Új privát üzeneted érkezett!

Kanalak, tálkák, én az első szettet még pocakosan megvettem az Ikeában, ááááá, nem készültem előre, dehogy is! :D :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
picuralmos

Picur én is ott tervezem a beszerzést. 

Kép
savariaa
Érd

Picur :lol:

Sikerült lefotóznom a négykézlábazást, sőt még egy fekvőtámaszt is nyújtott lábbal! :D (bár nem tudom a képen mennyire látszik, hogy nem hason fekszik, hanem el van emelkedve a földtől!)

Kép

Kép
sz.veronika

Azok a sonkááááááááááááák  Mivel eteted Veronika? 

Nálunk most már az átfordulás megy nagyon ügyesen, a hátáról a hasára, non stop csinálja, de így még nem hiszem, hogy fel tudna térdelni, szerintem lusta pasi 

Kép

Kép
nusildi

Egy fel disznot kap reggelire... :lol: :lol: :lol:

Viszont ma tenyleg meglepett reggel, uveges bebikajabol benyomott 90 grammot, majd leoblitette 30 ml tapszerrel... gondoltam akkor jol lakott es elkezdtem enni a tegnapi sutotok maradekat... erre olyan hisztit levagott hogy ker belole... meg csak le se turmixoltam csak szetnyomkodtam az ujjaim kozt es falta... vagy 50 grammot megevett igy, mindig kovetelte a kovetkezo falatot... a gyerek eleszi elolem a kajat!!! :lol: :lol:

Gondolkodtam is hogy akkor raterhetnenk hogy meg egy etkezest kivaltsunk, bar nem akarok rohanni ezzel...

Kép

Kép
sz.veronika

Úúúúúúúúúúúúúúú azok a hurkák!!!! :D Fél disznó reggelire nem semmi (mekkorát röhögtem)! :)

Mi kaptunk egy "könyvet", tudjátok, azt a négy lapos, gyümölcsképes, nyálálló verziót, na azt gyűri egyfolytában Picur. Már kiharapta itt-ott... :D :D

Kat, köszi a brokkolis infókat, szerintem ezt még mi esszük meg apával, aztán majd később kap Picur is. :)

Délután is jött egy adag fosi, de ebbe már nem volt felismerhető a sütőtök, nem úgy, mint a hajnali pakkban. Viszont ez az adag szép nagyra sikeredett, úgyhogy teljes ruhacsere, és fürdés lett belőle... Látod Monis, nem csak nálatok önt ki néha a kakató (ez nálunk a sarok (mint rúgófelület) neve is japánul hihhhihihii).

Szép estét!

picuralmos

Veronika, nagyon édes Adri!! azok a hurkák!! hatalmas!!
pálmi is ilyen kis hurkás volt?

Lilypie First Birthday tickers
monis
Budapest XIII. kerület

nem, o vekony volt!

picur: kakato :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Hellobello! Hűű Adrika nagyon ügyes. Pont ma mondta a doktornéni Lucának oltásnál, hogy van mibe szúrni, a kis hurkáira célzott, hát Adrika rajta is túltesz, de nagyon jól áll neki :))
Már Barnus is forog a hasára? De jóó!
Picur a szarból kismosást ( bocs a konkrét fogalmazásért) én is nagyon szeretem :)))))
Ma megkapta Luccantó az oltást, kérjük a drukkokat hoyg en lázasodjonh be!!!
PááPááá

Kép

Kép
csicsi85
Tiszaújváros

Hellocsajok!

Megfogadtam a tanácsotokat és próbálunk áttérni a nem ringatásra..
már pár napja kaja, büfi után letesszük a kiságyába, jó éjt puszi és akkor lehet aludni.. énekelünk, dúdolunk neki egy kicsit, attól megnyugszik és olyan szépen elaszik! nagyon büszke vagyok rá!
tegnap este is 8kor egy kis dúdolás után szépen elaludt, és hajnali 4kor kelt.. kajcsi, és megint bekakilt... szóval perluscsere hogy nem legyen kakás a pizsi, hálózsák... de igy is olyan lett.. a peluscserétől viszont felébredt, szóval mikor visszatettem aludni, csak kurjongatot, kiabált... de azért sikerült visszaalunia..  aludt 8.40-ig! a kis hétalvó..
Ildi, néztem a boltban és nincs 4es méretben Libero soft... csak olyan nadrágpelus volt... az még kicsit korai...
szóval nem tudom milyen pelus kéne ami benttartja a kaksit..

