sziasztok,
délelőtt 2 órán át levegő voltunk, d, bevásárlás, piac, majd rámesett a háztartás. Ráadásul mindig próbálok visszaolvasni írás előtt, de nehéz...ezt a tempót
Férjecske is hazajött korán
, apanapot tartunk
Adél jól van, a répa is bejött nála. Most- felriadás nélkül!-lassan 2 órája alszik. És délelőtt is nyomott több mint 2 órát. Mondjuk 6 kor kelt...én csak 7,30-kor
Zoli rendes volt megint
Véda, igyekszem, igyekszem megszerezni a számokat! Csabóca jó lehetett kéken!
Mindig akarom írni Neked, hogy látszik, hogy milyen jóképű pasi lesz belőle
Mutogatom Adélnak.
Simán áttértünk a két alvásra, immáron egy hete. Igazából délelőtt elkezdett hosszabban aludni, néha több mint 2 órát és így később tettem le délután, kb 3 körül, 5 után ébred és evvel már húzza 7,30-8-ig. Mondjuk 7-től van hogy nyűgös...
Vik, köszi hiányolást! Azért Te egy hős vagy hogy küzdesz a tejcsiért. Éjjel is kelsz még fejni? Mondjuk én is mindent megteszek, de éjszaka már nem kelek, mondjuk Adél megteszi a fejés helyett a dolgát, most is 3 körül keltett. Majd leesett a fejem szoptatás közben
Szly: Isten éltessen!
Ami: én is bébikomp ellenes vagyok! Áronci édes! Apával minden ok?
Kike: mikor mész megint dokihoz a csomóval?
Bondi, Ti is olyan jó kis mászkálósak vagytok! Én is olyan vagyok
Tita: tényleg én is szívesen bevállalom Levit, de ezt már írtam...mondjuk én messze vagyok, de azt is megcsinálhatjuk, hogy kendőben elmegyek valameddig és hozod a fiút babakocsival és átveszem. Adéllal nincs sok gond, simán menne szerintem kettővel. Pihenned kellene....Szedsz terhesvitamint?