Új privát üzeneted érkezett!

Hamma megvolt,mennem is kell,mert kaka van a bugyorban :lol: :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok milyen!

Kike! Ha feljönne pestre tudnék ajánlani és bizti nem másfél év max. pár hónap,de megkérdezem neked ha gondolod,hogy mennyi idő lenne.

megyek mert nagyon büdi,makd még benézek ha engedi! :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Lányok, nem tudok mit mondani.... Annyit segítetek nekem....

Tappancs!
Remélem, minden rendben lesz!!! Én drukkolok! a 90 tápinal meg nagyon örülök!

Orsóanya!
Emma, köszönöm, jól van... itt szinyókál.... már megint elaludt...pedig éhes...szerintem.. :roll: valamivel 2 után evett, de mire privit váltottam Katával, elaludt.. :shock:

Kicsi druszánk is GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!

Véda!
Jól emlékszel, nekünk is akkor lesz a keresztelő. :lol:
mi 12-en leszünk, és a templomból étterembe megyünk.
Azt, hogy mit adok Emmára, nem tudom... egy biztos, rózsaszín a bundagatyónk, az rajta lesz! Alá, meg majd kap valami csinit... meg fehér sapink nincs, úgyhogy azt is vennem kell. Csütörtökön csavargós napunk lesz apával, benézek néhány bababoltba, és majd megmutatom mit vettem...
Vendég

Ibm:igen,léci kérdezd meg-én meg megkérdezem Anyut,hajlandó lenne-e felmenni.Előre is köszi!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ok. Holnap megpróbálom megérdeklődni!
Jelentem kaka újra krémes! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek............

Kép

Kép
ibm

fel is hívtam Anyut-holnap kijön,és megbeszéljük :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi-köszi! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Na,az jó,hogy rendeződött a kaka :D

én is megyek,mert domi megeszi az ujjam :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, nem is meséltem, hogy mielőtt indultunk, volt egy nagy adag kaki...peluscsere, és indultunk.
Hazafele a leányzó nem akart visszaaludni (aztán végülis vissza aludt). Itthon látom én az okát miért nem akart visszaaludni. A háta közepéig tiszta kaki volt Lizy. :lol:

d.dodó

804. oldal????? Kép
Látom, elmúlt a 800. oldal-para :lol:

próbálok visszaolvasni - ahogy látom, több részletben lesz, addig is felteszem kike szmájli-oldalait a közösbe, hogy mindenki kifejezőbb lehessen :D

Kép
Kép
bondi

Bondi:igazad van,kösziKép

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:ezt neked Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi! Kijavítottam a táblit, elküldtem Muffinnak, majd biztos kijavítja!

Muffin! Ment email!

Marcsi! Szerintem is újra kell majd kezdened a kúrát!

Hogy tudjátok az emotionokat betenni? Nem túl macerás?

Kép
szly27

Dodó! Szegén yLizy, nem csoda, hogy reklamált! Én meg Roliról vettem le tegnap éjjelre is a pelust, de sajna bepisilt. Hajnal háromkor felébredtem, mondom átmegyek, megtapogatom. Fel kellett keltenem és átöltöztetni. Szegény majd megfagyott, úgyhogy még éjszakára marad a pelus. :cry:

Kép
szly27

Kike! Köszi! Hogy rakod oda?

Kép
szly27

Tappancs! Ha 90 tápi lement, akkor szerintem menni fog az! Amúgy elég érdekes, hogy eddig csak tejcsit kapott, most meg azt mondta a doki, hogy hirtelen ennyi új ízt kapjon! :shock:

Kép
szly27

Tappancs, reméljük minden ok lesz most már!

Egyébként meg szerintem pont ilyen esetekben segít a Szoptanít. Mi 6 hete használjuk. Azért gyomorszonda előtt próbálkoznék a helyedben!

Kép
andkata

Patti!
köszi szépen, felvettem a kapcsolatot vele :lol:

Bondi írta:
[quote]a írta:ddig is felteszem kike szmájli-oldalait a közösbe, hogy mindenki kifejezőbb lehessen
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

AndKata!
ti miért használjátok?
elkerülte valami a figyelmemet? :roll:

Kép
kimma

Szly:Rá klikk jobb egérrel arra,amit be szeretnél rakni,ott a tulajdonságok,és a hely-ezt kimásolod,és ide előbb nyomsz egy "kép"-et-utána,amit kimásoltál,beilleszted,és kész is.Kép
Talán nem írtam le túl bonyolultan :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na jó,így visszaolvasva bonyolult lett,pedig egyszerű,mint a pofon,menni fog!

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:azt hiszem lemaradtam hogy most hogy is van?te csinálod a táblát,de Muffin rakja fel?

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Roli :? Nincs még elkésve-ráér még leszoknia a pelusról :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,de jól el vagyok itt magambanKép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Akkor hogy is van? Kép

Kép
szly27

Aha! Megvan! Köszi! Kép

Kép
szly27

Azért Muffin rakta fel a táblit, mert ő volt a 800. oldal első hozzászólója! Így nem kell görgetni!

