Új privát üzeneted érkezett!

Gyógyulj meg Anna! Jobbulást kívánok!!!!
Vendég

Anna! Jelentkezz!!!!

meri

Gigi
Nekem 35 naposak a ciklusaim és azt mondhatom, hogy rendszeres. MIkor szedtem a gyógyszer akkor meg beállt 28 napra.
Ne keseredjél el, nekem van egy barátnőm akinek szinte soha nem jött meg 2 évente kb háromszor és a clostytól sikerült neki. Most 9 éves a kislánya. És neked erre mit mond a doki? A kisfiad könnyen összejött? Én te kapsz injekciót, megrepesztik a tűszőt?

Könyvelő vagyok de most nem dolgozom mert itthon vagyok a kisfiammal és itthon van pár cégem amit csinálok. Most elég sok dolog van mert febr15-re kell meglenni a bevallásoknak. Az a baj, hogy csak akkor tudom csinálni mikor alszanak, ebéd után vagy este.

Éva
Hát erősnek kellett lenni mert nem adhattam fel mert nagyon szerettünk volna kisbabát. Most, hogy már ketten vannak így is annyira félek a terhességtől. Sajnos nekem már a terhesség nem a nyugalmat jelenti hanem az örökös aggódást. Ha csak el kell menni a nőgyógyászhoz gyomoridegem van és a vérnyomásom is magas lesz, egy sima rákszűréstől is.
Ne szomorkodj, várjál pár napot és akkor csinálj tesztet. Azért nem jó ha hamarabb csinálsz mert téves is lehet és ha jó hír van az is lehet utána rossz. A hődet méred, magasan van?

Anna
Jobbulást neked!

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Lányok, most hívott Eszter, hogy bent van a kórházban, meghalt a babája!

Azt kéri, ne keressük most, ő fog jelentkezni, amint felállt!

Istenem, lányok, miért történik ez?! Miért ilyen kegyetlen az élet?! Aki ennyire vágyott rá, aggódott, izgult, imádta a picit... de azt hiszem, nem firtatom tovább, mélyen letört a tragédia!

KépKép
titi_27

:cry: :cry: :cry:

KépKép
titi_27

Uramisten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

meri

Nem talalok szavakat... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nem ertem... miert tortenik ennyi szornyuseg :?: :!:

KépKép
KépKép
vitte

Lányok!

Ez iszonyú! Úgy szeretném megígérni neki, hogy ezután a sok szörnyűség után már mindig csak boldog lesz!
Mélyen együttérzek vele és bárcsak átvállalhatnám a fájdalma egy részét!

Éva

Kép
balimama

Miért ilyen rohadt igazságtalan az élet :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Istenem szegény :cry:
Vendég

Úristen, lányok! Mennyire sajnálom!!! Most nincs időm visszaolvasni, meg irni, de amúgy sem lennék képes!!!! Annyira megrázott a hir... szegény Eszter!

olnap jelentkezek!
puszi mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

nincs igazság a földön :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Úristen, ez annyira szörnyű pedig úgy emlékszem mikor utóljára írt minden rendben volt vele, nem görcsölt és nem is vérzett. Tényleg nagyon igazságtalan az élet.

Titi
Nem tudod pontosan, hogy mi történt?

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Jajjj! KEGYETLEN!!!! :cry:
Mélyen együttérzek veled Eszter!!!! :cry: RETTENTŐEN SAJNÁLOM!!!
Vendég

Ági, sajnos úgy lezárt az ajtó a fejemben, hogy egyszerűen képtelen vagyok felidézni, mit mondott pontosan. Nagyon jóban vagyunk Eszterrel, így borzasztóan megrázott!

Az biztos, hogy reggel történt valami, és most kórházban van, ott derült ki, hogy már nem él... holnap lesz a műtét.

De ha rendbe jön, biztosan fog jelentkezni!

KépKép
titi_27

Ha beszélsz még vele: Szerintem, mindenki nevében mondhatom, hogy mindannyian vele vagyunk és nagyon sok erőt kívánunk neki!!!
...... alig tudom felfogni a dolgokat. Kezem, lábam remeg. :cry:
Vendég

Persze Mo, mindenképp meg fogom mondani neki.

