Sziasztok!
Vera, én azt hittem, mire ismét jövök, már kezedben tartod a babádat! Hát tényleg kihúzod a végéig! Csini a pocakod! Légy rá büszke, már nem sokáig lesz pocaklakód.
Bár gondolom már azt is nagyon várod, hogy végre a kezedben tarthasd Őt.
Ami azt illeti, Babicskó én meg inkább lennék már egy biztonságosabb harmadik trimeszterben... Sok a félelem, az aggódás.
Nem tehetek róla, nem akarok nagyon parázni, de legszívesebben mennék minden nap UH-ra.. Persze ezt nem lehet, így bízom benne, hogy minden OK lesz.
Nagyon rosszul vagyok. Általában minden nap hányok, ég a gyomrom, és most még étvágyam sincs. A gond, hogy folyadékot sem bírok inni, így szerintem eléggé ki vagyok száradva. Azért igyekszem, de ha olyanom van épp, akkor még a vizet is kihányom. Ez csak jó jel lehet, az előző két terhességnél nem volt ilyen.
Nehezen viselem az autózást is, és baromi türelmetlen vagyok egyik pillanatról a másikra. Jelenleg nem könnyű velem
Hú Chrissyy, tényleg puszilgatni-való hurkácskák vannak! Nagyon édes. Gondolom sok örömet okoz nektek Martin. Ismét csak gratulálni tudok hozzá! Tök jó, gondolom már lehet dögönyözgetni is a kissrácot
Vera még mindig izgatottan várom (tutira a többiek is) a híreket!
Szerintem mi jobban izgulunk, mint te!