Magnoli,
köszi az orrszívásos irományt!!! Az a baj, hogy már félek szívni, mert képzeld, tegnap kicsit véres is volt a takony
Most csak 3 óránként szívom és finoman,nagyon finoman, de így nem elég hatékony. Félek ettől a vértől
Egyébként már jobban van, vasárnap már nem volt hőemelkedése, de ma is köhögött, hallani, ahogy zakatol neki a takony bent
Holnap du. megyünk vissza a dokihoz, Lotti ma ment oviba, ő jól van, persze még köhécsel, de már rendben van.
Lotti fejlesztés, na ez megint érdekes, mert a bölcsiben elküldtek minket egy nevtanba, ami egy felmérés volt 10 e forintért. Ott javasolták az Ayres (remélem így írják) terápiát, de ez januárban volt, hamar jött a jó idő és annyit pörgött-játszóterezett, hogy úgy éreztük, van elég mozgása, bár ez a terápia spéci lett volna...de itt inkább haragudtam a világra, azt gondoltam, hogy ellenünk vannak, miért kéne terápia, ez egy szupertündér kiscsaj... aztán jött az ovi, ahol pár hónap után az írásos elemzésben jöttek elő megint a dolgok, de tényleg nagyon tipikus dolgok, mindent lelök, nagyon sokszor elesik, beüti magát, ha ő a napos, kiborítja a vizet... ha történik valami,már mindenki mondja, hogy na megint a Lotti... ekkor tudatosult bennem, hogy ez valószínűleg neki is rossz, mondta az óvónéni is, hogy látja, hogy rosszul esik ez Lottinak és hogy később az iskolában is gondok lehetnek... na így vittük a nevtanba Zuglóba. Most a fejlesztés az oviban megy, torna, mindenféle feladat. Még nem tudom, hogy hogyan megy neki, de beszélni szeretnék majd a nővel aki tartja, szimpi, szigorú, fiatal.
HT-jól haladtok, ha lemegy egy AVENT pohárnyi
tapsitapsi!
Nálunk tegnap Barnus egy almát egy bio babakeksszel majdnem benyomott, pici maradt, de ez se volt egy pohárnyi. Mondjuk mi most megálltunk a HT-val a betegség miatt, csak azt kap, ami eddig is ment.
Husit ki ad már? Én most azon töröm a fejem, hogy hogyna csináljam. Pipihusi, csak főzzem meg simán vízben vagy sütő vagy hogy??? Aztán jó lenne fagyasztani, hogy ne kelljen minden nap főzögetni.
Monis, hinta, anyuéknál, anyóséknál is van, az ajtófélfába van felfúrva két lyuk, oda van beakasztva, sima mezei hinta, imádta minden unoka
Anyós már háromszor kérdezte meg, hogy már felszereljék-e, mondtuk már hogy neeeeem, amig nem ül magától
K vitamint én nem adom már, elfogyott ami volt és ennyi, nekünk összvissz volt 6 ampulla.
Szuper, hogy az almalé bejön Gergőnek!
Banánt adhatsz már most. Pont összefutottam a védőnővel pénteken amikor dokitól jöttünk és kérdeztem, azt mondta, hogy adhatok már cukkinit, tököt, jöhet a sóska, spenót (mondjuk csajok, én nem tudok sóska és spenótfőzeléket csinálnliiiiiiiiiiiiiiiiiii, aki tud, segít???????). Rákérdeztem a banánra, mert Lotti imádta, azt mondta, hogy már adhatom a banánt is nyugodtan. Nekünk az lesz a köv. ha Barnus meggyógyul+répa.
kat, jobbulást nektek is, nálunk is olyan ronda ragacsos sárga jön Barnusnak
De legalább kijön. Fél ovi hiányzik!!! :O
Veronika, de ügyes Adri, gratula neki!
Nálunk ma kezdett kicsit kúszni előre is, de inkább hátrafelé halad továbbra is. Nagyon aktív, ügyes kis felfedező.
Sajnos a wellness elmaradt, szerdán indultunk volna. Viszont Lottit megnyugtattam, hogy szombaton csinálunk kettesben valamit, apa meg odaadja cici helyett a gyümölcsöt Barnusnak délelőtt. Remélem beválik!