Kép
szly27

jaaaaaaaa,értemKép

Ugye hogy megy-ügyes vagyKép

Kép
Kép
Kép
kike

Alszanak a kölkök,legalábbis a legkisebb-de a többi is ágyban van márKép

Kép
Kép
Kép
kike

Mára elbúcsúzom,vár az ágyam
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma, nem maradtál le nagyon. Igazából mi azért használjuk, mert Adél nagyon rákapott a cumisüvegre sajna...:( Volt egy hét, mikor nem is nagyon volt hajlandó szopizni, állandóan üvöltött, be se kapta a mellbimbót néha és csak félálomban tudtam megetetni...Cumisüveget meg mindig elfogadta. Én meg úgy voltam vele, hogy nem vagyok képes neki hónapokig fejegetni, meg nem is tudnám amúgy se túl bőséges tejemet fenntartani. Így mondjuk a szoptatás nem olyan meghitt, mer elég sok rákészülést igényel, de Adél szopizik, szívesen! Éjjel meg reggel nem is kap pótlást, így olyankor csak összebújunk kiéljük a meghittségi igényünket :)

Kép
andkata

Hááát, asszem nekem is sikerült!

KÖSZI!!!
Kép Kép
Vendég

Az én kis babócám kivételesen ébren van, és rettenetesen cumizik... Kép
Vendég

Na,ez az ,ügyesek vagytok-most már tényleg igazi az oldal,kicsit megújult :D
Én már készülők a télre,ilyenkor,megváltoztatom a gépem hátterét is,most ilyenre.
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Egy icuri-picurit lett csak nagy,ugye?? :oops: :lol: Tényleg lépek aludni,jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kike

Érdekel valakit honnan töltöm le?mert akkor felrakom a linket a weboldalasra :)

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

tettem fel egy oldalt nektek...

Kép

na, megyek, vacsizunk...Kép
Vendég

Nekem ilyen kedvem van, hála Katának!!!
Kép
Vendég

Láttam,nagyon jó :D Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Jó éjszakát! Kép

Kép
szly27

Látom begyűrűzött a szmájli láz!

Kép

Kimma!
A mell 3 óránként termelődik, ne aggódj kínáld meg Emcit a másik cicivel is. Kép a csajosról?

AKata!
Éjjel és reggel nem kell használni a szoptanítot, ugye?

Kb. 3. éjjelente felkelek fejni, ha nem alszom át. Lacus is kel fél 4 körül, így ráteszem mindkét cicire.

Tappancs!
Sztem is próbáljátok ki a szoptanítot. Tejcsid visszatérőben?

Orsi!

Tudtál tanulni?

Szly!
Mi volt apuddal ma? Rendben van?

Ma vettem Hipp natal szoptatós teát, majd meglátjuk mit tud.

Dundi már fél 8 előtt fürcsizett, evett. Mire megmostam a hajam totál nyügi lett, oldalra fordítottam, párszor megpaskoltam a popsiját és már be is ájult.
20150601134430

Jó éjt!
Kép
Vendég

még egyet... :oops:
Kép
Vendég

Örülök Marcsi!!!! :):):)
Kisdobos segít ahol tud! Vagy az a cserkész? :D :oops: Azt hiszem nem mindegy...

Nem Vik, szerencsére reggel és éjszaka nem kell feldiszíteni magam :)
Azért el tudnám képzelni Szoptanít nélkül a szoptatásokat, de sebaj. Ha ez nem lenne, Adél már a cumisüveget rágná csak.

Már alszik is a kis drágám, ma adtuk rá először a vastagabb hálózsákját, elvileg 6 hónapos kortól, de óriási, szinte elvész benne :) De olyan édes, Tescos nyuszis, biztos láttatok már olyat.
A nagynénjétől kapta, na nem az ikertesómtól, a másik húgomtól.

Kép
andkata

ja és Evelin, elfelejtettem: Ügyes Eliot kisfickónak sok puszit küld Adél. Aki még nem fordul ám hátról hasra, sőt mostanában hasról se nagyon hátra :oops:

Kép
andkata

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

köszi kata :)

tábli... 5-ször próbáltam cserélni a sorrendet, de mindig máshova tette be úgyhogy holnap felteszem újra az egészet...

KépKép
muffin

Sziasztok!
Szly! Boldog születésnapot! Kép

Kép
dittke

Nagyjából olvasgattam... nem fogok mindenre reagálni, amire akartam - mire meg lesz rá időm, addigra vagy 20 oldalt írtok majd :roll: :wink:

Babákat megcsodáltam, szmájlikon vigyorogtam :)

Titi, jó éjt! S ha felébredsz, meséld el, milyen rémhíreket hallottál a Mávról? Csak hogy meg tudjalak nyugtatni...

Patti, épp kérdezni akartam, hogy tudod szervezni az életedet a gyerekek meg a fejlesztés mellett... látom, remekül ment ma :D egészségedre!

Akata, nagyon ügyik vagytok a szoptaníttal! Tesóm múlt héten feladta végül, azért a három csepp tejecskéért már nem volt lelkesedése ennyit küzdeni. Ráadásul Laurája már ordított, ha szopipózba került, mert tudta, hogy dresszírozás következik :(

Apa eddig is görbén nézte, hogy titeket olvaslak+írogatok (bezzeg a focioldalak meg a verdás autók becserkészése az aztán nem időpocsékolás....), de ha most látná, hogy kakitéma meg hüvelygomba van :lol:
Tappancs, drukkolok, hogy ne is kerüljön szonda a látóteretekbe!

Marcsi, ez pech, de majd utána helyrerakod.

Tejcsihez mindenkinek a legjobbakat!

Mennem kell, szemrehányó suttogások vannak a háttérben, asszem olvasnom kell a gyereknek....

Szép éjszakát nektek

Kép
Kép
bondi

Szép jó éjszakát! :)

Kép
dittke

Jó reggelt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép