Új privát üzeneted érkezett!

Hene: sajna Levi fürdés után csak teát hajlandó inni, de azt vedeli és azt is csak a leghígabb formában. Már próbáltam kicselezni, de mihelyst megérzi, hogy más van benne akkor már nem is kell neki.
Mág gyümilevet sem tudok neki adni, mert azt sem hajlandó meginni. Múltkor több granulátumot tettem a teájába és nem itta meg. Pedig a doki azt mondta, hogy kalória dúsat adjak nemi inni is.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép
Kép
Kép
kike

Tita, nagyon sajnálom. Sajna ilyen a rendszerünk! :evil:

KépKép
hene

Tita, leírod nekem egy napotokat kajcsi szempontjából? Mikor, mit????

KépKép
hene

Titi:azért metsd el,jól jön még-vagy megkérjük Anyjukot,süsse meg neked-ha már úgyis mentek hozzá :P :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Összeszedem a gyermekem, és elindulunk haza. Otthonról jelentkezem!

KépKép
hene

Titi! Sajnálom a hányingert!

Nekem sem akar megjönni, csütörtökön kellett volna. De nagyon remélem, hogy csak a szopi kavar be. Egyébként két éve pont ugyanez volt, amikor még Roli szopizott. Már akkor is tiszta pánikban voltam, hogy jaj csak nem megint kismami vagyok, de akkor is megjött, remélem most is megfog!

Kép
szly27

Roli meg dél óta alszik! Már igazán kelhetne! Még el kénem enni a közeli boltba cukorért! Mert persze délelőtt elfelejtettem hozni!

Kép
szly27

Most vasárnap lesz Jázmin keresztelője. Csütörtökön találkozok a lelkésszel. Egyrészt szeretem az ilyen vendégvárós alkalmakat, másrészt viszont marha melós. Leszünk kb 30-an. Lehet takarítani!

Kép
szly27

Elmentettem!

Hene: 8 körül tejpép féleség gyümivel keverve, aztán amikor felébred az alvásból 12-14 között főzelék, a következő alvás után ha sikerül félűlomban megetetnem táppal vagy híg péppel akkor az, ha nem akkor banán vagy sütőtök és este, ha sikerül akkor még pép vagy ritkább esetben főzi. Ez úgy 7-8 között. Éjjel tea. Vagy esetleg, ha sikerül tép, vagy pép. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly :P
Nekünk meg dec.7-én lesz a keresztelő...
Azt hiszem Marcsikáéknak is...
Mit adtok a babákra?
És fiús anyukák ti mit adtok/adtatok?
Képek is jöhetnek!

Véda
Vendég

Szly: Gratula a keresztelőhöz!
Cukor- Csak nem kismami agy??? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! Kristálycukor!

Véda! Mi nem kerítünk a ruhának nagy feneket, mert úgyis overál lesz rajta, hideg van már. De ha nem lenne hideg, biztos valami szép kis fehér rucit adnék rá.

Kép
szly27

Sziasztok!

Szly: nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Wera: neked pedig boldog félszülinapot!!! :lol:

Viki: Lackófickónak boldog hófordulót!!

megpróbáltam visszaolvasni de már rég elfelejtettem hogy mit akartam mondani. Na mindegy....

Mi ma voltunk dokinéninél, elvileg a másodig prevenart kapta volna picur de piros a torka meg egy kicsit szörcsög így nem kaptuk meg. Majd a jövő héten. Most dután meg menni kellett ortopédiára kontrollra. Szerencsére a csípőjével minden rendi, csak a feje még mindíg lapos szegénynek. Pedig egy csomót van hason - szinte csak úgy van mert forog. Remélem azért még egy kicsit alakul majd a dolog különben lapifejü gyerekem van/lesz :roll:

és én is a fél napomat a játszószőnyegen töltöm- ott eszek, iszok, fetrengek a gyerekkel!!!!

ja és ma kakiltunk mindenki helyett! tegnap 2x volt, meg 1x éjjel és egyszer reggel!!! ez lehet a foga miatt???

Kép
mancsi76

Véda: mivel nagyon hideg volta templomban így bundazsákot adtam rá és fehér sapit! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jaj Titi! Most látom mit írtál. Azt hittem hogy elírtad és ezt akartad: CSak nem kismami vagy?
Azért írtam hogy kristálycukor, mert azt hittem arra érted, hogy megkívántam a cukrot!

De már leesett :lol: Nem vagy, hanem agy! Lehet tényleg kismami agyam van!

Kép
szly27

Viki!
Lacinkónak boldog hófordulót!!!

Bébikomp
én abszolut ellene vagyok!
minden más jöhet, cumi, járóka és egyéb vitatott dolgok, de ez nem.

Védőnő:
nálunk egy hete jelent meg -persze előzetes egyeztetés nélkül-, na, én nem nyitottam ajtót :evil:
éppen szopiztunk
tettem volna félre a bébit hogy bocsi, de látogató jött? :evil:
másnap úgyis mentünk tanácsadásra, kérdezte merre voltunk, mondtam, sétálni :wink:

Szopi:
adjatok tanácsot légyszi!!!

most már úgy veszem észre hogy nem elég Emcinek egy cici egy szopizásnál :roll: . Hogyha kieszi mind a kettőből, mennyi idő múlva termelődik megint? általában 2,5-3 óránként eszik .

Patti!
Elküldöd a mail-emre az elérhetőségét a teszvesz-esnek?

Kép
kimma

Szly: arra értette, hogy elfelejtetted, mint kismamakorunkban szoktuk! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÚGY UUUUUUUUUUUTÁLOM AZ ETETÉST!!!! Most próbáltam álmában megetetni táppal, de persze nem sikerült....
Most megint az a baj, hogy ha most adok neki szilárd kaját akkor este már nem fog enni. Múltkor is ez volt, hogy evett fél 5 körül és este nem kellett neki a kaja......... :cry: :cry: :cry: :cry:
Elegem van. Akkor ma csak 3x eszik.... Ja és inni sem sokat iszik, ma eddig 100 ml. :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

És ne leygek ideges... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kimma: honnan tudtad, hogy a védőnő volt?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na megyek, mert velem telik meg az oldal, ahogy látom mindenki elfoglalt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Picit nem nézek ide, és két oldalt teleírtok?! Irgumburgum!

Kimma! Mi már másfél hónapja 2cicizünk. És etetem 3 óránként. Nem tudom mennyi jön belőle, de lelkes. Na meg persze kap már gyümit is.

Babócák mmég mindig cukkerek! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ne Tita! NE legyel! Attol o nem fog enni es neked csak rosszabb!
Oke, konnyu mondani, de ha mar igy alakul hogy Levi ilyen, akkor meg kell tanulnod nem idegskedned es ot ilyennek elfogadni!
Hidd el, ha veletlen ez egy lesz 1 eves koraig, vagyakar kesobbig is, akkor is ez csak egy atmeneti "rovid" ido, de egy eleten at a fiad lesz, es a kapcsolatotok milyenseget ez az ido os meghatarozza! Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz mami vagy ha duhongsz, kiabalsz- persze lekerulhetetlen az allando vacakolas, aggodas, kizdelem miatt- csak azt hogy ne tedd se magad se a legkort ezzel tonkre hogy minden nap, minden etetesnel kibuksz!
hidd el mind neki, mind Olivernek,mind a pocaklakonak vidaman , EGESZSEGESEN van Rad szuksege!
Gondolj erre mikor duhongeni lenne kedved, ez csak atmenet :lol: Meg ha hosszu is :oops: :shock: :cry: :wink:
Vendég

Tita, nekem sokan azt mondták, hogy tejpépet napjában csak egyszer. Ha lehet este. Reggelire próbálj meg neki tápot adni. Mivel éjszaka nem eszik, így talán jobban elfogadja, mert éhesebb az átlagnál. A gyümit tisztán add neki, mert a pép még dúsít rajta, a sima gyümitől talán hamarabb éhes lesz, mert könnyebben lebontja a pocija.
Gergő akkor eszik rendesen fürdés után, ha 4-kor van az utolsó főzi. Ezért próbálom betartani nála az időrendet. Abból szerencsém van, hogy őt nem kell felébreszteni, mert nem alszik olyan sokat nappal.

