Sziasztok Lányok,
Csillag, őszinte részvétem a családnak. Egy ilyen veszteségre nem lehet felkészülni és épp ésszel nem lehet felfogni. Én néha azon szoktam elgondolkodni, h az életünk valóban előre meg van írva? Lehetséges, h valóban feladatokkal érkezünk és a sorsunk nem elkerülhető?! Olyan jó, és tiszta szívű emberekkel történnek meg olyan dolgok, amit az ember az ellenségének sem kívánna, h ezek véletlenek lennének, nem gondolom, nem lehet ennyire igazságtalan az élet!!!!
GyAncsi, jó lubickolást mára, Lili babának is jó szórakozást, meggyőződésem, h imádják ha anya lebeg.
Boldi imádta a Balcsit!!
Sophie, Gyancsi, én is sokat filozok azon, h mit pakoljak majd a gyerekre, mert ok novemberben még nem feltétlen fogunk megfagyni, de pl december ben már zima tud lenni, és mivel mi elég nagy házban lakunk nehéz felfűteni. Én nem vagyok fázós, a Férjem meg nincs itthon így 20-21 foknál nem szokott melegebb lenni. Szóval pamut bodyból van vagy ezer, illetve pamut rugiból is, de azok nem vmi melegek, plüss rugiból meg nincsen sok… Mibe kell öltöztetni egy ilyen kis apróságot télen?
Haynii, milyen csodálatosak a képek, vagy hát nem is a képek, hanem a kisCSöppetek!!! Nagyon ÉDES! Mekkorára saccolták a súlyát?
Nagypapának holnapra mennek a pozitív energiák, minden rendben lesz!!!
Henne, a képeket mindenképp várjuk ám, én főleg babakocsi fun vagyok, de a babaszobákat is imádom…
Eta, a lötty iváshoz sok erőt, viszont biztos, h minden rendben… Én személy szerint soha életemben nem voltam képes diétázni, egyszerűen nem ment, vagy ha ment is egy darabig, utána a duplája jött vissza. Így maradt a sport. Bármit, bármekkora mennyiségben ehettem, de cserébe heti 3-4 edzés kellett. Most is már annyira várom, h ismét elkezdhessek mozogni, h csuda… Majd írd meg nekünk, h miket eszel és mennyit kell, h még beleférjen a diétába.
Dorka, remélem sikerül mindent megvenni, ismerem azt az erős érzését, ami nem hagy egy nappal sem tovább nyugodni, de ne félj minden meg lesz időben. Az anyagi részét totál átérzem, próbálj meg okosan vásárolni, én mindig megnézem, h mi hol olcsóbb, így pl sikerült fele annyiért beszerezni chicco fertőtlenítő folyadékot, most mellszívóra hajtok, meg kókuszpólyára, illetve már akartam írni, h azoknak akik szeretnének pihenőszéket, de nagyon drága, tudom ajánlani az adamo hinta koppintását, egy néni varja, fent van teszveszen és vaterán is. Én először a baba percekben láttam, egy fejlesztő központ használta egy kora babánál, akinek az izmai voltak kötöttek, utána olvastam és nagyon megtetszett. Ami pedig jó benne, h 2-3 éves koráig használható, mert van rajta két kis lyuk amin később a lábacskáit ki tudja dugni, így szó szerint hinta is.
Öltözködés, van egy tippem, mivel pénzem nekem sem nagyon van, viszont améreteim még bőven nőni fognak, na szóval, a kikkben most baromi jó hosszú, kötött divatos kardigánok vannak 2500-3000 Ft körül, én arra gondoltam veszek cicanacit és 1-2 ilyen kardigánt, csini is, meg meleg is…
1ébként visszatérve az anyagiakhoz, képzeljétek, h kaptam egy levelet, h szept 22-ig vagyok jogosult táppénzre, h utána mi lesz még nem tom, most írtam a munkáltatómnak, h mégis milyen lehetőségeim vannak, de én sem épp vagyok nyugodt. Tudjátok hiába vagyok 10 éve a cégnél, Bendinél is táppénzen voltam az első 3 hónap vérezgetései miatt, és gondolom ezzel lehet összefüggésben.
Rabbe, gyógyulj meg gyorsan, mégis csak az a jobb, ha nem kell gyógyszert szedni!!! Képeket várjuk!!
Luczus, nagyon szép a szoba!
Ebba, a mocorgással kapcsolatban, én pont tegnap kezdtem el tudatosan is figyelni, mert úgy 1ébként sztem is sokat mocorog, egész nap érzem, h jön-megy, aztán elkezdtem odafigyelni és számolni, persze nem kell mondjam, már most szórakozik velem a gyerek, azon nyomban, h oda tettem a kezem, megállt és kész. Amikor elkezdtem jönni, menni pakolgatni, ismét ezerrel kar-láb pörgés. Ezt eljátszottuk párszor aztán feladtam. Hivatalosan 1ébként is csak 32. héttől kell számolni.
Hát mi így, többiek?
Mi 1ébként jól vagyunk, tegnap végre sikerült kikönyörögnöm egy beutalót, így ma reggel már vérvételen voltam. A napok nálunk is gyorsan pörögnek. Szeretnék moziba menni, meg gondoltam még kilátogatok a börzére 18-án, már nem kell sok minden, de tavaly is jó volt.
Nektek megy még a vezetés, én már egyre nehezebben nyomom. Ráadásul twingom van, amiben nincs szervo, huhh úgy el tudok fáradni, h csuda.
mint kb most is, kicsit oldalra vágom magam, mert Boldi feszeng odabent... most épp nem kapok levegőt...
pussza