Új privát üzeneted érkezett!

én is akarok pihizni :( de nem lehet,Domi ébren van-ha alszik is esetleg,,vagy játszik-ne tudjátok meg hogy milyen kupi van,szóval ide kapok,oda kapok,és semmit se tudok befejezni.áá,és naná hogy most büfiz le a gyerek-mikor most vettem fel a melegítőfelsőm :evil:
Tegnap is,meg ma is délelőtt a városban voltunk-viszont vettem magamnak farmergatyit,pizsit kettőt,gyerkőcöknek bugyogót,meg ilyesmi-olyan jó volt magamnak nézegetni,mert ugye inkább rájuk költök,mint magamra. :roll:

Szóval sosincs időm semmire,még itthon sem-tessék,most is itt pötyögök,ahelyett hogy melóznék-de a hátam leszakad,Domit kézben cipeltük,a hülye fejemmel-ha,mert így egyszerűbb :twisted:

Szóval lakás fut,én meg nem érem utol-úúútálom ezt a kupit ami van-egy óra múlva meg megyek a gyerekekért.
Éjszaka meg Apa folyton vagy horkol,vagy szuszog,vagy csapkodja a takaróját,vagy átjön az én térfelemre,vagy Domi kel enni.......

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti: nagyon édes a két fiú!!! Levi nagyon édes pofit vágott!

timi: Hát nem tudom terhesség alatt nem igazán ajánlják a gyógyteákat, de majd megkérdezem a dokit!

Képzeljétek az jutott eszembe, hogy tök jó, hogy nagyon szupi az új dokim, de most nem a Kútvölgyiben fogok szülni, hanem valószínűleg a MÁV-ban. Olyan sok rosszat hallottam róla, hogy most beparáztam.... :roll:
Tiszta hülye vagyok!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na,ennyi nyavalyát a lap tetejére :oops: :?

Kép
Kép
Kép
kike

Véda:teljesen egyetértek veled komp ügyben!!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: teljesen meg tudlak érteni!!! Nincs valaki aki segítsen kicsit? Mondjuk Domira vigyázni amíg te pihizel? Domi iszik cumisüvegből?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és még pizsiben nyomom!!! :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

visszatértem! :D

most egyedül fejleszti magát ;) vagyis közben erölködik a rotyira, mert tegnap előtt volt utoljára... nem akarom zavarni..

tita!
ez olyan mint pl. a csalánlevél tea... én azt ittam terhesen. meg másik teát is ittam...
de ezt te tudod... meg kell kérdezni hogy szabad-e

Kép

Kép
timi1982

Titi:sajna nincs senki segítségem :( Anyós most nincs is itthon,de ha igen,egyszer se kérdezi meg,miben segíthetne,vagy kell-e segítség,vagy nem-e pihennél egy kicsit :evil:
Apa meg dolgozik :?
Nem iszik cumisüvegből-még ciciből is mindig félrenyel.

Kép
Kép
Kép
kike

komp:

hát nálunk szerintem már karácsonyra fog kapni... anyám is emlegette, meg anyósom is...
nah anyáéktól etetőszéket kaptunk, ugyhogy lehet anyósék részéről befigyel... már ha szánnak rá annyit....

Kép

Kép
timi1982

Anyukád? Ő nem tud elmenni egy kicsit?

na rámtört a hányinger... Megyek iszom egy pohár vizet...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jah és boldogság és öröm költözik be anyósom szívébe ha ezt megtudja... persze én meg nem fogom neki elmondani ;)
megtaláltam azt a teát amit Bence megiszik... de minek itatni ha nem akar????
a hippes instant teát megissza... a gyógynövényeset vagy milyet próbáltam neki adni a kaki miatt... abban van egy kis kamilla is... nah nyelte mint kacsa... de leeht azért mert az éhhalál szélén adtam neki ;)

Kép

Kép
timi1982

Titi!
Inkább egyél vmit, gyömbéres kekszet pl.

