Szegény Abbey! Rádfér egy kis pihenés, remélem összejön, sztem ne erőltesd a szobatisztaságot, majd ha te jobb idegállapotban leszel
sztem akkor minden menni fog egy csapásra!
Én anno a középsőket pl azért csak 2 éves koruk után kezdtem el szoktatni, mert akkor kellett leadni a disszertációmat, és egyszerűen nem volt agyam, meg türelmem az egészhez. aztán leadtam, elmentünk nyaralni, és kb egy hét alatt ott tartottak, mintha hoszzú ideje próbálgattam volna.
Lillánál ilyenkor nem nyomatod a hideg párásítót? A sógornőm azt szokta, meg nappal inhaláltatja azzal a maszkos sóoldatos izével, h kioldódjon a hurut.
Persze, van 3 éves státusz, majd úgyis szól a védőnő sztem., legalább is nálunk szokott!
Nekünk addig még van kb 1 hónap, Nonó most hízogat úgy látom, még a végén 3 éves korára eléri a 11 kg-ot
.
Lányoknak boldog szülinapot!!! Olyan kíváncsi vagyok rájuk össze kéne futni vmikor, majd ha kevésbé leszel befogva!
Szivvi! Remélem azért tudtatok fürödni is! És talán feltöltődtél egy kicsit, h mehessen tovább a "mókuskerék"!
Fogak: van ilyen, ha kinőtt az új, akkor valszeg ki fogják a tejfogakat húzni, és akkor behelyzkedik teljesen jól az új!
Mi meg egy hét szabin voltunk a párommal, ez 10 éve nem fordult elő! Megünnepeltük a 20. (kimondani is sok
) házassági évfordulónkat, a gyerkők meg 4-2 arányba a nagyszülőknél voltak, és ami szuper, h mindenki elégedett volt a héttel!