Szia! Ezek jó hírek! Bízom benne, hogy nekem is sikerül.
Csak én már átéltem egy koraszülést a kislányommal (most 5 éves, Noémi), normál terhességem volt, semmi probléma, majd a 34. héten egyik hajnalban arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz. Derült égből villámcsapás. Simán meg is szültem, semmi gond nem volt, de mivel éretlen volt, 2 hétig inkubátorban volt. Azt az aggódást amit akkor mi végigéltünk, senkinek nem kívánom, és amiket ott láttam.... Azt mondták biztos felszálló fertőzés indította be. De szerencsére egészséges a kislányom, nem is volt lemaradva a fejlődésben. Aki látta, el sem hitte, hogy koraszülött.
Aztán van egy kisfiam Bálint, ő most 3 éves. Vele minden rendben ment, a 37.hét után jött.
Mivel a második babánál, nem volt gond, ezért belemertünk vágni a harmadikba, így lesz teljes a család.
De erre nem számítottam, hogy méhszájgondok lesznek.
Most úgy siettetném az időt, hogy lenne már január, kissé bizakodóbb lennék.
Görcseim nincsenek, de a hasam keményedik néha, de nekem nem tűnt eddig kórosnak. Nem gyakran, naponta max.3-4-szer rövid ideig. Vagy ez már rosszat jelent?
Különben óvodába járnak egy csoporta. (vegyes csoport). Olyan édesek, várják a kisbabát nagyon, és segítenek ahol tudnak a maguk kis módján.