Jajj, de orulok, hogy akkor csak sikerult kozos idopontot talalni. A kedd akkor a nagy allatkerti tali idopontja
Annak meg kulon orulok, hogy Szoni is jon!!!
A vegen elutaztunk a hetvegen, mert megis sikerult a hetvegi munkarol lebeszelni a fonokoket. A halak nem nagyon eroltettek meg magukat, amit fogott ferjecskem a vegen visszaengedtuk
Viszont sikerult nagyon jol megfaznunk. Timi ugye eleve betegen ment le, igaz most is o van a legjobban, ott sem fazott. En a hulye hohullamok miatt sikeresen megfaztam, mar a kohogesi fazisban vagyok. De elegge brutalis a dolog.
Ferjecskem es anyukam is tiszta natha. Igazan jo hetvege volt ezt leszamitva meg megi s erte!
Ma voltam dokinal, meg uh-n is. A dokinal iszonyu magas lett a vernyomasom (169/89), amit igazabol nem ertek, mert itthon is merem allandoan, sosem magas, most is megmertem itthon, nem magas... Kiderult, hogy a hulye labor a verkepet elfelejtette megcsinalni nekem.
Mehetek ujra boketni magam, meg ujabb beutaloert. Mar most kezdek besokallni, szegeny venaim!
A vernyomas miatt most szigoruan dietaznom kell, mostantol nem hizhatok tobbet a terhesseg vegeig, inkabb fogynom kene meg. Ez elegge erdekes celkituzes, mert emlekszem Timinel meg ilyenkortol kb 8 kilot hiztam.
Nerm ehetek semmi sosat, ugyhogy csak zsirszegeny feherje es zoldsegek lesznek a menum 4 honapig!
A cukrom jo lett, meg szinte alacsony is. Az ehgyomri ertekem hatarertek alatti. Oda 3 het mulva kell mennem legkozelebb. Szoval van dolgom majusban is doki ugyileg megint bekavartak.
Az egesznek meg lehet a hattereben, hogy most tiszta natha vagyok es ezert magas csak a vernyomasom!
Ahhh...
Az uh megint fiut mutatott, most mar egyertelmuen lattam en is
Viszont a kepek megint semmit sem ernek, mert nem kivankozott felenk fordulni, a kis buksijat hatulrol mutatta elsosorban, aztan oldalrol lattuk, de a kezet ott tartotta az arca elott... Persze, amikor meg a 2D fazisban mericskelte, akkor meg az ujjat is szopta, mondjuk ezt en nem lattam, csak a doki!