Szia, örülök, hogy jól vagytok. A babakocsi választás nálunk is nehéz szülés volt, de nem is szabad elkapkodni. Annyi, hogy mi kicsit előbb álltunk neki a keresésnek, mert mindenképpen kintről akartuk meghozatni és végül így is lett, bár a mózeskosár része még hiányzik, de ezt ha minden kötél szakad, majd a Brendonból megvesszük, mert ott leárazták és így most ott a legkedvezőbb az ára. Hacsak addig fel nem teszik a netre olcsóbban
Egyébként igen, mi már mindennel megvagyunk gyakorlatilag. Tudod, sok mindent kaptunk, és ami hiányzott azt folyamatában megvettük. Egy két dolog hiányzik, de ezt már könnyen és hamar be tudom szerezni, minden hónapra akartam hagyni valami apróságot, mert olyan jó ez a készülődés.
A kiságy majd november 7én jön meg, a pelenkázó komódért pedig apa megy október közepén Ausztriába.
Ja és még a függönyt kell megrendelnem a babaszobába, mert ott egy narancssárga volt eddig, és a kékhez inkább egy fehéret szeretnék.
Ja, persze nekem hálóingem még mindig nincs
tegnap már ezzel álmodtam, úgyhogy jövő héten (ha megjön a fizum) ez lesz az első dolgom, hogy veszek magamnak a piacon valami kis egyszerűt. De legalább a gyógyszertári dolgainkat kiváltottam pénteken, így ezek megvannak. Még azért eldobható bugyit is veszek, jó lesz az itthon is az első időkben, ha a kórházban nem is kell mind.
Mi is hétfőn megyünk dokihoz. Pici fiamnak már nagyon megváltozott a mozgása. Olyan kis óvatos - alig van helyem effektus van. Kíváncsi vagyok, a doki mit mond rá, meg hogy hogy is fekszik. Aggódni nem aggódok, mert azért számosságban megvan a mocorgás, csak nem rúgkapálás van nagyrészt, hanem helyezkedés, forgolódás.
Hát pocak kérdés. Az én hasam óriási és egyre csak nő és nő
Bár nagyon büszke vagyok, még a védőnőm melletti orvosi rendelőben lévő nővérke, akivel csak hébe-hóba szoktam összefutni is megjegyezte, hogy jó nagy lett a hasam, mióta utoljára látott (3 hete). A védőnőm szintúgy, a családom dettó. Még a párom is észre vette, hogy nagyot nőttünk
De ez jó, mert akkor Olivér is kerekedik
No majd meglátjuk, hol lesz a vége.
Október 6án elkezdődik a szülésfelkészítő tanfolyam is, 2 hét múlva már mennem kell a kórházba nagy uh-ra, aztán majd az utolsó vérvétel a 34. héten és asszem, pikk pakk elmegy ez a hátralévő idő is. Bevallom, már nagyon vágyom rá, hogy megölelgethessem, megcsókolgathassam a mi pici fiunkat.
No lelövöm magam, mert litániát írtam, oszt még meguntok és nem írtok.
Eperke, majd jelentkezz, hogy mi volt a dokinál, meg hogy hogyan álltok a bevásárlással. A babakocsik nagyon tetszenek, bevallom, mi a háromkerekű mellett azért nem döntöttünk, mert láttunk egy-két apróságot ilyenben és úgy tűnt, nem túl sok hely van a lábának, hogy rátegye, tudod, ott alul. A négykerekűeknél viszont ez a rész értelem szerűen szélesebb. De frankók ezek a 3kerekű cuccosok, jól navigálhatóak, meg minden.
Na most már tényleg befejeztem.