Évi, sajnálom hogy nálatok még mindig sokat ébred bátor éjjel.. nem lehet könnyű.. szerintem ne "görcsölj" rá a dologra.. pozitivan állj hozzá...és biztos sikerül..  vannak ilyen babák is akik rosszul alszanak, de majd kinövik.. ne aggódj, kitartás!
hidd el ha nagyon álmos akkor alszik, amig szépen növöget, eszik, mosolyog, nincs semmi baj! csak próbálj te is napközben pihenni!!

Magnoli, hajrá kiságyba szoktatás! tényleg hogy fér el Lénó a mózesban?

na megyek mert felébredt gergő

monis
Budapest XIII. kerület

ugyan még nincs itt az ideje, de nálunk már járt a Mikulás, hozott egy fogacskát!!
( a naptárhoz készült a fotó - decemberi kép)

monis
Budapest XIII. kerület

Mindenkiért aki már nem lehet velünk, egy-egy gyertya égjen...

Üdv: Magnoli

Kép
Kép
magnoli

Móni, az a sapis kééééééééééééép, nagyon édes Gergő, a másodikon úgy néz, mint aki arra gondol, hogy mit szórakoztok ti itt velem :D Ügyi, szuper az altatás, gratula! Nekem is egyre nehezebben megy a kézben ringatás, nagyon elfáradok benne, ma én is de. betettem az ágyába és simiztem, meg felhúztam a zenélő forgót, meg mindent úgy csináltam, ahogy szoktam, csak nem kézben volt, aztán elaludt. Sajna csak 40 percet, most meg lent voltunk Lottival Barnussal játszón, erre 1 óra tologatás után aludt el és 20 perc után felkelt  

Most 2 napig kihagytam a hozzátápit, mert nagyon nem tetszett a sütőtökaki. Holnap veszek meggyet, üvegeset bébiételben, ez lesz a következő, amit megkóstolunk. Aztán talán a cékla vagy a gesztenye. Nem igazán tudom, hogy melyikkel folytassam... 

Na megyek mert ebéd.........................

Kép

Kép
nusildi

Magnoli:GRoby-ba vettem, igaz a Jászain, de ott a közeletekbe is biztos van, és ezzel nincs ujjlevágás otthon
https://www.google.hu/search?q=fagyaszt ... B300%3B300

de szerintem bárhol kapható

KépKép
KépKép
kat78

Szia Kat, nagyon köszi, pont van az utcánkban egy G-Roby, meg fogom nézni!...
Ha már itt tartunk, tudom hogy csak később lehet adni, de amióta írtad hogy Balu szerette a halat, azon gondolkodom, hogy milyet vegyek majd ami minőségi és persze nincs benne szálka???

Kép
Kép
magnoli

Hellomindenki! :)

Ma reggel 8kor keltünk, az új idő szerint! Hurrrrráááá! Az éjszaka jól telt, az estével vagyunk egy kicsit elcsúszva, mert nem tudom 7ig elhúzni a fürdetést, így mostanában már fél7kor a kádban van, így már fél8kor horkol a cicin. Nem baj, úgyis azt mondják az okos "szakértők", hogy télen fél8-8 között van az ideális fektető idő, ekkor alszanak el a babák a legkönnyebben (bár szerintem inkább függ attól, hogy mit szokott meg a baba).

Ma voltunk temetőben, Picur nagyon jól viselte a forgatagot, találkoztunk ismerősökkel, akik számára idegenek, és mindenkire mosolygott. Egyszerűen elvarázsol a beste kölke mindenkit, annyira barátságos, vidám kis kópé. Az autókból rámosolyognak vad idegenek, akiket még mi sem ismerünk, integetnek neki, és ő visszamosolyog. Imádom, hogy ilyen édesbogár'. :)

Hozzátápiban még mindig a sütőtökkel tökölünk, egy kis körtével bolondítottam meg neki a minap, tetszett, megvett egy egész kockát! Ez nagyjából 5-6 kanál a körtével együtt, utána még belakmározott tejből, böffentett két hatalmasat, és köszönte szépen. :D Tipikus pasi. :D

Gergő igazán cuki kisMiki! :)

picuralmos

Magnoli: Balu még nem kapott halat, de gondolom Bálintra gondoltál. Ok-ok, én is sokszor keverem őket
Kezdetben, amikor nem eszik még sokat, akkor a rio mare tonhalkonzervből adtam neki a főzelékből, mert ha elolvasod, akkor abbannincs tartósítószer, és csak növényi olaj, és hal, tutti nincs szálka, és kis mennyiség. Majd később vettem, a Fény utcai Piacon is van, de mi kint jártunk Csepel a Rozmar nevű mirelitteanél. Ott vettem mirelit filézett vaj halat, meg egyéb halakt, lazacot, de azt külön készítettem el, nem a párolóval, villával törtem össze, és kézzel morzaoltam bele a főzelékbe, úgy tutti nincs benne szálka. Én nagyon szálka parás vagyok. Most is csak lazac filét, afrikai harcsát, vagy jó minőségű halrudat adok neki

