Új privát üzeneted érkezett!

Patr! Kb 30-an, de még nem is számoltam össze. nem lesz nagy felhajtás. Rendelünk Fatányérost (sültek, rántott sajt, meg ilyesmi van rajta köretekkel), meg sütünk pizzát. +süti. A legjobb, hogy előző nap meg ebédre vagyunk hivatalosak, szóval előre kell készülnöm, mert szombaton nem lesz rá időm.

Kép
szly27

Patti, gyereknevelési elvek :lol:

Kép
Kép
bondi

Szly, nem semmi!
Köszi a pizzát, remek ötlet!!!

Kép
Kép
bondi

Gyereknevelés! Hát! Nekem nem voltak elveim, csak annyi, hogy nem verem. Ezt be is tartom, de bevallom, van hogy durván rá kell szólni, mert hiába próbálom a szép szót nem érti!

Kép
szly27

Akata :P
Jobbulást lábikód ujjának :wink:
Csabika köszöni a dícséretet!

Viki :P Akata :P
Kép Kép

Kimma :P
Én a nagy hőségben2 mellből szoptattam óránként :wink:
Olvastam egy szop.tan. cikkét, amiben arról volt szó, hogy vannak nők, akiknek 2 mellből kell ahhoz szoptatni, hogy elég legyen a tejci. ez nem gond. Így elodázható a tápi. Én régóta már 2 mellből szoptatok igény szerint :wink:

Tegnapi nap horror: fogfrász, nyűgi, nehezen elalvás, álmatagságomban zsömlevágás közben kézvágás is volt, Lilunak utána kókuszgolyót kellet készíteni félkézzel :? Na, ilyen volt a tegnap... Csabi kinötte a babakocsiban alvást, most kiságyban kellene aludnia napközben - is. Hááát, majd meglátjuk :roll:
Rohanok pizzát készíteni, este talán még jövök!

Véda
Vendég

Rolkó szívemnek jobbulást!

Orsi!
Laca jól van. Kis gengszter. Állandóan hasra fordul. Ő lefárad, én is. most alszik.

Bondi!
Nagyon hatékony vagy ma! Nem jössz hozzánk vasalni? :wink:

AKatus!
Nem kaptam barackot. Bár még a szuper titkos fegyverem, Sanyi a zöldséges hátravn.
Ha nem, akkor ma úgy is megyünk a DM-be, és ott veszek üvegeset.

Nálunk Dundi holnap fog krumplit kapni.
20150601134430

Lányok!

Az nagy gond, ha 4 hónaposan még mindig csak cicin alszik el (napközben is, max. még babakocsiban).
Le kellene szoptatnom?
Vendég

Ja, látjátok, már csak azért is jó lenne, ha itt sem forgalmaznák a kompot, mert akkor nem lenne ennyi családi összeveszés :wink:

Na, vár a Hawaii pizza 8)

Véda
Vendég

Sziasztok!

Szly utólag boldog születésnapot kívánok neked és Rolinak mielőbbi gyógyulást.És köszönjük,hogy mi is belekerültünk a tábliba,nagyon szép lett. :lol:

Kike boldog névnapot kívánok!

Tappancs,sajnálom a nemevős dolgot,sajnos nekem is nagyon rossz evő Máté,csak hipp tea granulátummal ízesítve hajlandó meginni a tápszert.
Gratula a teli pelushoz!

Titi,neked is nagyon sajnálom a nemevést.Nem próbáltad még beízesíteni a tápszert?

Mi tegnap kaptuk még csak a 3 hós oltást és eléggé megviselte a kis drágámat.Este hőemelkedése volt és nagyon nyűgös is volt.

Kép
csugi

szoktatnom :oops:
Vendég

Véda!

Csabi irtó cuki!
Na, megyek, mert nem haladok semmit.

Nagyon szép napot mindnekinek!
Vendég

Orsi, Zsolti is csak cicin alszik el! De ha tudsz valami szuper leszoktató módszert, oszd meg velem!
De egyébként ha téged nem zavar, szerintem nem gond!
Csak át ne szoktasd a cumisüvegre!

Kép
Kép
patr

[quote="desviki"]
írta:
desvikiNagyon hatékony vagy ma! Nem jössz hozzánk vasalni? :wink:

Hű, tényleg, vasalni is kell!!! Ha végeztem, megyek hozzátok!

