényeztessétek kicsit egymást, egy kis szexi ruci...és ne hagyd eltunyulni a párod...

Elhiszem, h félsz a terhességtől, de nem szabad így hozzá állni ehhez...nagyon nehéz volt a terhességed, de a jó dolgokra gondolj, biztos volt olyan is.

Boti remélem sokkal jobban van, és most h itt a jó idő nem lesz olyan sokat beteg.

Én már egy ideje nem eszem a Norbi kaját, finom volt de ilyet tok én is, főleg, h egy deka nem ment le a két hét alatt, és ez bosszantó.Ennyi pénzt bele ölni a semmiért.Amin tudtam még változtattam itthon light majonéz, meg a liszten,édesítőn, de sztem lecserélem cukorra, mert most meg majd rákos leszek, ha még nem vok az.Már nagyon régóta nem eszem fehér kenyeret, egészségtelen dolgokat, édességet stb.

Az egészségi állapotom nem javul..ma is kéz ,tért, bokafájdalommal keltem, nagyon fáj mindenem...Éjszaka forgolódni is alig tok, mindig felébredek, mert úgy fáj a lábam.Többnyire éjszaka, nyugalmi állapot után fáj nagyon, ha pörgök egész nap, akkor elviselhetőbb.
Egészségügybe aki jár mostanában tudja, h 2-3 hónapos várakozási idő van mindenhol...na ez van az endokrinológusnál, uh-n, haemotológián stb.Uh, ha nem akarja feldobni a talpát az ember addig rákényszerül, h elmenjen magánrendelésre..így tettem én is...Miután felhívtam a rendelőket, h kérjek időpontot, és benyögték, h majd 2 hónap múlva tudnak csak,jól felhúztam magam..és kerestem egy magán egészségügyi központot.
Az Aniron egészségközpont itt Pécsett, mára kaptam időpontot, csak pár napot kellett várnom, nem hónapokat.
Ma fél 4re megyek endokrinológushoz is, meg kismedencei-hasi uh-t is csinálnak.Remélem már, h találnak vmit, mert már nehezen viselem.
Múlt héten voltam a leoltásomért a fül orr gégén, találtak egy kis bacit, uh arra kaptam egy kis antibiotikumot, szerdán mehetek oda is vissza.

Mint kiderült nem az endokrinológus foglalkozik az autoimmun dolgokkal, hanem az immunológus, uh oda kellett volna mennem...de szerencsére a magánrendelésen ez a csaj arra is szakosodott.

Uh többet nem tok még mondani, talán estefelé.

Kirum!
Ez hogy lehet, h ilyen keveset fogsz keresni?
A munkáltatók nem ezen a világon élnek, nincs gyerekük?!
Remélem sikerül legalább a bölcsit elintézni, h ne kelljen fizetni.

puszilok mindenkit

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Végre van mire reagálni. :wink:

Etna, tudtam én hogy te vagy olyan cukor-pofi hogy rájössz ezekre a dolgokra. És Laar-nak van igaza mert ha romantikus hétvégét akarsz akkor nem Botival kell rendezned a romantikát hanem Norbival. Meg kell tanulnod otthagyni néha valakire a gyereket. Hajrá kekszelés!!! :lol:
Egyébként tegnap lepecsételte a dokim a kiskönyvem, a felesége megnézte a vérnyomásom és a pipikémet is, így már van két pecsétem. Elpanaszoltam hogy nem találom ezt a nőt, de mostmár tuti találok ott valakit mert már tudom pontosan mikor és hová kell menni. Ha nincs ott az enyimé akkor lesz ott helyettese.
Daniella, köszönöm a dicséretet, nagyon aranyos vagy, de én messzemenőleg nem vagyok annyira szép pocakos mint te. :wink: De sebaj, mert nem ez a lényeg hanem az ami belül fejlődik és azzal felveszem a versenyt. Mindkettőnkben egy csodaszép bébike fejlődik :wink:
Kiru drágám, nagyon kösz hogy elmagyaráztad, így másodjára már értem. Tehát ha keresni fogsz 100-at akkor abból fele megy a bölcsire és marad 50, és annak a fele pedig lenne elméletileg a gyes-ed. Hát ahogy érzed, így is lehet gondolkodni. Tudom hogy nagyon gáz. Én nemrég olvastam asszem a fb-on hogy írtad úgy néz ki lesz helye Ákosnak állami bölcsiben. Szerintem ne keseredj el, próbáld beiratni oviba. A mini csoportba beveszik 2,5 évesen is én ilyet is hallottam. Asszem csak a szobatisztaságot nézik. Ha szobatiszta akkor mehet korábban is. Annyira sajnálom hogy ilyen szarok a körülmények. Én is el vagyok kenődve mert ha belegondolok hülyét kapok. Mi albérletben lakunk itt és hiába iratom be Közöskét bölcsibe hiszen lehet már nem is itt fogunk addigra lakni.... Szóval én beíratom, de tudod.....
Arte, de jó, de jó, de jó hogy végre jelentkeztél. Elhiszem hogy annyira sok a dolgod. Meló is meg a ház is.... de azért nagyon jó hogy néha gondolsz ránk is. Én is nagyon várom a találkozást.
Laar, remélem most majd kiderül mi a bajod. Gyere este és mesélj mit mondtak, ámbár gondolom lesz azért vv meg miegyéb mire kiderítenek valamit. Nagyon sajnálom hogy egyáltalán beteg vagy, hátmég hogy ilyen különleges betegséged van amit ugye neked kell megfejteni hová menj vele..... :roll: A fene megette már ezt a magyar egészségügyet. Mi egyre jobban lesüllyedünk a béka feneke alá.
A védőnőt még nem tudtam fenékbebillenteni mert nem taliztam vele, de majd holnap.... :twisted:
Luca, én benne vagyok a vasárnapban. Valahogy értesíteni kellene mindenkit és megkérdezni, szerintem nincs annak akadálya. Csak Nofit nem tudom hogyan tudnánk értesíteni mert nincs gépje????

