Sziasztok Lánykák!
Kitartás, kitartás!!!! Nektek amúgy is még van a kiírt napig.
Nem tudtam tegnap "jelenteni", mert annyira brutál fájt a derekam, mint szülés előtt, és egyszerűen még laptoopról sem voltam képes írni. A hasam feszült e mellett.
Voltam ctg-n, amin semmi extra nem volt.
A flow rendben, a méhlepény viszont már 3-as érettségű, szóval igencsak látszik,hogy már a végét járom.
Szépen csúszott lejjebb a babuka a csütörtöki vizsgálathoz képest is, de még mindig azt mondta a dokinő, hogy kell még abból a jövő hétből, hogy szépen minden alakuljon, puhuljon, nyiladozzon és akkor ugye könnyebb lesz.
Én 2 naponta megyek ctg-re, legközelebb holnap.
Nekem ugye ajánlotta a dokinőm a bábakoktélt. Tegnap rá is kérdeztem,hogy ezt mikor lenne célszerű meginnom és mondta,hogy a jelenlegi méhszáj állaapotomban ő úgy gondolja,hogy szerda,csütörtök magasságában itatná meg velem, mert még nem érett a dolog és ha előbb innám meg,akkor max csak fosiznék tőle és nem indítana meg.
szóval ha ez majd tényleg megindít és Blanka nem akar előbb jönni magától, akkor szerintem legkésőbb csütörtök a mi napunk. De talán elindul előbb azt hiszem.
Vasárnap a Drágám szülinapja lesz, addigra haza szeretnénk érni majd a kórházból
Adryn,
Vércsoport étrend: nekem régóta van egy ilyen könyvem: ABO terv a címe ha jól emlékszem és abban leírja,hogy melyik vércsoport honnan származik, a 0-ás az ősi vadász, húsevő stb. Elméletileg a vércsoport miatt máshogyan tudunk bizonyos ételeket megemészteni, máshogyan reagál rá a szervezetünk. Én, mint A-s inkább pl. kevesebb gyomorsav révén pl. nehezebben emésztem a húst. Meg ilyesmik vannak benne. PErsze ez nem szent írás, meg nyilván a szervezet is alkalmazkodik azért, hisz nem e szerint tápláltak születésem óta, de érdekes mindenesetre.
Megnéztem, és a 0-ásra is semleges hatás ír a málnalevél teára
Én is sokszor vagyok savas este, nálam használ szerencsére a Renee (vagy hogy is híííjják).
Tegnaphoz képest ma sokkkkal jobban vagyok
Ahogy mentünk tegnap a kórházba vizsgálatra, beugrottunk pár boltba-frankó volt a fájós derekammal, de muszáj volt-, mert Andornak vettünk eső felszerelést. Mi is megzakkantunk már szegénnyel a 2 napi bezártságban, mivel esett, így vettünk neki gumicsizmát (mert kinőtte a korábbit) meg esőkabátot, meg esernyőt. Hááááát, azt a parádét, amit művelt benne kint!
Nagyon édes volt. Persze a papával ment ki, de azért láttam az ablakból milyen cuki
Még a tegnapi vizsgálathoz annyi, hogy most 3500g körülire becsülték Blankát, de a dokinő szerint nagyobb lesz és a feje BDP:94mm, a körfogata meg 34,5cm, szóval mérés alapján még okés nekem
Csak rendben egészséges legyen!
Úgy látszik Blankám inkább kos jegyű szeretne lenni