Bocsika lányok, de én mostanában alig érek rá. Délelőtt mindig van mit intézni, aztán délután általában egy kis pihi, meg a család. De holnaptól nem kell főznöm!!!! Panaszkodtam, hogy már milyen elegem van abból, hogy minden nap főzök, aztán állandóan mosogatok, és tökre kifáradok, és másra már alig marad erőm. Úgyhogy a férjem leült a gép elé és már válogatott a kajákból, ami nagy szó nála, mert eléggé fínyás a kajákat illetően. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, úgy örülnék, ha beválna, és legalább ez a gondom megoldódna!
Anna! Jobban vagy már? Azért én kíváncsiságból csinálnék egy tesztet. Nem gondoltál még rá? Amit pedig a barátnődről írtál, az elég durva. Én ezek után feltenném magamba a kérdést, hogy barátnő e az ilyen! Egyébként úgy megváltoztattad a profilodat, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy ki vagy!
Krisz! Hát nagyon rossz a várakozás, és a tétlenség, mert iyenkor már semmit sem tehet az ember az ügy érdekében. Tereld el valamivel a figyelmedet, hogy ne ez járjon állandóan az eszedbe. Már nincs sok hátra, és kiderül milyen volt ez a hónap!
Ági! Olvastam a történetedet, és csak itt ültem, és néztem. Teljesen ledöbbentem. De a lényeg, hogy kárpótolt az élet a sok szenvedésért, hiszen van már két gyönyörű gyereked, és reméljük a harmadik se várat sokat magára.
Felteszem neked az én egyetlen és egyben babás görbémet, hogy nézegesd. Összehasonlítani úgysem tudod, mert nincs két egyforma görbe, és sokszor a jól alakuló görbékből nincs semmi, a reménytelenekből meg baba lesz! Ezért volt jó a Meri által készített oldal, mert oda fel voltak rakva a hőgörbék és az ember tudta nézegetni!
Ildikó! Remélem hamarosan megjavul a géped, és újra tudsz jönni! Láttam nagy fába vágtad a fejszédet, és három topikba is írogatsz!
Csak tudd követni az eseményeket!
Meri! Egész este a micimackós jelmezed volt előttem. A fiam biztos imádna benne, mert teljesen oda van micimackóért! Baromi jól áll neked!
Gigi! Reméljük, hogy most, hogy az uh ilyen jól alakult az eredménye is meg lesz a dolognak. Olyan rossz, mert nektek /meri anna, te/ nem is tudok mit írni,mert minden nap megbeszéljük a dolgokat!
Andi! Éppen írni akartam, hogy te merre vagy, amikor eszembe jutott, hogy írtad, hog nem fogsz tudni jönni! Azért remélem minden oké veled,és hamarosan tudsz majd írni!
Én jövő héten hétfőn megyek uh-ra. Már annyira várom, mert a múltkor még alig látszott valami! Most már a szívverését és kellene majd hallanom, amit már azért is nagyon várok, mert néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes!
Igaz, hogy Bencével is csak a 8 héttől voltak tüneteim, csak akkor valahogy nem aggódtam ennyit, mint most!
LÁNYOK! Most, hogy Erzsike is átment a másik topikba, én maradtam itt egyedül babás! LÉGYSZi NE HAGYJATOK MAGAMRA!