Kompot mi sem akarunk. Akiknek volt nem ajánlották, mert sokáig lábujjhegyen ment a gyerek tőle.
20150601134430

hat nem jott a vedono :twisted:
Vendég

Bencuri! Köszi! Szonja csodaszép! Amíg nem tudtuk, hogy Brúnónk lesz, mi is Szonjáztuk! :D

Ibm! Úgy látom, hasonló gondokkal küzdünk az esti nehezen elalvás terén (Brúnó tegnap fél1-ig nyomta...). Kisfiam is mindig estére pörög fel, akkor a legélénkebb és leghangosabb egyben... :roll:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

igy fordulok meg:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Viki: olyat hol lehet kapni?
Most épp jobbhíjján csináltam egy smak levest... :oops: :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sajnos Anyukám sem tud eljönni,alig tud menni,csípőműtét előtt áll....ja,áll...még másfél év legalább,mire sorra kerül,mellette dolgozik :(

Titi,remélem hamar eltűnik a hányinger-jujj,de utáltam :?

Kép
Kép
Kép
kike

Timi: nalunk is csak az a tea csuszik le:)
Persze hogy nem a 300ft-as mecsek tea:)
Vendég

Na volt nálunk a védőnő, természetesen bejelentés nélkül jött.ű

Komp, aki kitalálta komp akart lenni, de nem komplett!!! Anyósék már kaptak egyet a családból, de nem fogom megengedni hogy használják. Én is ellene vagyok. A mi lakásunkba el sem férne.

KépKép
hene

Tamara: Anna nagyon édes!
A csütörtökö alvásom ugrott a védőnő miatt, de lehet, hogy Levit azért elviszem hozzátok! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote]K írta:omp, aki kitalálta komp akart lenni, de nem komplett!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

gyomberes kekszet tescoban is lehet pl
Vendég

Ügyes Anna,nagyon :P

De,eszembe jutott,hogy az oviban is matricával jutalmazzák a gyerekeket,ha ügyesen megcsinálnak valamit,így ma felszereltem magam matricákkal,és reggel megbeszéltem a kölkökkel,ha segítenek,rendet raknak,legalább a saját szobájukba,és szépen szótfogadnak,jutalommatricát kapnak,majd lefotózom,hogy tele van a szekrényük már matricával-jutalommatrica-dokimatrica-ilyen,meg olyan matricával :D

És vettem Kristinek Verdás alsógatyikat,Vercsinek meg hercegnőseket :lol: :lol:

Közben rohangászok ám pakolászni,Domizni,meg ide is :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

látom vicces kedvedben vagy! :lol:
Ezek a védőnők... lehet, hogy Tamara helyett hozzátok tévedt! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Esti elalvás. Fél 8-8 körül van fürdés. Mivel imád fürdeni az legalább 15-20 perc. Törölközés, öltözködés. Utána a tejpépet úgy eszi meg, hogy meg akar fordulni, és folyamatosan jár a lába, rugdos. Teljesen fel van pörögve. Kajcsi után beviszem a sötét szobájába, bekapcsolom a cd-t, mindig ugyan azt a számot. 2 perc és már tudja, hogy alvás lesz! Hozzám bújik és szép lassan lehiggad.

KépKép
hene

Kike: én Olivérnek annak idején vettem egy füzetet és a dokitól, meg innen-onnan kapott matricákat abban gyűjtjük!
Ez tök jó ötlet, szerintem én is kipróbálom! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Nézd meg boltban, ha ott nem kapsz:

http://www.hazipatika.com/services/recipe/listrec?rid=798

http://www.receptmania.hu/index.php?Itemid=26&id=3120&option=com_content&task=view

Anna nagyon édes a kiskendőjével! Nagyon tuti forgolódik! A borotyánlánc hat?