KépKép
hene

Mindenki elment? :cry:

KépKép
hene

hidd el Hene, Levinel nincsenek az ( nem ) evesnem szabalyai! Oly mindegy mior es mit, csak egyen!
Lassan a pacalnal tart :lol:
Vendég

lányok!
teszveszezek holnap 2 adag babaruhát... 68,74-esek és 80-asok is egy jó pár darab...
van aki 68-asat hord? kisfiús! mert lehet nekünk nem lesz jó az a méret ha kisebb fajta, és akkor jó áron átpasszolnám :D
feltéve ha megnyerem :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Tita! Az örökösök a hagyaték erejéig felelnek az örökhagyó tartozásáért. (megszólalt belőlem a jogász 8) ) Ez azt jelenti, hogy amit Édesanyád után örököltél, azt elsősorban a tartozásai kiegyenlítésére kell fordítanod. Ez erről az oldalról persze elég sz@r, de a hitelezőket is védenie kell a jognak... Jó hír, hogy tényleg csak a hagyaték erejéig felel az örökös, ha tehát ha a hagyaték nem elég az örökhagyó tartozásának kiegyenlítésére, akkor sem követelhetnek többet az örökösön a hitelezők. Ez meg az örökös védelmezése a jog által :wink: . Hát ez van, ilyen a jogrendszerünk!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Gergő azóta jó evő, mióta nem tápszert kap. Reggel ébredéskor nem eszi meg az egész adagot amit megcsinálok. Viszont főzi után meg kell várnom a 4 órát, míg eltelik, mert hamarabb nem hajlandó enni.

KépKép
hene

Sziasztok!

Szly!!!
Köszi, úg örülök, hogy mi is benne vagyunk!

Annyi mindent akartam írni, de egyrészt elfelejtettem, másrészt Apa rohadtul felidegesített :twisted:

A komp: Anyu akart karácsonyra, de nekem sem kell, volt is ebből egy kisebb vitánk.

Látom Anna is nagyon apás. Az én lányom is odavan az apjáért!

Hogy jókedvre derítsem magam, feltöltök két képet a kicsimről:

Kép Kép
Vendég

Brúnóanyu, szerintem nem is ez a baj, vagyis ez is, hanem, hogy szerződés módósítástra akarják őket kötelezni. Ez szemétség!
Bár ugye ha belegondolok a jogrenszerbe, magamból kiindulva, én nem szeretném ha anyu meghalna. Tehát örökölni sem "akar" az ember. Nem elég a tragédia, még az örököst büntetik. :evil:
De téged is értelek, mármint amit leírtál.

KépKép
hene

Nagyon édi Emma! Zabálni való!

Pont ma mondta anyu, hogy olyan jó hogy már akkora, hogy lehet őt dögönyözni!!!!

KépKép
hene

sziasztok,

délelőtt 2 órán át levegő voltunk, d, bevásárlás, piac, majd rámesett a háztartás. Ráadásul mindig próbálok visszaolvasni írás előtt, de nehéz...ezt a tempót :)
Férjecske is hazajött korán :), apanapot tartunk :)

Adél jól van, a répa is bejött nála. Most- felriadás nélkül!-lassan 2 órája alszik. És délelőtt is nyomott több mint 2 órát. Mondjuk 6 kor kelt...én csak 7,30-kor :oops: Zoli rendes volt megint :)

Véda, igyekszem, igyekszem megszerezni a számokat! Csabóca jó lehetett kéken! :) Mindig akarom írni Neked, hogy látszik, hogy milyen jóképű pasi lesz belőle :oops: :) Mutogatom Adélnak. :)
Simán áttértünk a két alvásra, immáron egy hete. Igazából délelőtt elkezdett hosszabban aludni, néha több mint 2 órát és így később tettem le délután, kb 3 körül, 5 után ébred és evvel már húzza 7,30-8-ig. Mondjuk 7-től van hogy nyűgös...

