Sziasztok!
Én is itt vagyok, és figyelem a fejleményeket, csak valahogy írni nincs erőm! Kicsit még nyalogatom a sebeimet, és szeretném az időt egy kicsit pörgetni. Tudom, hogy nem szabadna, de én akkor is szeretném. Nem akarom magamat nagyon beleélni a dologba, hiszen már kétszer megkaptam azt az ajándékot, hogy első próbálkozásra teherbe estem, de én akkor is hinni akarom, hogy ez harmadszorra is sikerülhet.
A párom nagyon aranyos volt, ma meglepett egy doboz lh teszttel. Először is azt se gondoltam, hogy tudja, hogy mi az, másodszor meg nem gondoltam volna, hogy csak úgy bemegy egy gyógyszertárba és ilyet vesz, amikor még tampont is ciki neki egyedül venni, és itt meg még kérni is kellett, nem csak levenni a polcról. De nagyon örültem, neki, és igaz még csak ma vagyok a 10. napon, de egyből előjött a tesztelési mániám, és teszteltem egyett. Már ott volt a második csík, ami erős is volt, de még nem annyira, mint a controll csík. Talán majd holnap, vagy holnapután. De azért már a tettek mezejére léptünk.
Nem tudom miért, de már napok óta annyira kívántam a dolgot, hogy el se tudom mondani, még ezzel is álmodtam. Jól megbolondultak a hormonjaim!
Ági! Nagyon várom a holnapi tesztet, és sokat gondolok rád!!! Ha teszteltél írj, mert ha nem is írok, attól még olvaslak és nagyon drukkolok!
Titi! Neked írtam a másik topikba, mert annyira megörültem a tesztedet látva! Tudom, hogy még nem szabad örülni, de azért én mégis azt teszem. Azért majd szólj, ha már piros nagy betűkkel lehet neked gratulálni!
Little