Szerintem holnap reggel írok neki egy sms-t mindenki nevében!!! Hogy gondolunk rá, és hogy ügyes, erős, bátor legyen, ahogy megismertük!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Teljesen le vagyok sújtva a híreken! Annyira örültem, amikor láttam, hogy Titi írt utoljára, de nem gondoltam, hogy ilyen rossz hírt! :cry:

Nem is tudok mit írni, csak annyit, hogy ezért kell nekünk összetartanunk, mert az élet kegyetlen, és támogatnunk kell egymást!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Titi
Csak azt nem értem, hogy ha reggel történt akkor miért várnak még egy napot, szerintem ilyenkor nagyon sokat számít, hogy otthoni környezetben van a családjával. Meg gondolom most már ő is lenne a lehető leggyorsabban túl rajta.

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok, Lányok!

Nagyon sokat gondolkoztam, hogy miért ilyen kegyetlen az élet :cry: - a hétvégét a barátainknál töltöttük, és amikor hazaértünk, csak be akartam nézni - és nagyon megrázott, ami történt.

Anna, még neked is megjött??? - óóóóóó, nagyon sajnálom - és még a betegség is!!!! Szegényke, nagyon kijut neked is.....
Azt hiszem, innen mindannyian tudjuk, mit érzel, hisz velünk is megesett, hogy nagyon beleéltük magunkat abba, hogy ott a baba a pocinkban, és végül megjött az a fránya miki....
Légy erős, mert ebben a hónapban megint egy újabb esély vár ránk!!!

Éva, örülök, hogy ide is irsz!!!

Lányok, nagyon örülök, hogy nem tűntetek el, és még irtok ide!

Mo - egy kicsit megnyugodtam, hogy jelentkeztél - nagyon nem szeretnélek szem elől téveszteni!!!

Ági2 - hát... téged sem lehet irigyelni azokért, amin keresztülmentél.... reméljük, hogy a következő babásodásod nagyon hamar bekövetkezik, és zökkenőmentes lesz!!! Én nagyon szoritok!

Meri, tudom, hogy nem akarattal hagytál ki a névsorból :wink: - remélem hamarosan kialakul a névsor :)

Little, tényleg igazad van – sokan nem értenék meg, hogy mi megy végbe bennünk – ezért is kell egymás mellett maradjunk!

Gigi, igy utólag: Születésnapod alkalmából minden vágyaid és álmaid teljesülését kivánom!!! :wink:

puszi

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Azt hittem, hogy a hétvégén csupa jó dolog fog történni veletek és tökre megörültem, hogy Titi is újra ír hozzánk is és amióta olvasoma soraitokat, csak potyognak a könnyeim. Ez a sz@r élet hogy lehet ilyen kegyetlen velünk! :cry: :cry:

Titi! Nagyon sok erőt kívánok én is Eszternek, hogy fel tudja dolgozni ezt a szörnyűséget.

Anna! Nagyon sajnálom, hoyg megjött. Csak sajnos azt tudom mondani, hogy új hónap, új remények. Okosabb nem jut eszembe. :oops:

Éva! Ne add fel!!! Nem lehet, hogy túl hamar teszteltél.

Hát Lányok én őszintén sajnálom, hogy ennyi szörnyűség történt veletek, hogy ennyit kell küzdeni egy babáért és amikor már végre beköltözik a pociba, még utána is egy pillanat alatt szertefoszolhat ez a csodálatos érzés, mert hogy az élet közbeszól. Szerencsére eddig én még ezt nem tapasztaltam meg, de nagyon mélyen együttérzek veletek, itt főleg most Ági2-re, Titire, Ezsterre, meg azokra gondolok akik ténylegesen elvesztették már a kis pocaklakójukat! Tudom annyire biztosan nem érezheti át az ember, mint aki átéli ezeket a tragédiákat, de higyjétek el borzasztó érzés ez egy kívülállónak is , aki szintén babát szeretne.

Mi is szoktunk apával beszélni arról, hogy mi lesz ha megint lesz nálunk egy pocaklakó és ő is olyan aggódós, hogy minden rendben legyen a babával is meg velem is, egészséges legyen, minden rendben menjen majd a szülésnél.

Ági2! Nem tanultam cukrászatot, csak hobbi szinten sütögetek. Gimibe jártam aztán meg közgazdász diplomát szereztem.

CSajok Verzsikével mi van? Olyan régen hallottam róla? :roll:

Jaj bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, azoknak sokkal több puszit küldök!!!!
Vendég

Lányok! Tudjátok a lukas karika mit jelent a fertiben? Mert nekem van 3 is a többi tömött kék.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most olvastam mi történt Eszterrel, borzasztó nagyon sajnálom, remélem gyorsan fel fog épülni.

Anna neked is megjött, pedig már biztosra vettem, hogy te leszel a következő kismamánk, de örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz. Én is azt tudom mondani új hónap új esély.
Gyógyulj meg minél hamarabb.

Gigi boldog születésnapot utólag is, remélem teljesülni fognak a vágyaid.

Ági borzasztó dolgokon mentél át, nem irigyellek, a gyermekeid biztosan enyhítenek a fájdalmadon. Remélem az új pocaklakód gyorsan beköltözik hozzád és problémamentes lesz a terhességed (ezt kívánom mindenkinek)

Meri
Rólam röviden annyit, hogy 27 éves vagyok és három évvel ezelőtt döntöttünk a párommal úgy, hogy megvan a lakásunk akkor jöhet a baba, ez olyan jól sikerül, hogy az esküvőnk utáni hónapban teherbe is estem. Nem volt egyszerű terhesség először rossz lett az AFP eredmény magzatvízvétel stb., de szerencsére minden eredményem jó lett és kiderült, hogy kisfiút várok. Az utolsó hónapot a korházban töltöttem terhességi magasvérnyomással az pokoli volt, közben a párom kint dolgozott Németországban. 2005-ben megszületett Bálintom aki nagyon jó fiú és imádom. Tavaly év végén döntöttünk úgy hogy jöhet a második baba, és januártól próbálkozunk igazán.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Krisztinka, a lukas karika azt jelenti, hogy nem ugyanabban az időben mérted a hődet, mint máskor :)
Különben, ha beirod azt az időpontot, amit alapnak akarsz venni és rákattintasz az időpont melletti Set default-ra, akkor automatikusan be fogja tenni minden napra az időt. Te csak akkor kell majd kijavitsd, ha más időpontban mérted....

Igazad van, Krisztinka - az, ha valaki elveszti a babáját, főleg ha annyira szerette, mint Eszter, akkor nagyon meg tud rázni bárkit....

KépKépKép
ildiko74

Lányok!
Mi ez a pangás, merre vagytok?
Mi egész délelőtt kint voltunk mert gyönyörű idő van. Remélem ez a szép idó mindenkinek meghozza a jókedvét.

Nem tudom, hogy van e értelme de én tegnaptól elkezdtem mérni a hőmet. Legalább látom, hogy mikor csökken le és mikor emelkedik. Ha nem jön össze akkor legalább a következő hónapban fogom tudni, hogy mikor van a pé.

Titi
Beszéltél az Eszterrel? Tudom mi van vele, már túl van rajta?

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Halihó Lányok hol vagytok!!!! :?

Hiányoztok!!!!!
Vendég

Húúúú Lányok! Most komolyan ennyire dolgoztok, hogy nincs időtök bekukkantani? Jó sok meló lehet!
Vendég

Ág, sajnos semmit nem tudok. Ha lesznek híreim, ígérem, rögtön jövök!

KépKép
titi_27

Ej, de irigylem azokat, akik délelőtt ráérnek keresni a többieket! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Később még jövök. :)

meri

Én most értem vissza a városból, de úgy látom elég csendes a topik

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Mára én elbúcsuzom a héten még jelentkezem.

Sziasztok, sok puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Sziasztok!

Most értem haza a kórházból,most nem tudok írni róla mi is történt,de meg fogom tenni.Nagyon köszönöm,hogy így mellettem álltok,rengeteget számít nekem.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!!!!!!!!!!!!!!

ANNYIRA SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!! EGÉSZ ÉJJEL RÁD GONDOLTAM! PIHENJ SOKAT, ÉS MI VÁRNI FOGUNK!!!!!!!!
Vendég

ESZTER!!!