Dundi bealudt fél órája, bár hamarosan jön az apja, akkor tuti felébred.
20150601134430

Hene: cumisüvegből eszi a tejpépet?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nálunk a párom nagy kompmániás.. :? de be se fér a lakásba egy komp... vagyis befér, de nem lehetne vele közlekedni...
majd anyóséknál... ott van jó nagy tér.... ott meg nem sokat vagyunk ;)

Kép

Kép
timi1982

Viki: nagyon köszi, de még mindig nincs sütőm így nem tudnám megcsinálni. Majd megnézem ma a boltban!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Annam igy nez a papajara:)
Kép

es igy kacag ha mokaznak :P
Kép
Vendég

Tényleg borostyán lánc!!!! Fel tudja tenni valaki a linkjét? Lehet én is veszek Levinek, hátha nyugodtabb és talán az evésén is segít (bár nem arra való és miért segítene). Hátha jobban alszik tőle.
Marcsi: te mit tapasztaltál a lánccal kapcsolatban?
miben változott Emma?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Igen abból kapja, olyan sűrűre csinálom, hogy az etető cumin kényelmesen átmenjen.

KépKép
hene

Anna annyira cuki!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

lányok!
ha sütőtököt adok az jobban megfogja? vagy nem????
mert már sima alma őszi nincs itthon
csak sütőtökkel kevert.
és rendes gyümi alma sincs itthon. nem voltam ma zöldséges közelében... :(

Kép

Kép
timi1982

20150601134430

Viki: nem tudom hat e, nyala ezerel folyik, keze egesz nap a szjaban, magyaran akarodzik a foga, imadja ha dorzsikelem neki, de nem nyufgos miatta meg ilyenek, szoval vagy meg nem tart abban a szakaszban a fogzasa, vagy nem nyafkas tipus, vagy hat a lanc:)
Nincs rajta mindig, de alapjaraton nyugodt lany, igy mi nem vagyunk jo tesztalany a lanchoz:)

Tita: persze! Hozd at! Vedono elott es utan tudsz pihenni!
Vendég

Kipróbálom én is Levinek, bár szerintem esélytelen. Mondjuk ő fürdés elött eszik nem sokkal tejpépet kanállal.
Már gyomorgörcsöm van, ha etetni kell.... :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk, nálunk is ez van. Amikor hazajön apa a munkából..............
szerelmesek egymásbe esküszöm! Olyan ámulattal tud az apjára nézni :)

KépKép
hene

Timi: állítólag, ha egy gyümi fog és azt nem fogós gyümivel kevered elvileg nem fog.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita, miért fürdés előtt? Lefekvés előtt már nem kap semmi?

KépKép
hene

Timi, nálunk gondot okoz a sütőtök. :?

KépKép
hene

hétvégén kidőltek egymás mellett-apa azért átszállította a vercsit a helyére
Kép

domi egy helyre gyűjtötte a játékokat,majd mit aki jól végezte dolgát,elfordult tőlük
Kép

matricák minden mennyiségben :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

en egyszer attam tejpepet Annanak de cumisuvegbol( mert en ilyen csunya kenyelmes anyuka vagyok :P )
Vendég

mennyi matrica!
Regen nekunk is nagyon sok volt!
Vendég

titi-gyömbéres sütireci van a nővérem blogjában is-még mikor küszködtem a hányingerrel,akkor rukkolt elő vele. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát gyerekek! Milyen világban élünk? Most hívott nevelőapám, hogy a bank ahol ők anyámmal valamikor felvettek 1 millió hitelt, most azt akarja (mivel ugye anyu meghalt és mi vagyunk az örökösök), hogy menjünk el a kirendelt közjegyzőhöz szerződés módosításra, mert most mi vagyunk az adósok tesóimmal anyu helyett. Ja és perkáljunk ki kb.:25000 ft-t.
Hát elmennek a busba. Nincs elég baja az embernek még ez is.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Aki ezt kitalálta azzal szívesen elbeszélgetnék...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: köszi, de nincs sütő egyenlőre! :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én nem kényelem miatt adom cumisüvegből. Gergő már hozzá van szokva, hogy fürdés után kajcsi. De akkor már nincs türelme kanállal enni. Meg hát ugye még elég sokáig folyékony a lefekvés előtti kajcsi!

KépKép
hene

Tita: hat ez remek talalmany! Menjenek a busba! Hogy lehet ilyent?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?