KépKép
KépKép
kat78

Kat, persze hogy Bálintra gondoltam, bocsi!
Köszi a hal-tippeket, majd a Fény utcai piacot felkutatom :lol:

Kép
Kép
magnoli

Suttyomban ezt halas infót is felírtam a kisokosba Kat! ;) Köszi!!!!

picuralmos

Halló Lányok! :)

Merre jártok? Hogy vagytok?

picuralmos

Sziasztok!

3 napig nem írt senki? Hát ilyet!
Lassan visszacsatlakozom én is. Anyuék hazamentek, a naptárak nagy nehezen elkészültek. Kétszer kellett őket megcsinálni, mert rossz helyre mentettem. Majd belepusztultam mire végeztem mind a hattal. Remélhetőleg most már több időm lesz, igaz a héten sem nagyon jövök, mivel szerdán megyünk wellnessezni Sopronba. Már nagyon várjuk, csak rettegünk, nehogy Balázs addigre beteg legyen. Anyu elkapott valami nyavalyát, csúnyán köhögött. Nekem fájt 2 napig a torkom, a férjemnek meg most kezdődött.
Ma voltunk oltáson, Balázs csak 17-én lesz 6 hónapos, de már megcsinálták a 6 hós státuszt. Még mindig csak 6570 g, de nem gond. Jó hosszú, 66,5 cm.
Megbeszéltük a dokival, h ideje visszamenni kontrollra a Bokay utcába, mivel még mindig nem szállt le egyik heréje. Szerencsére a sérve már 4 hónapja nem jött ki, de ettől még ott van. Holnap egyeztetek időpntot. Úgy félek a műtéttől.
A hipotóniánknak szinte nyoma sincs, Balázs úgy fordul hasról-hátra meg vissza,mintha világ életében ezt csinálta volna. Dévényre is csak 2 hetente járunk már.
Na, megyek vasalni, rengeteg van, aztán szépen lassan visszaolvasok.
Sok puszi!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Képzeljétek, kotyvasztottam sütőtököt gesztenyével (mindkettőből 1-1 kocka kiolvasztva) Picurnak, és annyira bejött, hogy mind egy szálig bekajálta. Utána ivott rá vizet!!! El vagyok hűlve-halva! :D

Kapott egy pingponglabdát. Annak hogy örült, elképesztő. Pont jó méret, pici kezébe belefér, de a szájába nem, és csuda dolgokra képes, mint pl. elgurul, visszapattan a földről! :D

Mostanában egy picit sirdogálósabb, gyanítom, hogy van egy pici szeparációs szorongása, mert ahogy kilépek a látóteréből egyből görbül a szája, és ha visszatérek, egyből vigyorog tovább. Az alvása pompás (lekopogom!), ma is reggel kilenckor ébredtünk, igaz elaludtam, így majdnem 5kor keltettem az első evésre. Délelőtt 11kor elaludt, és 1 órakor ébredt ebédelni. Most délután próbáltam itt bent letenni, hát reménytelen, ugyanúgy ordít, mint 1-2 hónapja, pedig a babakocsiban szinte azonnal elalszik. Kivittem, toltam egy kört a kertben, és horkol. Hogy miért lehet ez? És mi lesz, ha már nem fér bele a babakocsiba? És mi lesz, ha kint -10 fok lesz? Egyelőre fogalmam sincs...

picuralmos

Andi, kíváncsi vagyok  mi lesz a kontrollon, majd írd meg mindenképp. Reméljük, hogy nem kell műteni Balázst!

picuralmos

Hellocsajok,

Esik az eső!! hát ma nem hiszem hogy elmegyünk sétálni.. max a teraszra kiülünk levegőzni... kiteszem a gyereket az esőre hagy nőjjön... ( habár már igy is 70 cm körül van..)
Andi, welcome back!!
vége a sűrű programnak? jöhet egy kis wellness!! jól csinálod!
Én még nem merek gergővel wellnessezni menni... de kíváncsi leszek a ti tapasztalataitokra..

már megvolt a 6hós státusz?? ilyen hamar?? hova siet a doki?
gratula a méretekhez!
Here gondok vannak? nálunk is mindig megtapogatja a doki gerg
ő zacsiját.. de ha az első hónapban már ott volt a 2 golyó.. akkor már vissza nem megy, minek tapogatja?? kis perverz!!
meg kell műteni a picit? jaj de sajnálom!!
szuper hogy elkészültek a naptárak, már az enyémek is kész vannak, olyan szép mindegyik, hogy mindegyiket megtartom... senki sem kap

Picur gratula a hozzátápláláshoz... már lassan nekünk is el kell kezdeni..
érdekes hogy a 3-4 hóanp körül úgy éreztem hogy kevés neki a tejecske... de  most teljesen jól elvan vele, még hagy is benne mindig, de persze leszívni nincs időm...
picur szerintem a babakocsiban való elaltatáshoz szokott hozzá... és mivel a kiságyát nem tudod tologatni, ezért az nem tetszik neki...

tegnap voltunk plazazni Gergővel! olyan jól viselkedett!! mindig rácsodálkozok hogy milyen kis cukorfalat..
elején aludt egy kicsit, majd felébredt és elkezdte a bolt közepén a buborékfújásos műsort, hozzá egy kis kiabálás.. aranyos volt!

Tegnap bablevest ettem. Hát én totál rosszul voltam tőle! Annyira fájt a hasam mint szüléskor...
Gergő nehezen aludt el este.. lehet hogy neki sem esett jól a bableves?? akkor a babot egyenlőre hanyagolom...

ti mentek sétálni esőben?
Lassan fél évesek lesznek a csemetéink! hogy repül az idő!

monis
Budapest XIII. kerület

Sziasztok,

Monis, tényleg tündér Gergő!!! :-)
A bableves sajna tényleg nem egy kímélő étel ;-)
Megtartod az ajándék naptárokat, hát ez édes :-)

Picúr, jó ötlet a pinyólabda :-)
A gesztenye nálunk is sikert aratott ;-)
Látom Ti is beleszoktatok a babakocsiba, engem is ver a víz a kiszoktatási hercehurcától...

Andi, mit mondott a doki a bújkálós golyszira???

Kép
Kép
magnoli

kint vagyunk a teraszon, nekem már jégcsapok lógnak az orromról, lefagyott a kezem.. gergő alszik a babakocsiban. ide nem esik be az eső.. csak hideg van!! (mára ennyi levegőzés jutott)
Magnoli aranyos vagy!! 

Nagyon helyesek a fiúk együtt, láttam őket a fb-on!

Én már előre félek a hozzátáplálástól... tényleg ennyi mindent kell vele kóstoltatni???
sütőtök, gesztenye, cékla, hal, csirke....
nem elég neki alma és banán??
jaj mi lesz velem...

monis
Budapest XIII. kerület

Hellócsajok!

Már azt hittem, hogy magamban fogok itt beszélgetni... :D

Magnoli, Monis, az az érdekes, hogy csak nappal nem alszik bent, éjjel a kiságyában, mint a kisangyal, egy mukkanás nélkül szundizik reggelig. Pedig este sem tologatom a kiságyát, és a babakocsiba se teszem be. De hogy nappal mi a fenéért nem akar úgy egyáltalán itt bent a házban aludni, ez nagy talány nekünk. Próbáltuk már a nappaliban a kanapén, a saját ágyában, régebben a hintájában, de semmi. Hát meglátjuk télen mi lesz...

Mi sem megyünk esőben sétálni, a gumicsizmám tavaly megadta magát, így itt majdnem-tanyán reménytelen máshogy, úgyhogy marad a terasz. Picurt jól beöltöztettük, két takaró alatt durmol. Tigi persze nem érti, hogy most mi van, miért nincs séta???? Egyem meg a kicsi okos fejét neki is! :)

Zacsi tapera, nálunk is szokott lenni, általában a vízsérvet nézi így meg a doki. Nekünk volt, csak onnan tudom. Szerencsére elmúlt, a zacsi és a golyszlik rendben vannak.

Folyós kaka, nyugi, ahogy elkezded a hozzátápit, be fog sűrűsödni, és akkor már nem fog olyan gyakran kiönteni a kakató! ;)

Ma bevásároltam Picurnak, mindenféle földi jót megvettem neki, zöldségeket, húsokat, gyümölcsöt, úgyhogy mára beköltöztem a konyhába, és főzök, párolok, turmixolok, adagolok, fagyasztok, úgy nagyjából estig.