Kép
Vendég

sziasztok lányok,
én is itt csak ma jó zsúfolt napom volt :roll: holnap sztem már tudok jönni rendesen.

eszter,
írj privit ha gondolod,segítek amiben tudok hogy felállj és képes legyél előre nézni és menni tovább.nagyon kemény lesz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: idézet amibe akkor kapszkodtam mikor velem is megtörtént ez a tragádia:

"a nagy válságokban a szív vagy megszakad vagy megacélozódik"

"nem a fájdalmak ölik meg az ember hanem a remények melyekben csalódott"

és ami még a mai napig is igaz:
"amikor kívül vidám vagyok belül akkor is gyakran sírok"

anna,
veled mi van?????????????????????????????????????

rólam:megvolt az uh,tüszőm megrepedt és a nyh is szépen megvastagodott.most jön a várakozás
:? :roll: már az első nap is rosszul ment,ilyenkor kezdek el kattogni :evil:

puszi
gigi 17.cn
Vendég

Sziasztok!

Eszter :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sokat gondolok Rád. Rengeteg erőt, és kitartást kívánok most Neked :cry: :cry: :cry: Nagyon Szeretünk!
Vendég

Gigi, annyira örülök, hogy ilyen jó hirekkel jöttél! :D

Ne haragudjatok, nem is tudok most többet írni... sz@rul vagyok nagyon még mindig...

Puszi, és jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Eszter!!! Kép

Próbálj meg erős lenni! Nagyon sok gyógyító puszika!!!!!

Gigi! Ne agyalj!!! Nyugika!
Nagyon igazak és szépek az idézetek, amiket beraktál!!!

Jaj olyan jó lenne, ha már végre mindenkinek szépen sorban beköltözne a baba a pocijába és ilyen szomorúságoktól kímélne minket az élet!!!

Nagyon szép estét Mindenkinek!!!!
Vendég

sziasztok,
na itt,remélem ma már nyugisabban :wink:

krisztinka,
hűha,te már 33.nap :D ferti szeint volt pár péd?verzsikét megtalálod eggyel lejebb...................................

közérdekű:lh teszt nem is olyan kaki dolog :roll: tényleg működik ha jól csinálja az ember és betartja ami rajta van.nekem péntek szombat lett + vasránap - és hétfő reggel a tüsző valóban nem volt ott :wink:
Vendég

Sziasztok, lanyok!

Sajnos nincs alkalmam jonni, mert a gepem megint elromlott. Most eppen egy olyanrol irok, amelyiken nincsenek ekezetek - ezert ne haragudjatok.

Anna - gyorsan gyogyulj meg!

Little, de szep kutyusod van :)

Andi gyors babasodast kivanok! :wink:

Mennem kell :(

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Ildikó! Sajnálom, hogy rossz a géped! :( De remélem azért néhe be tudsz kukkantani :roll: ?! Láttam a másik topikba is írsz, azért remélem, hogy nem hagysz itt minket?!

Én biztosan lemaradtam, de akkor Verzsike is inkább a másik topikba van szívesebben? Ha így van nagyon sajnálom, hogy a régiek elmennek innen!

Gigi! Hát a ferti nem jelölt még pé-t, de gondolom a múlt héten volt, mert most viszonylag fent van a hőm, tegnap is meg ma is 36,6 volt. De tegnap már olyan gyanúsan, azaz mensisen éreztem a pocim, meg kijött az az egy pattanásom, ami mensi környékén gyötör. Nem is tudom mit gondoljak4

Anna! Hogy vagy? Gyógyulgatsz már?

Meri, Mo! Veletek mi újság? Ugye nem tűntetek el?!

Ági! Hajrá a hőmérőzéssel, reméljük eredményes lesz!

Andi! De jó hogy itt vagy! Nálad most mi a helyzet?

Little! Te hogy vagy? Pocaklakó jól van? Mikor mész UH-ra?

Mindenkinek Szép Napot, bár az idő odakint pocsék! :evil:
Vendég

Szisztok!

Eszter
De jó hogy jöttél, sokat gondoltam rád!

Gigi
Elvesztettem a fonalat. Te szeded a gyógyszert és a doki nézi uh-al a tüszőt? Magától repedt meg vagy kapsz injekciót? Méred a hődet? Nem tennél fel egy görbét?

Ildikó
Remélem hamar megjavul a géped és tudsz jönni.

Krisztinka
MOst kezdem el mérni 3 napja és mind a héromszor 36,4 volt szóval még nem volt pé-em. A felétől is tudom vezetni a fertibe?

Anna
JObban vagy már?

Ági2

Kép
[/url]
ági2

Igen tudod visszamenőleg is beírni az értékeket.
Kíváncsian várim majd a fejleményeket! :roll:
Vendég

Ildikó
Ha majd tudsz jönni akkor segítesz a fertibe is?

