na, picit elkzedtem visszaolvasni, Magnoli Neked is nagyon boldogat
nem tudom mekkora Zoz??, m??rmint a pontos param??tereket nem, egy??bk??nt l??tom mekkora minden nap....majd tal??n elmegy??nk egy m??recked??sre.....9-12-es ruh??kat kezdte el hordogatni....de van m??g 6-9 is b??ven, ami j?? neki
fent vagy Te is a fac??n???
pont ezt mondtam ??n is mindig, hogy aki azzal j??n, hogy jaj de j??, hogy egynem??ek, mert hordj??k egym??s ruh??it.....azoknak tuti nincs egynem?? gyerek??k
n??lunk Z??ti most Zal??n 3 ??ves ruh??it hordja m??r ??s 1 sz??mmal kisebb csak a l??ba, Zoz?? pedig m??g rajtuk is t??l fog n??ni.....mondom 46-os pat??k lesznek ??s eb??dre majd minimum 3 csirk??t kell le??ln??nk
Vera, jobbul??st Nektek
Picur, nekem anno, mikor a nagyobbak kisebbek voltak....akkor a hideg el??szob??ban aludtak babakocsiban fel??lt??zve.....olyan volt, mint ??sszel kint, nektek nem m??zeses a kocsi nem? akkor meg sim??n belef??r majd, mi meg ??ttessz??k majd a sportr??szbe, egyenl??re m??g bef??r a m??zesbe, mert az gig??szi m??ret??, n??lunk Zoz??, csak nagyon halkan merem mondani, de alszik 10 ??r??kat....na, napk??zben csak piciket
nek??nk ??gy is ki??nt a kakat??
)), csak most s??r??bb, z??ldebb, b??d??sebb ??s m??g jobban ragaszkodik a ruh??hoz meg Zoz?? b??r??hez
a goly??k szerintem m??g visszamehetnek, elb??jnak, ha j?????? a hideg
, nekem, m??rmint a fi??knak, apuk??m m??g most is megn??zi, m??rmint a nagyobbak??t is
Andi, lehet m??r ??rtad, de elfelejtettem, milyen volt ez a hipot??nia??? mert b??r n??lunk azt mondt??k nincs ilyen Zoz??n??l, de ??n nekem akkor is fura kicsit, hogy m??g mindig d??l??ng??l, ha fogom k??zben, minket nem ??rtak el?? D??v??nyre....
Vera, nagyon ??di Adrika
)
N??lunk zajlik az ??let, v??gre befejeztem az ??lland?? g??z??l??st, takar??t??st ??s m??r 1 hete fent alszanak a nagyobbak a szob??jukban, apa meg a hely??n ??s ddig szerencs??re nincs ??jabba bog??rinv??zi??....rem??lem ez ??gy is marad. Sajna nekem siker??lt meg??getnem egy j?? teniszlabd??nyi helyen a bal alkaromat bel??l. El??sz??r nem is vettem ??szre, nem f??jt, azt??n elkezdett ??gni, betartottam hidegv??z al??, de ez eg??sz befeketedett ??s felh??lyagosodott.....m??sod fok?? lett....most k??v??ncsian v??rom hogyan fog kin??zni.
A legrosszabb az eg??szben, hogy nagyon nem lehet bek??tni, csak g??z meg h??l??ka van rajta, viszont, ha Zoz??t fogni kell, akkor pont azon a helyen tartom.....enyh??n sz??lva f??j....
Azt m??g itt nem mondtam, hogy s??gorn??mnek term??szetesen kisl??nya lesz, az eg??sz csal??d oda van meg vissza, ap??nk is nagyon beindult....??n meg padl??t fogtam picit. De most ??gy ??rzem hi??ba szeretn??k ??n annyira kil??nyt, m??r nem b??rok egy negyediket....most is kih??v??s minden egyes nap ??s egyre kevesebb az ??letkedvem is....szerencs??re m??g a t??l is j??n...nem tudom mi lesz velem.
M??r nem tudom miket ??rtam, Zoz??val voltam ideggy??gy??szn??l, mert nem akart fogni sem nagyon, mindig csak n??zte k??r??l??tte a sz??nh??zat, amit a nagyobbak szolg??ltattak. Nincs vele semmi gond szerencs??re, de k??rtem torna beutal??t ??s kaptam...??gyhogy most heti k??tszer megy??nk torn??szni, m??r m??sodik hete ??s erre ma ??tfordult h??tr??l hasra....a m??sik m??r siker??lt n??ha.....de ??gy d??v??g??tt a nevet??st??l ut??na. Kinevetett, hogy ezen kellett annyit agg??dni, anya, megy ez.....m??r fog is....lehet csak ??n par??ztam t??l, csak a nagyobbak m??r 2-3 h??naposan forogtak, f??leg Z??ti ??s ennyi id??sen m??r k??sztak, sz??val ??n ehhez a temp??hoz vagyok szokva, Zoz?? meg kiv??r. Valaki azt mondta, hogy az??rt mert nagy.....nem akartam vele kekeckedni, hogy alig 1-2 centi ??s p??r sz??z g van a 3 k??z??tt, szinte egy??tt lehetne vezetni a kisk??nyveket.
na, elmegyek aludni, mindenkinek hatalmas cuppan??s
j??v??k, ha tudok.....de?? neh??z visszaolvasni