Vik, köszi hiányolást! Azért Te egy hős vagy hogy küzdesz a tejcsiért. Éjjel is kelsz még fejni? Mondjuk én is mindent megteszek, de éjszaka már nem kelek, mondjuk Adél megteszi a fejés helyett a dolgát, most is 3 körül keltett. Majd leesett a fejem szoptatás közben :oops:

Szly: Isten éltessen!

Ami: én is bébikomp ellenes vagyok! Áronci édes! Apával minden ok?

Kike: mikor mész megint dokihoz a csomóval?

Bondi, Ti is olyan jó kis mászkálósak vagytok! Én is olyan vagyok :)

Tita: tényleg én is szívesen bevállalom Levit, de ezt már írtam...mondjuk én messze vagyok, de azt is megcsinálhatjuk, hogy kendőben elmegyek valameddig és hozod a fiút babakocsival és átveszem. Adéllal nincs sok gond, simán menne szerintem kettővel. Pihenned kellene....Szedsz terhesvitamint?

Kép
andkata

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, csak muszáj leírnom, mert nagyon elkeseredtem...
Asszem megyek Tappancs mellé, és én is felkötöm magam....

Ugye tegnap voltam dokinál....kaaptam tőle gyógyit...amit lelkesen el is kezdtem használni, mivel ilyen brutál dologgal még nem találkoztam.
Egy db kapszulából és egy napi kencéből áll a kezelés, ami tegnap el is fogyott. Doki szerint a kence 5 napig marad a hüvely falán...
ez eddíg oké is.....
de SEGÍTSÉG!!!!!!!
Ma megjött!

na, ki a peches?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Most akkor mi van?
nem fogok meggyógyulni? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kata:Dec.19-ére van időpontom az onkológiára. :?

Tök jó hogy sok babóca ilyen szépen alszik,mármint hogy megvan hogy mikor,mennyit,Domi össze-vissza egész nap.És max fél órát egyhuzamban :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

Kép
timi1982

Szerintem attól még a kence beszívódik,nem?vagy hülyeséget írok? :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi! Szerintem most hagyd abba a hssználatát, mer t lemossa a vér hüvelyfalról! Ha vége akkor folytasd! Ne izgulj, lehet hogy már egy kúp segített..,. Kata egyetértesz?

Kép
andkata

hááát, én nem tudom, Kike.... hüvelytablettát sem használunk mensi alatt... :roll:
Vendég

Kata!

De ez nem kúp volt, hanem krém, ami csak egy adag. doki mondta, hogy 5 napig marad a hüvely falán... de én is azt gondolom, hogy ennek most lőttek....
Vendég

jajajaj bocs, félreértettem! Írok pü-t!

Kép
andkata

Sziasztok!

Hát Áron krokodilkönnyeket hullatott amíg ment a turmix,még a kezemben sem hagyta abba! :cry:
Szegény!
Majd megszokja a hangját!

Nem ette meg amit főztem,úgyhogy tejpépet kapott,de csak kb. 100-at evett meg belőle,gondolom ez jobban eltelítette!
Most voltunk sétálni,már ébren van,mindjárt hamma és mostantól ébren kell tartanom 8-1/2 9-ig!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tudjátok mi lesz itt!!!! :roll:
És egyedül vagyok vele mert Apát felhívták a kocsi miatt és elment hátha megveszik! :shock:

Titi! Úgy értettem,hogy eddig sem volt rossz kedvem,de most még jobb! :wink:

Kike! Hol operálják Anyudat?
Csípőprotézist kap?
Pesten nem szeretné?

