Sziasztok!
Jó ideje megint csak olvasni jutottam ide, azt is kutyafuttában, ki kell használni ezt a gyönyörű időt
Meg a pocak nem viseli túl jól az üldögélést, pedig még pici, ahhoz képest mi lesz belőle
Én képtelen vagyok mindenkinek egyenként reagálni, ne haragudjatok meg ezért, de olvasni olvasok mindent és mindenkit
És sok témához nem tudok hozzászólni - orvosi/védőnői protokoll, kismamaruházati felhozatal, orvosok tarifája, adminisztráció, anyagi juttatások/illetékek - lévén, hogy nem Magyarországon élek. De azért jó olvasni mindenfélét, még ha engem nem is - vagy nem úgy - érintenek
Testsúly-téma: én ezt a terhességet is 43 kilóról kezdtem
És én vagyok talán az egyetlen aki nem szeretett volna visszafogyni a terhesség előtti súlyára és mégis sikerült
Ez sem leányálom, ugyan szerencsére nem vagyok magas, de a 157 centimhez is kevés. Én kifejezetten örültem, amikor anno elkezdtem kikerekedni, 59 kilóval mentem szülni, de nem is éreztem, hogy olyan sok plusz van rajtam, tök jól voltam az utolsó percig, csak a hasamtól nem fértem
Minden jó eredményhez őszintén gratulálok!!!
Aki pedig mostanában megy UH-ra annak drukkolok, hogy minden rendben legyen és esetleg a neme is kiderüljön
Láttam szép pocakképeket, ne is rejtegesse senki
Tőlem ma reggel levették a vért az AFP-hez, holnap délre kész az eredmény, aminek nagyon örülök, mert a nőgyógyászhoz hétfőnként lehet menni, így nem kell várnom plusz egy hetet, pár nap és mehetünk kukucskálni
Már nagyon várom, remélem, minden OK odabent. És ha magamutogatós a kicsike, talán az is kiderül, mije van a lába között, de ha nem, az sem baj
Még akartam írni egy s mást, de felkelt a Nagylány és igényel... Mindenkinek minden jót, amint tudok, jelentkezem megint