Nono,
üdv újra itt!
Kritta,
gratulálok a fogacskához és nyomjad azt a dolit!!
Boginak még mindig csak kicsit vann kinn, a másik is, ami később indult. Asszem ez így szokott lenni, nem csajok? (nem láttam még olyan babát, akinek csak az egyik lett volna kinn, de az magasan. ha erre gondoltál)
Pumpóka,
ezek szerint a mostani embered nem a fiúk apukája? És hogyan találkoztatok, és ő hogyan jött ki a fiúkkal illetve fordítva? Bocs, hogy így belekérdezek, nem kell rá válaszolni, ha nem akarsz, csak engem is ez foglalkoztat, hogy vajon újra tudnám-e kezdeni a babával és vajon meddig lennék egyedül vele…
És véletlenül sem szeretnék senkit megbántani (meg még nem is olvastam vissza), de én úgy érzem nincs különbség, hogy ki miért veteti el a babát, a lényeg ugyanaz… De mégis abszolút megértem, aki így dönt, nem is annyira, amit tett, inkább, hogy olyan kilátástalannak látja az életét, hogy emellett dönt. A kétségbeesés sok mindenre rávesz minket, és talán ez még mindig jobb, mintha csak sodródunk, nem teszünk semmit, és másoktól várjuk, hogy rendbehozzák az életünket.. És sajnos ilyen „sodródó” típus vagyok.. Abortuszra nem mertem volna, de örökbeadásra gondoltam (már a terhesség alatt is), de sosem tettem volna meg, mert tudom, hogy örökké bánnám, és tönkre tenném a környezetem a vádaskodásommal… És tényleg imádom Bogit, ő nem is tehet semmiről, csak úgy érzem, valami kimaradt az életemből, most, hogy ő már itt van. De bízom benne, hogy ha visszamegyek dolgozni, akkor újra hasznosnak érzem majd magam! (Csak apjuk már szeretne kistesót…)
Nincs amúgy most gond, pont most nincs, de szinte nem múlik el nap, hogy ne akadnék-e ki valamin, leginkább magammal van bajom persze.. talán a bezártság is, de úgy érzem, totál feleslegesen mennek el a napok a fejem felett.. annyira korán jött Bogi, de majdcsak megszokom..
Most megyek sütök sütit, aztán nagyihoz + bevásárlás, kutyát kivinni, posta, társasháznak könyvelni a tavalyi számlákat.. Van mit csinálni. Talán így kevésbé leszek rosszkedvű.
Bocsánat, hogy amint jövök, egyből lelkizek, de láttam, most hasonló témák vannak. Jó, hogy vagytok!
Mazsinak szorítok én is!!
És végül de nem utolsó sorban: Zsuzsáinknak Boldog Boldog névnapot!!