Ildi: koszonjuk igy utolag a vendeglatast es a finom lasagne-t, meg tegnap ebedre is azt ettem, nyam-nyam!
Fronell, neked meg a szuper levest koszi!
Hat nekunk huzos a 11 oras tali, mert en ugy terveztem, hogy delre hazamegyunk, egyre rosszabbul vagyok a servemmel, tegnap delelott takaritottam, es utana alig birtam labra allni, azota sem sokkal jobb a helyzet, faj mint allat, de remelem ma meg holnap reggel mar jobb lesz, es akkor semmi nem tarthat minket itthon
De jo hogy Timi is kapott motort, szerintem imadni fogja, amikor mar belejon a hajtasba!
Bercellel meg pont az a baj, hogy olyan gyorsan megy a motorral, hogy nem erem utol, pedig loholok utana mint egy hulye, de nagyon gyors...
Ildi: tok jo lehet ez a szivhang hallgato!!!!!! orulok hogy azota nem volt verzes, es hogy jol vagy, a dietadat tovabbra is igy csinald...
ez jooo, latod milyen ugyes vagy??
Szoni: auuuuuuuu az fajhatott, en egyszer leptem mehecskebe a strandon, jujj de szenvedtem tole
Tegnap Oliver kopogtato cedulakat gyujtott, ugyhogy en voltam este Bercellel, faraszto volt... annyira fura, hogy este 6ig tok jol elvagyunk, es fel 8 utan Bercel meg mar furdik, szoval hogy ha Oliver vmiert nincs itthon este, akkor csak masfel ora "plusz" az, amit Bercellel vagyok, de valahogy az mar mindig nagyon lefaraszt... erdekes
De tok cuki volt, marmint Bercel, egyszercsak odajott hozzam, es megnyalta az arcom, es jo nagyot rohogott hozza
(az apja szokta nekem csinalni, es UTALOM