Akata! Köszi Apával minden okés! :wink:
Nagyon jól elvan már Áronnal! :wink:
Jaj mennem kell nagyon reklamál már,istenkém mi lesz még estig!!!

Szorítsatok!
majd beszámolok!

Léptem!

PÁPÁ

Kép

Kép
ibm

marcsi!

szerintem lőttek a kencének... szerintem mensi után menj vissza a dokihoz ujjabb kencéért... de az is lehet hogy a mensi kitisztít.... nekem volt már fertőzésem amit a kup nem hozott helyre, de a mensi igen :D
persze az nem volt olyan durva, mint a te bajod... ugy vettem ki a szavaidből hogy ez azért más...

jaj lányok nem is mondtam!!!!
vasárnap keresztelő :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Marcsi:bocsi.

Ibm:nem tudom elmenne-e máshova is operáltatni magát,bár jó lenne,mert itt Egerszegen csak egy ember csinálja-ezért nagyon hosszú a várólista,és sok pénzt kér :? Azt hiszem igen,csípőprotézist kap majd,bár nem értek hozzá,a lényeg hogy el van kopva a forgója,nagyon fáj neki,és sántít.Kiskorában csípőficamos volt,de akkoriban nem foglalkoztak még igazán vele.
Szóval nagyon jó lenne ha elmenne máshova megcsináltatni,de hát .........

Miért?Tudnál egy jó orvost esetleg?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Gyors kuksizás és jelentés:

Voltunk dokinál irattam másik tápit, vettem másik üveget és latexes cumit szilikon helyett...

Doki:

tűz vörös a torka/ gyogyszerezem/
semmi se változik, de 90 tápszert üvőltve és apa bohóckodására valahogy benyomattunk
azt mondta a doki, hogy szopi+tápi+paradicsomlé+őszibaris kaja+almabefőtt+kamilla tea stb...
ha semmi nem változik akkor pénteken gyomorszonda

nem valami fényes kilátás félek nagyon, azt mondta a szoptanitról sok jót nem hallott inkább próbáljuk a pociját átállítani ha kell a vegyes étrendre és mellette a szopit ugy mint eddig adjam időben is neki .
Nagy kisfiú megkell bírkóznia ezzel.
Nos meglátjuk miként sikerül,reménykedem,abba még nem halt bele senki :)

Amúgy kistöki vigyorog, nem venni észre a betegséget,láza nincs.

viszont idegbajt kap a kanál és qa tejcsiüvegek közt,de ez van.....próbálkozunk mert gyomorszondába nem megyek bele és kész.

most mennem kell gondoljatok ránk sziasztok

Szly Boldog szülinapot!!!!
tappancs28

Ibm:nem lesz gond-Áron jó kisfiú :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hene!

Köszi a dicséretet, szerintem is angyon szép!

Tappancs!
Remélem minden oké lesz!

Marcsi!
SAjnálom.
Hogy van a druszánk? :lol:
Vendég

Tappancs:jajj,szegényke-kitartás :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok, mindent becsülettel végigolvastam, de ugysem tudok mindenkinek külön reagálni. Délután végre elállt az eső, és barátnőmmel elmentünk boltba vásárolni! Eleve direkt olyan boltba mentünk ami jó messze van, hogy egy jót sétáljunk, egy jót beszélgettünk közben. Ott egy jót vásárolgattunk.
Vettem egy tesztet is, mert szülés óta már 2-szer megvolt, de most nem jött meg. De akkor csak a gyogyi és a szoptatás kavar be (ja, mert azt hallottam, hogy ez a cerazette nem egy "életbiztosítás" terhesség megelőzésére). De szerencsére egy csíkos lett.

Aztán itthon meg barátnőm befestette a szemöldököm meg a szempillám tartós festékkel.....addig apa vigyázott Lizyre. Ez már ugy kellett a lelkemnek ez a kis kikapcsolódás!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?