Szia Kata, én vagyok.
Nagyon örülök hogy Kevin szobatiszta
tök ügyesek vagytok!Sajnos, hiába Norbika az idősebb, mi ettől fényévekre vagyunk
Mégcsak nem is szól ha bekakil.
Köszi, háát, voltam már jobban is.Nagyon fárasztó a két kisgyerek!
A pihenés hiányzik a legjobban.De nincs segítségem.Anyósék műszakba járnak dologzni, és autójuk sincs, nekem kell hoznom -vinnem Norbit ha akarom hogy vigyázzanak rá.Anyu is dolgozik.Meg ha ők (szüleim)vigyáznak Norbira az ugyanaz mintha itthon lenne, mivel itt mellettünk laknak anyuék(egy házban, mint egy ikerház, csak egy kis mágneszáras ajtó válassza el az én konyhám az ő nappaliuktól)így bármikor "hazarohan"Norbi ha ott is van náluk.
Tegnap félretettem minden házimunkát, hogy lefekszem én is a gyerekekkel, de mire Norbi elaludt, Balázs felébredt, szopizott, utánna meg fájt a hasa nem aludt semmit.
Sajnos kevesebb lett a tejem is, néha nem elég már, mert Balázs nagyon keveset hízott a doktornő szerint is.3 hét alatt csak 21 dkg-ot.
így mérnem kell a szopikat, és kiderült hogy csak 80-90grammokat eszik.Eddig nem is gondoltam volna, mert sose sírt hogy éhes.A dokinő szerint csak lusta szopizni!
így tejem se termelődik több.Fejni meg nem tudok semmit.
Ma is hajnali 3-ig aludtam csak, mert onnantól szopiztunk fél 7-ig!
mindíg elaludtunk vagy én vagy ő...így nem lakott jól, nagyed óra után felébredtünk folytattuk...így elhúztuk 5-ig, le akartam rakni az ágyába, de nem akart aludni, kipattant a szeme,nyöszörgött, visszatettem magam mellé, akkor meg kereste a cicit...így megint szopiztunk
Aztán Nobika is felébredt már 6 órakor!
Totál kész vagyok!:(:(:(:(