Niki! Ne aggódj, teljesen jók a méretek és tényleg gépfüggő, hogy mennyire látszódik még a hüvelyinél is. Pláne, ha hasi UH-gal nézték, akkor abszolút nincs miért aggódni. Azzal még szinte nem is látni. Nekem legalább is nem látták, pedig tényleg szupi gépen nézték tegnap. Csak a hüvelyivel találták meg a Babót.
A másik dolog, amiért ki voltál bukva (bocsi, kicsit kotnyeleskedtem a másik topicban), én sem fizetném be a helyedben. Mit tudnak tenni?! Tudod milyen mérgesen tud levelet fogalmazni egy kismama, akit feldühítettek?Ihajjjj!
Bocsánat, hogy beledumizok és hogy így szóba hoztam.
Antekirt: szerencsések vagytok, hogy felvették Lidit oviba. Én hiába próbálkoztam, közölték, töltse be a 3 évet, ami majd januárban lesz, májusban lesz a beiratkozás és majd szeptembertől mehet, mert hogy ezt vezették be önkormányzati szinten itt a kerületben. Kérdeztem tőlük, hogy ugyan már, mégis miből fogok addig megélni, mert hogy dolgozni nem tudok akkor elmenni. Tegyem be bölcsibe - mondták ők. Csak a beiratkozásról akkor már lecsúsztunk, így nyár elején tudnák leghamarabb bevenni. És járhatna 2 hónapig, mert nyári szünet is van. Kész kabaré. Szóval nálunk marad a saját foglalkozás. El is szerettem volna valahová vinni, ahol zenét tanul, mert imádja. De most nem tudok közösségbe menni a H1N1 miatt, se ő, se én nem vagyunk beoltva. Talán majd jövőre, ha birom, akkor viszem. Magánovi meg hát a csillagos ég... Addig meg marad, a séta, motorozás, biciklizés és a játszótér.