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

És most rólunk:
Tegnap voltunk dokinál. Most csinált utoljára hüvelyi uh-ot, de ezt is csak finoman megnézte hogy zárt-e a méhszáj. És tökéletesen zárt, minden fasza. Nehezen lehetett látni a hasi uh-on a kiscsávót, de azért meg tudta mérni. Ámbár furi volt mert megmérte a fejét és az úgy jött ki hogy 21 hetes, majd megmérte a combcsontját, ami első mérésre 16 hetesnek hozta ki, majd másodjára már 18-19 hetesnek, oszt feladta. Szerintem attól is függ milyen pozícióban van, mennyire világítja meg a combját. Én már nem adok ezekre a méretekre semmit sem. Múltkor Györfi Mátyás csodásan megmérte mindenét és azt mondta hogy szépen fejlett mindene. Mi is láttuk, úgyhogy tuti biztos így van. Képet most nem teszek fel mert mivel dagadt vagyok, nem látszott annyira szépen, így nem kaptunk fotót. Egyenlőre ennyi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etna: Anyumék nemrég voltak Egerszalókon pihenni néhány napot ebben a hotelban és nagyon meg voltak vele elégedve. Belinkelem neked:

http://www.salirisresort.hu/

Azt mondta gyerekmedencék is voltak, kitűnő volt a kaja, csak jókat mondott róla. Árakat, részleteket nem tudok, nézd meg ezt a honlapot.

Mi holnap indulunk Szilvásváradra pihenni, ahhoz is el kell menni Egerszalók mellett, szóval a közelében leszünk mi is. :wink:

Szombaton jövünk haza. Ez már a 3. időpont módosításunk Lexi miatt, remélem, most már semmi nem jön közbe! :lol:

Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Vasikám: Nem is vagy dagadt, ne mondj ilyeneket!!!! :roll: Örülök, hogy minden oké Közöskével. Tuti, hogy a méretei is rendben vannak, csak amikor ficánkolnak, tényleg nehezebb elkapni róluk jó képet vagy éppen lemérni őket.
Puszi neked!!!!

Kép

Kép
daniellla

Nekem se lenne kifogásom a vasárnappal kapcsolatban, akkor Lucáék is ott lehetnének, ami nagyon jó lenne! Szóval megszavazhatjuk újra a dolgot, én nyitott vagyok rá!

Kép

Kép
daniellla

Na, akkor több részletben folytatom még a reagálást :D

szóval,

Laar: Nem, arra a mail-re nem írtál vissza. Változás nincs egyelőre, de megbeszéltük, hogy legkésőbb októberig így vagy úgy, de el kell dönteni a dolgot, mert a pici születése után már szűkös lesz nekünk ez, ahol most vagyunk. A talin majd elmesélem szóban a részleteket, itt nem akarok róla írni.

Köszi kérdésedet, Lexi most már meggyógyult talán, picit köhög még és náthás, de már alig-alig. Most már a gyógyszereket sem kell szednie. Jó, hogy Mírácskánál viszonylag hamar lezajlott ez az egész.

