Sziasztok!
Húhh nem igérem, hogy összeszedett leszek, de szerintem már megszoktátok
Noss köszönöm szépen mindenkinek a drukkot, hát ránk fér! Beszélek sokat Krisztiánomhoz, meg simizem, meg elmutogatom neki, hogy merre legyen a buksi, és közben lélekben felkészülök a császárra.
Most van min idegeskednem úgyis, mert nem készül el a lakás időre, így anyumékhoz vagyunk "száműzve", nem gond, csak ugye egy hét alatt kell a kis kupis szobámból gyerek-szülő szobát varázsolnom. Jah és persze, hogy lakásban külön szobában lesz a gyerek... Gáz mert ki se lett festve, most alkotunk valami gyorsat, ma hoztuk el a gyerekágyat, kádat, pelusozót, szóval nem lesz egyszerű.
Anyós téma... sajnálom, hogy mindenkinél ilyen rossz a helyzet. Nálunk sincs felhőtlenség sajnos, akkor sem volt, amikor Krisztián megfogant, akkor sem amikor az esküvő volt, igazság szerint nem is voltak ott az esküvőn és azóta is csekélyszer láttam őket. Ne értsétek félre, azóta odavannak a születendő unokáért, viszont el tudjátok szerintem képzelni, hogy velem hogy állnak.
CSAJOK KITARTÁÁÁS!!!!!!!
Nyuszó!!!! Nagy gratula a Kicsi szivecskéhez, nagyon örülök
Nekem is 7 hetesen állapították meg a terhességet
Az valami fantasztikus érzés, amikor kimondják, hogy baba van
Orsi, fiúk nagyon cukkerek!!!!
Timi, kocsi nagyon teccetős, örülök, hogy megvan és így örülsz neki!
Reni üdv közöttünk!
Összevetve mindenkinek köszönöm szépen a dicséreteket, el sem tudjátok képzelni így a végén mennyire jól esik ez nekem!
Kórház! Remélhetőleg mesélek nemsoká
Flórban szülök én is, nincs fogadott dokim, de egy párral már taliztam. Vegyesek az érzelmek. Viszont jó pont, hogy a szülésznők közül nekem eddig 3 nagyon szimpi volt (ennyivel találkoztam a ctg-ken), kedvesek, közvetlenek!
Apropó ctg, és Flórosok, tudom, hogy még korai, de próbáljatok majd csütörtök/péntek kora reggeli órára időpontot kérni (MAJD), így nem kell 3 napi hideg élelmet csomizni! De ez csak egy jótanács!
Remélem nem hagytam ki senkit sem!
Jó éjt és szép álmokat!!!!