Éva
Veled mi van? Vasárnap óta teszteltél már újat?

Meri
Nem teszed fel a görbédet? Próbáltam visszakeresni és hol találok görbéket? Csak szeretni tanulmányozni, hogy mire az enyém is elkészül addigra képbe legyek.

Ági2

Kép
[/url]
ági2

krisz,
néha még én sem tudom pedig nálam aztán 3 napra be van határolva :wink:

ági,
igen,szedem a gyógyszert és közben nézzük uhval hogy hogy alakul.nem kapok repesztőt és a hőmet sem mérem úgyhogx görbével sem tudok szolgálni 8)
Vendég

Sziasztok!

Jajj, de rossz, hogy itt mindig ilyen pangás van mostanában :cry:
Ma vásárolni voltam legjobb barátnőmnek ajándékot, át is jött érte, aztán közölte, hogy Ő siet, mert buli lesz náliuk... Tudta, hogy ráérek, egyedül vagyok itthon, de eszébe se jutott meghívni, pedig mindenhol hangoztatja, hogy mennyire szeret engem, stb... :cry: Nem is mentem volna igazából, hisz még nem vagyok olyan jól, de a gesztus, hogy hív jól esett volna :cry: No mindegy...

Krisz, nem is mondtam még, hogy milyen gyönyörűszép tortát csináltál, nagyon ügyes vagy, ez igen :D

Ági, remélem sikerült megcsinálni a görbét, és majd meg is mutatod nekünk. Drukkolok nagyon-nagyon, hogy eredményes legyen ez a hónap Neked 8)

Ildikó, megint együtt fogunk hó végén izgulni :D Na, csak győzzem kivárni már, olyan lassan mennek a napok :roll:

Hmmm, asszem most ennyi 8) Vigyázzatok magatokra, pusszancs!
Vendég

Anna! Együttérzek veled a barátnőd kapcsán. Azért még pihenj, hogy hamar meggyógyulj, aztán indulhat a babásodás! :lol: :lol:

Szerintem is borzasztó ez a várakozás! Már nem is tudom mit várok igazán ettől a hónaptól, a megérzésem szerint inkább mikulás lesz mint baba. :cry:
Vendég

Bocsika lányok, de én mostanában alig érek rá. Délelőtt mindig van mit intézni, aztán délután általában egy kis pihi, meg a család. De holnaptól nem kell főznöm!!!! Panaszkodtam, hogy már milyen elegem van abból, hogy minden nap főzök, aztán állandóan mosogatok, és tökre kifáradok, és másra már alig marad erőm. Úgyhogy a férjem leült a gép elé és már válogatott a kajákból, ami nagy szó nála, mert eléggé fínyás a kajákat illetően. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, úgy örülnék, ha beválna, és legalább ez a gondom megoldódna!

Anna! Jobban vagy már? Azért én kíváncsiságból csinálnék egy tesztet. Nem gondoltál még rá? Amit pedig a barátnődről írtál, az elég durva. Én ezek után feltenném magamba a kérdést, hogy barátnő e az ilyen! Egyébként úgy megváltoztattad a profilodat, hogy hirtelen azt se tudtam, hogy ki vagy! :lol:

Krisz! Hát nagyon rossz a várakozás, és a tétlenség, mert iyenkor már semmit sem tehet az ember az ügy érdekében. Tereld el valamivel a figyelmedet, hogy ne ez járjon állandóan az eszedbe. Már nincs sok hátra, és kiderül milyen volt ez a hónap!

Ági! Olvastam a történetedet, és csak itt ültem, és néztem. Teljesen ledöbbentem. De a lényeg, hogy kárpótolt az élet a sok szenvedésért, hiszen van már két gyönyörű gyereked, és reméljük a harmadik se várat sokat magára.
Felteszem neked az én egyetlen és egyben babás görbémet, hogy nézegesd. Összehasonlítani úgysem tudod, mert nincs két egyforma görbe, és sokszor a jól alakuló görbékből nincs semmi, a reménytelenekből meg baba lesz! Ezért volt jó a Meri által készített oldal, mert oda fel voltak rakva a hőgörbék és az ember tudta nézegetni!
Kép

Ildikó! Remélem hamarosan megjavul a géped, és újra tudsz jönni! Láttam nagy fába vágtad a fejszédet, és három topikba is írogatsz! :lol: Csak tudd követni az eseményeket! :lol:

Meri! Egész este a micimackós jelmezed volt előttem. A fiam biztos imádna benne, mert teljesen oda van micimackóért! Baromi jól áll neked! :lol:

Gigi! Reméljük, hogy most, hogy az uh ilyen jól alakult az eredménye is meg lesz a dolognak. Olyan rossz, mert nektek /meri anna, te/ nem is tudok mit írni,mert minden nap megbeszéljük a dolgokat! :lol:

Andi! Éppen írni akartam, hogy te merre vagy, amikor eszembe jutott, hogy írtad, hog nem fogsz tudni jönni! Azért remélem minden oké veled,és hamarosan tudsz majd írni!

Én jövő héten hétfőn megyek uh-ra. Már annyira várom, mert a múltkor még alig látszott valami! Most már a szívverését és kellene majd hallanom, amit már azért is nagyon várok, mert néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes! :lol: Igaz, hogy Bencével is csak a 8 héttől voltak tüneteim, csak akkor valahogy nem aggódtam ennyit, mint most!

LÁNYOK! Most, hogy Erzsike is átment a másik topikba, én maradtam itt egyedül babás! LÉGYSZi NE HAGYJATOK MAGAMRA!
Vendég

Little! Dehogy hagyunk magadra! Nagyon jó, hogy van köztünk egy babás is. :lol: :lol: :lol:
Jaj most akkor csak te vagy babás ugye? :oops: Most nagyon elbizonytalanodtam!
És igyekszünk utánad babásodni!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként azért lefoglalom magam, először is Gergővel foglakozok meg aztán takarítok, főzök, mosok , vasalok, mindig van mit csinálni.

Jaj láttam indítottál egy másik topikot, amihez Ágica is csatlakozott.

Nagyon szép estét mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Andi!
Nem semmi, amin keresztülmentél te is. Én ettől félek legjobban, hogy nem fogom tudni boldogan, yugodtan, gondtalanul végigélni a babavárós időszakot. De végül is: minden jó, ha a vége jó. :)

Ági!
Akármikor kezded mérni a hődet, bajod nem lesz tőle. ;) Volt már pé.-d? Milyen értékeket mértél eddig? Közben elolvastam. ;) A fertiben érdemes új hónaptól kezdeni, mert vip-es leszel, és több dolgot kielemez a ciklusodban. Ha háromszor volt 36,4, az akár már a megemelkedett hőd is lehet... :) Én is tudok segíteni a fertiben, ha gondolod. :) A saját görbémet csak akkor teszem fel, ha nem mondasz rá semmi olyasmit, hogy hű de jól néz ki, meg ilyenek. :lol: Fóbiáim vannak. 8) Te most végül is regisztráltál már a fertibe?

Eszter!
Gyere, ha úgy érzed, jólesik a társaságunk! :)

Krisz!
Nem nézhetnénk meg görbédet? Az többet elárul.

Anna, drága!
Biztos vagy benn, hogy ő a legjobb barátnőd??? :evil:

Ildi!
Örülök, ha kellemes estét sikerült szereznem neked!!! :lol: Hidd el, mi mindent megteszünk ám, hogy ne sokáig legyél egyedüli babás!!! :lol: Ez az uh-os találka a babával olyan izgi!!!!!

meri

Kép

Szóval, ilyen az én görbém. Véleményezni lehet, de semmiféle biztatást nem kérek, ha nem baj. :)

Ami jó benne, az az, hogy nincsenek "páros" hőim, és amint látjátok, eddig nem volt semmiféle pecsételés. (Ami pedig az eddigieken legkésőbb a 6. dpo-n elkezdődött.) Úgyhogy örülök nagyon, mert úgy tűnik a closti csak csinált valamit. :) Most azért drukkolok, hogy a luteális fázis tartson ki 14 napig!!! :)

Ma volt egy aranyos sztori: az egyik gyerekem megkérdezte, hogy mitől vagyok ma olyan boldog... Ehhez azt kell tudni, hogy egyébként sem vagyok egy vérszomjas, rideg típus. Én nem tudom, mire gondolt, mert belülről nézve pont olyan voltam, mint eddig... Mit érezhettek rajtam? Merthogy többen elkezdtek helyeselni. :) Imádom őket!!! :)

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?