Szép napot nektek!

picuralmos

vagyok en is, legalabbis olvasok, jatszohazban vagyunk Palmival :)

Kép

Kép
sz.veronika

Monis, almával kezded, aztán körte, aztán sütőtök, aztán gesztenye, aztán a többi szép sorjában, illetve a felsoroltak kombinációja. Nyugi, menni fog! ;) Én még fehérrépát is vettem (pedig Apával utáljuk :D), külön megpároltam most Picurnak, aztán, ha kockákra fagyott, lehet adni a husi mellé, vagy másik zöldség mellé (pl. sárgarépa + fehérrépa + csirkemelle), de ez majd később, ha már 7 hónapos lesz Gergő.

picuralmos

Szia Picur, értem én hogy azért kell adni neki mindenfélét, hogy megismerje az izeket és hogy "ne legyen válogatós" de ha úgyis összekeverem neki a fehérrépát sárgarépával, akkor úgysem tudja milyen a fehérrépa ize..
vagy sütőtök almával... 
meg ettől még lehet hogy olyan lesz mint a tesóm gyerekei hogy csak a tésztát ették, de mindenféle szósz nélkül sokáig.. de ők is kinőtték...

monis
Budapest XIII. kerület

monis,
nem csak az iz miatt kell fokozatosan bevezetni mindent, hanem a valtozatos etkezes az egeszseges, hogy megkapjon mindenfele tapanyagot a szervezete... te sem elnel el kizarolag alman es bananon... persze ha most epp nem kostol gesztenyet 3 eves koraig akkor sincs semmi, de azert a tapanyagokat meg kell kapja sokfele zoldsegbol, gyumolcsbol es husibol kulonben fel fog lepni valami hiany...

Kép

Kép
sz.veronika

picur,
ha pedig sargarepa + feherrepa es marhahusi, akkor megalapozzuk a kedvenc kajam a vadast! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Adri csuda csaj, az egesz csalad beteg, kiveve ot :lol:

Nekem az elmult 2 hetben folyt az orrom most van muloban, Palmi csutortok ota hurutosan kohog + lazas volt meg egyszer hanyt is, paromnak faj a torka, anyukam lazas es nincs jol, ket tovabbi ember aki rendszeresen jar hozzank szinten ketfele betegseggel volt itt mult heten tobbszor is orakra...

Adrinak meg semmi baja :lol: Remelem igy is marad :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Először is Andi, bár FB-ra is írtam, Isten éltessen Szülinapot alkalmából! A wellness szülinapi? :) Jó pihenést, irigy-irigy! Remélem el tudtatok indulni és nem lett beteg Balázs és ti is meggyógyultatok!

picur, a ping-pong labda telitalálat :) Nálunk most a kis ásványvizes üveg a nyerő :)

Móni, ne is mondd, az esőtől én is kész voltam, tegnap egész nap itthon voltunk, csak Lottiért futottunk el az oviba du. Ma jobb, de hétvégén megint eső lesz :(
Miért nem mersz wellnesselni Gergővel? :) Mi voltunk tudod amikor Barnus 2,5 hónapos volt, ő jól bírta, nekem volt melósabb, de most már szerintem simán lehet menni velük. Tényleg erről jut eszembe, szerintetek ha megyünk (mert mi is megyünk nov. végén) wellnesselni, Barnust bevihetem a vízbe??? Mert ő nem járt külön babauszira meg hasonlók, de egy jó meleg víz csak nem árt neki...???
Nekünk még nem tapogatta meg a doki a zacsit vagy csak észre sem vettem? :O
Bablevestől simán fájhatott a pocija, meg persze neked is.
Ne félj a hozzátápitól, én annyira vártam és annyira izgulok mindig minden kajcsi előtt, tök jó élmény látni ahogy ízleli az első falatokat :) És szerintem nem is kell sietni, csak úgy nyugiban, mi mindent 1 hétig kóstoltunk, bár előbb kezdtem ugye neki a HT-t, de nem sietek az ízekkel, nálunk még csak 3 ment. Persze egy hetet kihagytam a barack után, mert úgy éreztem, nem jó a pocinak a tejen kívül más, de most rendben van megint.

Gesztenye, na azt nem kaptam a boltban :(  

Veronika, jaj ti is jól kikaptátok, jobbulást!

Kép

Kép
nusildi

Hellomindenki! :)

Andi, nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is! És nagyon kellemes wellness-t, pihenjetek, lubickoljatok, és mi itthonról egy picit irigykedünk majd. ;)

Veronika, jobbulást nektek, Adri meg továbbra is SzuperAdri, maradjon is így! :)

Monis, kóstolgatás, Vera leírta a lényeget, kellenek az ízek mellett azok a tápanyagok is, amik csak az adott zöldségben-gyümölcsben-húsban van meg. Változatosság meg azért is kell szerintem, mert mi felnőttek sem szeretjük hetekig ugyanazt enni. Ma Picur tízóraira almaszószt és egy kis banánt fog kapni. Remélem ízleni fog neki.