Kép
Kép
bondi

Bébikompról:az öcsémék nagyon hamar beletették a kisfiukat ,aki januárban lessz 3 éves és nem tud normálisan járni, csak lábújjhegyen tud szinte lépni és csak csetlik botlik.Mi is kaptunk de nem valószínű,hogy fogjuk használni.

Kép
csugi

[quote="desviki"]
írta:
desvikiNem kaptam barackot. Bár még a szuper titkos fegyverem, Sanyi a zöldséges hátravn.

:lol:

Kép
Kép
bondi

Orsi!
Ha Te ezt nyűgnek érzed, akkor szoktasd le. Én már az elején elzárkóztam ettől. Sajna a barátaink közel 1 évese mai napig cicin alszik el.

Dóri!
Csabi szívemet nagyon imádom! Olyan kis huncut szeme van! Kép

Máté Babcinak gyors gyógyulást!
20150601134430

Patr!

Nem tudok módszert, állítólag van, aki magától elalszik :D
Most még nem gond, de mi van, ha jön a rendes kaja?

Cumisüvegre nem, nem is tud belőle inni, egyszer-kétszer próbáltam, de nem fogadja el (persze ez szerencse, mert van tejem, ha nem lenne, elfogadná), meg a nyugicumit sem.

Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Majd csak megtanulják egyszer maguktól.
Szép napot a kis feketeszeműeknek és neked. :P
Orsi
Vendég

Bondi!
Várlak!

Sanyi tényleg nagy csávó! Mindent beszerez és isteni a humora.
20150601134430

Véda, Akata, jobbulást a sérült testrészeiteknek!

Orsi, elírásod :lol:

Véda, jó ez a megközelítés a kompellenességhez :)

Csugi, sajnálom, h Máté rossz evő... Ma már jobban van amúgy?

Muszáj robbantanom, különben a gyerekem vacsoraidőig fog reggelizni Kép

Kép
Kép
bondi

KIKE! Miattad visszarohantam lisztes kézzel! Boldog névnapot!!!

Véda
Vendég

Vagyok én is, csak zugolvasó üzemmódban...

Tappancs!
Örülök vagyon nektek! Csak így tovább!
Kép

Emma hallom, most ébredezik, tegnap este óta.... én nem értem, hogyan bírja.... :shock:
Vendég

Csabi nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Patr tudnál nekem küldeni képeket 80-as fiú hosszúújjú bodyról? és árakat is légyszi.előlre is köszi

Kép
csugi

Véda, gyönyörű a fiad!!!

Na, most már tényleg lépnem kell.

Kép
Kép
bondi

Bondi köszi,még idáig nem volt lázas de a szokottnál többet alszik.

Kép
csugi

Orsi, köszi :P
Én Zsuzsinál is elrontottam, és csak cicin aludt el, aztán másfél évesen egyszer csak elaludt magától is. De érdekes módon anyukám el tudta altatni cici nélkül is :lol:
És most is, nagy ritkán, de ha éppen úgy jön ki a lépés, akkor neki elalszik, igaz, hogy ringatva, de hiszti nélkül. Szerintem rólam egyelőre a cici jut eszébe, és ezért nem hajlandó másképp elaludni, ha engem lát. Az apja is el tudja altatni időnként!
Szóval, ha zavar, akkor próbáld meg úgy, hogy más altassa!
Nálunk se fogadja el se a cumit, se a cumisüveget!
Úgyhogy etetni csak én tudom!
Te adsz már neki mást is a tejen kívül?

Kép
Kép
patr

Emmának nagyon jó alvókája van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Köszi Csajok!! :D :D Most már tuti jó napom lesz-Véda,ez aranyos volt :lol:

Bocsi,de rohanok tovább,millió dolgom van,ugye ma jön Anyu-meg hát egyébként is,....felsorolni is nehéz mennyi meló vár ma még :?

Kép
Kép
Kép
kike

Csugi, rendbe vágom a lakást, és utána fotózok, jó?
80-as az van, csak a 74-esből fogytam ki.
De holnap megyek!

Kép
Kép
patr

Patr köszi ,csak csináld nyugodtan a dolgod,nem annyira sürgős.

Kép
csugi

Sziasztok!

