monis, igen, erre gondoltam én is, szerintem az lehetett a baj, hogy nagyon mohó volt Barnus! Az őszibarack nagyon bejött neki és egy bébiétel 1/3 része azért nem kevés egy 5,5 hónaposnak. Aztán lehet, hogy én dimenzionálom túl, nem tudom, de úgy éreztem, hogy a hasikája nem jó tőle. Szóval most nincs semmi "csak" cici megint, aztán szerintem jövő héten kipróbáljuk a sütőtököt. Bár a táblázatom a meggy és ribizlilét írja :O Szerintem ezeket kihagyom még, akkor már inkább a répa.
Aki ismer amúgy minket, az simán rájöhet, hogy mi vagyunk azok... gyereknevek, néha fotók, írások... ezt csak azért írom, mert képzeljétek, anno egy közeli ismerősöm (párom haverjának a felesége) olvasgatta, amiket írtam. Tudta, hogy fórumozok, hát rám keresett, biztos guglizott egyet... az volt a durva, hogy úgy derült ki, hogy róluk írtam valamit és hát nem tetszett neki, nem is tudtam jól a történetet stb. mindegy, nem is ez a lényeg, hanem, hogy utána írt priviben, hogy milyen rég nem látott már minket és gondolta, ránéz, hogy mi van velünk ... hahahaha a fórumban... és persze pont akkor, amikor róluk írtam, na ezt nem hittem el és aztán "kiléptem" a fórumból, a régiből, mert nem akartam, hogy sutyiban olvasgasson... ki tudja, még hány ismerősöm olvas (ha most olvas akkor
...), szóval ezekből a nevekből ha nem is, csomó másból simán rád talál aki akar
babakötvény, a bankban én havonta utaltam egy bizonyos összeget Lottinak (neki Start számlát nyitottunk a bankomban), annyit legalább, hogy az állami támogatást, a max. 6 e forintot megkapjuk, tehát legalább egy évben 60 ezret. Ott betéti kamat volt rá, nem volt rossz, persze akkor a jegybanki alapkamat jóval magasabb volt... szóval ott lehetett apránként. Most nem tudom, hogy ha marad a Kincstárban (mert ugye bankba már nem lehet nyitni-átvinni), ott hogy működik ez. Nagyobb összeggel nehéz, én szeretem az apránkénti gyűjtögetést. A biztosítást egy biztosítónál kötöttük, ahol van a lakásbizti, életbiztosításunk stb. Az teljesen független a babakötvénytől, viszont azt is a gyerek kapja meg ha 18 éves lesz és tényleg arra költi amire akarja... persze ezzel kapcsolatosan vannak fenntartásaim, mert nem szeretném, hogy elkótyavetyélje, de remélem tudjuk úgy nevelni, hogy majd értékelje, hogy rászakad a bank és ne költse el szép cipőkre, Barnus pedig ne csajozza el
Bogi, akkor most mégis esztek mást is, nem csak a tejet?
Kenyérhéj
Sütőtököt? Mert én abban gondolkodom most.
Oké, a répát is kipróbálom, csak az a baj, hogy csomószor belefutottam olyan rossz ízű répákba, ott meg fontos lenne, hogy finom édes legyen
Babakötvény, írtam fentebb, de már nem lehet bankba átvinni, csak a Kincstárnál lehet számlát nyitni rá. De Fanni részére köthetsz megtakarítási számlát pl. a bankban és akkor oda fizethet be az apuka és talán jobban nyomon követhető a számlakivonat miatt (a Kincstár nem tudom, hogy küld-e és ha igen, hogy milyen formában).
Szuper, hogy Fanni ilyen jól aklimatizálódott
picur, de jó, köszi a levesleírást, én is megcsinálom, bár nem érzem, hogy kevés lenne a tej, de pszichésen mindenképp jól jön!
Pulykahús
Tud élni picurod mondom én!
mmc, jaj istenem, kitartást és sok erőt a csütörtökhöz!
Mézes torna
Bogi, nálunk is ilyen alvás volt, 21.30kor elaludt Barnus és reggel 7-kor kelt
Írtam FB-on is, de igen, simán szoptass 2 ciciből. Én szinte mindig megfordítom babót és megnézem, hogy a másikból eszik-e, ha éhes még, akkor szokott, de valamikor már be se kapja, egy próbát megér. És tényleg a folyadék nagyon fontos, napi min. 2 liter kéne, próbáld meg egy kisebb üvegbe tenni, nekem a lakásban több ponton is van ivóhelyem, konyha, szoptatási helyszín mellett, számítógépasztalon
Igy sosem felejtem el, szemet szúr
Mi holnapután megyünk oltásra, most jön párom is, mert szabin lesz.
Na megyek, Barnus megint szépen alszik, tegnap így reggel 2,5 órát aludt :O