Ildi, gesztenye, én az Auchan-ban találtam (aszalt gyümölcsöknél) csomagolt-pucolt-főtt verziót, 10 deka 420.- Ft, volt pontosan annyi, mint a 30 deka pucolatlan, amit itthom megfőztem.

Nyugodtan beviheted Barnust a vízbe, úszópelust bármelyik drogériában lehet kapni, esetleg arra figyeljetek, hogy ne nyeljen a vízből. Nehogy fosás legyen a vége.

Hozzátápi, én is féltem tőle, hogy úgy egyáltalán hogy álljak hozzá, de egész jól haladunk. Igaz mi egy hónapot ráhúztunk, így 7 hónaposan kezdtük el, de úgy tűnik már Picurnak is tetszik. Édes, ahogy nyitja a száját a kanala láttán, megfogja a tányérját, bele akar nézni, hogy mi van benne, és viszonylag szépen eszik! Nem keni szét magán a kaját, nem köpködi ki, nem folyik vissza a szájából, szóval nagyon büszke vagyok rá! :)

Apáék fiús délelőttöt tartanak, együtt elmentek bevásárolni. Imádom, hogy ilyen jól elvannak, és imádom, hogy imádják egymást és én is imádom őket! :)

Szép napot nektek!

picuralmos

Lénárdnak boldog névnapot kívánunk! :)

picuralmos

Sziasztok,
Picúr, milyen figyelmes vagy, köszönöm a gratulációt Lénárd nevében!!! :lol:
Ez az első névnapja, jaj olyan izgalmas, sok szép játékot vettem Neki, rágókát, csörit és felfújható halacskát :lol:
Persze Oli is kap apróságokat hogy Ő is örüljön :wink:
Erről jut eszembe, nekem meg hétfőn volt a "szüszinapom", ahogy Oli mondaná, hát Oli jobban örült a tortának meg a gyertyának mint én, annyira édes volt :lol:

"Majdnem" egyszerre születtünk, Isten éltessen minket Andi, hahaha :lol:
(A majdnemen röhögök...)

Kép
Kép
magnoli

Akkor neked is boldog szülinapot Magnoli! :)

Én telefőztem a fagyasztót. Készítettem csirkemellet, pulykahusit rizzsel, cukkinit, szilvát és almát pároltam. Hátra van még a kelbimbó meg a patiszon. Húúúúú vadas, azt én is szeretem, na a hétre szerintem beiktatom valamikor a rakott patiszon után. :D Mert ugye a baba nem eszik meg egy egész tököt, úgyhogy a nagyját magunknak készítem el. Persze apa nincs elájulva a zöldséges menütől, de mondtam neki, hogy elég, ha a húst megeszi belőle. :D

picuralmos

Boldogot mindenkinek!

Nem tűntem el, csak már benne vagyok a karácsonyi lázba. Sok embernek kell ajándék és nem szeretem a végére hagyni. Most megrendeltem mindent a netről, így talán még lesz.
Pl.: érdemes megnèzni a www.fakopancs.hu
Imádom, jó minőségű, gusztusos jàtékok viszonylag elérhető áron. És most 5000.- felett ingyen hozzák ki.
A nagy kölyöknek már minden megvan, szülinapra is(dec.30) csak Baluval vagyok bajba, annyi játéka van Bálint után, de hát neki is kell valami

Ja, hétfőn volt 6hónapos 8545g/ 69cm
74-80as rucikat hord, ezekbe a ruhákba Bálint már állt(kb 10-12hónaposan volt ekkora)

KépKép
KépKép
kat78

Picúr és Kat köszi a gratut :lol:
Picúr, nagyot dolgoztál, így legalább nem kell majd minden nap főzicskézned, én is így csinálom 8)
Almát nem fagyasztottam, de milyen igazad van, miért ne lehetne azt is :lol:
Apának dicsi a "Fiús napért", hát a zöldség nálunk se favorit :lol:
Én is csak lesek hogy miket csinálok Lénárdnak, amit én még soha nem ettem, pl. párolok Neki ceklát :shock: bár pont erre írtátok korábban hogy isteni, hát majd én is megkóstolom :oops:

