Sziasztok,
Külön szia Sandie, de jó hogy írtál, bár éjjel amikor olvastam kész keresztrejtvény volt megértenem a sok ? miatt, hát az én agyam aztán nem fordít semmit olyan fáradt vagyok, jó ha a fejemet nem hagyom el...
Mi történt a karoddal, hogy égetted meg jézusom, fájhat nagyon, jobbulást!!! (Ha írtad akkor bocsi, nem fogtam fel...)
Végre alakul a házatokban a rend, ez jó, és kiderült hogy mitől voltak a csípések Zalánon??
Mi újsi a hajacskájával és az új ovival?
Nem semmi hogy nőnek a Fiaid, Zozó lett a leggyorsabb
A ruhatémával egyetértek, de jót röhögtem
A sógornődnél jön a kislány, hűha... Gondolj bele, ha akarod még Nálatok is lehetne...
És a gyönyörű Fiaidat ettől még nem fogja a Család kevésbé szeretni (reméljük
)...
Sokat gondolok ám Rád, hogy hogy bírod 3-mal, én néha a 2-be is belefáradok
Köszönjük a köszöntést, jól esett hogy gondoltál Ránk!
Fb-on fenn vagyok, küldj privit és megjelöljük egymást.
Már a Férjem is beletörődik lassan hogy "modern csaj" lettem és kevésbé morog meg az internyetezés miatt, hahaha
Monis, nem nagy szám ám ez a hozzátápi, nem kell ám félni tőle...
Kaptál táblázatot és itt is rengeteg tippet, próbálkozz és Geri majd szépen segíteni fog az irányokat megtalálni...
Van akinek könnyen megy, pl. Kat, mi szenvedünk a 20 milikkel, de valószínűleg egyik gyerek sem fog 20 évesen még szopizni... (Vagy ha mégis, az már egy másik történet)
Különféle irányzatok vannak a kezdés idejére, lehet délelőtt de délután is, ha hasfájós Gergő, jobb délelőtt, hogy éjjel ne fájjon a pocija...
Kanál szerintem mindegy, mi a műanyaggal kezdünk...
Szék: vehetsz etetőszéket. Mi Olinál egy nagyon drága dönthetőt vettünk, de 8 hónaposan kezdett csak enni, amikor már tudott ülni, tehát bőven elég lett volna a 4 ezer forintos IKEÁs etetőszék is
Az alvással mi is ugyanígy szenvedünk
Neked is nagyon köszi a köszöntést, puszi!!!
Mmc, á, Te is írtál, de jó!!!
Köszi szépen a gratut!
Elárulom, a Fiúknál a dátumokat is figyelembe vettük a nevek választásánál
Bár a Férjem szerint direkt választottam a szülinapom köré, de nem baj, mert Neki meg a szülinapja köré születtek, pedig abba aztán nem sok beleszólásom volt, hahaha
Hogy van Boti szeme???
Veronika, jobbulást Nektek, reméljük Adrika kitart és ápol Titeket
Klassz a ringatózós kép!!!
Képzeld Lénó is tolatva kezd kúszni, erről Ti jutottatok eszembe
A Gulliverben akciós a nagy tatami puzzle, 10 db 1990 Ft, akit érdekel, bár csak csajos hercegnőset láttam...