Ildi: aaaaaa most meg hasfajas is?? Szegeny kis bogarka... tenyleg eleg korainak tunik egyebkent... sok puszit kuldok neki!
Szoni: hat, sajnos a teszta kozel sem lett olyan finom mint a tied...
Bena vagyok na... mondjuk szerintem az lehetett a baj, hogy tul sok kaprot raktam bele, es igy nagyon intenziv kapor-ize lett, ami szinte mar zavaro volt... nah mindegy, azert jovo heten meg teszek egy probat...
aztan ha akkor sem lesz legalabb majdnem olyan mint a tied, akkor feladom, es majd hozzad jarok cukkinis-tesztat enni
:):)
Hihetetlen hogy Bodza csak 4szer enne magatol napkozben... en meg mindig tartom, hogy egyszeruen nem ehes tobbszor es kesz, de ha a gyerekdoki is mondja, hogy ebreszteni kell, hat akkor ebreszteni kell. Bodza meg Robi a ket "rossz evo"
Kivancsi vagyok Aron milyen lesz e teren
Ma voltam utolso vervetelen, ezt legalabb letudtam, de EKG-ra meg kell mennem vmikor (igazabol mar reges regen kellett volna ugye, csak probaltam elbliccelni... hehhe... de sajnos most legutobb eszrevette a doki, hogy hianyzik az a lelet... fenebe...
Bercel kikeszit, a 7.-rol dobal ki mindenfelet az ablakon, es barmit csinalok, se szep szo, se magyarazat, se "vere", semmi nem hatja meg...
Kimostam a szandaljat, es kiraktam az ablakba szaradni (kb. 15 centire volt nyitva az ablak) 1 ora mulva keresem a szandalt, hat nincs sehol... hat akkor mar tudtam, hogy kidobta a kis szaros... lementunk, es ott volt meg egy vonat, egy auto, egy konyvjelzo, meg egy konyv... de a konyv mar regebb ota ott lehetett, mert tiszta viz volt meg kosz, meg egy eticsiga maszott rajta.... fuuuuuuuuj, az egyik kedvenc konyvemen!!
Delutan hallottam, hogy Oliver ordit a gyerekkel, hogy ezt nem szabad, es ez veszelyes, stb. Rohanok oda, hogy mi tortent, hat a resnyire nyitott ablakon keresztul (a sajat szobajaban) kidobott vmit megint... mentem le, osszeszedtem egy koszos pelenkat, 2 autot, egy buborekfujot meg egy kicsi jatekot. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aztan a nap megkoronazasakeppen amikor mentunk a piacra, felvett a foldrol egy oklomnyi kovet, es lehajitotta a HEV-hez vezeto lepcson... majdnem eltalalt egy idos nenit... UGY DE UGY KIAKADTAM, hogy ez a gyerek nem normalis, komolyan mondom! Odavittem a kohoz, elmondtam neki hogy ezt nem szabad, es hogy veszelyes, stb. es visszavitettem vele a lapcso tetejere a kovet.... szerintetek meghatotta? hat nemtom... amikor a szobajabol dobott ki jatekokat, akkor annyira merges voltam, hogy kozoltem vele, hogy menjen a szemem elol, ne is lassam, es tenyleg nem is akartam latni... na akkor bogott mint allat, meg kiabalt hogy "Etu, Etu!", de nem erdekelt, most mondjatok normalis az en gyerekem???????????