Kat, boldog féléves évfordulót Balunak!!!
Lénó szombaton töltötte, mmc Botija vasárnap, Ti hétfőn, Mindenkinek hatalmas gratu!
Egymás után szültünk, úgy emlékszem mintha tegnap lett volna, de Jézusom már fél éve!!!
Most de jó lenne a táblázat ehhez, de ha jól rémlik, akkor Csicsi Lucája ünnepelt még elsején, csak Ők később írták meg a nagy hírt annak idején?!!!...
Minden ünneplőnek sok puszi!!!
Kat, mi is "fürdünk" a játékokban Oli után, de azért "sikerült" :wink: ma újakat találnom a Gulliverben...
Én később szoktam kariajit venni, de most tekintettel a decemberi elfoglaltságomra (műtét :evil: ) én is szorgalmasan vásárolok, mondjuk nem esik nehezemre 8)
Ráadásul mindkét Fiú névnapja novemberre esik, plusz ugye jön a Mikulás is még :shock:
Bálint december végi? Akkor Balu tudja hordani a Tesó egy éves kori rucijait???
Mert mi azzal szívtuk meg, hogy Lénó ugyanígy túlnőtte a Tesót, de mivel Oli szintén nyári mint Lénó, most az egyéveskori nyári cuccai jók Lénóra, vagyis megvehettem emiatt egy téli kollekciót, pedig szülés előtt hogy örültem neki, hogy kevesebbet kell majd költeni a ruhákra :roll:
Balu is hatalmas, hát hova nőnek ezek a Skacok??? :lol:

Tényleg Szandiék Zozója mekkora már?...

Kép
Kép
magnoli

Lénónak boldog névnapot kívánok!!!! Egész nap ő járt a fejemben, nehogy elfelejtsem!!!!! Ugye most ünnepli??? puszi a kobakjára

bocsánat egyébként én nagyon béna vagyok a nevekkel, de valamiért ma naptáraztam és ott volt..... :)))

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

Igen Balu áthízta az egy évszaknyi különbséget, így semmit nem vettem neki.
A születési táblázatot elkezdtem,ennyi van meg
Picur/Álmos 2013.március 25
fehérvári Szt. György Kórház

Sz.Veronika/Adri 2013.április9
Uzsoki Kórház

Magnoli/Lènó 2013.május2
János Kórház

Kat78/Balu 2013.május4
Maternity

Nusildi/Barnabás 2013.május8

Monis/Gergő 2013. május16
Sote II

Ether/Fanni 2013.május 23.
ceglédi Toldy Ferenc Kórház

KépKép
KépKép
kat78

Kat,
nem Uzsoki hanem MAV, a tobbi stimmel! :)

Minden 6 hos babanak, nevnaposnak es szulinapos anyukanak SOK BOLDOGSAGOT! :)

Kép

Kép
sz.veronika

na, picit elkzedtem visszaolvasni, Magnoli Neked is nagyon boldogat :)
nem tudom mekkora Zoz??, m??rmint a pontos param??tereket nem, egy??bk??nt l??tom mekkora minden nap....majd tal??n elmegy??nk egy m??recked??sre.....9-12-es ruh??kat kezdte el hordogatni....de van m??g 6-9 is b??ven, ami j?? neki
fent vagy Te is a fac??n???

pont ezt mondtam ??n is mindig, hogy aki azzal j??n, hogy jaj de j??, hogy egynem??ek, mert hordj??k egym??s ruh??it.....azoknak tuti nincs egynem?? gyerek??k :P n??lunk Z??ti most Zal??n 3 ??ves ruh??it hordja m??r ??s 1 sz??mmal kisebb csak a l??ba, Zoz?? pedig m??g rajtuk is t??l fog n??ni.....mondom 46-os pat??k lesznek ??s eb??dre majd minimum 3 csirk??t kell le??ln??nk

Vera, jobbul??st Nektek

Picur, nekem anno, mikor a nagyobbak kisebbek voltak....akkor a hideg el??szob??ban aludtak babakocsiban fel??lt??zve.....olyan volt, mint ??sszel kint, nektek nem m??zeses a kocsi nem? akkor meg sim??n belef??r majd, mi meg ??ttessz??k majd a sportr??szbe, egyenl??re m??g bef??r a m??zesbe, mert az gig??szi m??ret??, n??lunk Zoz??, csak nagyon halkan merem mondani, de alszik 10 ??r??kat....na, napk??zben csak piciket

nek??nk ??gy is ki??nt a kakat?? :))), csak most s??r??bb, z??ldebb, b??d??sebb ??s m??g jobban ragaszkodik a ruh??hoz meg Zoz?? b??r??hez :(

a goly??k szerintem m??g visszamehetnek, elb??jnak, ha j?????? a hideg :D, nekem, m??rmint a fi??knak, apuk??m m??g most is megn??zi, m??rmint a nagyobbak??t is

Andi, lehet m??r ??rtad, de elfelejtettem, milyen volt ez a hipot??nia??? mert b??r n??lunk azt mondt??k nincs ilyen Zoz??n??l, de ??n nekem akkor is fura kicsit, hogy m??g mindig d??l??ng??l, ha fogom k??zben, minket nem ??rtak el?? D??v??nyre....