Kike!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Nekünk az éjszakánk elég jó volt. Most fogunk majd gyümit enni. Fől a leves, hagymakrém leves lesz, meg van még tegnapról császármorzsa, mert Véda nem jött enni! :lol:

Meg takarítanom is kéne! :? Meg lassan pakolgatni ki a szobába mindent amit szeretnénk hazavinni...szeretném idejében átlátni mi kerüljön a bőröndbe, és vészesen fogy a napok száma! Amit nem bánok! 8)

Tappancs!
HURRÁ!!!! Ugye mennyire lehet örülni egy kis kakinak is? :lol:

d.dodó

Orsi!

úgy emlékszem, írtad, ha elmúlik a 800.oldal para, adsz egy jó tippet apáknak kariajándékra :wink:

szép a vers :wink:

Kép
kimma

Na, vagyok, megkajáltunk...

Akik már adtok főzeléket is a babáknak, volna hozzátok egy kérdésem...
Már 2 hete kóstoltatom Emmával a gyümiket, tegnap pedig almát adtam neki krumplival..
Nos, erre az én kis hétalvóm kaki helyett ma egy kis nyuszibogyót produkált... A következő kaja előtt lenne ma is alma-krumpli. mit gondoltok adhatom neki, vagy inkább ma hagyjam ki? :roll:

Nálunk ma krumpli+paradicsommártás+oldalas a menü.

Most futok tovább, mert a napokban rengeteg időt töltöttem veletek, és ez itthon is meglátszik...

Még annyit!!

ANDI!
HOL VAGY?!?!?!?!?!?!?

Kép
Vendég

marcsi!
ennek az lehet az oka, hogy valakinél az alma fog, van akinél hajt.... ugy látszik Emmánál fog, és a krumpli meg még pluszban fog.

d.dodó

Bondi!
Az első képen plüssök vannak, a másodikon pamut! Kép Kép

Kép
Kép
patr

Kimma!

A 800. oldal előtt leírtam még :lol:

A Magvető Kiadónál jelent meg egy könyv: Mesék apákról.
Boldizsár Ildikó gyűjtötte őket. Én nem ismerem, de szép köte, és mindenféle népek népmeséit gyűjti össze, olyanokat, ahol kulcsfontosságú az apa.

Szerintem a 79X. oldalonvan egy könyvajánló is, nem akarom megismételni, így is túl sokat írok.

Szép napot,
Orsi
Vendég

Csugi! ezek a 80-as fiúsak!
Kép Kép
Írtam privit is!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:54-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:54-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Kike! Boldog Névnapot! Kép

Tappancs! Juppi! Kaki! Kép

VKata! Dórika mozgó képsorának a kicsi fiam itt kurjongat! Azt hiszem beleszeretett! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:55-kor.
Vendég

VIKI! LACKÓNAK DRUKK A SZURIHOZ! REMÉLEM NEM LÁZASODIK BE ÉS JÓL FOGJA VISELNI.

ÁTVÁLTOTTAM NAGYBETŰRE, MERT LEVI FEJÉBE VETTE, HOGY ÜZENNI IS FOG DÓRIKÁNAK, ÉS EGYIK KEZEMMEL VISSZA KELL FOGNOM, ÍGY KÖNNYEB A PÖTYÖGÉS.

LEVINEK ESTE NEM KELLETT A CICI. KEVERTEM BE TÁPOT. 160ML-T BENYELT! Kép
AZTÁN 3KOR ÉBREDT, LEETTE MIND2 CICIT ÉS ALUDT FÉL7IG.
REGGEL MEGINT ELJÁTSZOTTA A NEM KELL A CICIT, HÁT KAPOTT ALMAPÜRÉT 100AT. KI ÉRTI EZT? Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

AZÓTA NINCSENEK ÚJ KÉPEK, DE DOLGOZUNK RAJTA ÉS HOZOK.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 21:55-kor.
Vendég

8)
Vendég

Dórika!

Kép

Kép
20150601134430

Nagyon édes! :D Nekem is kedvencem! Meg Nórika.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Laci éppen a Pussycat dolls-os csajoknak kiabál! Kép
20150601134430

Dórika egy kis gyönyörűség :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

KATA-KÖSZI,AKKOR NEKED IS JÁR,HOGY BOLDOG NÉVNAPOT :wink: :D

Kép
Kép