A betegséged nem semmi, csak ámulok és bámulok, ahogy olvasom és a legrosszabb, hogy nem nagyon tudnak biztosat kideríteni. :( Kisebbik húgomnak 2005-ben autoimmun betegsége volt. Elkezdtek egyszercsak nagyon fájni az izületei (térd, boka, könyök), előtte tesin sokat futottak és azt hittük, megerőltette magát. 16 éves volt akkor. Sajnos kórházba is került, gyakorlatilag az egész nyári szünetet ott töltötte, Pesten volt az Orfiban. Ott helyre hozták teljesen és nagyon lelkiismeretesen foglalkoztak vele. Ő szteroidokat is kapott, de segítettek neki. Nem tudom, neked is hasonló bajod lehet-e, csak leírtam, hogy nálunk volt egy ilyesmi a családban. Remélem, mielőbb kiderül, hogy mi a baj valójában és tudnak rajtad segíteni!!! Szorítok!!!!!

Etna: Igaza van Laar-nak, még ha nem is egyszerű megoldani, de próbáljatok meg Boti nélkül kettesben romantikázni egyet Norbival, hiszen úgy lenne az igazi. Mi most elvisszük magunkkal Alexát, de már megbeszéltem anyukámmal, hogy ha megjöttünk, kitalálunk egy 7végét, ami nekik is jó és akkor ott lesz náluk Alexa 2 napig, mi meg tudunk egy kicsit kettesben lenni apával. Ránk férne már! :wink:

Kép

Kép
daniellla

sziasztok csajok!

olyan aranyosak vagytok ,hogy adtok jó tippeket. sajnos boti lepasszolása nem megy, nem miattam, csak egyszerűen nincs kinek. anyuék pár órára vállalják csak be. eddig szilveszterkor tudtam csak kikönyörögni, hogy vigyázzanak rá, akkor aludt először anyuéknál, holott felettünk laknak ( sajnos rám sem vigyázott senki 3 éves koromig, azt hiszik anyuék ez a természetes) de megértem, anyu nem lát, apunak sajnos súlyos egészségügyi problémái vannak, boti nem 70 éves nagyszülőknek való, néha még nekem is sok :D tehát jön velünk romantikázni :D remélem nem fogok előbb aludni, mint ő. :D norbi szülei meg nem élnek sajnos.

daniella, jó tippet adtál, na a szállodát kihagyjuk most hétvégre , de a fürdőjébe megyünk. aztán majd ott keresünk valami szállást. bitzos tudnak a helyiek valami jó kis házat, amit viszonylag olcsón kiadnak. vagy szobát, tök mindegy hova megyünk aludni. csak tiszta legyen. de kértem árajánlatot nyárra, szerintem akkor menni fogunk. figyu, te fürdesz ilyen helyeken kismamaként?

laar!
tök igazad van, hogy nem vársz, az sztk szolgáltatásra én is majdnem rámentem. lsd nőgyógy, endokrinológus. erre sajnos áldozni kell én most gyerekorvos fronton vagyok így, szerintem magán úton fogom vinni a közelbe, mert amit a gyerekorvosunk művel, az nem semmi. boti kisbarátjának kórház lett a vége, 3 hete lázas 39 fölött és nem tud vele mit csinálni. ma bevitték a kórházba, majdnem elájultak, hogy milyen csúnya a torka, egy tüsszös mandulát nem vett észre, ami középfülgyulladással párosult. a gyerek 6 kg-ot fogyott!!!!!!!! 18 volt és most alig ismerni rá! na ezt én nem akarom megvárni!még akartam írni, hogy két hét alatt ez nem hoz eredményt, én is türelmetlen vagyok, állítólag a zsír fél év alatt kezd lebomlani, addig csak a víz és egyéb anyagok mennek ki. kua hosszú idő az.

vasi!
nekem is sokáig hüvelyi uh volt, mert úgy fejezték ki, hogy vastag a hasfalam :D = dagadt :D azért nézzék már meg az a combcsontot rendesen, bár nálam boti fejével voltak elfoglalva, hogy túl kicsi, majdnem sírtam, mert belémtették az ideget, közben meg csak madárfejű, mint az apja :lol: bár valami rész kimaradt, a szófogadási agyféltek hiányzik, olyan kua rossz 4 napja, hogy már csak röhögök rajta, ezért nem tudtam, hogy laar melyik videót nézte, hogy azt írta boti szófogadó gyerek. :lol: hát a dórát nem veszem meg neki, az tuti 11 ért egy ilyen barom csapkodó játékot :roll: nekem már minden mesétől herótom van :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

laar!
most olvasom daniella írását, és az orfiba kellett anyut is vinni, mikor nála felmerült az autóimmun betegség. ha isten ne adja az van nálad tudok egy jó doktornőt ajánali, aki nem magán, csak sokat kell rá várni! és anyut is nagyon jól helyrerakták, szteroid nélkül!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?