Vera, nagyon ??di Adrika :))

N??lunk zajlik az ??let, v??gre befejeztem az ??lland?? g??z??l??st, takar??t??st ??s m??r 1 hete fent alszanak a nagyobbak a szob??jukban, apa meg a hely??n ??s ddig szerencs??re nincs ??jabba bog??rinv??zi??....rem??lem ez ??gy is marad. Sajna nekem siker??lt meg??getnem egy j?? teniszlabd??nyi helyen a bal alkaromat bel??l. El??sz??r nem is vettem ??szre, nem f??jt, azt??n elkezdett ??gni, betartottam hidegv??z al??, de ez eg??sz befeketedett ??s felh??lyagosodott.....m??sod fok?? lett....most k??v??ncsian v??rom hogyan fog kin??zni. :( A legrosszabb az eg??szben, hogy nagyon nem lehet bek??tni, csak g??z meg h??l??ka van rajta, viszont, ha Zoz??t fogni kell, akkor pont azon a helyen tartom.....enyh??n sz??lva f??j....

Azt m??g itt nem mondtam, hogy s??gorn??mnek term??szetesen kisl??nya lesz, az eg??sz csal??d oda van meg vissza, ap??nk is nagyon beindult....??n meg padl??t fogtam picit. De most ??gy ??rzem hi??ba szeretn??k ??n annyira kil??nyt, m??r nem b??rok egy negyediket....most is kih??v??s minden egyes nap ??s egyre kevesebb az ??letkedvem is....szerencs??re m??g a t??l is j??n...nem tudom mi lesz velem. :(

M??r nem tudom miket ??rtam, Zoz??val voltam ideggy??gy??szn??l, mert nem akart fogni sem nagyon, mindig csak n??zte k??r??l??tte a sz??nh??zat, amit a nagyobbak szolg??ltattak. Nincs vele semmi gond szerencs??re, de k??rtem torna beutal??t ??s kaptam...??gyhogy most heti k??tszer megy??nk torn??szni, m??r m??sodik hete ??s erre ma ??tfordult h??tr??l hasra....a m??sik m??r siker??lt n??ha.....de ??gy d??v??g??tt a nevet??st??l ut??na. Kinevetett, hogy ezen kellett annyit agg??dni, anya, megy ez.....m??r fog is....lehet csak ??n par??ztam t??l, csak a nagyobbak m??r 2-3 h??naposan forogtak, f??leg Z??ti ??s ennyi id??sen m??r k??sztak, sz??val ??n ehhez a temp??hoz vagyok szokva, Zoz?? meg kiv??r. Valaki azt mondta, hogy az??rt mert nagy.....nem akartam vele kekeckedni, hogy alig 1-2 centi ??s p??r sz??z g van a 3 k??z??tt, szinte egy??tt lehetne vezetni a kisk??nyveket. :)

na, elmegyek aludni, mindenkinek hatalmas cuppan??s
j??v??k, ha tudok.....de?? neh??z visszaolvasni

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

na neeeeee, miért lett minden ékezetem kérdőjel????

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

ha nem lehet elolvasni, akkor szívesen fordítok.....bár mi anno azt tanultuk, hogy ilyenkor az agy kompenzál...erre épülnek nyelvhelyességi feladatok is....mondjuk az enym már csak létfenntart

Magnoli, te ebben kompetens vagy nem???

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

Kat, itt a minek is

Zoárd, 2013. május 16.
Kaposi Mór Oktatókórház, Kaposvár

Kép
Kép
Kép
sandie
Kaposvár

Sandie: nagyon élveztem a sok ?-et:)
A két torna simán beindíthatta a mozgást, ennyi elég a letapadt izom megmozgatására.
Jó rég, de leforráztam az arcom és a vállam, másod-harmad fokú volt. Akkor egy Mepitel nevű cuccot tettünk rá. Úgy tudom mostmár lehet kapni patikába. Ez tápanyagos gèz-szerűség. Nem ragad bele a sebbe, könnyű leszedni, véd, és tud az apró réseiben újulni a bőr. Nézz utána, nekem sokat segített

KépKép
KépKép
kat78

A két torna simán beindíthatta a mozgást, ennyi elég a letapadt izom megmozgatására.
Jó rég, de leforráztam az arcom és a vállam, másod-harmad fokú volt. Akkor egy Mepitel nevű cuccot tettünk rá. Úgy tudom mostmár lehet kapni patikába. Ez tápanyagos gèz-szerűség. Nem ragad bele a sebbe, könnyű leszedni, véd, és tud az apró réseiben újulni a bőr. Nézz utána, nekem sokat segített

KépKép
KépKép
kat78

KépKép
KépKép
kat78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?